Je partnerova aktivita na zoznamke dôvod na obavy?
Ahojte, poprosím vaše názory. Žijem s priateľom dva roky uňho. Spoznali sme sa na zoznamke, zamilovali sme sa veľmi. Vtedy sme sa z danej zoznamky odhlásili. Teraz som zistila, že ako sme začali spolu bývať, o pol roka neskôr sa zaregistroval na erotickej stránke amatéri. Chodili mu odtiaľ zo stránky maily na jeho druhý mail, tak som si to všimla. Hovoril mi, že sa tam registroval už dávno predo mnou. Ale dnes mi na moje naliehanie ukázal ten účet, nič tam nerobil, nepostoval nič, ale všimla som si dátum registrácie pol roka po tom, ako som sa k nemu nasťahovala.
A všimla som si aj to, že je zaregistrovaný na jednej zoznamke (nie erot.). Chcela som, aby mi ukázal odkedy, lebo že vraj už dávno predo mnou. Prekvapko, registrácia teraz pred mesiacom. Na to sa vyhovoril, že sa tam zaregistroval, aby zistil, skontroloval, či ma tam nenájde.
Fungujeme tak, že chodí do práce na turnusy, 10 dní preč, 4 dní doma.
Čo si o tom myslíte?
zrušil ten druhý mail, na ktorom bol registrovaný, a zrušil účty na tých stránkach.
Jasné, teraz si už bude dávať iba väčší pozor. Ale neprestane. Dobre Ťa oblbol. Urobil akoze veľké gesto a ty si kľudná a on si pôjde ďalej svoje.
@enmery mal predtým vzťah, kde partnerka chodila po zoznamkach.
Dobre, veď si to opakuj, budeš tomu aspoň dlhšie veriť. A jeho ex chodila aj po amatérkach, preto tam bol predpokladám. On mal hlavne zrušiť účty. A ty si naivná. A to nemyslím nijak zle. Spomeň si, keď o tomto istom budeš písať na koňa o rok, 2,3...
Autorka, ako keby bol problém vytvoriť si ďalších 50 účtov a mailov o ktorých nebudeš vedieť a bude veselo pokračovať 😆 ty aj ostatné ženy v takejto situácii už pochopte, že len stratíte zbytočne čas a roky s blbcami a aj keď viete, že sú to klamári, tak si myslíte, že sa zázračne zmenia, ale nezmenia. Možno nie o rok alebo o 2, možno aj o 10, ale znovu mu prídeš na niečo takéto a možno aj fyzickú neveru a bude to o to horšie
Ze zamilovanost je iba na tvojej strane.

@natalusiiik no vsimam si, nektore dokonca maju aj stockholmsky syndrom ale to uz je extrem si myslim. Najdolezitejse je nikdy nestratit zdravu sebauctu nech uz sa jedna o jakekolvek pohlavie...