Je normálne cítiť žiarlivosť vo vzťahu?
Ahojte , je normalne ak manzelovi posle foto jedla jedna nasa spolocna znama ktoru pozname x mesiacov ze toto jedlo ta caka doma ( doniesla nam ho) (priniesol jej z prace oblecenie - si ho objednala a on tam pracuje) a mne take nic nepise. Jeho oslavuje s takymi vecami ze kludne by mohla aj mna…
Ja to citam treti krat a nechapem.
Známa poslala z vďaky jedlo,lebo muž jej priniesol niečo, čo ona potrebovala. Manželke sa to nepáči. Mne to nepripadá nijako divné. Prečo by mala písať autorke,keď poďakovanie vo forme jedla patrí mužovi. Či som mimo?
@koniarova aha, uz rozumiem 😉
Tak on jej nieco vybavil, ona mu napisala, ze mu dakuje a z vdaky mu zaniesla k vam jedlo. Je uplne normalne, ze pisala jemu, lebo on jej to vybavil.
@dskjhfdlkdjhl tiež som to tak pochopila.
@lela867 ty si tu písala viackrát a vždy s niečím takým ze nad tým rozum zastane (skrtil ta manžel, ktorý capa 2 ročnú dcéru) a potom tnejaká jeho kolegyňa na teba zle pozerá a priam ta "vyprevadza" pohľadom z roboty... A teraz nejaké jedlo mu poslala a on jej nosí oblečenie..
Neviem, ale mne pripadate tam divni viacerí..
??
Z popisu a predošlých tém my z toho vychádza ako jediná normálna tá kolegyňa. 🫣
@lela867 si proste nezabudnuteľná, veľmi dobre si tie témy hodné filmu pamätáme 😜