Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?
Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .
Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba
@anonym_autor Ahoj autorka, prepac moju otazku, ale ty si nesvojpravna? Tvojej rodine zalezi viac na tom vyciciavacovi ako na tebe a tom ci si stastna-toto sa ti zda ok? Ved to je tak do oci bijuce co si napisala,ze si hovorim, ci je tento tvoj pribeh ozaj realny a ci si ty taka hlupa, ze s nim zotrvavas len kvoli tvojej rodine, ktora sa radsej zbavi teba ako jeho?!?🤔 Ved to je smiech nad tvojou hlupostou a slzy nad tvojou idiotskou rodinou, co ma nazory ako....radsej to ani nenapisem, budem slusna. Otazka, na co si s nim?-ozaj len kvoli tvojej rodine,ktora sa k tebe ako rodina nechova?🤔 Ty si scvokla? Brala si si ho ked si mala 20, po svatbe si sa dozvedela co je zac a ty napriek tomu si 6 rokov s nim pod jednou strechou v dome tvojej rodiny, ktora ma pochybne nazory a ocividne maju radsej zaťka ako teba...Do mačky, nech si to davam hocijako dokopy, tak nemam inu odpoved, len to ze si fakt hlupa. A ty namiesto riesenia tu na koni, ze ako sa vystrnadit z toho vztahu s nim co najlepsie (kedze ma dlhy), tak ty tu pises o decku s nim a riesis nieco, co by pre teba nemalo byt opät nic podstatne🤔 Ty chod byvat sama, s nim sa cim skor rozved a rodina, ked sa voci tebe zachova ako tvrdia v pripade rozvodu, tak si aspon potvrdis,ze im na tebe nezalezi a taka "rodina" ti je na hovno. Si mlada este mas sancu si v buducnu najst normalneho chlapa, ale ked budes riesit dilemy ako nekupene mandlove mlieko a decko s nim, tak mi z toho vylyva, ze bud rada trpis, alebo ti vyhovuje tak zit🤷♀️ A mimochodom, uz tu bola otazka, kolko prispievas do domacnosti? Lebo akosi som zatial nenasla odpoved (otazka bola polozena viackrat). Tento tvoj prispevok sa mi snad len zda🙈🤦♀️
Ja radšej k tomuto ani nič nepoviem. Dpč. 🤔
@ivik4 nemame .. a ja ani neplanujem kvoli tomuto
@anonym_autor
@anonym_autor tak na čo táto otázka?
Ja radšej k tomuto ani nič nepoviem. Dpč. 🤔
@bielasovicka pobavila😂😂😂 normalne sa tu nahlas smejem na tvojom komente😂😂😂😂👌👌👌
Nie, tento muz nema na dieta, nema na zenu.. nema na nic.. Okrem toho ze nema, ani nechce dat, nechce mat. Viac by som s nim neplanovala nic, ak zije u mojich rodicov, poziadala by som o ho pekne o odchod. Lebo ak nemoze raz za cas mne kupit mlieko za 5EUR, ale on si vypaluje zobak, ako bude mat peniaze na take plienky, nebodaj UM.. veci detom.. ? no nijak. Budes tahat od rodicov a pod. Nech ho teda neodsudim uplne, ked ho nepoznam, ale pan ak schce rodinu, nech sa skonsoliduje, pozbiera, zarobi, zozeniete si spolu byvanie, nasetrite.. a ked sa nauci fungovat moze si zakladat rodinu, ak si medzi casom nenajdes na to ineho.
@enmery on tie dlhy nesplaca , riadi sa tym ze zastaria ale to sa nestane nikdy .. Len budu horsie a horsie tie dlhy jeho mamina tak zije cely zivot dokonca pytal peniaze pre nu od mojej rodiny a dali mu 150 e ja som o tom nevedela aby nebola hadka az potom sa preriekli
@anonym_autor tak tu mas rodinny vzor.. ty s takymto muzom zijes? :D vcera by bol odstahovany.. a vlastne, nikdy by som do rodicovskeho domu nikoho takehoto nenastahovala.
Nie, tento muz nema na dieta, nema na zenu.. nema na nic.. Okrem toho ze nema, ani nechce dat, nechce mat. Viac by som s nim neplanovala nic, ak zije u mojich rodicov, poziadala by som o ho pekne o odchod. Lebo ak nemoze raz za cas mne kupit mlieko za 5EUR, ale on si vypaluje zobak, ako bude mat peniaze na take plienky, nebodaj UM.. veci detom.. ? no nijak. Budes tahat od rodicov a pod. Nech ho teda neodsudim uplne, ked ho nepoznam, ale pan ak schce rodinu, nech sa skonsoliduje, pozbiera, zarobi, zozeniete si spolu byvanie, nasetrite.. a ked sa nauci fungovat moze si zakladat rodinu, ak si medzi casom nenajdes na to ineho.
