icon

Je partnerovo rozhodnutie o aute fér?

22. aug 2026

Ahojte, s partnerom mame zle obdobie hadky a tak mame aj dieta ...teraz odchadza pracovne prec ,a rozhodol sa ze mi vezme novšie auto a da ho k svojim rodicom za ten cas co bude prec, aby som na nom nejazdila ,chce ma asi potrestat...zatial sme sa nerozošli ani nic ...stare mi nechal s tym ze ked bude treba daj si ho opravit. Nezda sa mi to fer no neviem co tym sleduje

Strana
z2
brrunetkaa
22. aug 2026

A koho je to auto? Tvoje? Jeho? To je dosť podstatné

anonym_69da87
22. aug 2026

Kto je vlasznik?Ak on tak rozhoduje o autach sam. Nie ste ani manzelia takze tiaden spolocny majetok nemate. Ak potrebujes svoje auto tak si ho kup a nespoliehaj sa na cudzie.

autor
22. aug 2026
@anonym_69da87

Kto je vlasznik?Ak on tak rozhoduje o autach sam. Nie ste ani manzelia takze tiaden spolocny majetok nemate. Ak potrebujes svoje auto tak si ho kup a nespoliehaj sa na cudzie.

@anonym_69da87 je spolocne...majitel som ja a on ho splaca asi tak

autor
22. aug 2026
@brrunetkaa

A koho je to auto? Tvoje? Jeho? To je dosť podstatné

@brrunetkaa ja som majitelka auta ale on ho splaca...inak sme manzelia

anonym_39b5e8
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor majiteľ si ty tak auto ti ostane doma

anonym_bdc4ca
22. aug 2026

Tam toho bude ovela viac ako problem s autom, netusim ci je manzel ci frajer, kto auto kupuje, kto co financuje a co tomu predchadzalo. Neverim, ze Ty si zlata mila rozdavajuca sa a v pohode k manzelovi a on Ta chce vytrestat ze sa boji o nove auto. (Ale ak ano, ze vsetka chyba je v chlapovi, vies co mas robit). Proste nejdem pindat na Tvojho muza ked za tymto textom mozu byt uplne ine explozie vztahu.

anonym_69da87
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je najvacsia blbost za mna ty na papieri on plati ak sa tvrdo voci nemu postavis, ze pravne si ty majitelkou a auto chces mat moze prestat splacat budes mat nato peniaze? Ak ano razne mu povedz, ze auto ostava u teba ak nie tak podla toho co je pre teba prednejsie, ci to, ze splaca auto a mu ustupis alebo risknes, ze prestane a o auto prides.

anonym_52d85a
22. aug 2026

@anonym_autor ste manželia a auto je spoločné. Co ste frajery z baraku? Ake ze berie auto stáť k rodičom, wtf??? Koľko máte rokov 17?

anonym_69da87
Autor odpoveď zmazal
anonym_bdc4ca
22. aug 2026

Vies poviem Ti to takto, ak by som mala doma zenu co nevie dobre soferovat a nase posledne dni na seba vrestime cez cely byt a vyhraza sa mi ze vezme decko a odide a rozvadzame sa a mame velmi velmi zle obdobie, tak ano, vzala by som nove auto, ktore platim len ja, lebo ak v tej osobe nemam doveru, tak nemam. Tym chcem iba povedat, ze za vasim pribehom moze byt mnoho dalsieho a to my absolutne netusime z Tvojej jednej vety.

Cista odpoved na Tvoju otazku je ze "samozrejme, nie je to fer ak ste manzelia a auto je v bsm", ale toto vobec nemusi odzrkadlovat spravanie muza ani Teba, ako to naozaj doma je a preco sa to stalo a kto momentalne robi "vacsie cirkusy".

autor
22. aug 2026
@anonym_69da87

@anonym_autor to je najvacsia blbost za mna ty na papieri on plati ak sa tvrdo voci nemu postavis, ze pravne si ty majitelkou a auto chces mat moze prestat splacat budes mat nato peniaze? Ak ano razne mu povedz, ze auto ostava u teba ak nie tak podla toho co je pre teba prednejsie, ci to, ze splaca auto a mu ustupis alebo risknes, ze prestane a o auto prides.

