Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?
Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .
Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba
@anonym_autor Z ktorej krajiny ušiel manžel pred dlhmi?
@anonym_c96de6 pretoze nechcem o nich prost oni stale citovo vydieraju uz som to riesila aj u psychologa že nemam na to pozerat .. Ale proste mna to štve cely život tu byvam mam milion veci neviem si predstavit ze mna vyhodia a jeho si tu nechaju ..
@anonym_autor ja by som veru odišla a jeho im nechala. Keď ťa kľudne vymenia za chlapa s dlhými sa môžeš na takých ľudí vieš čo. Aj keď sú to rodicia. Len aby si ty ešte neplatila jeho dlzoby
@anonym_c96de6 pretoze nechcem o nich prost oni stale citovo vydieraju uz som to riesila aj u psychologa že nemam na to pozerat .. Ale proste mna to štve cely život tu byvam mam milion veci neviem si predstavit ze mna vyhodia a jeho si tu nechaju ..
@anonym_autor ked o nich nechces prist tak majte aspon zo tri deti a nech vas vsetkych rodicia živia. Pri väčšom šťastí je hodnota rodičovského domu väčšia ako budu dlhy tvojho manžela a raz podedite. Ale tipujem ze z teba bude troska časom ked svoj život nezmenis
Jedno dieťa v tomto prípade ja enormne malo....ja by som aspoň 3 hneď po sebe a potom ešte dve 🙃
Autorka, čím/ako si tvoj muž získal tvojich rodičov a starých rodičov, keď sú ochotní pomôcť mu splatiť dlhy?
Autorka, čím/ako si tvoj muž získal tvojich rodičov a starých rodičov, keď sú ochotní pomôcť mu splatiť dlhy?
@oliva276 že vie variť je ochotný všetko opraviť a pomoct im nie financne ale po tej druhej stranke a že ma nepodvadza , to viem aj ja nepije nepodvadza ale zato fajci ako turek
@oliva276 že vie variť je ochotný všetko opraviť a pomoct im nie financne ale po tej druhej stranke a že ma nepodvadza , to viem aj ja nepije nepodvadza ale zato fajci ako turek
@anonym_autor odkiaľ je tvoj muž a ako sa to vlastne stalo,že ste sa vzali? Rodičia ťa ako prinútili sa za neho vydať?
dievcata, raz tu pisalo jedno dievca, ze je vydata za cudzinca a zili u rodicov, bola to nejaka balkanska krajina, tusim, nepamatate si?

@anonym_autor tak toto je fakt hrot 😂 vydala si sa za nejakého araba vyciciavate z peňazí rodicov ale trápi ta ze ti nic nekúpi.
Pekne ze si dávaš opravovať zuby ale za tych 6 rokov co si vydatá ste si mali zabezpečiť strechu nad hlavou. A su to aj tvoje úvery.
S myšlienkou, ze sa nemozes rozviesť lebo je ti luto co by na to povedali rodicia a starí rodicia nemam žiadnu nádej na výšku tvojho iq. Pevne verim, ze je to vymyslené.