icon

Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?

13. nov 2025

Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .

Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba

Strana
z5
autor
14. nov 2025
@anonym_c96de6

@anonym_autor tak toto je fakt hrot 😂 vydala si sa za nejakého araba vyciciavate z peňazí rodicov ale trápi ta ze ti nic nekúpi.
Pekne ze si dávaš opravovať zuby ale za tych 6 rokov co si vydatá ste si mali zabezpečiť strechu nad hlavou. A su to aj tvoje úvery.
S myšlienkou, ze sa nemozes rozviesť lebo je ti luto co by na to povedali rodicia a starí rodicia nemam žiadnu nádej na výšku tvojho iq. Pevne verim, ze je to vymyslené.

@anonym_c96de6 pretoze nechcem o nich prost oni stale citovo vydieraju uz som to riesila aj u psychologa že nemam na to pozerat .. Ale proste mna to štve cely život tu byvam mam milion veci neviem si predstavit ze mna vyhodia a jeho si tu nechaju ..

anonym_6a4f14
14. nov 2025

@anonym_autor Z ktorej krajiny ušiel manžel pred dlhmi?

anonym_cb0926
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_c96de6 pretoze nechcem o nich prost oni stale citovo vydieraju uz som to riesila aj u psychologa že nemam na to pozerat .. Ale proste mna to štve cely život tu byvam mam milion veci neviem si predstavit ze mna vyhodia a jeho si tu nechaju ..

@anonym_autor ja by som veru odišla a jeho im nechala. Keď ťa kľudne vymenia za chlapa s dlhými sa môžeš na takých ľudí vieš čo. Aj keď sú to rodicia. Len aby si ty ešte neplatila jeho dlzoby

anonym_c96de6
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ked o nich nechces prist tak majte aspon zo tri deti a nech vas vsetkych rodicia živia. Pri väčšom šťastí je hodnota rodičovského domu väčšia ako budu dlhy tvojho manžela a raz podedite. Ale tipujem ze z teba bude troska časom ked svoj život nezmenis

emuska30
14. nov 2025

Jedno dieťa v tomto prípade ja enormne malo....ja by som aspoň 3 hneď po sebe a potom ešte dve 🙃

oliva276
14. nov 2025

Autorka, čím/ako si tvoj muž získal tvojich rodičov a starých rodičov, keď sú ochotní pomôcť mu splatiť dlhy?

autor
14. nov 2025
@oliva276

Autorka, čím/ako si tvoj muž získal tvojich rodičov a starých rodičov, keď sú ochotní pomôcť mu splatiť dlhy?

@oliva276 že vie variť je ochotný všetko opraviť a pomoct im nie financne ale po tej druhej stranke a že ma nepodvadza , to viem aj ja nepije nepodvadza ale zato fajci ako turek

rozculena
14. nov 2025
@anonym_autor

@oliva276 že vie variť je ochotný všetko opraviť a pomoct im nie financne ale po tej druhej stranke a že ma nepodvadza , to viem aj ja nepije nepodvadza ale zato fajci ako turek

@anonym_autor odkiaľ je tvoj muž a ako sa to vlastne stalo,že ste sa vzali? Rodičia ťa ako prinútili sa za neho vydať?

zuzana76
15. nov 2025

dievcata, raz tu pisalo jedno dievca, ze je vydata za cudzinca a zili u rodicov, bola to nejaka balkanska krajina, tusim, nepamatate si?

Strana
z5