Je normálne, keď manžel vykonáva domáce práce?
Manželia 1 dieťa. Manžel robí nákupy, vari, uprace za sebou, umýva riad, pečie, dieťaťu kupuje potrebné oblečenie. Je to podľa Vás normálny vzťah?
Nic samo o sebe nie je normalne, ani nenormalne. Ak to im obom takto vyhovuje, tak je vsetko v poriadku.
@a0
Snáď len to nie! 😁 Už som počula aj názor, že to je buzerant keď robí v domácnosti "ženské" práce! 🫣. No ale veď nech tu svekrusu či švagrinou aj slané od závisti, mali si tiež dobré vybrať. Aj tie tvoje 😉
@svetlonos vieš čo, svokru mám super, tá mi vychovala toho, čo doma maká 🤣. Len švagriná mala zlý výber, tak teraz som najhoršia ja, lebo som si vybrala lepšie.
Normálny manželia ak nemajú umývačku tak jeden umýva riad, druhý utiera/odkladá a popri tom využijú čas na rozhovor.
@anonym_autor je to uplne normálny vzťah. Predpokladám, že žena robí to isté. Aj môj chlap aj uprace, aj navarí, aj napecie a nakúpi. Akurát oblečenie mojej dcére nekupuje. To robím ja a jej otec.
@svetlonos vieš čo, svokru mám super, tá mi vychovala toho, čo doma maká 🤣. Len švagriná mala zlý výber, tak teraz som najhoršia ja, lebo som si vybrala lepšie.
@a0
Tak mne aj mama povedala, že muž si nájde inú lebo chudák musí doma riady umyť, kuchyňu upratať aj dokonca deti vyzdvihne zo škôlky a cestou s nimi nakúpi 😁Chudáčik jeden veru... No čo, švagriná keď bola s tým v pohode jej vec. Ale že tebe to závidí - čo bola slepá na začiatku?
Podľa mojej svorky je to dôsledok zlyhania ženy a jej neschopnosti sa postarať. 😃
V domácnosti žijeme obaja, deti máme tiež obaja, na plný pracovný úväzok robíme obaja. Nevidím dôvod, aby som domáce práce robila sama. Manžel pokladá za prirodzené, že doma porobí aj on, o deti sme sa starali spolu od malička. Nie je ho treba prosiť, má oči, zdravé ruky. Nenormálne je, aby po práci mala doma žena druhú šichtu a muž na gauči.
Ja poznám takého, čo aj háčkuje vnúčatám čiapky a hračky...ten je podľa Teba aký?
Ja poznám takého, čo aj háčkuje vnúčatám čiapky a hračky...ten je podľa Teba aký?
@michaela329 Úplne chorý. 🤣🤷♀️
jezkove oci, to je ako ten moj,😲 😍 ah, ale moj pecie len maso a aj oblecenie musim vyberat ja 😒 ej ci, tak tato si nasla este lepsie :D
@anonym_autor Bud stastna, ze je taky. A takto to ma byt. Obaja maju robit domace prace a starat sa o dieta/deti.
,,,,,Normalne je obskakovat muza,ked pride z prace.Utierat mu ritulku,predzuvat mu jedlo,umyvat ho,obliekat ho a este miesto neho chodit do pracee,nech si odpocinie,,,,
Jasne,ze muz je rovnako obyvatel nehnutelnosti ako matka,matka je matka ako aj otec je otec a ma sa vediet plnohodnotne postarat o dieta,deti.
Áno, aj môj muž aj navarí, aj uprace , aj prádlo operie, poskladá . Ale ja aj pokosim, robím na záhrade, vymením filter, atď. 🤷🏼♀️ Spolu robíme to, čo aktuálne treba
Je to tvoj manzel a sa chvalis? Je to kamoskin manzel a zavidis? Je to kamos a ho lutujes, aku ma lenivu zenu a chudak musi?
@anjelicek26 ja by som povedala že mamička, ktorá ľutuje milovaného synčeka
@anonym_autor jasne, že je normálny, ja tomu hovorím šikovny chlop 🫣👍. Môj aj prádlo vyvesi aj zvesi, chodník pozameta, no ale vidím, že tento tu aj pečie a môj to zatiaľ nerobi 🤔.
@margotka17 🫣🤪😁👍😁
@anonym_autor ak to robi stale a manzelka nerobi zatial nic, tak to normalne nie je, ak si pracu delia, raz ona nieco, raz on, je to v uplnom poriadku
@anonym_autor ano, normálny chlap ich vykonava. Iba hlupak necha všetko na ženu
@anonym_autor len ešte napíš čo robí manželka
@bielasovicka pan upratuje len po sebe, asi ten zvysok ostava na zenu
Môj dnes nakúpil podľa zoznamu, vyzdvihol Packetu
Ja som navarila, on upratal kuchyňu
Ja zapla pracku, on ju vyložil
Nahádzal mi do košíka v jednom e-shope pár veci pre neho a aj pre mna (ze čo by sa mu páčilo) - ja som to zredukovala a zaplatila (zo spoločného)
V práci sme boli obaja 🙂
Samozrejme,ze ano, je to zdrave,normaaalne. Moj manzel upratuje spolu so mnou, nakupuje zvacsa on, oblecenie zas ja, aj navari, aj nozky pomasiruje vecer, aj sa s detmi uci, aj rube drevo... okrem umyvania okien robi vsetko, ja zas asi vsetko okrem toho rubania ;)
@anonym_autor ups, ty si ten manžel? 🤔
môj muž presne toto robí ...a ešte chodí aj do práce a na pivo, pestuje zeleninu - pre nás, rozváža nás, keď treba a ...ešte si aj plní manželské povinnosti😁 ...tak je toto normálne?!
Ja musim:
Stretli sa Marka s Hankou a vykladaju o kedecom az doslo na deti. A Marka zacala: "Joj, Marienka sa tak dobre vydala. Zatko vari, upratuje, na nakupy chodi, aj o pradlo sa postara, aj deti obriadi a Marienka moze chodit ku kadernicke, na manikuru na kavicku." A Hanka sa spyta "A co ten tvoj Janko?" "Ale co ti budem hovorit. Nevesta len po kadernickach, manikurach, kavickach chodi a chudacik Janik musi varit, upratovat, na nakupy chodit, deti obriadit a este aj prat"
@anonym_autor A co robíš ty?
Ja musim:
Stretli sa Marka s Hankou a vykladaju o kedecom az doslo na deti. A Marka zacala: "Joj, Marienka sa tak dobre vydala. Zatko vari, upratuje, na nakupy chodi, aj o pradlo sa postara, aj deti obriadi a Marienka moze chodit ku kadernicke, na manikuru na kavicku." A Hanka sa spyta "A co ten tvoj Janko?" "Ale co ti budem hovorit. Nevesta len po kadernickach, manikurach, kavickach chodi a chudacik Janik musi varit, upratovat, na nakupy chodit, deti obriadit a este aj prat"
@viestta 😂😂😂😂😂
@anonym_autor moj brat aj vari, aj piekol chlieb v domacej pekarni, umyva riady, aj bol s 2 detmi od 1r na RD a staral sa o ne a je normalny, takto nas mama vychovala...upratat po sebe atd.

@anonym_autor jasne, že je normálny, ja tomu hovorím šikovny chlop 🫣👍. Môj aj prádlo vyvesi aj zvesi, chodník pozameta, no ale vidím, že tento tu aj pečie a môj to zatiaľ nerobi 🤔.