Zvláštne správanie ex-priateľa. O čo mu ide?
Dobré ráno. Čo by ste si o tom mysleli? Pred dvoma mesiacmi som sa rozišla s priateľom. Rozchod som iniciovala ja, lebo som cítila, že na mňa príliš tlačí, čo sa týka vzťahu. Proste mi prišlo, že je ešte skoro na to, čo od nášho vzťahu chcel on. Ale to je vlastne jedno.
Odvtedy sme sa nestretli, iba sme si písali. Rozišli sme sa v dobrom, vlastne sme zostali super kamaráti. No a dnes ráno, keď som vyšla z vchodu, čakal pred ním v aute. Len mi naznačil, aby som nastúpila. Tak som nastúpila a odviezol ma do práce. Rozprávali sme sa, smiali sa a zrazu zozadu vytiahol tašku a podal mi ju, keď som vystupovala. V taške boli dve škatuľky , v jednej bolo ovocie a v druhej moje obľúbené koláče. Chcel za to iba to, či mi môže dať pusu na pery, ako kedysi. Samozrejme, dovolila som mu, keďže som mu ju dala už vtedy, keď som nastúpila do auta. Aj som sa ho pýtala, o čo mu ide, ale iba sa usmial a odišiel. Vlastne ešte ma pritom pohladil po líci.
O čo mu podľa vás ide?
chybas mu a chce ta spat
mňa iba zarazila veta: "Samozrejme, dovolila som mu, keďže som mu ju dala už vtedy, keď som nastúpila do auta." u mňa keď je niekto môj ex, nedávam pusu na pery, takže neviem, máte to akési čudné, respektíve nemôžete to mať uzavreté ani jeden ani druhý, lebo super kamaráti si nedávajú pusu na pery..
Tebe stojí niekto na kabli, že toto nechápeš?
mňa iba zarazila veta: "Samozrejme, dovolila som mu, keďže som mu ju dala už vtedy, keď som nastúpila do auta." u mňa keď je niekto môj ex, nedávam pusu na pery, takže neviem, máte to akési čudné, respektíve nemôžete to mať uzavreté ani jeden ani druhý, lebo super kamaráti si nedávajú pusu na pery..
@anonym_a82aaf Ale máme to práveže vajasnené že je koniec. Tvrdil že to chápe.
@anonym_autor strasidelne, uz by som k nemu do auta nenastupila, nemam rada taketo teatralne gesta, pre niekoho mozno romatika.
Tak pokial toto nebolo posledne melodramaticke zbohom (a siel sa hodit autom z utesu), tak mu asi niekto poradil, nech vysiela “tajomne” signaly.
Take tie signaly, ze chovam sa, akoby som ta chcel naspat, ale vlastne od teba nic nechcem (a.k.a. akoze respektujem tvoje hranice, no zaroven skusam, ako pevne naozaj su a kde povolia).
Vsetko sa to tvari, ze “To je len tak, lebo si. A ze si taka pekna/mudra/mila/uzasna/… ”.
Budes ho mat vdaka tomu cele dni v hlave a nakoniec zacnes za nim behat ty sama, ani nebudes vediet ako.
Len obrati vas scenar.
Takze ak mas jasno, ze ste skoncili, drz sa toho a nerozmyslaj nad tym, co tym myslel. To je cesta do tvojho osobneho pekla.
@anonym_autor strasidelne, uz by som k nemu do auta nenastupila, nemam rada taketo teatralne gesta, pre niekoho mozno romatika.
@anonym_f1a19c vidíš, a mnohým ženám zrejme takéto "gestá", prejavy lásky, chýbajú.
@anonym_f1a19c vidíš, a mnohým ženám zrejme takéto "gestá", prejavy lásky, chýbajú.
@anonym_893bb6 Akože aj mňa to prekvapilo a potešilo. Ale...
@anonym_autor Chce ta naspat. A ked je ex, nechapem, preco ty sama iniciativne ho bozkavas na pery.
@anonym_893bb6 no mne len to ze by ma cakal pred vchodom a kyvol ze mam nastupit bez predoslej komunikacie by bolo neprijemne. Nie sme spolu, rozisli sme sa, nedohodli sme sa, nechapem preco by som mala na zapisknutie pribehnut.
@anonym_a82aaf Ale máme to práveže vajasnené že je koniec. Tvrdil že to chápe.
@anonym_autor nemáte to vyjasnené, ex si nedávajú pusu na pery pri stretnutí..sorry, ale nie..
Joj, dievča!Ako môžeš mať také dlhé vedenie?😃Vsak ťa ľúbi jak 🐴🐎🐴🐎
@anonym_autor dala som mu ju ešte pred tym .. ? Fakt? Bežne sa ex dava pusa na pery ?
Ale otázka znie, čo chceš vlastne ty ?
To co su za detinske hradky.
Bud to mate vyjasnene (ze koniec) a nepride na aute a ty tam nesadnes, alebo nie a mate vztah aka bordel.
A mam silny pocit, ze ty v tom hlavne nemas jasno, a strasne ti lichoti, ze sa ti doprosuje.
@anonym_autor teraz este raz citam ...lebo som cítila, že na mňa príliš tlačí, čo sa týka vzťahu... takze tlak pokracuje. Toto by si mala stopnúť čím skôr. Ak to tak necítiš, nenechaj sa ohúriť týmito tanečkami, nebude to ako v romantickom filme.
@anonym_autor teraz este raz citam ...lebo som cítila, že na mňa príliš tlačí, čo sa týka vzťahu... takze tlak pokracuje. Toto by si mala stopnúť čím skôr. Ak to tak necítiš, nenechaj sa ohúriť týmito tanečkami, nebude to ako v romantickom filme.
