Je partner naozaj mamičkár?
Ahojte. Som na zaciatku noveho vzrahu a trosku mi zablikala kontrolka. Partner je po 40tke a casto sa stava,ze si pise s matkou. Tiez mu matka casto vola, odhadujem tak kazdy tyzden. Co ma vsak dorazilo je, ze sa k nej chodi stravovat a nie len to, ale aj mu vzdy kazdy vikend zavola aby si prisiel pre jedlo, ktore mu pekne da do dozy.
Je toto znamenie,ze je mamickar, alebo este vyckat? Nechcem marnit cas. Mate dake triky, ako si potvrdim, alebo vyvratim, ci je mamickar?
Ako často telefonuješ s mamou? každý týždeň, alebo každý deň prípadne viackrát za deň? Ako často jej píšeš?
@anonym_autor tak toto mi ako mamickar nepríde. Keď bude jeho mamička na teba kydať a on bude v kúte ticho pozerať nedajbože si zastávať ju tak až potom bude problém. Jedlo je forma lásky mnohých mám
Jasny mamickar 😂 Chlap v momente ked ma nejaku priatelku ma zabudnut ze ma mamu 🙄 Staci raz rocne na Vianoce hovor 😂
Zeny vazne.....bola som u neho doma a zrazu zazvonila pri dverach a doniesla mu jedlo. A ja ze to takto fungujete? A on ze zvykne sa zastavit a aj priniest.
Otázka je, či keby mu nenavarila vie sa o seba postarať aj sám a ak nie, či si ty ochotná to robiť za jeho mamu neskôr... dobrý vzťah s mamou je za mňa plus, problémom sa to stáva, keď ťa s ňou začne porovnávať, keď sa bude ona do vás príliš starať, keď jej nedokáže povedať na nič nie, keď ju vo všetkom bude uprednostňovať pred tebou, jednoducho to bude zasahovať do vášho vzťahu... ty si už teraz voči nej negatívne nastavená, tak asi by som pre dobro všetkých zišla z kratšej cesty... inak u nás je bežné, že keď sa niečoho veľa navarí, tak si posunieme, nabalíme, moja mama robí jedlá, ktoré ja nie a muž ich má rád, tak sa tam zastavíme alebo ja keď tam som, tak nabalí...
Ako často telefonuješ s mamou? každý týždeň, alebo každý deň prípadne viackrát za deň? Ako často jej píšeš?
@anonym_395e65 raz tyzdenne si zavolame ale ona za mnou domov nechodi neohlasene. A este s jedlom a pravidelne.
Otázka je, či keby mu nenavarila vie sa o seba postarať aj sám a ak nie, či si ty ochotná to robiť za jeho mamu neskôr... dobrý vzťah s mamou je za mňa plus, problémom sa to stáva, keď ťa s ňou začne porovnávať, keď sa bude ona do vás príliš starať, keď jej nedokáže povedať na nič nie, keď ju vo všetkom bude uprednostňovať pred tebou, jednoducho to bude zasahovať do vášho vzťahu... ty si už teraz voči nej negatívne nastavená, tak asi by som pre dobro všetkých zišla z kratšej cesty... inak u nás je bežné, že keď sa niečoho veľa navarí, tak si posunieme, nabalíme, moja mama robí jedlá, ktoré ja nie a muž ich má rád, tak sa tam zastavíme alebo ja keď tam som, tak nabalí...
@anonym_4d428e nie som nastavena negativne. Skor som obozretna a tiez uz mam svoj vek, takze nechcem premrhat cas tam kde je zbytocny.
Dajte daky navod ako to odhalim. 🤣
@anonym_autor navrhni program na celý víkend, či bude proti lebo nemôže vynechať víkend u mamy alebo s tým bude úplne v pohode... ale inak to ukáže len čas...
Preháňaš. Ako často si voláš ty s mamou? Ako často ju návštevuješ? Keby si volali každý deň tak ťa chápem ale raz do týždňa určite nie je katastrofa. Ja žijem kilometre od rodičov a volám s nimi raz do týždňa. Ked bol jeden z nich v nemocnici tak každý druhy tretí deň. Žije jeho mama sama? Ma ešte ocka? Ak žije sama a navarí že jej toho ostane veľa nevidím v tom nič zlé že mu ho dá. Zje to len on alebo aj ty z toho ješ? Podľa mna maju dobrý vzťah, ty máš aký vzťah s mamou?