@anonym_69da87 nepotrebujem auto, nech si ho vezme...mna len zarazilo to ,ze sa ma pyta ci to auto odveziem s nim k jeho rodicom? To nemyslis vazne tak mne vezme auto a ja ho mam este aj odviest to auto,tak som mu vravela nech si zozenie sofera napsat ,tak sa rozčertil ze az

anonym_69da87
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_69da87 nepotrebujem auto, nech si ho vezme...mna len zarazilo to ,ze sa ma pyta ci to auto odveziem s nim k jeho rodicom? To nemyslis vazne tak mne vezme auto a ja ho mam este aj odviest to auto,tak som mu vravela nech si zozenie sofera napsat ,tak sa rozčertil ze az

@anonym_autor tak ako ste si zariadili tak mate, ja by som ani nepristupila nato ze auto na papieri moje a splaca on. Bud ja som majitel a ja z mojej vyplaty splacam a teda rozhodujem kto kedy ho bude mat alebo nech je on majitel a on splaca. On sa teraz citi ten co moze urcovat co s autom bude kedze ho splaca a ty si "len" na papieri.

anonym_39b5e8
22. aug 2026

anonym_69da87 ??

autor
22. aug 2026
@anonym_69da87

@anonym_autor tak ako ste si zariadili tak mate, ja by som ani nepristupila nato ze auto na papieri moje a splaca on. Bud ja som majitel a ja z mojej vyplaty splacam a teda rozhodujem kto kedy ho bude mat alebo nech je on majitel a on splaca. On sa teraz citi ten co moze urcovat co s autom bude kedze ho splaca a ty si "len" na papieri.

@anonym_69da87 ved ja som to tak nechcela ,aby bolo na mne auto, lenze on sa vtedy s kupou auta ponahlal neviem preco a poveril svojho otca vtedy ze nech ide kupit auto ktore pretym vypozeral...ja som to tak nechcela,aj som mu vravela ze nech pockame a ked pride domov potom sa kupi auto.Ale on stale zo vsetkym ponahlal.A pteto sa auto muselo dat na mna,lebo on nebol doma

minenkaa
22. aug 2026

Ste manželia ,auto je spoločne a ma ostať tam kde bývate .

minesasubu
22. aug 2026

Tak ak ste manželia nemožete sa len tak rozisť
a čo je s druhým autom ? kto jazdí na aute ked ste doma obaja?
ak ho spláca on aj doňho tankuje a ty sa len voziš ?

andrejka1974
22. aug 2026

@anonym_autor no neviem , a nie je obava v tom , že ako šoférujes možno sa boji keď je auto nové aby sa s ním nič nestalo , môj muž ma tiež nové a ja sa bojím na ňom jazdiť hoci by som mohla ale nejdem radšej na starom

autor
22. aug 2026
@andrejka1974

@anonym_autor no neviem , a nie je obava v tom , že ako šoférujes možno sa boji keď je auto nové aby sa s ním nič nestalo , môj muž ma tiež nové a ja sa bojím na ňom jazdiť hoci by som mohla ale nejdem radšej na starom

@andrejka1974 sak som predtym jazdila na nom ,a v tom problem vobec neni ,ze neviem soferovat

anonym_e55e2a
22. aug 2026

Keď je raz auto tvoje tak si ho nechaj doma schovaj kľúče.. A vyser sa na takeho jeblejo kkta..

andrejka1974
22. aug 2026
@anonym_autor

@andrejka1974 sak som predtym jazdila na nom ,a v tom problem vobec neni ,ze neviem soferovat

