Ako riešiť partnerovu reakciu na zoznámenie zo zoznamky?
Ahojte.. s priatelom sme spolu 3 mesiace a celkom ma zarazila jeho dnešná reakcia.. bol od rána divný, drzal si odstup a keď sme sa stretli po práci tak mi povedal, že som strašne super zena a chce byt so mnou ale nevie spracovat, ze sme sa spoznali na zoznamke. Ja som ostala pozerat ako puk a neviem čo za tým hladat..
Chce sa rozísť a nevie ako, tak vymýšľa hlúpe dôvody.
Hned by som ho poslala k vode
Ako chce sa vysporiadavat v živote s fakt problémami
A ja som stále taká naivka, že si hovorím, že namiesto hádania na fóre by bolo na mieste sa ďalej dopytovať priamo jeho. Aj keby ti tu 100 ľudí napísalo, že chcel sa rozísť a spravil to takto podivne, nemusí to byť pravda.
Chce sa rozísť .Tak blbý dôvod som ešte nepočula 🤦🤦🤦
Bože to je troll. Treba ti takého? Veď je úplne normálne, že ľudia využívajú všetky možné dostupné formy, aby si niekoho našli.
Aj ženy lúbia takéto infantilné dôvody keď sa niekoho potrebujú zbaviť. Kamošovi povedala jeho čerstvá frajerka: "vieš, iskra sa vytratila" 😀 A on kuka, že "aká iskra?" 😀
Bože to je troll. Treba ti takého? Veď je úplne normálne, že ľudia využívajú všetky možné dostupné formy, aby si niekoho našli.
@ovaaa Normálne určite nie je si niekoho nájsť na zoznamke…
Možno si ho omrzela ale zvláštny spôsob ako to dal najavo. Ale tak každý to mame inak ja som nikdy nemal vzťah s nikým cez zoznamku u mna to fungovalo skor osobne. Jasne na zoznamke som bol ale vzťah som tá nehľadal.
@anonym_autor mne to príde divne celé to zoznamovanie na zoznamoch. Kamoška vravela, že je tam kopec zenacov, čo uhanaju iné ženy čisto za účelom sexu bez narušenia súkromia. To už fakt chorý svet.
@anonym_autor tak,už vyšlo z módy-si užasná žena,ale ja si ťa nezaslúžim,zaslúžiš si niekoho lepšieho...Doba pokročila,tak s ňou aj výhovorky.Si fajn,ale nedávam to,lebo si zo zoznamky 🤷♀️🤷♀️ .Ešteže,on na tej zoznamke nebol,že?vlastne len ty si sa previnila
@ovaaa Normálne určite nie je si niekoho nájsť na zoznamke…
@nikoletta1712 je to uplne normalne. Svojho muza som tiez nasla na internete, hoci som nehladala, mala som dokonca frajera. Bol to osud. Sme spolu uz 20 rokov a fakt stastni. Mame deti a dakujem za Azet 😁. A takych vztahov cez net je kopec.
Autorka, este je mozne ze sa zacina prejavovat kym naozaj je a zacne fabulovat, ze ked si stretla jeho na zoznamke, ze mozno aj inych si stretla a pises si nimi a podobne. A mozno je aj chorobne ziarlivy. Alebo teda hlada zamienky na rozchod, alebo mu niekto povedal ze ak ta stretol na zoznamke si zufalka alebo neviem no. Moznosti je asi milion.
Aj ženy lúbia takéto infantilné dôvody keď sa niekoho potrebujú zbaviť. Kamošovi povedala jeho čerstvá frajerka: "vieš, iskra sa vytratila" 😀 A on kuka, že "aká iskra?" 😀
@anonym_97c9fc mohol vyskúšať paralyzér . Hneď by videla tie iskry 🤣🤣🤣
A on tam nactej zoznamke nebol ???? 🤣🤣🤣🤣
Ja by som ešte nehádzal flintu do žita, mohol stretnúť niekoho, kto ho začal presviedčať, že na zoznamke sú iba zúfalci. Najlepšie spravíš, ak sa ho na to ešte opýtaš, nech to vysvetlí.
@anonym_autor A on načo chodí na zoznamku? Ja by som sa mu už neozvala, ak sa on ozve, nech vysvetlí, čo vlastne chce.
@anonym_autor ako pisu ostatni chce sa rozist lebo si nasiel iny objekt, kopni ho do zadku
Ja by som ešte nehádzal flintu do žita, mohol stretnúť niekoho, kto ho začal presviedčať, že na zoznamke sú iba zúfalci. Najlepšie spravíš, ak sa ho na to ešte opýtaš, nech to vysvetlí.
@cutespider No veď. Zúfalec našiel zúfalku, sú si kvit. Až na to, že on je ešte aj hlupák
Škoda, že aspoň niektorá z nás na takýto dríst hneď nezareaguje: "ty si ale kkt" 😆

Vymyslel ako to ukončiť...