icon

Je online písanie o intímnostiach neverou?

24. aug 2025

Je písanie si so ženou o intímnych témach nevera ?
Uvediem príklad
Ona" nechcem mať deti"
On " urobím sa ti do pusinky "
Ona " budeš u mňa spinkať?"
On " budem spať na tvojom prse "
Atď atď atď... je toto nevera ?
Podotýkam ide o dospelého chlapa ktorý má somnou 2 deti a dlhoročný vzťah.

Strana
z2
anonym_26c7da
24. aug 2025
@earlgrey

@20erika07 ale tak možno tej žene to hnusné nepríde 🤷‍♀️ tu písali ženy, že kebyže im to napíše aj vlastný muž, tak by boli zhnusené...preto som napísala, že nič zlé na t nevidím...
Ohľadom nevery je to už iné...samozrejme

Niekomu je to príjemné, niekomu nie. Pre mňa je taký slovník neprípustný, je to jednoducho nechutné a keby si takto s niekým písal môj manžel, môže si baliť kufor.

vilma7
25. aug 2025

Ak sa este nestretli, tak by som to zatiaľ ako neveru nebrala, ale brala by som to ako začiatok nášho konca...

mameha7
25. aug 2025

@anonym_autor napíš ešte, čo písal ďalej.

anonym_664057
25. aug 2025
@mameha7

@mameha7 pusinka ti nestačí??? Ja mám dosť už teraz!!!😰

sevrin
25. aug 2025

@anonym_autor začni komunikovať v podobnom duchu s nejakým chlapom a potom to daj prečítať tomu, s ktorým máš dve deti. Určite to zoberie v pohode.

autor
29. aug 2025
@mameha7

@mameha7 nemala som chuť čítať ďalej...

autor
29. aug 2025
@earlgrey

Nič zlé nevidím na vete - urobím sa ti do pusinky....pre mňa je to v pohode, pre iných hnus...ok vaša vec....(a nie, nevzrušuje ma to, ale proste ak by mi to partner napísal, nerobila by som z toho vedu) a taktiež ak by chcel spať na mojich prsiach...to je každého osobná a súkromná vec ako dvaja spolu komunikujú...

Ale čo nie je OK, je to, že ťa podvádza.

@earlgrey dobre , muž a žena ktorý spolu žijú takto komunikovať môžu ale chlap ktorý má ženu deti bude toto písať inej žene? Podotýkam stalo sa to na moje narodeniny na ktoré prosím pekne " zabudol "

lindusss2016
29. aug 2025
@anonym_autor

@earlgrey dobre , muž a žena ktorý spolu žijú takto komunikovať môžu ale chlap ktorý má ženu deti bude toto písať inej žene? Podotýkam stalo sa to na moje narodeniny na ktoré prosím pekne " zabudol "

@anonym_autor no tak nam radsej napis, ako si to s nim doriesila. Iste sme tu viacere zvedave. Dufam, ze si sa nenechala opit rozkom

larsen
29. aug 2025

@anonym_autor Možno bude prekvapený, keď zistí, že si píše s mužom 😅

earlgrey
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor To netvrdím, ja som len písala ohľadom toho, že tu niektoré dámy napísali, že je to hnus aj kebyže im to napíše vlastný partner 😉 no a už to a ním máš vykomunikované?

autor
2. sep 2025
@lindusss2016

@anonym_autor no tak nam radsej napis, ako si to s nim doriesila. Iste sme tu viacere zvedave. Dufam, ze si sa nenechala opit rozkom

@earlgrey
@lindusss2016
Vyriešené odpustené.... ale nie 🤣 práve zisťuje aké je to žiť sám bez nás. Letel z môjho domu 🤷‍♀️ vraj " to nie je pravda neklam , našťastie som si to všetko pekne odfotila

Strana
z2