icon

Je písanie na pokeci považované za neveru?

Včera o 16:14

Ahojte, brali by ste písanie na pokeci ako zradu a neveru?
Som žena, svojho priateľa ľúbim, ale aktuálne sa vidíme kvôli jeho práci mimo región iba cez víkend. Občas si len potrebujem s niekým napísať, nehľadám nič osobné, žiadne stretnutia, ani telefonáty apd. Je tam samozrejme príliš veľa zadaných mužov. Keď slobodnému mužovi, čo ma osloví poviem, že som zadaná a zo mňa nič, tak dá hneď ruky preč.

Strana
z2
anonym_68280c
Včera o 16:15

Pis si s kamoskami. Mne by to vadilo

autor
Včera o 16:17
@anonym_68280c

Pis si s kamoskami. Mne by to vadilo

@anonym_68280c moje kamošky sú zadané, majú deti, nemajú čas na vypisovanie si. Môj priateľ neznáša písanie, jeho správy sú OK, áno, jj apd. Niekedy si nepíšem ako sú týždne dlhé a niekedy, keď sa cítim osamelo, si zapnem pokec a napíšem s niekým náhodným.

anonym_050e39
Včera o 16:18

chlapom na pokeci nejde o pokec..aj ked ty to tak beries .. a ano priatelovi by to mohlo vadit..keby si tam nasla svojho si vypisovat-nevadilo by ti to? chces poecat - chod na fb babske skupiny.. najdi si neaky kruzok ... obvolaj zname.. kup si psa - ja ked som s mojim -tolko ludi sa pristavi a pokeca

autor
Včera o 16:19
@anonym_050e39

chlapom na pokeci nejde o pokec..aj ked ty to tak beries .. a ano priatelovi by to mohlo vadit..keby si tam nasla svojho si vypisovat-nevadilo by ti to? chces poecat - chod na fb babske skupiny.. najdi si neaky kruzok ... obvolaj zname.. kup si psa - ja ked som s mojim -tolko ludi sa pristavi a pokeca

@anonym_050e39 by si sa čudovala. Je tam pár mužov, čo hľadá naozaj iba pokec a ženský pohľad na vec.

patrike
Včera o 16:20

Otazka je, co ti chyba vo vztahu, ked to ides hladat na pokec.

anonym_050e39
Včera o 16:20
@anonym_autor

@anonym_050e39 by si sa čudovala. Je tam pár mužov, čo hľadá naozaj iba pokec a ženský pohľad na vec.

@anonym_autor a keby to bolo opacne a najdes tam svojho ?

anonym_fff1c9
Včera o 16:21

A preco mas potrebu si pisat prave s muzmi na pokeci? Ved si pis so zenami

autor
Včera o 16:21
@patrike

Otazka je, co ti chyba vo vztahu, ked to ides hladat na pokec.

@patrike iba normálne pokec, ak by tu bol partner pri mne každý deň, rozprávali by sme sa osobne, nemala by som potrebu ísť na pokec.

autor
Včera o 16:22
@anonym_fff1c9

A preco mas potrebu si pisat prave s muzmi na pokeci? Ved si pis so zenami

@anonym_fff1c9 skúšala som to, ženy si so ženou nechcú písať. Skúšala som to 5x, a aj keď som vysvetlila, že nie som lesbička, a nie som ani chlap za ženským nickom, nemali záujem.

anonym_fff1c9
Včera o 16:24
@anonym_autor

@anonym_fff1c9 skúšala som to, ženy si so ženou nechcú písať. Skúšala som to 5x, a aj keď som vysvetlila, že nie som lesbička, a nie som ani chlap za ženským nickom, nemali záujem.

@anonym_autor no a preco si myslis, ze si s tebou ten chlap potom pise... nebud naivna, ze si chce len tak pokecat.

autor
Včera o 16:24
@anonym_fff1c9

@anonym_autor no a preco si myslis, ze si s tebou ten chlap potom pise... nebud naivna, ze si chce len tak pokecat.

@anonym_fff1c9 ja na úvod poviem, že sa nestretávam, nezoznamujem, neriešim, neposielam fotky. Len si píšem, slušne...

anonym_68280c
Včera o 16:26
@anonym_autor

@anonym_68280c moje kamošky sú zadané, majú deti, nemajú čas na vypisovanie si. Môj priateľ neznáša písanie, jeho správy sú OK, áno, jj apd. Niekedy si nepíšem ako sú týždne dlhé a niekedy, keď sa cítim osamelo, si zapnem pokec a napíšem s niekým náhodným.

@anonym_autor aj ty si zadana.

Tak si pis dennik, more

Sama vies, ze to nie je koser, ked o tom zakladas diskusiu. Priatel o tom vie?

anonym_bafcb2
Včera o 16:27

na pokeci je dno dna, tam by som nenapisala ani vetu, uchylaci

autor
Včera o 16:33
@anonym_68280c

@anonym_autor aj ty si zadana.

