Je normálne cítiť príťažlivosť k staršiemu mužovi?
Ako veľmi je to divné, že mám 20 rokov a mne sa páči muž ktorý má 40+ rokov? Môže sa stať, že ma začne priťahovať niekto kto je o vyše 20 rokov starší ako ja? Neviem, či sa mám cítiť divne alebo čo…ale stalo sa (lebo ešte sa mi to nestalo). 😞
Aký máš vzťah s otcom?
je to ok 😉 ale o 20 rokov keď budeš mať 40 ťa tiež bude priťahovať 40 a nie tvoj 60+ 😜
Je to úplne normálne, má istú charizmu, ktorá Ťa na ňom priťahuje...
@danyelia má, dosť…
@rebi789 v pohode ale nie sme si až takí blízki…resp. nemám s ním až taký hlbší vzťah ako napr. s mamou
Verím Ti, aj môj muž takú mal...😃 Dali sme sa dokopy, keď som mala 20 rokov, on mal 40, sme spolu 18 rokov, 4 spoločné deti na krku...
Divne by bolo keby ta pritahoval nafukovaci panak. Alebo strom alebo kon.. dost normalne ze ta pritahuje muz o dost starsi . Len zas on mà urcitu mentalnu odzitu prevahu a moze byt nieco divne unho ak sa mu paci 20r co je menej skusena a ma menej odhad ako zeny blizsie k jeho veku . 40+ single uz ma urcite staromladenecke maniere ktorych sa asi nezbavi.
Stava sa mi to mam cez 40... Chcu istotu a su ako alica v risi divou.. ale asi neni vhodne a nim otehotniet .
@miadi stara ci mlada kazda xhxe len vyhody a peniaze tak racej vybrat mladsiu .strasne vyzeraju zeny po 40ke
@mariangelo Ja som zena po 40 a nevyzeram strasne. Skor je to o tom ze tu 20r mozno skor ohuriš pozlatkom ale ta zrelšia žena hnet vidi kde je tvoja uroven. A vie velmi dobre co chce a co nechce.
Divné to nie je,veď priťahovať nás môže hocikto,ale ja by som do takého vzťahu nešla..Ešte teraz sa to nemusí zdať ako problém,ale čím bude starší,tie rozdiely sa začnú prejavovať,veď ja keď si teraz predstavím,že by som mala mať niekoho o 20 rokov mladšieho,veď tí ľudia už žijú úplne iné životy,všetko funguje inak,mne je to dosť cudzie,takže ani reálne neviem,čo by som si s takým človek povedala,keby sme boli vo vzťahu..
divné je na tom, že nevieš či sa máš cítiť divne.....
hlavne, aby to nebol nieči manžel
Necítim sa kvôli tomu divne. Proste sa mi páčia starší muži. Čo tam po tom?
@mariangelo prosim ? Mam 54 a teda strašne nevyzeram
Ja budem mat 34 a som platonicky zamilovana do mnahoncaka 😁 (moj muz ale nechape, co na nom vidim 🤭) ved starsi neznamena nesexi 😊
Mne sa od puberty páčili starší muži. Môjho otca kamaráti a tak. Nakoniec mám o 15 rokov staršieho. Mám s ním 2 deti. Úžasne manželstvo, bohatý sexuálny život. Mala som seberovneho s ktorými by som bola na 100% už rozvedená. Proste niekde trafis tu lásku ale je starsia. A nerieš čo hovoria ostatný čo bude za 20 rokov. V dnešnej dobe sa rozvádzajú ľudia po 20-30 rokoch. Môže ta trafiť auto na ulici a nebudeš tu. Takze uži si 🙂 nerozmyslaj 🙂
Mne sa tiež vždy páčili starší. Tí seberovní a mladší sú o ničom. Ale zase nevravím, ze všetci sú rovnakí.
@bibg nerozmýšľaj je bohovská rada pri výbere partnera 😂😂😂 potom to tak vyzerá 😁
@zuzanka.zuzu sak nemusí s ním mat hneď deti. Svadba atd. Ako keď sa mi páči muž a ja jemu a niesu v tom iné okolnosti (sme nezadaní) preco by som mala hneď premýšľať nadtym čo bude a tak? Pokial nevyskúšaš nevieš. Ja som s mojim manželom vôbec netušila že z toho niečo bude. Povedala som že to bude úlet. Vždy som chcela staršieho. A bolo. A nakoniec sú z toho 2 deti. Keď sa niečo priveľmi rieši zvyčajne z toho nič neni.
@mariangelo to čo je za blbý názor??? Každý človek vyzerá tak, ako sa o seba stará. Dnešné 40tnicky majú krajšie postavy ako niektoré rozkysnute 20tky. A to isté platí aj o chlapoch. Starší majú väčšiu charizmu a ide z nich skúsenosť...kdežto taký 20 ročný, nevie kde je sever
Keď ma prachy, je to moderné...
@autorka
Proti vkusu, žiaden dišputát sa vraví...
Poznám také páry... neriešim, nekomentujem, je ma do toho riť, dôležité, že im vzťah funguje a sú obaja spokojní, šťastní...
Mne osobne 20 ročná žena nepasuje... o 10-12 rokov mladšia ešte ok.
Tiež vyzerám mladšie a povahovo detto 🙄😂.
Staršia žena mi oproti 20 ročnej imponuje viac, je vyzrelejšia, má už čo to za sebou, má iné názory, iné pohľady, debata s ňou je úplne o niečom inom, vie čo chce, má svoje reálne ciele.. A vec ďalšia z môjho pohľadu sex... moc veľký vekový rozdiel sa časom dostaví a môže to viesť k ... mega rozdielu. Každého osobná vec 🙂
Ak ti to vyhovuje, tak v poriadku. Ja mam 23, moj partner 44, a je to v pohode

Áno je to divne, niečo si tým kompenzujes