Je písanie si s inými ženami v manželstve problém?
Ahojte, dnes som videla, že má manžel v messengeri konverzáciu s nejakou ženou, tak som sa ho pýtala, kto to je, s kým si písal. Povedal mi, že len jedna stara kamoska, ze ju videl a išiel okolo autom tak jej napisal, čo tam stoji (čakala niekde). Osobne som z toho dosť nahnevaná. Ja neviem, mne to nepríde v manzelstve ok, len tak si pisat s nejakou kamoskou. Este pochopim, keby od nej nieco potrebuje, nieco pracovne alebo tak, ale napisat inej zene vlastne len tak, lebo som isiel okolo autom, ze niekoho len tak vidim a mam potrebu mu napisat, to mi vadi a najma ked to je ina žena. Nepači sa mi to. Rozhodne to podla mňa to manželstva nepatri si vypisovat s inymi ženami len tak. Čo si o tom myslite? Neviem, čo mam robit, ale je to pre mňa osobne dosť problém, dovod nedovery.
Ak je aktívny, tak vidiš či sa to niekomu páči.
Nie, nepride mi to zvlaštne. Akože fakt neviem, čo je na tom zvlaštne. :D Chapem, že maš hneď v predstavach, jak ju škube za vlasy a buši do r... zo zadu, ale najskôr to tak asi nebude 🙂
@danyelia podla mna pristup “ treba to muzovi zarazit “ nevedie k nicomu dobremu … prave naopak, muz nie je decko ze mu nieco nasilu zakazes.. alebo ako tu bolo vcera, podobny problem ze manzel pisal nejakej ze je krasna a tu boli rady nech ho zamestna … by som sa vybodla na taku zenu co mi akoze zakazuje, a snazi sa ma drzat v zaprahu .. to co je diktatura? ked chce pisat bude, ked ma rozum nebude, ale ziadne zakazy tomu nepomozu ver mi
@gribka1 ako myslis? Čo že sa niekomu pači?
@thirstymonk lenze moj muz neni vobec typ ktory by kohokolvek prvyoslovvoal, ci uz na fb alebo osobne … je odmerany a zrazu nejakej zene napise prvy len preto ze ju uvidel?!
Nie, že niečo napíše, či pridá a komu sa to páči. Či ho má bloknuté. Teba nemá ako priateľa?
@gribka1 on nepridava nič, on praveze je uplne pasivny, preto mi to dojde este divne, ze on niekomu napise len tak; ze ho uvidel, on si doteraz fb pouzival le pisanie so mnou, rodinou, kamošmi …. Donedavna messenger ani nemal
@hendikep Ja som tiež patrila k tým tolerantným ženám, ktorým nevadilo, že muž ,,iba,, kamoške občas napíše, ,,iba,, jej s niečím sem-tam pomôže, ,,iba,, musí ísť s kolegyňou na pracovnú cestu, ,,iba,, ju odvezie k lekárovi, lebo chuderka nemá nikoho, ,,iba,, si občas zbehli na výlet, lebo ja som nemohla 😃 Áno, sú aj normálni muži, ktorí občas kamoške niečo nevinné napíšu, ale väčšinou čím viac chlapovi dovolíš vo vzťahu k iným ženám, tým viac si k nim bude dovoľovať aj on sám...takže trvám na rade nekompromisne to zaraziť, kým nie je neskoro...
Tak ak niečo začal, tak áno, máš pravo pochybovať. Patrí to k zmene správania.
a to má v kontaktoch osobu,ktorú 15 rokov nevidel? Lebo keď jej len tak z ničoho nič napísal v momente,keď ju uvidel,tak ju musel mať v zozname...
(nečítam diskusiu)
manžel je nemý?
Len taká malá úvaha:
Kedysi ak človek niekoho stretol po dlhšom čase,zbadal,aj autom pristál k človeku, pozdravil,prehodil pár slov..
(Samozrejme prispôsobiť sa premávke,ale keď mal čas na messenger tak asi by mal čas aj zastaviť?!..)
Vždy sa oslovili nie len muži navzájom,ale muž ženu ...žena ženu...
Dajme tomu ,že zvolil novodoby výdobytok,asi zlú variantu...
