Je normálne, že partnerovi vadí moje oblečenie?
ahojte. Priatelovi vadi ked mam na sebe kratke saty a vystrih. Stale preto vyvolava hadky a posiela ma prezliekat sa. Myslite ze je to normalne? ( obliekam sa uplne normalne, nenosim nic vyzivave )
Nie, nie je to v poriadku. Je chorobne ziarlivy. Nema ziadne sebavedomie a tak mu vadi kazdy pohlad ineho muza na teba. Teraz mu vadi mimisukna, a o par tyzdnov mu bude vadit ak sa ti pozdravy nejaky muz- hoci pokladnik v tesku( ktory sa musi pozdravit) a bude ta obvinovat, ze s nim flirtujes, odkial ta pozna,....potom pride kontrola telefonu, povinne zdielanie polohy- schovane za vetu- bojim sa o teba a chcem vediet kde si.....odid z kratsiej 🙈cesty.
@anonym_autor mozno podla teba to vyzyvave neni. Ale ved daj foto a zhodnotime, ci to vyzyvave je alebo ne.
Kazdopadnec u nas je to naopak 😆. Moj muz by bol za, keby som po vonku chodila v mini satach, ci v polopriesvitnom tricku, ze je to sexi 😆😆😆
Nie nie je. Ja by som takého nechcela. Môže mi akurát povedať čo sa mu na mne páči.
Nie, nie je to normálne. Natrafila som na takého, skončila som to. Toto je len začiatok žiarlivosťných excesov, časom budú horšie. Treba ti takého?
@anonym_autor tak krátke šaty a výstrih sa tak nejak vylučuje s tým, že nenosíš nič vyzývavé, lebo krátke šaty a výstrih sú vyzývavé 😀 debatu o tom, či ti to aj pristane a či je to vhodné na aktuálnu príležitosť, otvárať radšej nejdem.
Ale hádať sa za to? Robiť scény? To rozhodne v poriadku nie je.
Nie nie je to normálne, rozchod
Nie je to normalne. Spoznala som pred par rokmi jedneho takeho, po par dnoch mu v juli vadili aj obycajne kratasy nehovoriac o kratsej sukni alebo tricku s miernym vystrihom nie az k prsiam. V lete naozaj nechodim zahalena v dlhom obleceni. Samozrejme, do vztahu to potom nepreslo a skoncili sme to v spoznavajcej faze. Ani som sa nezamyslela nad tym, ci to je normalne vedela som, ze pre mna urcite nie.
Nie je to normalne. Spoznala som pred par rokmi jedneho takeho, po par dnoch mu v juli vadili aj obycajne kratasy nehovoriac o kratsej sukni alebo tricku s miernym vystrihom nie az k prsiam. V lete naozaj nechodim zahalena v dlhom obleceni. Samozrejme, do vztahu to potom nepreslo a skoncili sme to v spoznavajcej faze. Ani som sa nezamyslela nad tym, ci to je normalne vedela som, ze pre mna urcite nie.
@anonym_a4fc30 kraťasy sú v pohode, to čo bolo za chudáka. Dobre, že si ho pustila k vode
@anonym_autor toto je zalezitost kontroly, chce si ta ochočit aby mohol neskor pritvrdit. Nejde o to co mas oblecene, je to skuska ovladania a poslusnosti. Tu treba utekat nech krasny aj bohaty....
@anonym_autor nooo ak sú to šaty ako nosí Sisa Sklovska alebo Lela Ceterová a pôsobíš v nich lacno, tak sa trochu nečudujem, ak by mu vadila tá lacnota. Ale ak je psychopatický žiarlivec a chce ťa len riadiť pri decentných šatách, tak dovidenia
Nie nie je. Ja by som takého nechcela. Môže mi akurát povedať čo sa mu na mne páči.
@anonym_604121 hmm, to bude objektívne. Aj ty partnerovi hovoríš len to, čo sa ti na ňom páči?
Krátke šaty a výstrih su vyzývavé.To má pravdu.Moze povedat svoj názor ale to je tak všetko, čo budes nosiť je tvoja vec.
