Je normálne, že manžel si píše s kamarátkou?
Dobrý deň chcela by som radu sme spolu 15 rokov muž si našiel kamarátku s ktorou si píše už 3 mesiace každý deň ona je slobodná bezdetná píše mu svoje starosti keď ju niečo bolí keď ide na rande keď mala zlý obed...môj muž nemá problém o tom somnou hovoriť dokonca mi prečítal čo si píšu ale aj tak mi to vadí už ju aj poznám a viem že medzi nimi nič nebude a nie je ale to že ona napísala že jej je zle a on jej napíše tak sa zajtra ozvi či si v poriadku mi už príde cez čiaru a aj keď mi povedal že ju už pozná ako mňa že vie o nej už všetko ešte aj to kedy má krami...povedala som mu že mi to vadí keby si písali iba občas nepoviem,ale každý deň...
Ale on na tom nevidí nič zlé
Tak ja už neviem či je to normálna vec ale vadí mi to .
Ďakujem za rady
@angiejesse jasne, nema zmysel nutit niekoho aby bol s tebou vies ako, zijeme len raz. Ale zasa tiez, keby manzel slubil ze obmedzi kontakt a chce pracovat na vasom vztahu, mozno nejaka poradna a ono pokial spolu nemaju sexualny vztah sa z toho da nejako vymotat, zalezi ci muz chce odist alebo zachranit manzelstvo. Ked odist, nechaj ho nech ide
@kattrin5 Pokojny podvečer prajem všetkým tu , polepiť skusim sem opravenú vetu . Nie je to veta z mojej hlavy, som múdry bo googlil som 😁 , A Marcus Aurelius toto (obrazne) v nej praví. Ak máš niečo veľmi rád daj tomu voľnosť. Ak sa ti to vráti , vezmi si to ak nie, nikdy ti to nepatrilo .
@enmery
To iste nie,ale vzdelania celkom určite ano...
@anonym_587239 tu dovolím si zas oponovať ja . Veru ani vzdelaním sa hodnota človeka nemeria . A teraz budem možno kruto uprimný , ale toto si o sebe VŠ študovaný myslia . A moja životná skusenosť zo šiestich štyria. A patrične nam učňom a SŠ to pociťiť dávaju. Vzdelanie , ešte žiadnemu človeku zdravý rozum nepridalo.
@anonym_587239 tu dovolím si zas oponovať ja . Veru ani vzdelaním sa hodnota človeka nemeria . A teraz budem možno kruto uprimný , ale toto si o sebe VŠ študovaný myslia . A moja životná skusenosť zo šiestich štyria. A patrične nam učňom a SŠ to pociťiť dávaju. Vzdelanie , ešte žiadnemu človeku zdravý rozum nepridalo.
@rado318 nie je to trochu náročné furt tu rýmovať? 😉
@rado318 Ale veď v komentári, na ktorý reaguješ, bolo písané, že pravopisom sa určitým spôsobom určuje merítko elementárneho vzdelania, nie hodnoty človeka. (Keďže pravopis sa učí na ZŠ.) Nikto predsa neznehodnocoval to, že môžeš mať zdravý pohľad na život... (P.S.: Nemám ukončenú VŠ, len SŠ s maturitou.😉)
@rado318 Ale veď v komentári, na ktorý reaguješ, bolo písané, že pravopisom sa určitým spôsobom určuje merítko elementárneho vzdelania, nie hodnoty človeka. (Keďže pravopis sa učí na ZŠ.) Nikto predsa neznehodnocoval to, že môžeš mať zdravý pohľad na život... (P.S.: Nemám ukončenú VŠ, len SŠ s maturitou.😉)
@anonym_502792 skús ešte raz čitať hm 🙃😉 a možeš aj viac krát 🙂
Prepáč autorka ,že inym smerom išla nitka témy tu , ako tá ktorou zaoberáš sa , zavinila to moja reakcia , a za to ospravedlňujem sa😔 . Zaujíma ma ako to zvládaš a ako vlastne tvoj drahý to vníma ? Čí ešte lieta v oblakoch či nohy na zemy má ?
@anonym_502792 skús ešte raz čitať hm 🙃😉 a možeš aj viac krát 🙂
@rado318 Čo presne?
Čitala som asi všetko. A v mojom komentári som len vysvetlila ten predošlý od niekoho, že na Teba neútočia a napísala som, že nikto Ti nepísal, že vzdelaním sa meria hodnota človeka...
@rado318 Čo presne?
Čitala som asi všetko. A v mojom komentári som len vysvetlila ten predošlý od niekoho, že na Teba neútočia a napísala som, že nikto Ti nepísal, že vzdelaním sa meria hodnota človeka...
@anonym_502792
Ja len nechápem,že prečo tu šaškuješ s tým tvojim " retro" exhibic. prejavom?
To nevieš písať ako ti zobák narástol?
@123_monika neb
@anonym_300939 zaľúbili sa do seba
@angiejesse veľmi ma mrzí, čím prechádzaš. To je presne jedno z tých pokušení takejto komunikácie 😞 neviem, či sa reálne zaľúbili, alebo len podľahli dopamínu z tejto novej komunikácie a očareniu z niečoho nového. V každom prípade je dovera vo vzťahu veľmi vážne narušená a otázka je, ako ty budeš reagovať, keď mužovi dôjde, že to nie je to, čo si predstavoval.
Prepáč autorka ,že inym smerom išla nitka témy tu , ako tá ktorou zaoberáš sa , zavinila to moja reakcia , a za to ospravedlňujem sa😔 . Zaujíma ma ako to zvládaš a ako vlastne tvoj drahý to vníma ? Čí ešte lieta v oblakoch či nohy na zemy má ?
@rado318 odišiel už býva s nou
@angiejesse Zase je lepší, ze se na něho nemusíš dívat....jak je mimo a furt s ní píše. Bude to teď těžké. Máš rodiče, kamarádky nebo někoho kdo tě podrží?
@angiejesse tak nemal velmi preco s tebou ostávať. Mrzí ma to, verim ze najdes muža, ktorý nebude mat potrebu utekať inam.
@angiejesse veľmi ma mrzí, čím prechádzaš. To je presne jedno z tých pokušení takejto komunikácie 😞 neviem, či sa reálne zaľúbili, alebo len podľahli dopamínu z tejto novej komunikácie a očareniu z niečoho nového. V každom prípade je dovera vo vzťahu veľmi vážne narušená a otázka je, ako ty budeš reagovať, keď mužovi dôjde, že to nie je to, čo si predstavoval.
@anonym_300939 jasne dovera už neexistuje a pochybujem že by som takému človeku vedela niekedy dôverovať už asi nikdy
@angiejesse Zase je lepší, ze se na něho nemusíš dívat....jak je mimo a furt s ní píše. Bude to teď těžké. Máš rodiče, kamarádky nebo někoho kdo tě podrží?
@jizanka mam jeho mamu a kolegyňa ktorá sa ide rozvádzať
@jizanka mam jeho mamu a kolegyňa ktorá sa ide rozvádzať
@angiejesse je mi to luto, ale urcite budes ok! Vsetko casom preboli! Drzim palce aby to bolo cim skor!

@rado318
Tvoj " citát" je dosť devalvovaný tvojou gramatikou...
@anonym_587239 ano ano priznavam , to nieje moja parketa 😒😢😢😢 no čo narobím ja motko popleta