icon

Je normálne, že si muž píše so susedou?

ankarodina
30. mar 2024

Nie sme manželia ale sme spolu 10 rokov a máme 5 detí. Ja pracujem robím aj 12 tky, 16tky, sviatky aj víkendy, muž je na čiastočné invalidnom dôchodku doma, nepracuje sem tam brigáda na týždeň. Na mne vyhľadáva v poslednej dobe len chyby, keď mu niečo hovorím jedným uchom dnu druhým von a v poslednej dobe sa len hádame. Suseda tu býva cca necelé 2roky, je dosť ukecaná má 2 malé deti a jednu 16 ročnú s mužom je rozídená, raz je s ňou raz je doma u jeho mamy a všimla som si, že muž keď mu volám z prace, počujem ju v pozadí keď fajčí na chodbe a pije kávu. Minule som bola na nočnej a 2:30 v noci mi sused vravel, že sa rozprávali na chodbe hlučne keď som sa môjho muža spýtala vravel že sa mu nedalo spať. Dnes som ho pristihla ako jej odpisuje na jej správu, neskoro sa spamätal a dal mobil preč. Ona mu tam napísala chýbaš mi 🥺💋♥️... A on jej práve odpisoval Aj ty mne chýbaš. Povedala som mu že ja alebo ona a on si tvár na tom že mu chýba ako kamarátka, že s ňou nič nemá že čo je na tom. Zdá sa vám to normálne? Mne tvrdil že mu lezie na nervy aká je ukecaná, zrazu na ňu nemôže dopustiť a že s ňou sa rád rozpráva
chýba a že si sadli vraj len ako kamaráti, čomu ja veľmi neverím.

lienka.7
30. mar 2024

@ankarodina prepac mu to autorka, ale si naozaj blba... ty sa zodieras a chlap drepi doma na riti??? Jasne, ze sa mu zapuluju lýtka, keď sa doma nudí 👌👌👌

gleep1
30. mar 2024

@simona20201309 u mojej babky sa fajci na chodbe. Je tam 6 bytov, jedna babka a jej sused oproti fajcia na chodbe pri okienku. Nebyva tam ani jeden rom.

simona20201309
31. mar 2024

@gleep1 fuj

letfenixa
31. mar 2024

Môj otec má podobne dokalicenu ruku z curkularky, a nemal nikdy na to ID, normálne pracoval až do dôchodku.

gerber58
31. mar 2024

@ankarodina Toto nieeee. Toto je len začiatok konca. Kopni ho nech ide robiť ako ty, nech sa neflaka po chodbách so susedov a susede povedz, že nech si odprudzuje pri jej ex a nech tam rozvraca vzťahy...alebo najlepšie nech padá tiež do robotky.
Žiadne ultimáta, zo skúseností, povedz, že to nehodlas tolerovať a nech sa čím rýchlo, nfch sa čím rýchlo spamätá. Má velké krídelká, nevie čo by od dobroty robil.
A ak bude ňou tak opantaný, nečuduj sa, vyber si seba a deti a jeho kopni nech čo najďalej letí čo čavesu, trebárs aj ku nej, nech sú si jedna k jednej.

miadi
31. mar 2024

Keby chcel aj s jednou rukou sa da pracovat, a Jasne ze deti maju ocka radi Ved mama maka 16h teba uz pomali nepoznaju. Naco vobec deti do toho tahas ? To si vyries snim a susedou. Normalne si ockovia nepisu so susedami “ chybas mi 💋 posli ho k susede nech mu jnechyba alebo nech ide do prace Lebo chybat by si mu mala ty. A Keby zarabal tak nemusis vsetko tahat ty a mohol by sa vecer vykecavat s tebou. Ak fyzicka nevera este neprebehla minimalne chut tam je.

oli18
31. mar 2024

@ankarodina ano, si naivna, taky chlap neexistuje. To by bol idealny. Ale nerobit pri tak velkej rodine a este sa obsmietat okolo susedy? Tvoj chlap si nevazi, co pre neho a celu rodinu robis a preto si ta nezasluzi. Dnes invalidi pracuju bezne a tvoj obhana susedu. Lepsie ti bude bez neho, si schopna baba, zvladas to aj za neho.

katy084
31. mar 2024

,, kopla,, by som do riti jemu aj jej a raz dva by bol nadšený so seba i s kamarátky...🙄

zmrzlinka2021
31. mar 2024

@ankarodina byť kde bývate je koho?

stanulienkat
31. mar 2024

Troll ako vysity. Raz su spolu 10 rokov, potom 20. Piate cez deviate. 😂

klementinka58
31. mar 2024

uz v minulosti behal po zoznamkach, je to proste v nom ta nevera....s tym asi nic neurobis, povahova crta

jana_eyre_2
31. mar 2024

@zdenka11081983 človek má dve ruky a ak mu chýbajú prsty na jednej, tak používa druhu..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
31. mar 2024

