icon

Je písanie na pokeci považované za neveru?

Včera o 16:14

Ahojte, brali by ste písanie na pokeci ako zradu a neveru?
Som žena, svojho priateľa ľúbim, ale aktuálne sa vidíme kvôli jeho práci mimo región iba cez víkend. Občas si len potrebujem s niekým napísať, nehľadám nič osobné, žiadne stretnutia, ani telefonáty apd. Je tam samozrejme príliš veľa zadaných mužov. Keď slobodnému mužovi, čo ma osloví poviem, že som zadaná a zo mňa nič, tak dá hneď ruky preč.

Strana
z2
autor
Včera o 19:43
@anonym_754154

@anonym_autor pis si s AI. Tam sa da vykecavat o vsetkom moznom. Temy ake len chces.

@anonym_754154 nie, ja si budem pisat s rozculenou. Je s nou sranda. Ako s anonymom.

doux
Včera o 20:03
@anonym_autor

@anonym_754154 nie, ja si budem pisat s rozculenou. Je s nou sranda. Ako s anonymom.

@anonym_autor

sticker
terus00
Včera o 20:15

Ako ti tu už bolo poradene, pis si tu. Je tu toľko tém že máš celý deň čo čítať, písať . Ten pokec je len výhovorka. Jednoducho si chces písať s chlapmi

marca12
Včera o 20:28

@anonym_autor Za mna je to nevera. Pisat si s cudzimi chlapmi? Co mas 15 rokov?

anonym_f1ea2e
Včera o 21:42

@anonym_autor a tebe by nevadilo,ze to robi tvoj chlap?ze je osamely ked nie je s tebou,tak siaha po pokeci a vypisuje?zozrala by si mu,ze mu o nic nejde,len si pokecat?pochybujem.....Si pis s kamoskami,alebo chod ma fb,na insta,rozne skupiny,co ta zaujmaju (fitko,zvierata,kozmetika,parfumy,politika,proste cokolvek),pis tam,komenty,konverzuj,alebo aj tu na konovi,vela je takych,co hladaju kamosky len na pokec,vypisat sa.Ist na Pokec naozaj Pokec 🤣🤣🤣 a cakat,ze sa tam len povypravas,bud si naivna a mladucka,alebo ty dobre vies,co robis a robi ti to dobre.Je tolko moznosti,kde a ako sa vypisat,ty siahnes po pokeci.Jasne,ze by mi to vadilo,ci uz ako zene,ci uz ako muzovi.Ved na pokec sa clovek len pripoji,bez foto,bez nicoho,ziadny profil nic a hned milion sprav,sex stretko,za kolko?dame sex?dame stretko?chcem ta spoznat!hoc ta nevidim,neviem kto si,ale citim,ze teba chcem spoznat a podobne icoviny.Preboha,tam este fakt niekto chodi?ved tym zufalcom staci,ze mas v kolonke len zaznacene-zena.Ani fotku,ani vek,ani meno,nic a hned ponuky.Naozaj si chces sama sebe nahovorit,ze Pokec je jedina cesta,ak si osamela?

nikoletta1712
Včera o 23:35

@anonym_autor Na Pokeci??Veď to tam je len úplne spodina, ty kokos - že Pokec…

Strana
z2