icon

Je partnerovo rozhodnutie o aute fér?

22. aug 2026

Ahojte, s partnerom mame zle obdobie hadky a tak mame aj dieta ...teraz odchadza pracovne prec ,a rozhodol sa ze mi vezme novšie auto a da ho k svojim rodicom za ten cas co bude prec, aby som na nom nejazdila ,chce ma asi potrestat...zatial sme sa nerozošli ani nic ...stare mi nechal s tym ze ked bude treba daj si ho opravit. Nezda sa mi to fer no neviem co tym sleduje

Strana
z2
autor
23. aug 2026
@anonym_bdc4ca

Tak a sme doma, medzi vami to "nie je idealne" = v preklade to znamena ze je to fakt zle, hadate sa nonstop, kricite po sebe, vyhrazate sa jeden druhemu, je v hre aj rozvod - aj takto to v realite moze vyzerat. Nalejme si cisteho vina. Je to tak? Lebo odpovedas len na to, co sa Tebe paci.
Nuz a on Tebe zle, Ty jemu zle. Cez auto, cez decko, cez dom. Auto je tu len jedna zo sto veci, co je u vas problemom. Nie debilny chlap - ale zly vztah. A ako velmi zly a ako velmi mas na tom podiel aj Ty aj on - to uz vies Ty.

@anonym_bdc4ca ano nas vztah je cely zly...my si uz vycitame azda vsetko, len on mi tu vravi ako ma miluje ze zacnime od znova,ale to sa neda z dna na den len tak co uz trva dlho napravit...tlaci na mna dat vsetko rychlo do kopy.

cacianka
23. aug 2026

A čo tým sleduješ ty ? Tak sa zariad - auto je na tvojom mene, platí ho síce muž ale z vašich spoločných peňazí v BSM. Do hodiny by museli byť auto pod oknami, inak volám políciu a ohlasim krádež. Papiere máš ty - dôkazy máš ty - tromf máš ty= po právnej stránke.
Problémy sa takto neriešia, že odíde na 3t a auto schová u otca. A potom ti debilné vypisuje ako ťa miluje. Do návratu by som poriesila všetko čo sa dá aby prišiel na hotové, tak ako ja chcem. Nech ho aj šľak trafí, veď ťa miluje 😇

anonym_5ca8a3
23. aug 2026

@anonym_autor Je to hulvatske. Nielen ze sa o vas neboji, a necha ti menej spolahlive starsie auto, ale este ti povie, ze oprav si, namiesto: keby nieco, hned si chod k rodicom zobrat to druhe.

Je to zle, hnev musi ist v istych situaciach nabok.

anonym_2be2d9
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_bdc4ca ano nas vztah je cely zly...my si uz vycitame azda vsetko, len on mi tu vravi ako ma miluje ze zacnime od znova,ale to sa neda z dna na den len tak co uz trva dlho napravit...tlaci na mna dat vsetko rychlo do kopy.

@anonym_autor dobre vieš prečo to robí, lebo ťa chce potrestať.Auto nechaj kde je a nedaj sa obalamutiť rečami ako ťa ľúbi.Vies, že to, čo spravil nie je správne zahráva sa

anonym_7da90f
23. aug 2026

Toto bude viac problémov než len auto. Ale podľa toho čo píšeš, tak to vieš aj sama...
A k autu samotnému. Je to vaše auto. Nie jeho. Vaše. Dokonca majiteľka si ty. To auto by zostalo zaparkované pred vašim domom, nie u svokrovcov. Aj keby som na ňom nemala spraviť jediný jeden kilometer, tak aj tak by stálo pred mojim domom. A ak by ho aj tak odviezol? Ja by som si pre neho prišla. Len z toho poonďatého PRINCÍPU. Nech zavolajú políciu, že MAJITEĽKA ukradla vlastné auto 😂

autor
23. aug 2026
@anonym_5ca8a3

@anonym_autor Je to hulvatske. Nielen ze sa o vas neboji, a necha ti menej spolahlive starsie auto, ale este ti povie, ze oprav si, namiesto: keby nieco, hned si chod k rodicom zobrat to druhe.

Je to zle, hnev musi ist v istych situaciach nabok.

@anonym_5ca8a3 ano tresta ma a robi to z hnevu, na jednej strane ze milujem ta a chce sa udobrit a na druhej robi toto...stare si mam dat do poriadku lebo treba na nom nieco vymenit a ked ho dam do opravy neviem ako budem chodit do prace a vozit dieta do skolky

Strana
z2