Je online písanie o intímnostiach neverou?
Je písanie si so ženou o intímnych témach nevera ?
Uvediem príklad
Ona" nechcem mať deti"
On " urobím sa ti do pusinky "
Ona " budeš u mňa spinkať?"
On " budem spať na tvojom prse "
Atď atď atď... je toto nevera ?
Podotýkam ide o dospelého chlapa ktorý má somnou 2 deti a dlhoročný vzťah.
Ak sa este nestretli, tak by som to zatiaľ ako neveru nebrala, ale brala by som to ako začiatok nášho konca...
@anonym_autor napíš ešte, čo písal ďalej.
@mameha7 pusinka ti nestačí??? Ja mám dosť už teraz!!!😰
@anonym_autor začni komunikovať v podobnom duchu s nejakým chlapom a potom to daj prečítať tomu, s ktorým máš dve deti. Určite to zoberie v pohode.
@mameha7 nemala som chuť čítať ďalej...
Nič zlé nevidím na vete - urobím sa ti do pusinky....pre mňa je to v pohode, pre iných hnus...ok vaša vec....(a nie, nevzrušuje ma to, ale proste ak by mi to partner napísal, nerobila by som z toho vedu) a taktiež ak by chcel spať na mojich prsiach...to je každého osobná a súkromná vec ako dvaja spolu komunikujú...
Ale čo nie je OK, je to, že ťa podvádza.
@earlgrey dobre , muž a žena ktorý spolu žijú takto komunikovať môžu ale chlap ktorý má ženu deti bude toto písať inej žene? Podotýkam stalo sa to na moje narodeniny na ktoré prosím pekne " zabudol "
@earlgrey dobre , muž a žena ktorý spolu žijú takto komunikovať môžu ale chlap ktorý má ženu deti bude toto písať inej žene? Podotýkam stalo sa to na moje narodeniny na ktoré prosím pekne " zabudol "
@anonym_autor no tak nam radsej napis, ako si to s nim doriesila. Iste sme tu viacere zvedave. Dufam, ze si sa nenechala opit rozkom
@anonym_autor Možno bude prekvapený, keď zistí, že si píše s mužom 😅
@anonym_autor To netvrdím, ja som len písala ohľadom toho, že tu niektoré dámy napísali, že je to hnus aj kebyže im to napíše vlastný partner 😉 no a už to a ním máš vykomunikované?
@anonym_autor no tak nam radsej napis, ako si to s nim doriesila. Iste sme tu viacere zvedave. Dufam, ze si sa nenechala opit rozkom
@earlgrey
@lindusss2016
Vyriešené odpustené.... ale nie 🤣 práve zisťuje aké je to žiť sám bez nás. Letel z môjho domu 🤷♀️ vraj " to nie je pravda neklam , našťastie som si to všetko pekne odfotila

@20erika07 ale tak možno tej žene to hnusné nepríde 🤷♀️ tu písali ženy, že kebyže im to napíše aj vlastný muž, tak by boli zhnusené...preto som napísala, že nič zlé na t nevidím...
Ohľadom nevery je to už iné...samozrejme
Niekomu je to príjemné, niekomu nie. Pre mňa je taký slovník neprípustný, je to jednoducho nechutné a keby si takto s niekým písal môj manžel, môže si baliť kufor.