icon

Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?

13. nov 2025

Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .

Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba

Strana
z5
enmery
13. nov 2025

Ďakujeme za oznam. Skús tak 3 deti, potom sa určite zmení.🤦‍♀️

anonym_e454c3
13. nov 2025

@anonym_autor “Je to tam už do budúcna?” Verím, že toto je len rečnícka otázka a odpoveď poznáš aj sama..

sasa1310
13. nov 2025

toto nie je muž ani do minulosti

anonym_a4ecbd
13. nov 2025

@anonym_autor kto mu dal peniaze? Aki moji?

ivik4
13. nov 2025

A ty preco neodides z kratsej cesty ak este dieta nemate ? Alebo ich nemate viac...

autor
13. nov 2025
@anonym_e454c3

@anonym_autor “Je to tam už do budúcna?” Verím, že toto je len rečnícka otázka a odpoveď poznáš aj sama..

@anonym_e454c3 teraz je v minuse 227 e

autor
13. nov 2025
@anonym_a4ecbd

@anonym_autor kto mu dal peniaze? Aki moji?

@anonym_a4ecbd moji rodičia mu daju aby mi nieco kupil

autor
13. nov 2025
@ivik4

A ty preco neodides z kratsej cesty ak este dieta nemate ? Alebo ich nemate viac...

@ivik4 nemame .. a ja ani neplanujem kvoli tomuto

rozculena
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_e454c3 teraz je v minuse 227 e

@anonym_autor a prečo ti má kupovať? ty si nevieš sama?

enmery
13. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 nemame .. a ja ani neplanujem kvoli tomuto

@anonym_autor Ty by si hlavne mala plánovať to s ním ukončiť úplne.

autor
13. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor a prečo ti má kupovať? ty si nevieš sama?

@rozculena tak mne je to hlupe ked mi nemoze pomoct ani mi nic kupit .

oriesocek
13. nov 2025

Každý je strojcom svojho šťastia.

anonym_6a4f14
13. nov 2025

Načo ti je smradľavý závislý muž a finančne negramotný. Na prvom mieste bude jeho závislosť až potom ty a rodina.

anonym_b49fe4
13. nov 2025

Takého chlapa kopnúť do riti a adios

minenkaa
13. nov 2025

Tak ja by som ti tiež nekúpila mandľového mlieko za 5€

autor
13. nov 2025
@anonym_b49fe4

Takého chlapa kopnúť do riti a adios

@anonym_b49fe4 ja kvoli tomu snim ani nespavam on sa hnevá , ale mna proste nemoze pritahovat niekto kto by mi ani nepomohol , a nezaujimam ho. S mojimi manipuluje .. ja mam 26 on 31.

rozculena
13. nov 2025
@anonym_autor

@rozculena tak mne je to hlupe ked mi nemoze pomoct ani mi nic kupit .

@anonym_autor nechápem.Prečo by ti on mal niečo kupovať? Ty nevieš ísť do obchodu?

autor
13. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor nechápem.Prečo by ti on mal niečo kupovať? Ty nevieš ísť do obchodu?

@rozculena napriklad moji ho poslu vodu kupit ked nejde nikto vtedy do obchodu a daju mu peniaze do domu neprispieva nic

minenkaa
13. nov 2025

Boze toto je zas ďalší vymyslený blud,prázdniny skončili ,či mám zle info

autor
13. nov 2025
@minenkaa

Boze toto je zas ďalší vymyslený blud,prázdniny skončili ,či mám zle info

@minenkaa bohuzial toto je realita

enmery
13. nov 2025

Tak ešte raz-prečo si s ním? Ti ho súdom pridelili a povedali, že musíš takto s ním žiť, inak Ťa zastrelia?

anonym_6a4f14
13. nov 2025
@anonym_autor

@rozculena napriklad moji ho poslu vodu kupit ked nejde nikto vtedy do obchodu a daju mu peniaze do domu neprispieva nic