@anonym_autor neviem možno ma strach

janinah
22. aug 2026

Otec roka..nechat chodit dieťa a jeho matku v starej rachotine.kroru zrejme treba aj dať opraviť.Nenapadlo nikomu z vás,ze možno nedajbože bude treba do nemocnice utekať? Ti svokrovci vase auto potrebujú? Na ako dlho odchadza? Po jeho odchode by som si pre moje auto k svokrovcom šla..neviem.co vam moj muž narozpraval.ale ja auto potrebujem.

sense
22. aug 2026

Tak auto je váš najmenší problém vo vzťahu. Majiteľkou si ty, tak auto ostane tebe. A rozhodne by som ho nevidela k jeho rodicom

anonym_611396
22. aug 2026

kde na tychto muzov chodite...mne moj muz samozrejme nechal bezpecnejsie a pohodlnejsie auto. auto je na neho, na mna je druhe, na ktorom jazdil on.

anonym_501beb
22. aug 2026

Keď som sa rozvádzala s mojím ex, šiel do Anglicka. Letel večer, viezol ho otec na ich aute. Ráno som šla do práce a naše auto nikde. Spanikárila som, keďže bolo nové a mali sme ho sotva tri mesiace. Volala som mu, či ho niekde preparkoval a on, že hej, je u otca. V sekunde som volala svokrovi, že chcem auto doma a ak nebude poobede parkovať pod mojimi oknami, volám políciu a riešim krádež. Nevidím dôvod, aby ti muž vzal auto. Bez ohľadu na vaše spory, je to váš spoločný majetok.

autor
22. aug 2026
@janinah

Otec roka..nechat chodit dieťa a jeho matku v starej rachotine.kroru zrejme treba aj dať opraviť.Nenapadlo nikomu z vás,ze možno nedajbože bude treba do nemocnice utekať? Ti svokrovci vase auto potrebujú? Na ako dlho odchadza? Po jeho odchode by som si pre moje auto k svokrovcom šla..neviem.co vam moj muž narozpraval.ale ja auto potrebujem.

@janinah no svokrovci auto nepotrebuju maju 2 auta...ako som pisala zobral mi ho lebo medzi nami to uz neni idealne, odchadza na 3 tyzdne pracovne...ja viem preco mi ho vzal lebo to medzi uz dost iskri a nevyzera to idealne,a kedze byvame v dome tak vravel mas dom...zatial.sa nerozvadzame ale chceli sme ist od seba na cas

anonym_bdc4ca
22. aug 2026

Tak a sme doma, medzi vami to "nie je idealne" = v preklade to znamena ze je to fakt zle, hadate sa nonstop, kricite po sebe, vyhrazate sa jeden druhemu, je v hre aj rozvod - aj takto to v realite moze vyzerat. Nalejme si cisteho vina. Je to tak? Lebo odpovedas len na to, co sa Tebe paci.
Nuz a on Tebe zle, Ty jemu zle. Cez auto, cez decko, cez dom. Auto je tu len jedna zo sto veci, co je u vas problemom. Nie debilny chlap - ale zly vztah. A ako velmi zly a ako velmi mas na tom podiel aj Ty aj on - to uz vies Ty.

anonym_30f661
22. aug 2026

A dom je spolocny alebo Tvoj?

2691
23. aug 2026
@anonym_39b5e8

@anonym_autor majiteľ si ty tak auto ti ostane doma

@anonym_39b5e8 ale čo, ak prestane on platiť splátky?

anonym_4f2a18
23. aug 2026

@anonym_autor este ze som si vzdy kupila auto za vlastne a este aj bola majitelom a nemusela riesit taketo chujoviny

autor
23. aug 2026
@2691

@anonym_39b5e8 ale čo, ak prestane on platiť splátky?

@2691 to neprestane,na auto nam pozicial svokor peniaze jemu splaca. Ale je uz prec a furt mi vypisuje ako ma velmi ma lubi,a nevie bezo mna zit...ja mam niekedy pocit ze on sam nevie co chce

Strana
z2