Je normálne, že partnerovi vadí moje oblečenie?
ahojte. Priatelovi vadi ked mam na sebe kratke saty a vystrih. Stale preto vyvolava hadky a posiela ma prezliekat sa. Myslite ze je to normalne? ( obliekam sa uplne normalne, nenosim nic vyzivave )
@anonym_autor "obliekam sa normálne, nenosím nič vyzývavé " každý máme hranicu niekde inde, čo je pre niekoho normálne pre iného môže byť vyzývavé, lacné... daj foto par outfitov, vyjadríme ako to vidíme my 🙂
Moja kamarátka si našla priateľa, on bol finančný poradca. Kamarátka bežne nosila tenisky, rifle, tričká, mikiny a pán poradca išiel v obleku a naleštených topánkach aj na nákup do Tesca :D. Po 2 mesiacoch od nej začal chcieť aby nosila štekle, kostýmčeky, šaty, potom začal na ňu robiť nátlak aby sa prezliekla lebo on je pán biznismen v obleku a nakoniec sa s ním rozišla :D.
Moja kamarátka si našla priateľa, on bol finančný poradca. Kamarátka bežne nosila tenisky, rifle, tričká, mikiny a pán poradca išiel v obleku a naleštených topánkach aj na nákup do Tesca :D. Po 2 mesiacoch od nej začal chcieť aby nosila štekle, kostýmčeky, šaty, potom začal na ňu robiť nátlak aby sa prezliekla lebo on je pán biznismen v obleku a nakoniec sa s ním rozišla :D.
@anonym_d0eedf toto by mi asi vadilo. Že partner je dobre oblečený a ja v rifliach. By som si pri nom pripadala ako chudobný príbuzný.
Ale sranda, že mne nevadí, keď môj muž ide pomaly v montérkach a mám šaty a topánky.
Nos prosim ta co chces a v com sa citis prijemne a najdi si sebavedomeho muza nie zakomplexovaneho trapaka. Ja to robim rovnako, pretoze este sa nenarodil muz, kt. by mi “kecal” do toho co nosim 😂😂 To iste 😂😂

Nie je to normálne, aby ti priateľ vykrikoval oblečenie.