Je normálne byť priťahovaná mladšími mužmi?
Ahojte baby pekný večer . Chcela by som sa s Vami podeliť o jednu diskusiu . Mam 27 rokov a uz dva roky pociťujem ze nedokážem mat nic s rovesníkom ,moze byt akokolvek pekný nepriťahuje ma proste mi nesedi a prídu mi taky zastaralý . Nemozem si pomoct ,ale velmi mi zacali imponoval mladších chlapci okolo 19-20. Prídu mi ze majú krajšie a úctivé chovanie voci zenam (cest výnimkám ) aspon z mojich skusenosti . I ked je pravda ze je to o výchove a charakteru o tom aky ma clovek hodnoty. Velmi sa mi paci ze majú este mladu tvar a velmi si s nimi aj rozumiem . Co som si Vsak vsimla vela chlapcov mi píše ze hladaju staršie zeny ze vraj mlade v ich okoli a veku nevedia co chcu. Lenze babka ma za to strašne ocudzuje ,ze som chorá a tak dalej . Aj ked v dnešnej dobe aj v sowbisne su take vekove rozdiely povolené a dovolené . Dokonca mi to príde tak aj ked to vidim na ulici ze nikto sa nad tym nepozastavuje a príde im to uplne normalne . Ze vek je len cislo . Myslite ze je nejaka chyba vo mne za to ze to takto cítim? Predsa nebudem s niekym kto ma nepriťahuje . Ďakujem vam vopred za case nazory a teším sa na ne.
@kristina23433 nie si chorá. 19/20 roční nie sú deti, vedia čo robia. A často chcú staršie ženy, lebo sú leniví 🤷♀️
Sú dospelí aj ty si dospelá tak si môžte robiť čo chcete.
Aale neboj keď ty budeš mať 60 a on 50 to sa stratí
@kristina23433 takže keď 19 a 20 ročný majú mladú tvár znamená to ze od 21 a viac už všetci majú starú tvár? 🤔🫡😂 Keďže máš 27 očividne už máš tú starú tvár a už sa blíži 30tka tak budeš úplne stará a preto ta tý malý chlapci priťahujú aby si z nich vyciciala ich mladosť ako sukuba? 🤣🤣 Normálne som sa pobavila pri čítaní tvojho príspevku 😂
Podla mna nie si chora, mam to rovnako. Vzdy som chodila s mladsimi.
Moja babka bola v manzelstve s dedkom vyse 40r. Bola od neho starsia o 11 rokov…boli uplne normalni. Ani mentalne chori ani nic..
Normalne
Ja som rovesnikov tiez vzdy odmietla, ani na kavu som nikdy nesla . Mne sa zas pacia starsi a toto co pises ty nieje velky rozdiel ci extrem, 20rocny nieje papierovo decko no musis pocitat s tym ze rozumovo isto moze byt.
Nehnevaj sa ale podľa mna je to choré môj brat ma 19 rokov a neviem si predstaviť že by si doviedol domov 27 ročnú… pre boha veď ešte študuje to čo s takým Zajacom chceš robiť? Chlapi dozrievajú po 30tke 🤦🏽♀️ ja mám 26 rokov a môj muz ma 34 no nikdy by som mladšieho alebo rovesníka nechcela
@kristina23433 jasné, že 19ročný chalan chce 27ročnú..stále je mladá a pekná ale má 100x toľko sexuálnych skúseností ako 19tka, čiže je to s ňou v posteli oveľa lepšie.
A čo sa teba týka, nerobíš nič zlé, už sú plnoletí, ale z morálneho hľadiska je to divné. Pretože oni sú stále tínedžeri a ty žena pred 30tkou.
Nie je problém vekový rozdiel ako taký - ten je v pohode aj na jednej aj na druhej strane, ale vekový rozdiel v TOMTO veku!
@kristina23433 nič nezvyčajné...ja som mala len jedného partnera staršieho ako ja...ostatný boli vždy mladsi...moj manzel je mladsi o 9 rokov...pokial nezájdeš nižšie k chlapcom pod zákonom tak nič zle na tom nie je ze je partner mladsi...len rafaj že budúce svokry tk nie vzdy prekudnh...moja svokra ma kvôli veku nenávidí od kedy ma poznala
@kristina23433 V pohode to je.
Ked budes mat 50 budes chciet 20 rocneho lebo ma peknu tvaricku? Ty budes mat peknu tvar a oni staru vráskavú kožu.😂😂😂
@spanielka44 presne
@kristina23433 ano teraz mozu chciet starsiu, lebo si stale mlada, ale aby ta neskor neodmietol, tak mas co robit.
@liaka
@spanielka44
choré ste vy dve
ja som mala vždy mladších,sestra má muža tiež o dosť mladšieho
prečo je úplne normálne,keď starší muž má mladú,ale naopak to zrazu je choré???
@rozculena ano je to chore. Ved vyzerate oproti muzom ako ich matky. Vy sa dotykate mladeho tela a oni stareho. A druha vec autorka pisala, ze sa jej pacia 20 rocny lebo maju peknu tvar , takze to znamena, ze ked ona zostarne stale bude chciet 20 rocneho pre peknu tvar. Tak ona uz bude mat 50 a on 20? Ako aj Benova potodi decko mlademu. Chore
@liaka, trepeš ako dedinská drbna. Jasné, o pár rokov staršia žena od muža vyzerá ako jeho matka a je stará. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hlavne, že obstarozny seladon do zabickou sú úplne normalni 🤮 Pripúšťam, že definícia "mladá tvár" je divná, ale to môže byť aj len nešťastná definícia. Ja som vzdy sla po rovestnikoch, +- 2 roky (skôr mínus než plus), ale mať väčší vekový rozptyl, skôr by som akceptovala mladšieho než staršieho.
@kristina23433 priťahujú ťa,lebo rozmýšľaš ako 15 ročná,takže sú vlastne starší😂

@kristina23433 áno si chorá.