icon

Je vekový rozdiel medzi 19 a 29 rokmi v poriadku?

30. okt 2024

Príde vám vekový rozdiel 19 a 29 v poriadku? ( Baba je mladšia)

bloger
•
30. okt 2024

Laska nepozná vek.

gribka1
•
30. okt 2024

Tak poznám aj väčší rozdiel a fungujú, sú šťastní.

monillia
•
30. okt 2024

Veľmi záleží od mentálneho nastavenia a nie od fyzického veku

hellionka
•
30. okt 2024

… ani nie, 19 ešte dieťa a 29 už by mal vedieť čo chce … iné je napr. 29/39 … len môj názor

klarissa25
•
30. okt 2024

Su páry kde ma žena 20 a muž 40...keď si dvaja rozumejú ja v tom nevidím problém

koniarova
•
30. okt 2024

Čo ti ja viem?🤔🤷Keby sa nejednalo o moju dcéru tak šľak traf. 😁😁

janinah
•
30. okt 2024

@klarissa25 a budu celi happy,az to bude 50 a 70.....každý fyzicky a asi už aj mentalne niekde inde...

vkatush
•
31. okt 2024

Poznám babu, čo sa tak v 20tke dala do kopy so 40tnikom. Všetci sme na to pozerali divne. No už sú spolu pekných pár rokov manželia, evidentne im to klape.

natalyya
•
31. okt 2024

Ja mam 22, moj priatel 43. Zatial to klape 🙂

martinka13
•
31. okt 2024

Problém vidím neskôr, ak spolu ostanú. Poznám také páry a v 40-50-tke tam je už riadny rozdiel. Mladší chce ešte "žiť", kým starsi len vegetit. Existujú sama aj výnimky.

eru331
•
31. okt 2024

Podľa mňa je to dosť veľký rozdiel, pokiaľ sa jedná o 19-ročnú. Také dievča je ešte fakt mladé, chlap už by mal vedieť, čo chce, pomaly si zakladať rodinu.

leidin
•
31. okt 2024

No taký starší furt má nemiestne poznámky, v čom všetkom je žena ,,zaostalá” je to na hovno. Keby proste sa choval normálne, ale toho chlap nie je schopný.

hefo
•
31. okt 2024

Povedal by som, že je to taký hraničný rozdiel (keby to bolo naopak, muž 19 a žena 29, to by bolo totálne zlé, ale muži dospievajú o kus neskôr), ale hlavne závisí na reálnej mentálnej dospelosti.
Kedysi sme boli vysokoškoláci na jednej túre a bola s nami aj jednej baby sestra, ktorá mala 16 - ale nebola to už vôbec nejaká naivná pubertiačka a dobre si s nami rozumela. A zase niekedy aj po dvadsiatke je to u niektorých des...

h2
•
31. okt 2024

@natalyya Jasné, že ZATIAĽ vám to klape. Veď vzhľadom k tvojmu veku ste spolu určite ešte len krátko. Ja vám, samozrejme, želám len to najlepšie, ale uvidíš sama časom. Rozdiel 21 rokov je už podľa mňa strašne veľa.

bonboniera
•
31. okt 2024

Mam pocit ze tu na koni je to populárne lebo mnohé ženy sa tak pozoznamovali ale mne to pride divne, 29 ročný rieši (aspoň by mal 🙂) úplne iné veci ako stuzkovu či kruzkovice svojej frajerky … 30 ročný co si najde takto mladú to robí preto lebo žiadna v jeho veku už nie je zvedavá na jeho nerozhodnosť a ma už svoje skúsenosti, rozum a nenechá sa vo všetkom ovplyvňovať.
Samozrejme existujú aj výnimky 🙂

tilly
•
31. okt 2024

Presne náš prípad s mužom. Ja som mala 19, on 29. A o dva týždne to bude 24 rokov, čo sme spolu.

bessie12
•
31. okt 2024

@natalyya ako dlho ste spolu ? 🙂

natalyya
•
31. okt 2024

@h2 @bessie12 sme spolu 9 mesiacov. Nedavno som tu o tom aj pisala, ze mam trocha neistoty v sebe kvoli vekovemu rozdielu, ale skoro vsetci, ktori vtedy komentovali, ma povzbudzovali, ze to urcite nemam kvoli veku zahodit

matkahelka
•
1. nov 2024

@natalyya tvoja situacia je trosicku ina, kedze mas vo svojom veku uz dieta a povedzme si uprimne, chlapi v tvojom veku este studuju a netuzia sa hrat na nahradneho otca. baby ta tu podporili skrz tvoj pribeh, kedze ta ex posielal na potrat a nechal tehotnu samu. chlapi v 40 aj 50 su v najlepsich rokoch, vyzreti, pokojni, zabezpeceni, skuseni, sexi. ja ako 40 rocna si vsak neviem ani v tom najodvaznejsom sne predstavit zobudzat sa vedla 60 rocneho, vsak to uz je dedko.