Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?
Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .
Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba
@anonym_autor “Je to tam už do budúcna?” Verím, že toto je len rečnícka otázka a odpoveď poznáš aj sama..
@anonym_autor kto mu dal peniaze? Aki moji?
A ty preco neodides z kratsej cesty ak este dieta nemate ? Alebo ich nemate viac...
@anonym_autor a prečo ti má kupovať? ty si nevieš sama?
@anonym_autor Ty by si hlavne mala plánovať to s ním ukončiť úplne.
@anonym_autor a prečo ti má kupovať? ty si nevieš sama?
@rozculena tak mne je to hlupe ked mi nemoze pomoct ani mi nic kupit .
Načo ti je smradľavý závislý muž a finančne negramotný. Na prvom mieste bude jeho závislosť až potom ty a rodina.
Takého chlapa kopnúť do riti a adios
Tak ešte raz-prečo si s ním? Ti ho súdom pridelili a povedali, že musíš takto s ním žiť, inak Ťa zastrelia?
@anonym_autor to môžu robiť decku na základnej škole, posielať ho s peniazmi na nákup, ale dospelý 31 ročný má nosiť peniaze domov a nie pýtať od tvojich rodičov na nákup
Ty si spadla z ktorej planéty ? Však ho vyhoď a vybavené. Inak mlieko by si si mohla aj sama kúpiť. Či nemáš peniaze ?
@anonym_autor
a ty más aj OP?? Pises ako 5 rocna. Pokial je chlap nlbec, neriesim ho! Tvoji rodicia ti ho nasli ci ty sama?
V prvom rade sa spamataj a hybaj do ro roboty ak nemas. Mandlove mlieko za 5 eur no krasa ... Si naň zarob sama a potom si ho kúp - sama za svoje, nie rodicov ci chlapove. A garantujem ti, ze ked budes sama vykryvat vydavky na zivot, byvanie atd - to mlieko zvazis ak ty.
Mne moj otec dal par rozumnych rad do zivota. Jednou z nich bola - pokial chces drahsie dary, veci od muza - maj na ne najskor ty sama! Potom ti ich kupi aj on. A je to overena pravda, mozem potvrdit.
S tbojim mizom budes zit ty, nie tvoji rodicoa! Je uplne jedno ci ich manipuluje. Ved nech sa nechaju. Ale pre kieho sváka si s takym chlapom, bol to pridekeny povinne ci ako?
Aki"moji"? Kto? Rodičia? Vy spolu bývate? Prečo by on ti mal kupovať mandľové mlieko? Ty si ho sama nevieš kúpiť? A prečo vlastne potrebuješ práve toto mlieko za 5 eur?
cudzinec dostal úver na sK? a čím ručil? načo potreboval úver?
bývaš niekde v Jarovniciach? Lebo vyjadrovanie máš veľmi podobné tejto "kultúre".

Ďakujeme za oznam. Skús tak 3 deti, potom sa určite zmení.🤦♀️