icon

Nenávidieť pri nevere partnera?

5. máj 2026

ked ta chlap podvadza. budes nenavidiet jeho? Ju? alebo seba ,ze si mu nedala dostatok ?

a0
5. máj 2026

Nikoho. Proste sa smetie vynieslo samé. Prebolí a život ide ďalej. 🙂

kacena4
5. máj 2026

Nenávisť ti neprinesie pokoj ani odpovede. Len ťa bude ťažiť a brať ti energiu zo života.

biba_18
5. máj 2026

ako na prvú sekundu (možno aj viac) jeho a samozrejme aj ju. a potom by ma to prešlo (jak psa motor) - nenávisť nie je niečo čo by som si chcela v živote pestovať…

anonym_9ddd71
5. máj 2026

zena vela x ani nevie,ze chlap je zadany.. najhorsi v tom je ten co podvadza- ak je nespokojny vo vztahu ma to ukoncit ...

anonym_d918fa
5. máj 2026

@anonym_autor ja som sa strašne ako mladá zaľúbila do ženatého aj on do mňa a napriek chtíču z lásky k Bohu som to utla kým to neprerástlo do niečoho hlbšieho. Keď medzi nami preskočila okamžitá iskra nevedela som že je ženatý a prišlo mi nemožné zacúvať, tak moc som k nemu cítila..... Takže žena čo má rozum trošku s takým mať nič nebude a taká čo áno , aspoň by vrana k vrane sadla... A samozrejme že mužovi niečo chýba keď to urobí a to že mu to chýba nemusí byť nutne chyba jeho ženy. Takže toto je taká otázka že globálne by som ju nazvala ako život

anonym_d72c46
5. máj 2026

@anonym_autor budeš nenávidieť jeho, ju a nakoniec aj seba. Lebo sa to všetko navždy poserie a ty nebudeš vedieť, čo ďalej.

anonym_a2adb4
5. máj 2026

@anonym_autor Keď partner podvádza, je to vina jeho a aj tej milenky.

autor
5. máj 2026
@anonym_a2adb4

@anonym_autor Keď partner podvádza, je to vina jeho a aj tej milenky.

@anonym_a2adb4 ani ak to ona vie?a bol zvedeny?

marianarem
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ked je raz chlap rozhodnuty, ze bude verny, tak nemoze byt zvedeny. Jedine, ze by mu dotycna nasypala drogy do drinku a nevedel by o sebe. Inac je nevera proste jeho rozhodnutie. Ja by som bola sklamana chlapom. Len ak by milenka bola nejaka moja kamoska alebo ina blizka osoba, tak aj nou.

kiki68
5. máj 2026

Kazdy clovek je len slepa ulica. Mozno ten nihilizmus nebude taky nemozny. Cize nieco konci a nieco ine zacne.

anonym_62bf0f
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to ti len on rozpráva rozprávky. Väčšinou tie milenky nevedia, že je ženatý a že budú milenky.

klara546
5. máj 2026

Nikoho. Neviem nenávidieť.

moonlight1210
Včera o 04:08
@anonym_autor

@anonym_autor zvedeny? Akoze slepo posluchal instrukcie Tu ma chytaj, tu ma bozkaj, sem si lahni?
Jasne, ze vedel, co robi. Zviest sa neda, ak druha strana neprejavi aktivny zaujem sa nechat zviest a chce to. Paci sa mu to.
Ak niekto nechce, tak ten druhy moze okolo neho predvadzat aj pariaci tanec brazilskej sykorky a nic nebude.

lindusss2016
Včera o 04:10
@moonlight1210

@anonym_autor zvedeny? Akoze slepo posluchal instrukcie Tu ma chytaj, tu ma bozkaj, sem si lahni?
Jasne, ze vedel, co robi. Zviest sa neda, ak druha strana neprejavi aktivny zaujem sa nechat zviest a chce to. Paci sa mu to.
Ak niekto nechce, tak ten druhy moze okolo neho predvadzat aj pariaci tanec brazilskej sykorky a nic nebude.