@anonym_autor to môžu robiť decku na základnej škole, posielať ho s peniazmi na nákup, ale dospelý 31 ročný má nosiť peniaze domov a nie pýtať od tvojich rodičov na nákup

anonym_344e65
13. nov 2025

Ty si spadla z ktorej planéty ? Však ho vyhoď a vybavené. Inak mlieko by si si mohla aj sama kúpiť. Či nemáš peniaze ?

autor
13. nov 2025
@enmery

Tak ešte raz-prečo si s ním? Ti ho súdom pridelili a povedali, že musíš takto s ním žiť, inak Ťa zastrelia?

@enmery moji su velmi zasadový ked som si ho zobrala mala som 20 a nevedela som ze to bude takto a teraz maj si ho on je dobry aky su ostatni aj navari uprace ano ale moji ho financuju ked nema mu daju pozicaju a on to ani nevrati lebo nemá , ma dva uvery … a cestuje velku dialku na robotu tak ho šanuju .. Ževraj ked nebudem snim nech idem z domu že to je pre nich hanba … A mne je potom luto … Tu mam vsetko ale s muzom to nevidim do buducna ..

svetlonos
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b49fe4 ja kvoli tomu snim ani nespavam on sa hnevá , ale mna proste nemoze pritahovat niekto kto by mi ani nepomohol , a nezaujimam ho. S mojimi manipuluje .. ja mam 26 on 31.

@anonym_autor
a ty más aj OP?? Pises ako 5 rocna. Pokial je chlap nlbec, neriesim ho! Tvoji rodicia ti ho nasli ci ty sama?
V prvom rade sa spamataj a hybaj do ro roboty ak nemas. Mandlove mlieko za 5 eur no krasa ... Si naň zarob sama a potom si ho kúp - sama za svoje, nie rodicov ci chlapove. A garantujem ti, ze ked budes sama vykryvat vydavky na zivot, byvanie atd - to mlieko zvazis ak ty.
Mne moj otec dal par rozumnych rad do zivota. Jednou z nich bola - pokial chces drahsie dary, veci od muza - maj na ne najskor ty sama! Potom ti ich kupi aj on. A je to overena pravda, mozem potvrdit.

S tbojim mizom budes zit ty, nie tvoji rodicoa! Je uplne jedno ci ich manipuluje. Ved nech sa nechaju. Ale pre kieho sváka si s takym chlapom, bol to pridekeny povinne ci ako?

autor
13. nov 2025
@anonym_344e65

Ty si spadla z ktorej planéty ? Však ho vyhoď a vybavené. Inak mlieko by si si mohla aj sama kúpiť. Či nemáš peniaze ?

@anonym_344e65 on je cudzinec nema kde ist jedine mozno do ubytovni na ktoru nema skor by vyhodili mna

jaskolka
13. nov 2025

Aki"moji"? Kto? Rodičia? Vy spolu bývate? Prečo by on ti mal kupovať mandľové mlieko? Ty si ho sama nevieš kúpiť? A prečo vlastne potrebuješ práve toto mlieko za 5 eur?

mamina7070
13. nov 2025

a preco si s nim?

autor
13. nov 2025
@jaskolka

Aki"moji"? Kto? Rodičia? Vy spolu bývate? Prečo by on ti mal kupovať mandľové mlieko? Ty si ho sama nevieš kúpiť? A prečo vlastne potrebuješ práve toto mlieko za 5 eur?

@jaskolka kvoli alergii na laktozu , mozno to mlieko sa da kupit niekde aj lacnejšie .Mhm byvame vsetci spolu v jednom dome

deti95060810
13. nov 2025

cudzinec dostal úver na sK? a čím ručil? načo potreboval úver?
bývaš niekde v Jarovniciach? Lebo vyjadrovanie máš veľmi podobné tejto "kultúre".

Strana
z5