icon

Je písanie si s inými ženami v manželstve problém?

29. aug 2024

Ahojte, dnes som videla, že má manžel v messengeri konverzáciu s nejakou ženou, tak som sa ho pýtala, kto to je, s kým si písal. Povedal mi, že len jedna stara kamoska, ze ju videl a išiel okolo autom tak jej napisal, čo tam stoji (čakala niekde). Osobne som z toho dosť nahnevaná. Ja neviem, mne to nepríde v manzelstve ok, len tak si pisat s nejakou kamoskou. Este pochopim, keby od nej nieco potrebuje, nieco pracovne alebo tak, ale napisat inej zene vlastne len tak, lebo som isiel okolo autom, ze niekoho len tak vidim a mam potrebu mu napisat, to mi vadi a najma ked to je ina žena. Nepači sa mi to. Rozhodne to podla mňa to manželstva nepatri si vypisovat s inymi ženami len tak. Čo si o tom myslite? Neviem, čo mam robit, ale je to pre mňa osobne dosť problém, dovod nedovery.

Strana
z5
autor
5. sep 2024

@evatko lenze on si skryva v podstate mobil, ma ho zamknuty, neukazal mi ani tu konverzaciu, takze ja som videla jej meno v messengeri a mam len info co mi povedal on, ale realne netusim ci to bola jedna sprava alebo ci si s nou pise pol roka ….

autor
5. sep 2024

@normalpeople on jej napisal prv vraj, ja netusim ci to je alebo neni flirtovanie, ja som tie spravy nevidela ani mi neukazal ani nic

autor
5. sep 2024

@lenkalienka321 v podstate ja neviem ani definovat ci sa jedna len o par sprav ako mi on povedal, pretoze mi to neukazal a ma zablokovany mobil, toto ma vlastne o to viac zneistuje ze jemu je jedno, co si myslim, nema potrebu mi ani ukazat pravdu alebo je ina ako tvrdi

autor
5. sep 2024

@kikadzi presne toto ma aktualne hneva najviac ako pises, ze mi to neukazal, ja tym padom neviem, či to realne bola jedna sprava alebo 50, ci to bolo nevinne alebo flirtovanie ... a najviac teda mi vrta prečo neukazal, či teda klame, ked ma problem ukazat alebo o čom to je

autor
5. sep 2024

@lonely66 presne toto, niektore baby tu pisu, ze vsak normalne si ich partneri pisu, ale ako pises ked je chlap taky, ma bezne kamosky, tak ti to nepride tak divne, ako toto a najma, ked mi ani tu konverzaciu neukazal, ma zablokovany mobil .... ja vlastne realne neviem, čo si s nou pisal a kolko, viem len, čo mi povedal, či to je fakt

autor
5. sep 2024

@fantaghiro21 no my sme sa dali dokopy tak, ze skor u mna bola taka iniciativa komunikačna kedze je introvert, ale ano, takto pisat to zacalo vlastne ze mi presne len tak napisal na messengeri, akoze srandy, nic vazne, ziadny flirt spočiatku, len tak, cize viem, ze u neho uz nejake napisane samo od seba ma vyznam a niečo znamena

andy207
5. sep 2024

Jasné, rozumiem. Čiže to máš tak ako ja, len opačne, že pri predošlom to bolo OK, ale pri súčasnom ti to OK nepríde. Už si sa aspoň dozvedela o tom niečo viac?? Porozprávali ste sa o tom??

autor
5. sep 2024

@andy207 vobec, on mi tu konverzaciu neukazal, mobil bloknuty, co som mu navrhovala ze vsak odblokujme, ja nemam problem, sak ked neni co skryvat, to absolutne napriklad ma uplne ignoroval pri tomto navehu

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
5. sep 2024

@lonely66 ved to, ze som taka znechutena aj ja, ze neviem sa tvarit ze nic sa nedeje ideme dalek, ked ocividne ma problem mi dat do ruky mobil a ocividne to neni v poriadku tym padom

lentakyterapeut
6. nov 2025

Neberte si to Tu osobne ale to co robite ze snorite vam dava dole vas kredit. videla som v jeho messengeri a neukazal mi a bla bla. Ked bude chciet zasunie ci ho budes sledovat alebo nie. Ak si myslite ze snorenie vam vo vztahu pomoze tak nie. Nepomoze. Este viac sa odcudzite.

anonym_01fe04
6. nov 2025
@anonym_autor

@lonely66 ved to, ze som taka znechutena aj ja, ze neviem sa tvarit ze nic sa nedeje ideme dalek, ked ocividne ma problem mi dat do ruky mobil a ocividne to neni v poriadku tym padom

@anonym_autor Nebud smiesna.Ponizujes sa ako posledna zufalka.Ked ma trochu v hlave existujú tajne appky, dve SIM, dva mobily, alebo všetko zmaže.Ked vie, ze chces mu snorit v mobile o to viac si bude dávať pozor.Takze kľudne môže podvadzat a mobil krásne čistý.A poznam taký prípad aj z okolia.V mobile nikdy nič nemal ale za to paralelne zil 2 roky iny vztah.Tak sa moc nespoliehajte na ten mobil.Niektore zeny si myslia, ze ked chlapovi lustruju mobil je všetko v poriadku a nepodvadza 😁ked raz chce niekto podviezst môžeš byt na jeho mobil napichnuta 24 hodin a aj tak podvedie

Strana
z5