icon

Je normálne cítiť žiarlivosť vo vzťahu?

lela867
26. nov 2023

Ahojte , je normalne ak manzelovi posle foto jedla jedna nasa spolocna znama ktoru pozname x mesiacov ze toto jedlo ta caka doma ( doniesla nam ho) (priniesol jej z prace oblecenie - si ho objednala a on tam pracuje) a mne take nic nepise. Jeho oslavuje s takymi vecami ze kludne by mohla aj mna…

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
26. nov 2023

@lela867 ty pracujes v rovnakej praci ako tvoj manzel?

martinkatinka
26. nov 2023

Ja to citam treti krat a nechapem.

koniarova
26. nov 2023

Známa poslala z vďaky jedlo,lebo muž jej priniesol niečo, čo ona potrebovala. Manželke sa to nepáči. Mne to nepripadá nijako divné. Prečo by mala písať autorke,keď poďakovanie vo forme jedla patrí mužovi. Či som mimo?

martinkatinka
26. nov 2023

@koniarova aha, uz rozumiem 😉

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

Tak on jej nieco vybavil, ona mu napisala, ze mu dakuje a z vdaky mu zaniesla k vam jedlo. Je uplne normalne, ze pisala jemu, lebo on jej to vybavil.

koniarova
26. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl tiež som to tak pochopila.

jaskolka
26. nov 2023

@lela867 ty si tu písala viackrát a vždy s niečím takým ze nad tým rozum zastane (skrtil ta manžel, ktorý capa 2 ročnú dcéru) a potom tnejaká jeho kolegyňa na teba zle pozerá a priam ta "vyprevadza" pohľadom z roboty... A teraz nejaké jedlo mu poslala a on jej nosí oblečenie..
Neviem, ale mne pripadate tam divni viacerí..

ivangeline
26. nov 2023

??

lela867
autor
26. nov 2023

@jaskolka kde si pozeráte co vsetko som pisala? Mne pride toto divne

galganka
26. nov 2023

Z popisu a predošlých tém my z toho vychádza ako jediná normálna tá kolegyňa. 🫣

viestta
26. nov 2023

@lela867 mne prides divna ty. Nielen z tejto temy, ale aj z tych predchadzajucich... No a ten tvoj skrtic tiez nebude ktovieco, vy ste sa asi nasli.

mamickalisticka
26. nov 2023

@lela867 si proste nezabudnuteľná, veľmi dobre si tie témy hodné filmu pamätáme 😜

limoncino
26. nov 2023

@viestta skrtic 😂

jaskolka
26. nov 2023

@lela867 sú niektoré nicky, ktoré si človek skrátka zapamätá, najmä keď tam ide o také témy, ktoré nie sú úplne "obvykle". Proste je mi to povedome a stačí si to len pripomenúť.