@anonym_f1a19c tlačil s tým , aby už aj dcéra bola zapisaná do školy u neho na dedine kde sme bývali . A plánoval spoločne dieťa a svadbu ...
@anonym_893bb6 no mne len to ze by ma cakal pred vchodom a kyvol ze mam nastupit bez predoslej komunikacie by bolo neprijemne. Nie sme spolu, rozisli sme sa, nedohodli sme sa, nechapem preco by som mala na zapisknutie pribehnut.
@anonym_f1a19c premýšľam nad tým č si napísala. Vieš čo je zaujímavé? ani nepovedal kam ideme, ani nič ohľadom odvozu a pritom som vedela že urobí iba správnu vec. Podvedome mi bolo jasné že kam ma berie.
@anonym_f1a19c tlačil s tým , aby už aj dcéra bola zapisaná do školy u neho na dedine kde sme bývali . A plánoval spoločne dieťa a svadbu ...
@anonym_autor jezis, co by za to ine zeny dali. Pozornost, zaujem, chce dieta, svadbu.. ak to ty tak necitis, ocividne nie si/nebola si taka zalubena. Lebo zalubenej zene by toto ze brutalne imponovalo. Ved kazdy den snad tu citame, ako su zeny nestastne, ze ich muzi ignoruju, ze nemaju dostatok kontaktu.
My sme boli rozídení pár mesiacov, keď mi zatelefonoval, že mi niečo kúpil, zastavil sa pre mňa cestou z práce a potom to už pokračovalo 😀 zobrali sme sa, vychovali deti a ešte aj teraz po rokoch mám iskričky v očiach, keď príde domov z práce 😊 Ale, dôvod pre ktorý sme sa rozišli, sme si museli ujasniť a zmieriť sa s tým, že sa to nezmení a rozhodli sme sa napriek tomu byť spolu.
My sme boli rozídení pár mesiacov, keď mi zatelefonoval, že mi niečo kúpil, zastavil sa pre mňa cestou z práce a potom to už pokračovalo 😀 zobrali sme sa, vychovali deti a ešte aj teraz po rokoch mám iskričky v očiach, keď príde domov z práce 😊 Ale, dôvod pre ktorý sme sa rozišli, sme si museli ujasniť a zmieriť sa s tým, že sa to nezmení a rozhodli sme sa napriek tomu byť spolu.
@anonym_5641bf to vám radšej ani nepoviem, že minulý týžden mala dcéra 13 a zobral ju na dva dni do Prahy, lebo jej to sľúbil pred rozchodom,.
Ako dlho ste spolu chodili, že plánovať spoločný život? A tebe to prišlo zavčasu?
Ako dlho ste spolu chodili, že plánovať spoločný život? A tebe to prišlo zavčasu?
@unicornlady 8 mesiacov
@anonym_autor máme to vyjasnené 🤣🤣🤣. No, ten chudák asi nie a tvoje chovanie tiež tomu nenasvedčuje. Keď ho nechceš, tak mu nesadaj do auta a necmukaj sa s ním. A ty už máš dcéru? No, ale tiež to ešte nemáš v hlave tak nejak roztriedené. Labilita na oboch stranách. Treba doriešiť bez pochybnosti na oboch stranách.
@anonym_autor ty to tak necitis, nenechaj sa omamit.
@anonym_f1a19c premýšľam nad tým č si napísala. Vieš čo je zaujímavé? ani nepovedal kam ideme, ani nič ohľadom odvozu a pritom som vedela že urobí iba správnu vec. Podvedome mi bolo jasné že kam ma berie.
@anonym_autor vies co, ja to citam tak ze chces byt lubena, ale o nom pochybujes. On sa snazi namotat ta, chce ta. Ale ty si ta ktora sa ma rozhodnut, mas dieta, mas zodpovednost. Nenechaj sa kupit lacnymi trikmi. Ty vies preco este nechces oficialny vztah, preco nechces s nim zit. Daj si cas na rozmyslenie a zvazuj poriadne. Bez nejakych sladkych gest, tie daj nabok. Mozno ho potrebujes lepsie spoznat, mozno je tam nieco co ti vadi, mozno je to dolezite, mozno s nim vobec nechces byt. Nenechaj sa dotlacit do toho co chce on.
@anonym_autor vies co, ja to citam tak ze chces byt lubena, ale o nom pochybujes. On sa snazi namotat ta, chce ta. Ale ty si ta ktora sa ma rozhodnut, mas dieta, mas zodpovednost. Nenechaj sa kupit lacnymi trikmi. Ty vies preco este nechces oficialny vztah, preco nechces s nim zit. Daj si cas na rozmyslenie a zvazuj poriadne. Bez nejakych sladkych gest, tie daj nabok. Mozno ho potrebujes lepsie spoznat, mozno je tam nieco co ti vadi, mozno je to dolezite, mozno s nim vobec nechces byt. Nenechaj sa dotlacit do toho co chce on.
@anonym_f1a19c napíšem to takto, Keby u mňa horí v byte, a pod oknom je 10 statných hasičov čo držia plachtu, a on stoji vedľa tak sa rozhodnem skočiť jemu do rúk, lebo cítim istotu a viem že dopadnem dobre. Ale povahou nemám rada keď niekto na mňa tlači a mam rada svoje rozhodnutia.
Preboha, chcel byť proste len milý a vy tu hneď musíte vymýšľať strašidelné konšpirácie. Vy ženy vždy musíte všetko komplikovať.

O čo asi???