@simca06022011 ked to tak aj bude ja sa bojim ze by mi spravil dieta a potom sa vykaslal na starost o nas a povedal nech ti tvoji pomozu , proste mam strach intucia mi hovori ze sa nikdy nezmeni
@simca06022011 ked to tak aj bude ja sa bojim ze by mi spravil dieta a potom sa vykaslal na starost o nas a povedal nech ti tvoji pomozu , proste mam strach intucia mi hovori ze sa nikdy nezmeni
@anonym_autor no vidis, tak na co si s takym chlapom? :DDD
@anonym_b49fe4 ja kvoli tomu snim ani nespavam on sa hnevá , ale mna proste nemoze pritahovat niekto kto by mi ani nepomohol , a nezaujimam ho. S mojimi manipuluje .. ja mam 26 on 31.
@anonym_autor prečo si s takým človekom ? Len nenapíš Ja ho ľúbim alebo On sa zmení. Akože ty vážne uvažujes ním mať dieťa? 🤦Vyrazilo mi poistky
@anonym_autor už teraz na teba ...... a nestará sa o teba. Ale keď chces byť slobodná mamička s ďalším "deckom" na krku je to tvoje rozhodnutie. Nedokáže hospodáriť myslí len na seba je závislí. Fakt ideálny chlap. Ty máš pocit že ti ušiel vlak v tvojom veku? Nechápem kde sa v ženách berie viera v ten mytus že dospely chlap sa zmení. Tomuto by mala každá prestať veriť hneď ako prestane veriť že darčeky nosí ježiško
@anonym_autor no vidis, tak na co si s takym chlapom? :DDD
@simca06022011 lebo si mysli že intuicia ju klame 🤦asi chce ešte skúsiť to dieťa nech kašle aj na to možno potom
@anonym_autor tak s ním nespávaj! Alebo aspoň ty používaj antikoncepciu! Ale myslím, že keď s ním prestaneš úplne spať,tak si rýchlo nájde inú utešiteľku a ty sa budeš môcť rýchlo rozviesť. A to, že ti pred svadbou zatajil dlhy vo svojej krajine, tak na to prihliadne aj súd a si voľná ľavou zadnou.
Autorka a dufam že mu tvoji rodičia dali trvaly pobyt. Lebo v tom pripade sa ho do rozvodu nezbavíš.
@anonym_autor sprav si s ním desat deti, budete ako kelly family, mozte zacat spievat na ulici a mozno si zarobite aj na viac cigariet....
prepac ale tak sprosta otazka, ze tak isto aj sprosta odpoved....
@jaskolka presne tak , tak trapi mna vsetko ..A potrebujem pomoc ale nechcem ublizit rodicom a starym rodicom kvoli tomu 😔
@anonym_autor logika je tu kde? Akože tebe bude nahovno ale hlavne že rodina je spokojná a už je mi jasné prečo si s týmto dilinom. S takýmto nastavením si nič iné nemohla stretnúť len parazita. A že ty budeš platiť jeho dlhy aj tvoji rodičia aj starý rodičia a že dlh nezmizne a príde exekútor to si už počula?
@tatiana288 ich to nezaujima , hlavne ze sa oni nehanbia ze som sa ja rozviedla
@anonym_autor a vieš o tom že máme 21 storočie?
@tatiana288 on chcel dieťa že máme v mojej izbe , tu kde su 3 generácie , to mi príde choré … Plus on ma dlhy aj vo svojej krajine okolo 7000 e ktore si pozical od statu ze otvori biznis nikdy nic neotvoril a dlzi a ˇysli si ze tie dlhy zastaraju ale pochybujem . Babka s dedkom ze ked predaju jeden dom po prababke dali by mu na tie dlhy ja pozeram že čo? 🥺 To je take blbe neviem no .