Tak si pis dennik, more

Sama vies, ze to nie je koser, ked o tom zakladas diskusiu. Priatel o tom vie?

@anonym_68280c ja si nepotrebujem písať sama so sebou. Ale s niekým. O rôznych témach. Naposledy som sa so zdravotníkom bavila o TIA.

anonym_980a5e
Včera o 16:36

Keby si nerobila nic co by tvojmu priatelovi vadit moze, nepytas sa. Ked sa pytas, vies, ze by mu to vadilo a tak ako tu ti nikto nezerie tvoje argumenty, nebude ich brat ani on. Lebo povest Pokecu je aka je, a kazdy vie, ze len tak s cistymi umyslami lebo nemam s kym pokecat tam nikto nepise. Aj tvoj frajer. Ked mas pretlak informacii a potrebujes ich dat von, pis si dennik. O com sa tak asi na Pokeci budes radit s muzmi. Ako vymenit koleso na aute? Na to su ine plarformy. Alebo sa vykecaj v diskusiach pod clankami v novinach. Sice tam je tiez dost posahancov a aj uchylov, niekedy sa rozumna dabata len zbozne prianie, ale aspon to nie je Pokec.

anonym_935094
Včera o 16:39

Veď daj s priateľom každý večer videohovor a môžete sa rozprávať.

anonym_fff1c9
Včera o 16:41
@anonym_autor

@anonym_fff1c9 ja na úvod poviem, že sa nestretávam, nezoznamujem, neriešim, neposielam fotky. Len si píšem, slušne...

@anonym_autor neviem, mne tvoje spravanie pride naozaj divne

autor
Včera o 16:42
@anonym_935094

Veď daj s priateľom každý večer videohovor a môžete sa rozprávať.

@anonym_935094 voláme si ráno a večer. Ale potrebujem viac sociálneho kontaktu. Môj nick na pokeci vie. Ukázala som mu ho, rovnako vie, že mi môže kedykoľvek napísať z falošného nicku, keď si to chce preveriť. Rovnako som mu posielala debiliny, čo sú schopní muž napísať. A mimochodom, mám lexikón ženatých mužov a ich fotiek 🙂

anonym_935094
Včera o 16:44
@anonym_autor

@anonym_935094 voláme si ráno a večer. Ale potrebujem viac sociálneho kontaktu. Môj nick na pokeci vie. Ukázala som mu ho, rovnako vie, že mi môže kedykoľvek napísať z falošného nicku, keď si to chce preveriť. Rovnako som mu posielala debiliny, čo sú schopní muž napísať. A mimochodom, mám lexikón ženatých mužov a ich fotiek 🙂

@anonym_autor ak ti chýba viac sociálneho kontaktu nájdi si nejakú formu dobrovoľníctva, spoznáš ľudí aj budeš mať dobrý pocit že si niečo zmysluplné urobila a pomohla

anonym_b6a551
Včera o 16:55
@anonym_autor

@anonym_68280c ja si nepotrebujem písať sama so sebou. Ale s niekým. O rôznych témach. Naposledy som sa so zdravotníkom bavila o TIA.

@anonym_autor kecať môžeš s AI.O čomkoľvek.Bez následkov.

anonym_8aaae8
Včera o 17:04
@anonym_autor

@anonym_autor píš si tu na MK s babami a problém vyriešený, pokec a podobne... len si narobíš problémy

euka210
Včera o 17:34

@anonym_autor hmmm...urcite by to vadilo. A komunikujete vy 2 ako? To volat si nemozte? S mojim sme volali kazdy vecer aj hodinu. Povedala si mu uz, ze potrebujes len vypocut, precitat a nepotrebujes radu, staci ked napise ze si precital, chape ta...

domkakvet
Včera o 17:47

@anonym_autor pre mna by to bola nevera a vztah by som ukoncila.

doux
Včera o 17:49

Každý normálny človek by to bral ako podraz.

margotka17
Včera o 17:57

@anonym_autor otoč to, vadilo by tebe, keby si tvoj priateľ vypisoval s babami na pokeci? Nehnevaj sa, ale toto mi príde cez čiaru.

anonym_88d9bc
Včera o 18:33

@anonym_autor nie

autor
Včera o 19:02

nick @anonym_b6a551 je rozculena... čo sa bojíš, že ťa niekto odhalí?

lenja1
Včera o 19:06

Mne by to vadilo. A ešte pokec 😂 počkaj ani sa nenazdas a skončíš na zadnej sedačke autá 😂

anonym_1fcc25
Včera o 19:08

Nenazvala by som to asi doslova neverou, ale to neznamená, že by mi to neprekážalo

anonym_754154
Včera o 19:35
@anonym_autor

@anonym_autor pis si s AI. Tam sa da vykecavat o vsetkom moznom. Temy ake len chces.

Strana
z2