Je normálne, keď manžel vykonáva domáce práce?
Manželia 1 dieťa. Manžel robí nákupy, vari, uprace za sebou, umýva riad, pečie, dieťaťu kupuje potrebné oblečenie. Je to podľa Vás normálny vzťah?
Píšeš len o jednom a vzťah je o dvoch .. takže neviem odpovedať
Máš pocit, že manžel je chorý, lebo si za sebou umyje riad, uprace a nakúpi? Či to, že upečie? Vieš koľko mužov dnes pečie? A koľko žien opraví sifón, žiarovku, vymaľuje, opraví batériu?
Môj manžel tiež všetko robí doma. On chodí len do prace, ja aj do skoly. Ešte by mi chýbalo, aby som musela všetko ja robit a on by iba doma sedel🫣😵💫
@anonym_autor je to zdravý vzťah, kde sú si partneri a rovnako aj rodičia rovní. Tak by mala fungovať každá zdravá domácnosť.
Je to tvoj manzel a sa chvalis? Je to kamoskin manzel a zavidis? Je to kamos a ho lutujes, aku ma lenivu zenu a chudak musi?
Ako čo je na tom nenormálne a kto by to mal robiť,učiteľ?
@minenkaa nooo, ak ma jej muž povolanie učiteľ, tak áno aj učiteľ.
toto bude klasicky sestra, brat co vsetko robi doma a svagrinka je leniva...a hold nevidia to ze brat sa ozenil dobre, miluje svoju rodinu, a tu hold pani autorka sa zle vydala a nema tak to doma a tak teraz ide ako je hrozna svagrina a podme ju upalit...
@anonym_autor manželka je tiež ON? To je rozhodujúce pre posúdenie, či je ten vzťah normálny, alebo nie.
A kde je problem,ked im to vyhovuje? Ja som tiez poznala manzelsky par, kde on robil kompletne vsetko, pani nerobila nic, lebo ona predsa musela vyzerat na urovni a reprezentovat rodinu 🙈
@anonym_autor aj moj to robi a vzdy robil - rovnako ako ja. Akurat ze detom uz oblecenie nekupujeme, najmaldsej iba zaplatime. Mame normalny vztah?
Nie, nenormalny. Normalny muz by prisiel domov, vo dverach by ti jednu vylepil, potom by si mu nachystala veceru, on by sa zatial hral na mobile/pc, potom by si mu dala a isli by ste spat...🤦
Aha. A ako sa z tychto informacii da posudit, ci je to dobry vztah?
@anonym_autor troll?
Nie, nenormalny. Normalny muz by prisiel domov, vo dverach by ti jednu vylepil, potom by si mu nachystala veceru, on by sa zatial hral na mobile/pc, potom by si mu dala a isli by ste spat...🤦
@crazy_cat_lady este aj opity,nezabudni 🫣
U nás je normálne, že keď varí si po sebe uprace a treba aj nakúpiť.
A kúpi oblečenie kľudne celej rodine, nielen dieťaťu, ale aj mne, sestrám, mame.
Akurát nepečie, ale my také ani nejeme.
@anonym_autor Zatý manžel! Čiže gentlmani ešte nevymreli . Jasné že je to normálne.
Nie je to normálne keď nepomáha a iba chodí do práce a príde domov a vyloží nohy, lebo bol som v práci potrebujem oddych!
Nie nieje to normálne, nespomina sa čo robí manželka? Leží na gauči či čo robí celé dni?

Aj môj manžel to robí, je preto nenormálny??