@moonlight1210 no ved klasika - zakopol a spadol na nu rovno vtakom 🤷

lindusss2016
Včera o 04:13

@anonym_autor velmi hlupo rozmyslas. Nevernika obhajujes a este mu zozeries aj to, ze on bol vlastne obet 🙈
Zle sa pytas. Ja by som v sebe nenavist nepestovala. Na co? Odpustit a ist dalej, ale kazdy svojou cestou. Pytaj sa, ci vas nieco spolu drzi, deti, majetky, ci mas kam odist a ci budes mat z coho zit. To je cele, co by ma na tvojom mieste zaujimalo.

martinka13
Včera o 04:37

@anonym_autor seba, že som s takým idiotom mrhala čo len týždeň. Ale len chvíľu. Potom by som ďakovala Bohu, že sa to prevalilo a môžem ísť ďalej bez odpadu po svojom boku.

anonym_9430c1
Včera o 07:08

Takze ked mi je partner neverny je to moja vina a mam sa za to nenavidiet? Zaujimavy konstrukt

anonym_2b78e4
Včera o 07:15

Asi vsetko dokopy. Aj ked seba by si nemala, bola to jeho/jej volba. Ak nebol spokojny, mal sa s tebou rozist a robit si co chce. Teda pisem ako chlap s tym ze manzelka mala aferku s mladym kolegom. Uz to nikdy nebude ako predtym, ale tvoja chyba to nieje urcite

zuzubb007
Včera o 07:22

Nenávidieť neviem či je správne slovo, ale nevera, je vždy na najväčšej chybe ten čo podvedie čiže v tomto prípade muž, milenka s tým nemá absolútne nič, muž sa má vedieť udržať, keby ho zvádza aj neviem kto, a áno vlastná žena býva tiež na vine, nedá dýchať mužovi, nedá sex, večne zdutá a hádavá v tomto prípade sa nečudujem, že muž podvedie

misanthropicdann
Včera o 13:12
@anonym_autor

@anonym_autor To nie je jej vzťah, ona neni za neho zodpovedná. Jej to môže byť jedno ako sa zadaný chlap zachoval voči svojej partnerke.
Vždy je to vina a zodpovednosť toho čo je vo vzťahu.

ankare
Včera o 13:22

@anonym_autor chybu nehladaj v sebe. Človek, ktorý podvádza, by podviedol aj miss sveta.
Milenku nerieš, ona Ti vernosť neslubila.

michaela329
Včera o 13:45

@anonym_autor keď ma frajer podviedol, tak som sa najskôr nahnevala, poriadne mu vyčistila žalúdok, či si nezaslúžim za tých 5 rokov trochu úprimnosti a potom si uvedomila, že musíme obaja ísť ďalej. Tá druhá o mne ani nevedela, tú som ľutovala.

anonym_a75dc8
Včera o 14:02

@anonym_autor odpustila som, naše cesty sa rozišli a dnes som spokojná 😊

anonym_4ae82a
Včera o 17:32
@zuzubb007

Nenávidieť neviem či je správne slovo, ale nevera, je vždy na najväčšej chybe ten čo podvedie čiže v tomto prípade muž, milenka s tým nemá absolútne nič, muž sa má vedieť udržať, keby ho zvádza aj neviem kto, a áno vlastná žena býva tiež na vine, nedá dýchať mužovi, nedá sex, večne zdutá a hádavá v tomto prípade sa nečudujem, že muž podvedie

@zuzubb007 Milenka s tým nemá absolútne nič spoločné? Spája ich spoločný sex, zážitky, spoločný čas, ktorý nemal tráviť s ňou. A keby nebola rovnako bezcharakterná ako on, tak ho pošle domov, za rodinou. Vtedy by nemala s tým nič spoločné.

anonym_c5a6d1
Včera o 21:07

@anonym_autor Ja som.podvadzala lebo sa s nim nedalo žiť a nemala som odvahu odisť až raz som odišla....On by ma chcel stale ale ja jeho nenavidim. je mi z neho zle....Ono treba sa pozrieť aj na seba prečo vlastne ten druhy podvadza napr mojmu byvalému nechybal sex aj 2 roky....potom zase 3 a potom už som ani nemala záujem....bol väčne nahnevany , vyulgarne rozpraval a smrdel od cigariet....blbe

anonym_63f64c
Dnes o 13:11

@anonym_autor seba určite nie, viem že vo vzťahu robím maximum pre seba aj partnera. Ak by ma chlap podviedol, je to jeho chyba aj tej osoby, čo sa rozhodla spať so zadaným. Nie že by som ich nenávidela, ale zmenil by sa v mojich očiach na hnoj, to isté tá slečna. Pretože každý máme voľbu, ak sa rozhodnem svojimi činmi konať zle druhému, je to úbohé. Na svete je dosť slobodných s ktorými môže mať ona sex či vzťah, dobrovoľne si vybrala, že inej žene podrazí nohy. Takisto sa chlap dobrovoľne rozhodne, že jeho frajerka či žena je pre neho hovno a zmočí si inde. Keď nad citmi k manželke vyhrá vták, nie je o čom.