@anonym_autor navrhni program na celý víkend, či bude proti lebo nemôže vynechať víkend u mamy alebo s tým bude úplne v pohode... ale inak to ukáže len čas...
Na toto nie je test. Jednoducho ho spoznávaj.
Inak,to čo ti radi
@anonym_4d428e nie je vôbec zle.
Mať rád mamu nie je hriech, práce naopak. A prečo by si mal variť pre seba, keď je sám. Tiež by som si nevarila, keby som mala možnost ako on.
@anonym_autor Ahoj, chapem,ze nechces mrhat casom, ale neviem,ci existuje nejaky navod ako to zistit skoro. To, ze mu mama zavola, napise je v pohode. To,ze mu donesie jedlo lebo kym ta nemal, nerobilo mu to problem, dajme tomu ok, avsak neohlasene je trosku divne, ak vedel,ze budes u neho...Tam uz by sa malo respektovat nejake to sukromie. Ale je to priskoro urcovat. Zatial nemas ziadne ine skusenosti s nim a jeho mamou? Lebo toto by som este nehovorila o mamickarovi, su to zatial take nejasne veci, co si napisala.
Sestra má syna, ktorý 20 rokov žije v zahraničí. Má dlhoročnú partnerku, majú 2 deti a napriek tomu sestra k nim vždy cestuje s nabalenými domácim jedlom. A veru, i ja tak lietam ku dcére. 🙂
Keby bývalá blízko, kludne jej každý deň hodín dobré domáce jedlo.
A fuj fuj fuj, píšeme si každý deň niekoľkokrát.
@anonym_autor je dobre, ze si na to davas pozor, ale nic z toho co si napisala nie je prejavom toho, ze by bol mamickar a ako to zistit, no oni to dokazu pekne tajit, tak len sledovat dalej a ked budes mat dalsie podozrenia mozes opat napisat, napriklad ked bude uprednostnovat matku, necha ju aby na teba nadavala.
No ja tiež prerastené mikina nemusím a mám na to jasný názor. Ale to mi nepríde tak. Keď som mala prvého priateľa, a už sme spolu bývali, chodili sme cez víkendy raz tam raz tam. Ja som nie každý víkend. Ale teda neodmietla som navarené či od jednej či od druhej. Obe varili super a malú sme na pondelok hotové. Ako dobre! Obe dobre aj piekli a jeho mama také fajnove zákusky, No tešila som sa vždy. Veď sa s ním seriózne porozprávaj. Ako to máte s rozdielnymi názormi a či je schopní vytvoriť si s tebou vzťah aj štát za tebou, pokiaľ mamina bude mať iné názory. Raz týždenne telefonát je úplne v poho. Záleží na Tom, o čom sa bavia. Pokiaľ by mu organizovala termíny u lekára, bolo by to na zamyslenie.
Ale aj teraz napríklad keď sme u mamy, teda dosť málo, vždy nám bali niečo do cesty a to už mám tiež 40 preč.
Hod s ním reč, možno nejaké návštevy bez ohlásenia upraviť, veď viete mať svoj program a malo by to byť ok, či?
Keď sa má pri niečom rozhodnúť potrebuje sa poradiť s mamou alebo dokáže samostatne fungovať?
Preháňaš. Ako často si voláš ty s mamou? Ako často ju návštevuješ? Keby si volali každý deň tak ťa chápem ale raz do týždňa určite nie je katastrofa. Ja žijem kilometre od rodičov a volám s nimi raz do týždňa. Ked bol jeden z nich v nemocnici tak každý druhy tretí deň. Žije jeho mama sama? Ma ešte ocka? Ak žije sama a navarí že jej toho ostane veľa nevidím v tom nič zlé že mu ho dá. Zje to len on alebo aj ty z toho ješ? Podľa mna maju dobrý vzťah, ty máš aký vzťah s mamou?
@anonym_729cb1 podobne, ale ako je mama staršia chorlavejsia tak volám aj 3-4 x do týždňa, žije sama, otec zomrel. Sestra volá podobne, občas aj vnuci.
Môj partner takmer každý týždeň zabehne ku svojim, vlakom cca 35km, volá každý druhý deň, obaja starí a chorôb mrte.
