icon

Je normálne, že váš priateľ chodí s kamarátkou von?

23. dec 2023

Ahojte baby zaujimalo by má či som len ja iná alebo?

Aby som uviedla o čo sa jedna s priatelom zijeme spolu asi dva roky, niesme zobratí. Priatel je typ človeka ktorý sa nechce viazať celkovo svadba deti sú pre neho aktualne tabu. Ide o to že má jednu kamosku poznaju sa asi 10 rokov cca s tým že chodia pár krat do roka nemám problem nepaci sa mi to ale budiž…

Ale viete čo spravil naposledy? Reálne sme sa o tom niekoľko keat bavili že mi to príde divne že chodi s kamoskou v neskorých hodinach na 4-5 hodín na kavu a ešte ju vozi ale včera má teda vytocil do nepríčetná a ešte tvrdí že ja som ta čo preháňa.

Boli na kave ako zvyčajne šli do mc donaldu pravdaze ten byva otvoreny do 11 večer odchádzal z domu o pól deviatej už tak neskoro a veaj teda pojdu na kavu hodi ju dom vravím dobre, robila som si svoje. Avšak cakala som pri filme do 00:30 a chlapa nikde keď som mu volala nedvihal . Volal mi asi o 15 minút že mal studený mobil a ide domov. Doma z neho vypadlo že po tom čo sa zavrel mekac šli autom (jeho autom) na vyhliadku na jedno parkovisko kde vidiet na celé mesto a kecali tam potom ju odviezol doma.

A teda otazka na vás príde vám toto normálne? Priateľovi verím ale nie bezhlavo mala som vztahy kde som nechcela muza “obmedzovať” a nakoniec sa mi to vypomstilo. Na moj potaz keď som mu povedala že či to ako mysli vazne vi mu to príde normálne že mi podľa mna minimálne dlží ospravedlnenie že to nieje voči mne a nášmu vzťahu absolutne vhodne mi povedal že sa nemá za čo ospravedlňovať a že si môže robit čo chce😀

Úprimne akurát mi pokazil Vianoce… mame ísť zajtra k jeho rodičom a absolutne nemám naladu. Ešte na mna dnes vytiahol či si myslím že by si má niekedy zobral( zakladám si na hodnotách svadbe a podobne) prislo mi to ako podpásovky z jeho strany take vydieranie? Príde vám toto normálne?

Strana
z3
viky173
24. dec 2023

Nie, vobec to normalne nie je. Takto by sa jeden milujuci partnet, ktory Ta ma na prvom mieste nikdy nezachoval. Viem, ze sa to lahsie napise ako urobi, ale naozaj kasli na neho.

nataly420
24. dec 2023

Pozná ju 10 rokov keby s nou chcel byt tak by spolu boli 🙂 aaa áno ja mám kamarátov dokonca mám najlepšieho kamaráta s ktorým chodím na výlety do kina atd. Ja som vydatá on má tehotnú priateľku. Beriem ho ako brata nikdy by som s ním nič nemala. Chápem že by niekto mohol žiarliť ale vďaka bohu naši partneri nám veria.

alickapusinka
24. dec 2023

Na Nový rok by som mu dala darček rozchod. Vrátila by som sa domov a tu by som žila. A ON nech je s kamarátkou. To áno raz za čas s ňou ísť áno dať nejaký malý darček áno ale nie že TY ho čakáš do polnoci ON nedvíha príde a si zlá. Deti nechce vziať si ťa nechce ako píšeš čas TI plynie. Vráť sa domov nájdi si chlapa s ktorým si založíš rodinu a nebudeš čakať na milostivého. Pred časom som tu písala mám kamarátku nechcel deti ONA áno ale ho ľúbila tak povedala že dobré tak sa dohodli že dobre no čas plynul a až ON mal 45 rokov tak si zmyslel že chce dieťa. S mojou kamarátkou sa rozviedol lebo už nemohla mať a ma už 2 deti s mladou ženou od neho mladšou o 10 rokov. A ONA už ma cez 40 ostala slobodna bezdetná. Tak ak chceš deti nie je čo váhať a na čo čakať.

kamatopo
24. dec 2023

@alickapusinka ani ten darček by som mu nedala😂. Začo?

alickapusinka
24. dec 2023

@kamatopo no ved darček sa rovná rozchod tak som to myslela že skonči s nim.

kamatopo
24. dec 2023

@alickapusinka tak to áno 😂.

sima338
25. dec 2023

na kamáratstvo medzi mužom a ženou neverím. Áno, viem, že sú výnimky, ale tých je málo. Mala som kamaráta, poznali sme sa pár rokov, stretávali sa tiež len parkrát do roka, nikdy medzi nami k sexu nedošlo, ale vždy počas tých rokov tam bolo viac. Viac ako len to, že sme kamaráti a rozumieme si. Xkrát sme si napísali alebo povedali niečo, čo bolo za čiarou, bola tam príťažlivosť, padli aj nejaké dotyky a bozky, ale nič viac. Bolo to len o nás, že sme to nenechali zájsť ďalej, nie o tom, že to bolo ,,len" kamáratstvo.

autor
3. jan 2024

Baby dakujem za rady🙏🏼 stahujem sa. Bude to zo začiatku ťažšie ale už mám byt dnes podpisujem zmluvu a už teraz cítim že som nemohla spravit lepšie🥰

lenicka999
3. jan 2024

Super, tešíme sa s tebou a sme na teba hrdé že si sa odhodlala. Dúfam že ti tento rok nadelí partnera ktorý bude mať rovnaké priority ako ty a ktovie možno o takomto čase o rok budeš mať už snubný prsteň na ruke a nad týmto ex sa už len pousmeješ.

ibatanecnica
3. jan 2024

nie, nie je to normálne a neverila by som mu. Určite sa len rozprávali , no určite,

autor
5. jan 2024

@lenicka999 už teraz viem že to bolo soravne rozhodnutie. Mám hrozny klud na dusi nejak to na mna dolahlo v dobrom 🙂)

Strana
z3