Je normálne, že muž ide na kávu so 17-ročnou?
Je podľa vás normálne že môj 30 ročný muž išiel na kávu so 17 ročným dievčaťom, ktoré ale pozná z dávnych čias ze keď bola ešte decko tak k nim chodievala. Nedal mi o Tom vedieť a dokonca vymazal od nej správu že bol to pekný večer . Až neskôr mi o Tom povedal že bol lebo chcel vedieť ako sa má ako žije a nezabudol spomenúť že mladá dáva polonahé fotky na soc.siete a že sa mu to nepáči že to robia ale prečo ju potom neodstráni? A ešte sa mu zverila že asi začne s olnyfansom.
Vyzerá to že slečna bude mať hneď prvého odberateľa na only fans.
ked ja som mala 16 tak po mne sli aj 40,50 roční chlapi. Netreba si robit ilúzie ze sa jedna o nevinný záujem. Chlapi su prasce a nezastaví ich nic, ani maloletost. Proste mu z nej stoji bimbas a na tvojom mieste by som si najprv narobila poriadok doma s muzom,a potom sla za mladou, nech si da pohov. Alebo rovno za jej rodicmi, ze ake to decko vychovali ked sa chce urvit na only fanse. Lebo tvojho chlapa chápem ze sa mu podlamuju kolena ale mladu stetku co zvadza chlapov (rozumej polozviera) by som si podala hned, že si to dobre zapamätá. A keci o tom, že chlap ma mat rozum si nechajte. Lebo tento chlap ma rozum momentálne v gatiach.
Toto čo je zač? 😂 No, ešte sa chce onlyfansom živiť, istotne hentaku by šiel ohovárať ako tatko len tak.
@ruzoveokuliare vies akoze najblbsie ze skor by som realne verila ze to nieje vymysel...v dnesnej dobe
@oktobermimi veď áno, desivé je, že to môže byť u pravda.
@123profil321 mám presne to isté a sme spolu 22 rokov, 12 rokov ako manželia ❤️
Ale môj bol slobodný a čakal na mňa 3 roky(poznáme sa od mojich 15tich) ... 2 týždne pred mojou 18kou sme spolu začali randiť..
Ano,v takomto veku som mala 2 platonicke lasky muzov,ktory boli este kusok starsi.Bolo to kratke obdobie a moji rodicia o tom vedeli.Podotykam ze nikdy so mnou puberta neplieskala,v skole skvely prospech,mala som kompletnu rodinu,priatelov,vsetko.Nie je to ziadna pedofilia.17 rocna uz nie je dieta ale zena.Mlada,krasna,plna zivota,ktory chlap by nemal zaujem o peknu 17tku?Ako prisli,tak odisli a vydala som sa za vrstovnika ale rada na to obdobie spominam.Takze odporucam nechat tak,aj take si treba odzit.
@anonym_autor poznám chlapov 30 ročných čo chodia s 18stkami. Chlapi milujú mladé baby. Polonahé fotky ho isto fajne nabudili ešte mi povedz že sa mu také fotky nepáčia ale dá tam lajk to ma vie vždy doraziť ked mi nejaký chlap povie 😂😂
@anonym_autor poznám chlapov 30 ročných čo chodia s 18stkami. Chlapi milujú mladé baby. Polonahé fotky ho isto fajne nabudili ešte mi povedz že sa mu také fotky nepáčia ale dá tam lajk to ma vie vždy doraziť ked mi nejaký chlap povie 😂😂
@anonym_d90dbb ešte dodám že chlapi sú ohavni klamári. Mne raz jeden chlap (29r) tvrdil že on by nikdy nechodil s mladou babou že by to bolo divné a dozvedela som sa že jeho posledný vzťah bol s 18rocnou :D ja som mala v tej dobe 26 a realne som sa cítila stara nanho :D vykaslala som sa na to. Autorka je mi to ľúto ale mnohým mužom prepne po 30tke alebo 40tke a chcú okúsiť mladé mäso
To je dobra uchylacina. Keby chcel vediet ako sa ma,stacilo by,keby jej napisal. Alebo si potreboval len overit,o kolko jej narastli kozy, odkedy sa nevideli? 🤔
Ano,v takomto veku som mala 2 platonicke lasky muzov,ktory boli este kusok starsi.Bolo to kratke obdobie a moji rodicia o tom vedeli.Podotykam ze nikdy so mnou puberta neplieskala,v skole skvely prospech,mala som kompletnu rodinu,priatelov,vsetko.Nie je to ziadna pedofilia.17 rocna uz nie je dieta ale zena.Mlada,krasna,plna zivota,ktory chlap by nemal zaujem o peknu 17tku?Ako prisli,tak odisli a vydala som sa za vrstovnika ale rada na to obdobie spominam.Takze odporucam nechat tak,aj take si treba odzit.
@maminkadeticiek to je sice krasny pribeh, ale unikla ti dost podstatna informacia, a teda to, ze tento "kanec" je zenaty, predpokladam, ze tvoji 2 neboli, inak by si (dufam) nespominala na to tak ruzovo.
Cize ak odporucas nechat tak, asi autorke jedine ostava prizerat sa, ako jej milostivy pan zahyba a slinta nad mladsimi, jo? 👍🏻👍🏻👍🏻
Never mu ani slovo. Keby tak chcel vedieť ako sa majú kontaktuje rodičov. A jasné, nepáčia sa mu jej fotky a sleduje ju. Ale prosím ťa, fuj klamár hnusný. Chcel si s mladou za.rt.ať a teba opiť rožkom.

Ja som mal raz večeru a pohar vinka z cca 18 ( mal som asi 36), bolo to na dobrej ceste. Ale dopadlo to dobre, zobudil som sa zo sna, manželka vedľa mňa...manželstvo zachránene. Dokonca ani v sne som ju nepodviedol🤪