Keď boli v nemocnici ☎️každý deň, a návštevy kedy sa dalo
Nemusí byť mamičkár hneď. Skús mu navariť ty , či si uprednostni matkine alebo odmietne s tým že mu mama nachysta. Si niečo riešiť, rieši to len s matkou? Rozhoduje sa len podľa názoru matky? A to že jej vola raz za týždeň, nie je také hrozne. Môj volava denne. A teda nič ma Tom zle nevidím.
@anonym_autor aj mojmu mužovi nosili rodičia každu nedeľu jesť a priniesli mu ozehlene veci🤪mal 29 r.mne včera priniesla mama segedín a mám 45 r😭nikto okrem mňa to v našej rodine neje.Ked mama vari, tak mu pribalí čo je na tom?
Ja mám rodinu 18 r a dôležité veci preberám aj s rodičmi a dám na ich názor.
moj brat je presne taky isty .. vola s mamou obden ... vyvara mu ... ale nieje mamickar- maju len iny vztah -vzdy ho mama mala najradseja vzdy si aj najviac z rodiny rozumeli ..on si nevari-lebo mama vyvara a vzdy jej ostava tak to dava jemu a on aj tak nema cas vyvarat - tak jej da potraviny a ona navari .. ona je spokojna a aj on .. keby mal priatelku iste by to prestalo ... to ich uz poznam ... a rovnako s varenim to ma aj kamaratka- nestiha a jej mama sa na dochodku nudi -tak jej navari kazdy den ... berie syna zo skoly a ona po praci k nej skoci poberie si jedlo dieta a ide domov ...
Zeny vazne.....bola som u neho doma a zrazu zazvonila pri dverach a doniesla mu jedlo. A ja ze to takto fungujete? A on ze zvykne sa zastavit a aj priniest.
@anonym_autor Nevidim na tom nic zle. To,ze mu mama obcas donesie jedlo,nie je mamickarstvo. Skor si vaz,ze ma pekny vztah s mamou,taky bude aj k tebe. Mamickar by bol,ak by ste napr.boli niekde na planovanom podujati a mamicka zavola,ze potrebuje ist trebars rozky kupit a on sadne do auta a uteka za nou. Ze mu mama zavola? Ty neplanujes byt v kontakte so svojimi detmi? Nevolas mame?
pokiaľ chodíš ty k nemu domov,tak matka by tam nemala chodiť neohlásene,povedal je to? Čo ak vám tam vrazí v nejakom intímnom momente? Toto by som si ako prvé vydebatovala,podľa toho uvidíš,či dá prednosť tebe alebo matke.
Na tom ostatnom nevidím nič zlé,načo by si varil alebo chodil do reštiky.Ty si u neho už varila? Alebo on pre vás dvoch?
vy by ste fakt boli niektore najradsej keby ste chlapa kompletne odtrhli od rodiny aby ste ho mali pod kontrolou 🙉
Taktiež si voláme s mamou každý deň, ma už svoj vek, veľa chorôb, žije sama
Vsak bud rada, ze potencionalna svokra nosi dozicky z jedlom pravidelne. Ked budete spolu, usetri ti robotu. 😉
Raz za tyzden zavolat dospelemu dietatu alebo ak raz za tyzden zavola dospele dieta rodicovi nie je priznak neprestrihnutej pupocnej snury
@anonym_autor a čo je na tom zlé?
Akože nehnevaj sa,ale zavolať si s mamou raz za týždeň je veľa? Ja s mojou volám niekedy aj dvakrát denne,minimálne raz za deň to musí byť a teraz som akože mamičkárka,mám sa báť,že ma chlapi nebudú chcieť kvôli tomu,že každý deň volám s mamou? A že mu prinesie jesť,na tom nevidím tiež nič zlé,skôr sa mi zdá,že ľudia hľadajú chyby už naozaj úplne vo všetkom 🤦🏻♀️ tak si hľadaj takého,ktorý na svojich rodičov zvysoka sere,to bude pre teba asi lepšia partia..
tu na MK je dôležité odstrihnuť sa od rodiny a potom nariekať že nemá kto strážiť deti a že sú zlé vzťahy v rodine

Kazdy tyzden mu vola, taka nehoraznost...to ukonci to je katastrofa🤣
Mamickar bude, ale nie nutne v hanlivom modrokonovskom vyzname.
Asi su aj chlapi, ktori si dokazu matku vazit! Narozdiel od ich votrelkyn...