Teraz všetko chce každý riešiť cez messenger.ci z hlúpeho zvyku, závislosti, pohodlnosti....ale úcta k človeku ziadna.
Kedysi ,ak niekto niekoho v diaľke stretol, šiel si nohy dolamať, aby ho mohlo pozdravit podať ruku.
Teraz ,hlavne asi tí muži prechádzajú na tenkom ľade, ktory môže byť z rôznych strán chápaný rôzne....
Ja to ale stále hovorím.vsetko závisí od človeka,ako udržiaval kontakt a vzťah s opačným pohlavím ešte pred manželstvom
Ja napríklad som mala veľa kamarátov (mužov) pred manželom,pred naším spoločnými chodením,počas chodenia aj po manželstve... manželstvom sa človek nedostáva do väzenia a musí prerušiť všetky kontakty....
Ak nemal žiadne kamarátky,tak závisí,ako si veríte....
Vadilo by to aj mne.. a riešila by som to,lebo by som spokojne nemohla spať.. už po dávnejších skúsenostiach viem,že to treba riešiť hneď.. nie o pár mesiacov,dní a ani hodín, lebo ťa ťtá nedôvera zabije a zabíjať bude postupne pomaly celý vzťah.. proste to treba riešiť v tú minútu a trvať na tom, nech ti tú konverzáciu ukáže,veď keď je v poriadku tak sa nemá čoho báť ani prečo hnevať, a už vôbec by nemal nechávať teba ako manželku v neistote.. teraz budeš mať také “dumky” a scenáre v hlave, že budeš nešťastná…
@rozculena praveze ju nema ani v priateloch, ale viem zo starych fotiek, ze kedysik boli v partii spolu a tusim aj do skoly spolu chodili
@fantaghiro21 nemal taidne kamararky s ktorymi by si pisaval, vseobecne je odmerany, nema ani vela kamaratov, on nikdy proste nikomu nepisaval prvy a uz vobec len tak pokecat
@anajka266 jasne ze budem, presne ako pises, teraz si budem hovorit ze si mozno pisu cele dni, ktovie o com …. Ktovie s kym dalsim …. Presne ako pises, uz budem premyslat a nedoverovat
A ináč všetko vo vašom vzťahu v poriadku? Keby si si toto nevšimla, povedala by si, že máš štastné manželstvo?
@gribka1 keby si nevsimnem toto, tak som si nič ine nejako extra nevšimla
Tak už máš dôvod si všímať. Možno sa bojíš zbytočne a možno nie. Odpoveď od neho asi nedostaneš.
Nepoteším ťa, ale teraz po tomto je dosť možné,že si začneš všímať aj veci,ktoré vlastne ani neexistujú.. nedôvera je najhoršie,čo môže byť…
@gribka1 hej, asi si budem všimat teraz a nedoverovat
@anajka266 ano to viem, ale v podstate on ju podporil, keby mi to aspon ukazal, tak by to mozno pomohlo ale nie ze zacal utocit este na mna
Len nerob unáhlené zavery. Fakt si len všímaj, a nedaj mu čas na vlastné aktivity.
@gribka1 len to je aj dost tazko, ze on si neda zakazovat zasa, dnes napriklad siel do Blavy na hokej s kamošom, nejaky zapas Slovensko - Rakusko a ja keby mu povie ne, tak on aj tak pojde
A kámoš je viac aktívny na sieti? Či sa fotia, nedáva niekde fotky.
@gribka1 kamoša ja nemam v priateloch, ja som sa s nim videla parkrat ….
Ale tak snáď vieš aspoň meno. Aj na tú kámošku by som sa viac pýtala, kto je, kde býva, je vydatá, má deti? Či vy si nejako extra svojich známych navzájom.nepoznáte?
Toľko hystérie kvôli jednej správe... Ja by som z toho vedú nerobila. Asi nie ste spolu dlho,.keď ťa to tak strašne rozhadze

@thoughtfulweirdo ja som tiez nepozerala, on mi isiel ukazat jednu fotku ktoru mal v messengeri a ked ho predo mnou otvoril som si to vsimla, o to viac som bola zaskocena