icon

Je normálne, keď manžel vykonáva domáce práce?

3. mar 2026

Manželia 1 dieťa. Manžel robí nákupy, vari, uprace za sebou, umýva riad, pečie, dieťaťu kupuje potrebné oblečenie. Je to podľa Vás normálny vzťah?

margotka17
3. mar 2026

@anonym_autor jasne, že je normálny, ja tomu hovorím šikovny chlop 🫣👍. Môj aj prádlo vyvesi aj zvesi, chodník pozameta, no ale vidím, že tento tu aj pečie a môj to zatiaľ nerobi 🤔.

patrike
3. mar 2026

Nic samo o sebe nie je normalne, ani nenormalne. Ak to im obom takto vyhovuje, tak je vsetko v poriadku.

svetlonos
3. mar 2026
@a0

@svetlonos keď si napísala, že švagriná až mi zabehlo, že asi to bude tá moja 😂😂

@a0
Snáď len to nie! 😁 Už som počula aj názor, že to je buzerant keď robí v domácnosti "ženské" práce! 🫣. No ale veď nech tu svekrusu či švagrinou aj slané od závisti, mali si tiež dobré vybrať. Aj tie tvoje 😉

nadijaeren
3. mar 2026

Je to súper chlap 🙂 a čo robí manželka? ®či sa striedajú?

a0
3. mar 2026
@svetlonos

@a0
Snáď len to nie! 😁 Už som počula aj názor, že to je buzerant keď robí v domácnosti "ženské" práce! 🫣. No ale veď nech tu svekrusu či švagrinou aj slané od závisti, mali si tiež dobré vybrať. Aj tie tvoje 😉

@svetlonos vieš čo, svokru mám super, tá mi vychovala toho, čo doma maká 🤣. Len švagriná mala zlý výber, tak teraz som najhoršia ja, lebo som si vybrala lepšie.

svetlonos
3. mar 2026

@haley7897
Ak áno rada by som aj vyjadrenie jeho ženy.

anonym_888bba
3. mar 2026

Normálny manželia ak nemajú umývačku tak jeden umýva riad, druhý utiera/odkladá a popri tom využijú čas na rozhovor.

sense
3. mar 2026

@anonym_autor je to uplne normálny vzťah. Predpokladám, že žena robí to isté. Aj môj chlap aj uprace, aj navarí, aj napecie a nakúpi. Akurát oblečenie mojej dcére nekupuje. To robím ja a jej otec.

svetlonos
3. mar 2026
@a0

@svetlonos vieš čo, svokru mám super, tá mi vychovala toho, čo doma maká 🤣. Len švagriná mala zlý výber, tak teraz som najhoršia ja, lebo som si vybrala lepšie.

@a0
Tak mne aj mama povedala, že muž si nájde inú lebo chudák musí doma riady umyť, kuchyňu upratať aj dokonca deti vyzdvihne zo škôlky a cestou s nimi nakúpi 😁Chudáčik jeden veru... No čo, švagriná keď bola s tým v pohode jej vec. Ale že tebe to závidí - čo bola slepá na začiatku?

anonym_66f51c
3. mar 2026

Podľa mojej svorky je to dôsledok zlyhania ženy a jej neschopnosti sa postarať. 😃

louise
3. mar 2026

V domácnosti žijeme obaja, deti máme tiež obaja, na plný pracovný úväzok robíme obaja. Nevidím dôvod, aby som domáce práce robila sama. Manžel pokladá za prirodzené, že doma porobí aj on, o deti sme sa starali spolu od malička. Nie je ho treba prosiť, má oči, zdravé ruky. Nenormálne je, aby po práci mala doma žena druhú šichtu a muž na gauči.

michaela329
3. mar 2026

Ja poznám takého, čo aj háčkuje vnúčatám čiapky a hračky...ten je podľa Teba aký?

enmery
3. mar 2026
@michaela329

Ja poznám takého, čo aj háčkuje vnúčatám čiapky a hračky...ten je podľa Teba aký?

@michaela329 Úplne chorý. 🤣🤷‍♀️

lauruska_sumienka
3. mar 2026

jezkove oci, to je ako ten moj,😲 😍 ah, ale moj pecie len maso a aj oblecenie musim vyberat ja 😒 ej ci, tak tato si nasla este lepsie :D

siska53
3. mar 2026

@anonym_autor Bud stastna, ze je taky. A takto to ma byt. Obaja maju robit domace prace a starat sa o dieta/deti.

anonym_8ef026
3. mar 2026

,,,,,Normalne je obskakovat muza,ked pride z prace.Utierat mu ritulku,predzuvat mu jedlo,umyvat ho,obliekat ho a este miesto neho chodit do pracee,nech si odpocinie,,,,
Jasne,ze muz je rovnako obyvatel nehnutelnosti ako matka,matka je matka ako aj otec je otec a ma sa vediet plnohodnotne postarat o dieta,deti.