@thegoat poriadok so susedou? to potom môže robiť poriadky so všetkými ženami na okolí. Tieto predpotopné rady milujem. že urobiť poriadok so susedou. A s chlapom poriadky robiť netreba, že. On chudáčik za to nemôže, že má susedu

sasa1310
31. mar 2024

@ankarodina bojovať, treba bojovať zo všetkých síl o takého chlapa akého máš doma. Taký ani páru nemá. Doma 5 detí a nepracovať. Fakt sa ho drž ako kliešť

ankarodina
autor
31. mar 2024

@simona20201309 Nie, ani nie som cigánka, je to obyčajná bytovka, kde sú byty na prenájom bez balkónov. Rómovia tu dokonca vôbec nebývajú. Ja nechcem s deťmi behať po podnájmoch, keďže z jedného príjmu na vlastné bývanie nemám. Žijú na nižších poschodiach starší ľudia a 2 mladé rodinky, a hore od 3.-5.posch. buď pracujúce rodiny alebo jednotlivci, ktorí chodia do práce. V byte nefajčím kvôli deťom, narozdiel od väčšiny čo fajčia aj pri deťoch vo vnútri pri otvorenom okne. Ja viem, aj mne dosť vadí aj na tej chodbe, ale radšej otvorím veľké okno v bytovke a vyvetrať sa celá bytovka než fajčiť pri deťoch. Nie som ako tá suseda, že keď niečo potrebovala v jednej ruke 2 ročné dieťa a v druhej cigareta.

ankarodina
autor
31. mar 2024

@sasa1310 Tiež keby som mala kým boli deti menšie behať po podnájmoch, nerobí to pre detskú psychiku dobre lebo podnájmy sú podľa zmluvy na rok, dva... Nikdy neviete či nepríde majiteľ a nepovie máte toľko a toľko na to, aby ste si našli niečo iné, potrebujem byť. Tu žijeme 12 rokov a po 5.rokoch nám majiteľ predlžuje zmluvu, keďže si platíme riadne a deti nikdy nerobili hluk. Naopak mi viacerí aj starší ľudia vždy vraveli, že o nich ani nepočuť.

ankarodina
autor
31. mar 2024

@jana_eyre_2
@miadi Deti som do toho neťahala, ale už počujú, vnímajú a aj keď sme vedľa v izbe, uši majú všade, už sú proste veľkí, sú veľkonočné prázdniny a 16,15 roční chalani mi o 20:00 spať nepôjdu.
@stanulienkat možno ako píšem som sa pomýlila opravila som že 20 rokov. Sme spolu presne od júla/2004 a tento rok v júli by sme spolu 20 rokov aby som to upresnila.

sasa1310
31. mar 2024

@ankarodina ja som síce ohľadne vášho bývania nič nepísala, a keď už si mi začala písať ohľadne vášho bývania tak ti na to poviem len jedno-
mňa by drblo s piatimi deťmi žiť v podnájme. za mňa je to totálne nezodpovedné. Keby som nemala na vlastné bývanie, tak mám max. 1 dieťa. Tiež by sme mohli mať 5 detí, ale nemám, lebo ich nemám kde dať a chcem im do života aj niečo dať a to mám manžela pracujúceho

martinkatinka
31. mar 2024

A inak, mne by fajcenie v spolocnych priestoroch vadilo. Nech si chodia von, nie v chodbe.

mk22
31. mar 2024

@ankarodina moc na výber nemáš.. Na nové bývanie nemáš financie.. Odísť len tak s 5 deťmi to musí byť aká odvaha.. Vyhodiť ho?
Finančné to sama nedáš.
Poslať invalida do prace, zrejme sa nudí..
A súhlasím s vyššie komentom od
@sasa1310 mat 5deti a nemať vl strechu nad hlavou. To za 20r ste sa nedokopali kúpiť byt? Skončila by som pri prvom, druhom dieťati.. Ďalšie, by som porodila až do svojho bytu..

bytc20
31. mar 2024

@zuzana9393 V tomto pripade chvalabohu, ze je len priatel.

ankarodina
autor
31. mar 2024

@stanulienkat písala som že som urobila preklep pri písaní sme spolu 20 rokov 2004-2024

candii
31. mar 2024

No čo, podvádza ťa a ňou na 100%

dominikamacakova
31. mar 2024

Tak manžel asi túži po ôsmich deťoch. Pane bože 🤦

ankarodina
autor
31. mar 2024

@zmrzlinka2021 to je niečo skoro ako ubytovňa , ale sú tu samostatné byty s vlastnou kúpeľňou, WC a kuchyňou

sammy19
31. mar 2024

Velmi by mi to vadilo, ranilo by ma to a netolerovala by som to. Sa ho spytaj, keby si si ty takto pisala "nevinne" s kolegom, ako ti chyba atd., ci by sa mu to zdalo uplne okej. Neverim, aj keby povedal, ze ano. Ak muzovi povies, ze ta nejakym spravanim zranuje a on v tom bude pokracovat, tam je odpoved na otazku, ci ta NAOZAJ miluje a respektuje. Pretoze ak v tom napriek tomu, ze ti to ublizuje, bude pokracovat, odpoved ti asi je jasna... respekt ani skutocna laska tam nie je... zial. Hovori sa, ze ciny rozpravaju viac ako slova... preto sa divaj, co robi. Tvoja intuicia neklame a take smsky nie su v poriadku. Ak by aj medzi nimi nic nebolo, takymto stylom to velmi rychlo moze byt uplne inac, lebo len k tomu to smeruje. A ked tebe nepomaha a jej je taky ochotny pomahat... ty si pre neho proste istota, ona je nieco nove vzrusujuce. Takto to vnimam ja a netolerovala by som to. Nemusite sa hned rozviest, mozete si dat odluku a uvidiet obaja, ako chcete dalej pokracovat. V tom odluceni casto dôjdu zaujimave uvedomenia... Drzim palce!

sheila121
Odpoveď bola odstránená
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
ahhola
31. mar 2024

Vsak ho vyexpeduj susede, vsetko tahas sama, on ti nasekal decka a bali susedu, v com si pohorsis, minus jeden darebak. Daj mu papa a dopraj priestor tej velkej laske cez plot. 😅