Je normálne, keď môjmu manželovi volá jeho matka každý deň?
Pride vám normalne ze manželova mama mu vola kazdy den ? A ked sa neozve dva dni uz mu vola a vycita preco nezavolal.
Aj ja volám/pisem mame každý deň, čo je na tom
Keby toto napísal muž, že svokra vola zene každý deň, tak ti tu nápisu, že majú krásny vzťah matka dcéra
Ale keďže je to muž, tak je to nezrely maznacik
V niektorych rodinach je to normalne ze si volaju denne 💁🏻♀️. Ak Ta neohovara, nic zle nerobi tak neries
@anonym_autor preco to nie je normálne
@minenkaa lebo okrem volania aj kazdy vikend tam musíme byt. Ja si so svojou mamou zavolám raz za dva týždne a pridem 2 x do mesiaca. Nepride mi to normálne ze vypocuva dospelého 40 ročného chlapa ze všetko chce vedieť a vyzveda
@minenkaa lebo okrem volania aj kazdy vikend tam musíme byt. Ja si so svojou mamou zavolám raz za dva týždne a pridem 2 x do mesiaca. Nepride mi to normálne ze vypocuva dospelého 40 ročného chlapa ze všetko chce vedieť a vyzveda
@anonym_autor však ale ty nemusíš ísť každý víkend ku svokre, urob si vlastný program
@anonym_autor je to normálne. Ja mojej mame volám tiež každý deň a bežné rozprávame aj dvadsať minút. Nevidím dôvod prečo by sa mal teraz môj manžel pýtať či je toto normálne.
@anonym_autor Ahoj, podla mna je to normalne, ked si kazdy den zavolaju, ale tiez zalezi ako dlho hovor trva a ci to teba nejako negativne ovplyvnuje. A co sa tyka toho,ze ste kazdy vikend u nich, tak preco tam ides kazdy vikend? Ved povedz muzovi, ze nejdes lebo idem s kamoskou na kavu (alebo iny program, alebo len tak byt doma). Ved ty nie si povinna tam chodit kazdy vikend. Ci muz zahlasi,ze ides a ty poslusne ides s nim, ci ako? Nejako nerozumiem kde je problem? Skus to viac objasnit🙂
A jemu to vadí alebo nie? Na tom reálne záleží. Ja som v dennom kontakte s rodičmi a aj sa často navštevujeme, lebo nám to všetkým vyhovuje. Kto sa chce vidieť raz do mesiaca a týždeň o sebe nevedieť tak nech to robí tak. Ak to mužovi prekáža, tak nech to mame povie.
@anonym_autor a synovi to vadí ,či tebe
Áno , aj ja volám s maminou každý deň . Môjho muža to nijako neobmedzuje . Štandardne témy , čo robia jej vnučky / škola tréningy , či sme zdravé , čo sme obidve robili , či nemáme na niečo chuť , že nám uvarí a prinesie atd….
@anonym_autor prečo vypočúva?veď sa hádam normálne rozprávajú o všetkom.....keď to jemu výboje,to je ok....každý má inak dôverný vzťah s rodičmi. Manžel tiež každý deň volal na chvíľu s otcom....a divné mi to nikdy neprišlo.
@anonym_autor ja volam manzelovej mame takmer kazdy den, asi castejsie ako svojej.
normalne nie je, ze si si muza, co mu mama vola kazdy den a tebe to vadi, zobrala za manzela
Mne vola oco kazdy den,mama tak kazdy druhy. Stretavame sa casto. Mne to pride v poriadku. Ak tebe nie,tak si si ho nemala brat
@anonym_autor stále to isté dookola.
Nechce sa mi veriť že to robí iba teraz a pred manželstvom nie. A nechce sa mi veriť ani to že si to predtým neregistrovala.
Celý troll alias výmysel má rozduchavanie vasny
@anonym_autor sme tam kazdy vikend a na rozlucku sa vždy obimaju ako keby sa uz nemali vidieť. A milión iných veci. Do všetkého sa stará.
@anonym_autor stále to isté dookola.
Nechce sa mi veriť že to robí iba teraz a pred manželstvom nie. A nechce sa mi veriť ani to že si to predtým neregistrovala.
Celý troll alias výmysel má rozduchavanie vasny
@anonym_6843fe ty si celý troll
@anonym_autor sme tam kazdy vikend a na rozlucku sa vždy obimaju ako keby sa uz nemali vidieť. A milión iných veci. Do všetkého sa stará.
@anonym_autor veď buď rada,že majú dobrý vzťah....hádam neziarlis na jeho mamu😳
@anonym_6843fe ty si celý troll
@anonym_autor nie.... ani som sa nevydávala za mamičkynho cecka
@anonym_autor veď buď rada,že majú dobrý vzťah....hádam neziarlis na jeho mamu😳
@terezka1947 to nieje žiarlivosť ale ze svojim spôsobom som nútená to robiť aj ja. Návštevy telefonaty objimacky... a pritom ma jeho mama ohovara
@terezka1947 to nieje žiarlivosť ale ze svojim spôsobom som nútená to robiť aj ja. Návštevy telefonaty objimacky... a pritom ma jeho mama ohovara
@anonym_autor aaaaale no....nerieš. každý sme iný,niekto je vrucnejsi,kontaktnej si....niekto sme studený odchov.
Jednoducho to nerieš. Nič zle to nie je.
@anonym_autor Je to úplne normálne. Ja volám denne, kým je ešte komu. Niekedy aj dvakrát denne, dnes dokonca 4-krát. Snažím sa chodiť aj často domov, minimum je 2-krát za mesiac na xelý víkend.
No u nas to tiez tak bolo, ze kazdy den hodinu volat a stale sa stretavat, potom ked nezavolal tak chyba bola v tom ze ma partnerku, zrazu som bola ja zla pi_a a podobne a uz je to ex kvoli nej hlavne. Lebo byt denne v kolotoci, moja mama chce aby som tam bol stale ale teba nema rada, to sa neda donekonecna.
@anonym_autor podľa mňa to nie je normálne, lebo tvoj muž má s tebou svoj život a jeho matka má tiež svoj a každodenné vyvolávanie je zasahovanie a obťažovanie.
@anonym_autor ja volam otcovi kazdy den, alebo on mne 🙈 Nedokazala by som zaspat, ak by sa neozval… trauma zo zazitku, ked sa mama neozvala a nasli sme ju v bezvedomi.
Vieš ako to tu chodí na MK.
Ak volá mama žene denno denne aj niekoľkokrát tak je to v poriadku, lebo vzťah matka - dcéra je krásny a bla bla.
Ak volá mama synovi každý deň, tak je muž mamin cecok a svokra ježibaba.
@anonym_autor prečo tam chodíš? Keď tá ohovára a nutis sa do objatí? Veď si dospela zena, snáď dokážeš rozhodnúť ako ideš stráviť víkend
ja každý večer 19.00 volám mamine - sú to hovory 3-5 minutové, ale je to u nás normálne . Čo robili, či sú v poriadku, koho stretli , čo varila . Ak nevolám presne o 19.00 , tak 19.02 už volá ona mne 🙂 . Vôbec to môjmu mužovi nevadí , volávam aj jeho mame .
@anonym_autor Nemusis. Ci si nesvojpravna?

@anonym_autor preco to nie je normálne