anonym_f9072e
3. mar 2026

Áno, aj môj muž aj navarí, aj uprace , aj prádlo operie, poskladá . Ale ja aj pokosim, robím na záhrade, vymením filter, atď. 🤷🏼‍♀️ Spolu robíme to, čo aktuálne treba

anonym_fe08c7
3. mar 2026
@anjelicek26

Je to tvoj manzel a sa chvalis? Je to kamoskin manzel a zavidis? Je to kamos a ho lutujes, aku ma lenivu zenu a chudak musi?

@anjelicek26 ja by som povedala že mamička, ktorá ľutuje milovaného synčeka

opica_skorica
3. mar 2026
@margotka17

@anonym_autor jasne, že je normálny, ja tomu hovorím šikovny chlop 🫣👍. Môj aj prádlo vyvesi aj zvesi, chodník pozameta, no ale vidím, že tento tu aj pečie a môj to zatiaľ nerobi 🤔.

@margotka17 🫣🤪😁👍😁

zuzana76
3. mar 2026

@anonym_autor ak to robi stale a manzelka nerobi zatial nic, tak to normalne nie je, ak si pracu delia, raz ona nieco, raz on, je to v uplnom poriadku

bielasovicka
3. mar 2026

@anonym_autor len ešte napíš čo robí manželka

anonym_d61689
3. mar 2026

@anonym_autor ano, normálny chlap ich vykonava. Iba hlupak necha všetko na ženu

viestta
3. mar 2026
@bielasovicka

@anonym_autor len ešte napíš čo robí manželka

@bielasovicka pan upratuje len po sebe, asi ten zvysok ostava na zenu

anonym_9028c8
3. mar 2026

Môj dnes nakúpil podľa zoznamu, vyzdvihol Packetu
Ja som navarila, on upratal kuchyňu
Ja zapla pracku, on ju vyložil
Nahádzal mi do košíka v jednom e-shope pár veci pre neho a aj pre mna (ze čo by sa mu páčilo) - ja som to zredukovala a zaplatila (zo spoločného)
V práci sme boli obaja 🙂

katuskamala1
3. mar 2026

Samozrejme,ze ano, je to zdrave,normaaalne. Moj manzel upratuje spolu so mnou, nakupuje zvacsa on, oblecenie zas ja, aj navari, aj nozky pomasiruje vecer, aj sa s detmi uci, aj rube drevo... okrem umyvania okien robi vsetko, ja zas asi vsetko okrem toho rubania ;)

ivett1
3. mar 2026

@anonym_autor ups, ty si ten manžel? 🤔
môj muž presne toto robí ...a ešte chodí aj do práce a na pivo, pestuje zeleninu - pre nás, rozváža nás, keď treba a ...ešte si aj plní manželské povinnosti😁 ...tak je toto normálne?!

viestta
3. mar 2026

Ja musim:
Stretli sa Marka s Hankou a vykladaju o kedecom az doslo na deti. A Marka zacala: "Joj, Marienka sa tak dobre vydala. Zatko vari, upratuje, na nakupy chodi, aj o pradlo sa postara, aj deti obriadi a Marienka moze chodit ku kadernicke, na manikuru na kavicku." A Hanka sa spyta "A co ten tvoj Janko?" "Ale co ti budem hovorit. Nevesta len po kadernickach, manikurach, kavickach chodi a chudacik Janik musi varit, upratovat, na nakupy chodit, deti obriadit a este aj prat"

anonym_91270f
3. mar 2026

@anonym_autor A co robíš ty?

anonym_91270f
3. mar 2026
@viestta

Ja musim:
Stretli sa Marka s Hankou a vykladaju o kedecom az doslo na deti. A Marka zacala: "Joj, Marienka sa tak dobre vydala. Zatko vari, upratuje, na nakupy chodi, aj o pradlo sa postara, aj deti obriadi a Marienka moze chodit ku kadernicke, na manikuru na kavicku." A Hanka sa spyta "A co ten tvoj Janko?" "Ale co ti budem hovorit. Nevesta len po kadernickach, manikurach, kavickach chodi a chudacik Janik musi varit, upratovat, na nakupy chodit, deti obriadit a este aj prat"

@viestta 😂😂😂😂😂

euka210
3. mar 2026

@anonym_autor moj brat aj vari, aj piekol chlieb v domacej pekarni, umyva riady, aj bol s 2 detmi od 1r na RD a staral sa o ne a je normalny, takto nas mama vychovala...upratat po sebe atd.