@anonym_autor celé toto tvoje myslenie a vaše žitie je choré všetci nakope nikto nema svoj život a že dlhy zastarajú no túto sprostosť môže tvrdiť 5 r dieťa jedine celé mi to príde akoby si sa zasekla v 6 r aj tak myslíš aj fungujes celé zle
@anonym_autor to fakt treba štyri strany písať? Ty nevidíš, že máš za muža človeka nepoužiteľného do manželstva? Kopnúť ho do riti včera bolo neskoro, takže tu zbytočne polemizuješ. je na čase konať
Baby, veď podľa písaného textu vidíte, aka tá holka je. Dopasovali jej východného migranta, nevadi, že o sebe nič nevedeli, hlavne, ze sa vydala. Preto všetko robia v prospech mladého, aby nezutekal. Jej sa otvárajú oči, vidí u kamošiek, ako to má fungovať.
@anonym_autor celé toto tvoje myslenie a vaše žitie je choré všetci nakope nikto nema svoj život a že dlhy zastarajú no túto sprostosť môže tvrdiť 5 r dieťa jedine celé mi to príde akoby si sa zasekla v 6 r aj tak myslíš aj fungujes celé zle
@sova7 ja som to nepovedala on povedal ze dohy zastareju aj ked viem ze urcite to tak nie je
@anonym_autor a vieš o tom že máme 21 storočie?
@sova7 ja viem ale moja rodina nevie … vsetko by spravili zato aby sme zostali v manzelstve
Chces s nim zit najblizsich 50 rokov nestastne, lebo si to tak rodina zela? Mas sice maly plat, ale na garsonku a stravu staci, kym nemas deti, tak zdvihni zadok, osamostatni sa, daj ziadost o rozvod. A po rozvode, ked bude ten Tvoj z rodicovskeho domu prec, tak mozes skusit napravat vztahy, raz to rozdychaju. A mozno sa Ti ta sloboda tak zapaci, ze sa uz ani vratit nebudes chciet (idealne).
Z akej krajiny ušiel pred dlhmi tvoj manžel?
@sova7 ja viem ale moja rodina nevie … vsetko by spravili zato aby sme zostali v manzelstve
@anonym_autor tak počúvni tvoju rodinu a zostaň so somárom, čo ti na to napísať. Alebo si vážim svoj život a nechcem preflákať čas, ktorý na tomto svete mám, alebo bude, tancovať tak, ako pískajú iní. Neuvedomuješ si, že ťa rodičia týmto citovo vydierajú? Pre nich je dôležitejšie, aby nemali hanbu, ako ti, či si šťastná? Rodičia s takýmto zmýšľaním by ma netrápili a zariadila by som sa po svojom. Veď nech si darmožráča nechajú, keď sa im tam páči, dala by som im ho aj s venovaním.
@deti95060810 on má trvalý pobyt na svk a uver ma na auto + dovolenka
@anonym_autor uver na dovolenku? A potom si "požicia" na vodu/ nakup od Vašich ? Financna gramotnost na bode mrazu.
@anonym_autor kopni takeho ch.ja do riti… nemaj s nim dieta prosim ta ved to je absolutne bez buducna cele, skoncis ako slobodna mama.. najdi si milujuceho normalneho muza a s nim planuj rodinku♥️
A prečo ste vlastne spolu? to ti niekto drží nôž na krku,aby si s takým človekom bola? V čom potrebuješ pomoc? A ako to ublíži rodičom? Píšeš veľmi neurčito,z toho sa nedá veľa zistiť.
@jaskolka celé jej písanie je veeeeľmi chaotické, neurčité a nezrozumiteľné, odpovedať sa dá iba vytrhnúť z kontextu omrvinky
@jaskolka presne tak , tak trapi mna vsetko ..A potrebujem pomoc ale nechcem ublizit rodicom a starym rodicom kvoli tomu 😔
@anonym_autor tak toto je fakt hrot 😂 vydala si sa za nejakého araba vyciciavate z peňazí rodicov ale trápi ta ze ti nic nekúpi.
Pekne ze si dávaš opravovať zuby ale za tych 6 rokov co si vydatá ste si mali zabezpečiť strechu nad hlavou. A su to aj tvoje úvery.
S myšlienkou, ze sa nemozes rozviesť lebo je ti luto co by na to povedali rodicia a starí rodicia nemam žiadnu nádej na výšku tvojho iq. Pevne verim, ze je to vymyslené.
@anonym_autor tak mu neroztahuj nohy pre krista pana. Fakt mam podozrenie ze si niekde z osady. Vies ze na splodenie dietata su dvaja? Antikoncepciu ti mali dat v 15tich rokoch.

@anonym_autor Nechapem naco s nim stracas cas?
@marca12 musim pripravit na to mojich ale to bude zas hadanie … Chcela som si dat ziby do poriadku lebo ked budem sama platit podnajom potom je tazsie