icon

Je normálne, že mi vadia návštevy?

12. apr 2026

Ahojte zeny, prosim vas o normalne komentare, ale vadia mi neskutocne navstevy, az tak, ze rozmyslam, ci je to normalne a ci to netreba riesit aj odbornou pomocou. Napr nezanasam, ked niekto ide k nam a je bosy, proste nemam rada cudzie bose nohy na mojej podlahe, koberci, gauci. Ked si niekto bose nohy vylozi na gauc, tak si iba predstavim, ako si tam napr lahnem na tie jeho nohy. Ble. Minule bola u mna kamoska a dala si dole gumicky z vlasov a zacala sa v nich hrabkat, skrabkat a tak a ja mam za gaucom taku uzku policku s ciernym lesklym povrchom a ked odisla, nasla som tam uplnu zbierku jej lupin, vlasov, proste hnus. Navsteva ked odide, musim povysavat, pozmyvat, umyt WC a vymenit uteraky, aby som sa zasa citila doma dobre.
Je to normalne podla vas?

Strana
z6
anonym_41daf6
Včera o 21:35
@anonym_5747d4

@anonym_41daf6
Preboha 🤯 ľudia rozum potratili! Tak ti mohla koža fotku tých stúpencov poslať, veď mala isto podozrenie! Kamoška toto do bytu odvliekli nájomcovia, musela volať službu na čistenie bytu. Ale vieš čo? Tí čo vyzerajú byť takí princezny aj na dobrej pracovnej pozícii, ti majú fakt veľké medzery v takýchto bežných veciach. Proste o 2-3 kolečká menej, už som to v živote pár krát zažila. Majú super hlavu ale v bežných situáciách si mnohokrát takíto Mimoni.

@anonym_5747d4 so neskôr zistila, že ona reálne v tom čase už tie zvieratká doma riešila a stále si to nechcela pripustiť, že to možu byť ploštice 🙈 No tak si prišla ku mne kávu vypiť a dať si pozrieť štípance. Ma skoro vyvrátilo nohami do stropu. A ona akože spokojná, ani jej nedocvaklo, že nemá čo chodiť kade tade. 🤦‍♀️ Odvtedy u nás nebola, fakt ma naštvala. Toto pokladám už za vrchol arogancie a hlúposti. Fakt terno chodiť na návštevy keď má doma hniezdo ploštìc. Tak ale, ja som tu za divnú tiež, keď mi vadia humusáci 😄

anonym_41daf6
Včera o 21:40
@anonym_4ae6b2

No a kedysi dávno pradávno, keď sme ešte žili v jaskyniach, túlili sme sa k sebe v smradľavých, ale teplých kožušinách, sedeli sme okolo veľkého ohňa a ani ten dym nám nevadil...nebolo nám spolu fajne? Čo tam po smrade a hygiene 😀
Teraz žijeme v sterilných klietkach a jeden druhého k sebe nevpustíme. Nie je to smutné?

@anonym_4ae6b2 nie, pre mňa to nie je smutné, keď mám doma pekne a čisto. Ak miluješ jaskyne a špinu, kľudne sa presťahuj do krajín, ktoré ti to ponúknu 😀 Lôžko v ghette alebo slume, to ti je luxus. Potkany, svrab, zápach výkalov, klostrídie, chlamýdie, brušný týfus, hneď ti bude veselo.

anonym_41daf6
Včera o 21:45
@anonym_a8540b

@anonym_41daf6 Ja keď som ti videla u svokry ako asi 10x za 5 minút olízala varechu, už som nikdy u nej nič nejedla. Alebo berie poháre tak, že si strčí prsty dnu, aby uniesla 4 pohare v jednej ruke. Brr. K jednej známej som prestala chodiť, lebo jej mačka chodila po stole s pohostením. To už bol fakt hnus.
A keď som videla nadpis myslela som, že všeobecne vadia niekomu navštevy. Mne nie kvôli hygiene, ale mi proste vadí sa chystať na tú návštevu. Chcem mať doma kľud. A keď sa s niekym stretnúť, tak v kaviarni.