Ak ti nebola odobraná svojprávnosť, tak to normálne nie je. Začne to oblečením a skončí kontrolou telefónu a prikazovaním s kým sa môžeš a nemôžeš rozprávať….
tak pochybujem že predtým ako ste sa dali dokopy že si sa obliekala inak ...
určite to normálne nie je...
ale to ty vieš ...
Podla seba sudi inych, to preto je taky nervozny z tvojho oblecenia. A odpoved je nie, nie je to normalne, pokial sa obliekas normalne, slusne, ale aj keby je to odvazne, alebo dokonca viac odhalene, je to len tvoja vec.
Nie je normálne, aby ti "cudzí" chlap rozkazoval, čo si smieš obliecť a čo nie (v mojom prípade naposledy rozhodovala mama, čo si oblečiem, keď som mala max. 9 rokov). Na budúce ti bude zakazovať kontakt s kamarátmi, rodinou, až ťa úplne izoluje od okolia. Po verbálnych útokoch skôr či neskôr prídu aj tie fyzické. Utekaj, dievča, utekaj!
Poznám chlapov ,kt sa nepáči a hanbia sa, že ich polovička chodí nevhodne oblečena a hej je ich veľa čo do toho zahrnaju veľmi vyzývavé oblečenie
Niekto nemá na to gule povedať, že si pripadaju ako keby chodili so stetkou a niekto má
Mne to je osobne jedno kto ako vyzerá, páčiť sa mi to nepáči a nastastie niesom chlap aby som to musela riešiť 😃
Ale byt chlapom tiež by som sa hanbila ale tak prečo si takú babu vybral,to sa treba spýtať jeho
A niesom presvadcena, že ide o žiarlivosť
Keby moj chlap napríklad dal si obtiahnuté kratase s pol zadkom vonku,tak ani by ma nehlo s ním ísť na verejnosť 😅 bez ohľadu ze jeho zadok sa mi páči
A vôbec nič to nemá, že niekto by pozeral na jeho rit ale to, že hanba na 100 rokov
@anonym_autor tak môj tiež nemá rád napríklad koženú bundu a voľné rifle. No nosiť to budem aj tak. On si len povie že to nemá rád a nepáči sa mu to. Nikdy by si nedovolil ma poslať prezliecť sa ako malé decko
@anonym_604121 hmm, to bude objektívne. Aj ty partnerovi hovoríš len to, čo sa ti na ňom páči?
@anonym_bd3976 áno, hovorí sa tomu pozitívna motivácia 😂 nosí košele tak mu poviem ktorá sa mi páči viac a sranda je že jemu najmenej 😅 ja chodím v rifliach a obrázkových tričkách, takú si ma zobral, tak mi do toho nebude kecat 😂
@anonym_bd3976 áno, hovorí sa tomu pozitívna motivácia 😂 nosí košele tak mu poviem ktorá sa mi páči viac a sranda je že jemu najmenej 😅 ja chodím v rifliach a obrázkových tričkách, takú si ma zobral, tak mi do toho nebude kecat 😂
@anonym_604121 a ty si si ho takého zobrala, tak snáď mu do toho nekecáš. To o košeliach tomu veľmi nenasvedčuje.
@anonym_604121 a ty si si ho takého zobrala, tak snáď mu do toho nekecáš. To o košeliach tomu veľmi nenasvedčuje.
@anonym_bd3976 nekecam. Veď to, že som si ho takého vzala. To čo som písala platí aj pre mňa 😁 môžem povedať čo sa mi páči a inak do toho nekecat.
Ak máš 30kg nadváhu, tak ho chápem, že ťa upozorní 😀
Ale bez srandy, NIE nieje to v poriadku a keďže je leto a býva 30st. a máš peknú postavu, tak by mal byť rád, že sa sexi obliekaš. Môjmu sa to páči a sám mi také veci kupuje.
@anonym_autor " posiela ma prezliesť"🤣 a ty, čo si, ogrckané decko? Tiež by som ho poslala, najkratšou cestou do ri.i. 🤬

sám pokukuje po iných ženách, tak nechce, aby aj ostatné prasatá pokukovali po tebe...