icon

Je normálne, keď manžel vykonáva domáce práce?

3. mar 2026

Manželia 1 dieťa. Manžel robí nákupy, vari, uprace za sebou, umýva riad, pečie, dieťaťu kupuje potrebné oblečenie. Je to podľa Vás normálny vzťah?

Strana
z3
anonym_b298b8
3. mar 2026

Aj môj manžel to robí, je preto nenormálny??

anonym_a52bd7
3. mar 2026

Píšeš len o jednom a vzťah je o dvoch .. takže neviem odpovedať

michaela412
3. mar 2026

a keď toto všetko robí žena, je to normálny vzťah?

anonym_5c6014
3. mar 2026

Máš pocit, že manžel je chorý, lebo si za sebou umyje riad, uprace a nakúpi? Či to, že upečie? Vieš koľko mužov dnes pečie? A koľko žien opraví sifón, žiarovku, vymaľuje, opraví batériu?

anonym_b92578
3. mar 2026

Môj manžel tiež všetko robí doma. On chodí len do prace, ja aj do skoly. Ešte by mi chýbalo, aby som musela všetko ja robit a on by iba doma sedel🫣😵‍💫

a0
3. mar 2026

@anonym_autor je to zdravý vzťah, kde sú si partneri a rovnako aj rodičia rovní. Tak by mala fungovať každá zdravá domácnosť.

anjelicek26
3. mar 2026

Je to tvoj manzel a sa chvalis? Je to kamoskin manzel a zavidis? Je to kamos a ho lutujes, aku ma lenivu zenu a chudak musi?

svetlonos
3. mar 2026

Eeej toto bude svokra alebo švagriná ako víno! 😂 Alebo žeby manžel🤔

minenkaa
3. mar 2026

Ako čo je na tom nenormálne a kto by to mal robiť,učiteľ?

a0
3. mar 2026
@svetlonos

@svetlonos keď si napísala, že švagriná až mi zabehlo, že asi to bude tá moja 😂😂

anonym_224242
3. mar 2026
@minenkaa

Ako čo je na tom nenormálne a kto by to mal robiť,učiteľ?

@minenkaa nooo, ak ma jej muž povolanie učiteľ, tak áno aj učiteľ.

lubkavargova1
3. mar 2026

toto bude klasicky sestra, brat co vsetko robi doma a svagrinka je leniva...a hold nevidia to ze brat sa ozenil dobre, miluje svoju rodinu, a tu hold pani autorka sa zle vydala a nema tak to doma a tak teraz ide ako je hrozna svagrina a podme ju upalit...

anonym_b6ce59
3. mar 2026

@anonym_autor manželka je tiež ON? To je rozhodujúce pre posúdenie, či je ten vzťah normálny, alebo nie.

muchotrafka298
3. mar 2026

A kde je problem,ked im to vyhovuje? Ja som tiez poznala manzelsky par, kde on robil kompletne vsetko, pani nerobila nic, lebo ona predsa musela vyzerat na urovni a reprezentovat rodinu 🙈

simsalabim
3. mar 2026

@anonym_autor aj moj to robi a vzdy robil - rovnako ako ja. Akurat ze detom uz oblecenie nekupujeme, najmaldsej iba zaplatime. Mame normalny vztah?

haley7897
3. mar 2026
@svetlonos

@svetlonos hlasujem za manžela. 🤣

minenkaa
3. mar 2026
@anonym_224242

@minenkaa nooo, ak ma jej muž povolanie učiteľ, tak áno aj učiteľ.

@anonym_224242 🤣🤣🤣

crazy_cat_lady
3. mar 2026

Nie, nenormalny. Normalny muz by prisiel domov, vo dverach by ti jednu vylepil, potom by si mu nachystala veceru, on by sa zatial hral na mobile/pc, potom by si mu dala a isli by ste spat...🤦

rozculena
3. mar 2026

@anonym_autor a manželka robí čo??

anonym_19fa9e
3. mar 2026

Aha. A ako sa z tychto informacii da posudit, ci je to dobry vztah?

enmery
3. mar 2026

Dobrý vtip.

anonym_eaf6ca
3. mar 2026

@anonym_autor troll?

simca06022011
3. mar 2026

zalezi na tom, co robi manzelka :DDD

billy_jean
3. mar 2026

Nie, toto bude mama a teda aj svokra.

enmery
3. mar 2026

Tipujem švagriná.

viestta
3. mar 2026

Prečo ze vidíš? Ty si si vybrala zle, ale čo už, budeš musieť s nim zit

petulda333
3. mar 2026
@crazy_cat_lady

Nie, nenormalny. Normalny muz by prisiel domov, vo dverach by ti jednu vylepil, potom by si mu nachystala veceru, on by sa zatial hral na mobile/pc, potom by si mu dala a isli by ste spat...🤦

@crazy_cat_lady este aj opity,nezabudni 🫣

anonym_f22c46
3. mar 2026

U nás je normálne, že keď varí si po sebe uprace a treba aj nakúpiť.
A kúpi oblečenie kľudne celej rodine, nielen dieťaťu, ale aj mne, sestrám, mame.
Akurát nepečie, ale my také ani nejeme.

ihned13
3. mar 2026

@anonym_autor Zatý manžel! Čiže gentlmani ešte nevymreli . Jasné že je to normálne.
Nie je to normálne keď nepomáha a iba chodí do práce a príde domov a vyloží nohy, lebo bol som v práci potrebujem oddych!

zuzubb007
3. mar 2026

Nie nieje to normálne, nespomina sa čo robí manželka? Leží na gauči či čo robí celé dni?

Strana
z3