@anonym_a8540b olizovanie, to ti je špecialitka hlavne s herpesom, helicobakter pylori, chlamýdiami a plesňou na jazyku 👍A my sme tu tie divné. Ostatné ženy to asi milujú 😉

anonym_4ae6b2
Včera o 22:27
@anonym_41daf6

@anonym_4ae6b2 nie, pre mňa to nie je smutné, keď mám doma pekne a čisto. Ak miluješ jaskyne a špinu, kľudne sa presťahuj do krajín, ktoré ti to ponúknu 😀 Lôžko v ghette alebo slume, to ti je luxus. Potkany, svrab, zápach výkalov, klostrídie, chlamýdie, brušný týfus, hneď ti bude veselo.

@anonym_41daf6 Ty si riadne nechutná 🙈

anonym_41daf6
Dnes o 04:58
@anonym_4ae6b2

@anonym_41daf6 Ty si riadne nechutná 🙈

@anonym_4ae6b2 nechutná? Tak to je 🙃 Len ty nerozumieš 🤷‍♀️

anonym_4ae6b2
Dnes o 05:45
@anonym_41daf6

@anonym_4ae6b2 nechutná? Tak to je 🙃 Len ty nerozumieš 🤷‍♀️

@anonym_41daf6 Podľa toho čo píšeš, si ty neporozumela môjmu príspevku 😅

zazka666
Dnes o 07:13
@oskvarka

@bjnr AI?

@oskvarka Akeby aj. Veď odpovedala asi najviac fundovane. Ostatné respodentky len urážajú a hovoria svoj názor. Nedpovedajú na otázku a nie sú tolerantné. Už som si viackrát všimla, že to čo nie je obvyklé pre niekoho, považuje za nenormálne. Ale podľa môjho názoru, nie je je norma niečo, len preto, že je to bežné u/pre mňa a u iných nie. Nie je vôbec chybou si prostredie , hlavne doma, prispôsobiť podľa seba. Takže ak respondentka má problém s fyziologickými prejavmi jej návštevníkov nie je čudná, má len nižší prah citlivosti a mala by seba svoje vnímanie/pocity počúvať. Návštevy obmedziť a stretávať sa mimo domu. HOTOVO. A nie, nie som AI.

anonym_af9e9f
Dnes o 07:24
@anonym_a8540b

@anonym_41daf6 Ja keď som ti videla u svokry ako asi 10x za 5 minút olízala varechu, už som nikdy u nej nič nejedla. Alebo berie poháre tak, že si strčí prsty dnu, aby uniesla 4 pohare v jednej ruke. Brr. K jednej známej som prestala chodiť, lebo jej mačka chodila po stole s pohostením. To už bol fakt hnus.
A keď som videla nadpis myslela som, že všeobecne vadia niekomu navštevy. Mne nie kvôli hygiene, ale mi proste vadí sa chystať na tú návštevu. Chcem mať doma kľud. A keď sa s niekym stretnúť, tak v kaviarni.

@anonym_a8540b Ja poznam cloveka, ktory ked robil hranolky, zemiakove placky, rezne (proste nieco chrumkave), tak z toho pocas vyprazania obstipoval tie chrumkave konce a potom si tie prsty este olizal,...a potom zase s nimi dalej posmahal vsetko na okoli a aj s nimi solil. No humus. Ziaden ohlad na dalsich ludi (ale ved sme rodina, ze?)
Som mu mala chut u nas naservirovat rezen z ktoreho som si odhryzla, ze ci teda OK. 🙄

zazka666
Dnes o 07:57
@anonym_41daf6

@anonym_5747d4 návšteva, ktorá sa hrabe vo vlasoch a vykladá nohy na gauč si to podľa mňa ani neuvedomuje, že to robí. Napríklad ako minule kamaratka u mňa a šla na wc. Z wc rovno kávu piť. A ja jej hovorím: Janka a ruky? Ona: veď som len cikala🫣🫣🫣 Alebo keď bola u mňa kamarátka a že pozri mi tie štípance, ty si doktorka, ty budeš vedieť. Len mi nehovor prosím ťa, že to je to, čo nechcem aby bolo. Mňa skoro vykotilo, jasné že od ploštíc 🙄🙄🙄 A ona si hovie len tak u mňa v obývačke. A to pritom akože príčetná baba, vedúca ekonomického úseku v banke. Žiadny sociálny prípad.

@anonym_41daf6 Ploštice nei sú znakom špinavých domácností. To si vieš priviesť aj z cudziny. Pred rokom mali s tým problém vo francudzych vlakoch. OI ľudia, čo to predtým nemali, fakt nemjú odkiaľ vedieť, že sú to ploštice. Tie mršky sa vedia schovať.

zazka666
Dnes o 08:01
@anonym_af9e9f

Ja som vyrastala v bordely. Od cca 11 rokov som musela upratat byt ak som chcela aby ku mne prisli kamosky z vylestenych, cistych domacnosti. Hanbila som sa.
Takze som tiez tak trosku zatazena na poriadok a organizaciu.
Bose navstevy mi nevadia (vzdy ponuknem ciste papuce, ale otec nikdy nechce). Uteraky a obliecky po navsteve preperiem, a oni ich vzdy automaticky dostavaju ciste. Mam 2 sety, ktore pouzivam len pre navstevu. Precistim kupelnu a toaletu. Pred aj po navsteve.
Na navsete mi vadi ak niekto vari a oblizuje varechu pripadne prsty pocas varenia a potom znovu namoci do jedla - je to nechutne. Ja to nerobim ani mojmu muzovi a detom, vzdy umyjem a kostujem s cistou varechou. Neznasam solnicku do ktorej sa namacaju prsty. Kazdy nieco mame.

@anonym_af9e9f Ja som minule videla film. Reštika , šéfkuchár niečo varil vo veľkom hrnci a ptom prstom do hrca a koštoval, či dobre. Prišiel hosť - detektív, do kuchyne, a tak aj jemu dovolil strčiť paprču do hrnca a oblízať akú fajnotku uvaril. Že normálne. A teraz si predstavme, že tak robia aj v našich reštikách a jedálňach, kam chodíme jesť. hmmm

anonym_af9e9f
Dnes o 08:13
@zazka666

@anonym_af9e9f Ja som minule videla film. Reštika , šéfkuchár niečo varil vo veľkom hrnci a ptom prstom do hrca a koštoval, či dobre. Prišiel hosť - detektív, do kuchyne, a tak aj jemu dovolil strčiť paprču do hrnca a oblízať akú fajnotku uvaril. Že normálne. A teraz si predstavme, že tak robia aj v našich reštikách a jedálňach, kam chodíme jesť. hmmm

@zazka666 Tak je to humus, co si budeme hovorit. Ja som restiky a kantiny zminimalizovala po korone. Kvalita uplne na minime a teda aj ta hygiena. Radsej uvarim nieco doma. Na dovolenkach sa clovek cez to nejak prenesie. Co uz.

oskvarka
Dnes o 10:27
@zazka666

@oskvarka Akeby aj. Veď odpovedala asi najviac fundovane. Ostatné respodentky len urážajú a hovoria svoj názor. Nedpovedajú na otázku a nie sú tolerantné. Už som si viackrát všimla, že to čo nie je obvyklé pre niekoho, považuje za nenormálne. Ale podľa môjho názoru, nie je je norma niečo, len preto, že je to bežné u/pre mňa a u iných nie. Nie je vôbec chybou si prostredie , hlavne doma, prispôsobiť podľa seba. Takže ak respondentka má problém s fyziologickými prejavmi jej návštevníkov nie je čudná, má len nižší prah citlivosti a mala by seba svoje vnímanie/pocity počúvať. Návštevy obmedziť a stretávať sa mimo domu. HOTOVO. A nie, nie som AI.

@zazka666 veď ja som to nemyslela zle. Odpoveď bola super podľa mna. Len ma to napadlo ako prvé. A niekedy je super aj ten "AI"názor čo je vlastne sociálne všeobecne ale veľmi slušné a rešpektujúce. Ja sa neviem tak pekne a zároveň kompletne vyjadrovať. 😉 Spisovateľ by zo mňa nebol. I ak s tebou úplne súhlasím. Veľa hejtu na fórach nám naozaj nepomáha nikomu mať pekný deň tak je smutné že si to tu robíme. A pritom každý sme nejaký a je to aj fain lebo sme výnimočný a svet nie je nudný

Strana
z6