icon

Je pitie tohto množstva alkoholu príliš veľa?

7. júl 2024

Ahojte. Zila som s alkoholikom, mozno som preto zaujata, tak sa chcem opytat na vas pohlad.
Zoznamila som sa s muzom. Mali sme dve rande. Prvy den bolo vsetko fajn, mily, pozorny, zhovorcivy, nasli sme spolocnu rec. Druhy den ma zavolal von, na prechadzku s tym, ze vecer by chcel so mnou pozerat futbal.
Boli sme sa prejst, potom na vecery. K jedlu si dal jedno pivo. V pohode, s tym nemam ziadny problem. Neskor pocas futbalu vypil tri piva. To uz mi trochu vadilo, ale povedala som si, ze ok, futbal nie je casto, da sa to prezit. Rozlucili sme sa okolo jednej v noci.
Dnes rano sme si napisali a povedal, ze nesiel spat, ze si pustil hudbu a este si dal vodku.
No mne toto uz prislo cez. Prehanam? Dakujem.

Strana
z2
mirage
7. júl 2024

@dolce_principessa je rozdiel dat si jedno pivo a 4 s vodkou, nemyslis?

mojemenonikto
7. júl 2024

Nemusí o nič ísť, to podľa mňa rýchlo zistíš. Najmä keď si už mala negatívnu skúsenosť s alkoholikom. Akurát je fakt, že ja by som asi mojej novej priateľke hneď po druhom rande nevykladal, že som sa večer rozbil sám s vodkou a s hudbou. Skôr by som ti hovoril aká si úžasná a ako veľmi si mi chýbala 😉 Toto je divné 😀

zorkahorka
7. júl 2024

Mozno ho poznas malo. Moj muz tiez vypije par piv,ked je s chlapmi, a nie je alkac. Akurát ta vodka nie je podla mna ok...

mamamasama
7. júl 2024

Ber nohy na plecia 😳😳😳

kitycat
7. júl 2024

Pri tej vodke uz som nadvihla obocie

Ved rande este skus to nie je zavazok

lenkalienka321
7. júl 2024

Ak ti tu niekto bude písať, že preháňas, tak sám je alkoholik. Ktorý si to samozrejme nikdy neprizná. Takže, ruky preč.

belasy_motylik
7. júl 2024

No tak keď tu čítam niektoré príspevky, tak to sú iné štandardy rande 🤦🏻‍♀️. Akože prvé pivo (teda prvé o ktorom autorka v ten deň vie) vypije už počas večere, potom stiahne ďalšie tri počas pozerania futbalu, potom sa do rána tuninguje vodkou, ešte to považuje za niečo čím by sa mal pochváliť, no podľa niektorých prispievateliek a prispievateľov úplný normál 👍🏻

dolce_principessa
7. júl 2024

@mirage Na chlapa 4 piva nie su vela..to zvladnem aj ja raz zacas ked mam chut..a problem s alkoholom vobec nemam😂

mirage
7. júl 2024

@dolce_principessa tak ako chces, aj s vodkou?

katkajaromer
8. júl 2024

@dolce_principessa Pokud Ti to přijde ok, čtyři piva a vodka, tak myslím, že nějaký sklony a velmi velkou toleranci k alkoholismu mít budeš. To je prostě fakt. Mně by to vadilo hrozně, tolik alkoholu nevypiju ani za rok.

neviditelnypes
8. júl 2024

Mne by to vadilo. Myslim tym ten futbal, strasna hovadina. 🙂

(ale vazne, radsej zdrhaj)

vroni
8. júl 2024

Ja mám k alkoholu pomerne pozitívny vzťah (akože si rada nejaký občas dám), ale teda vychlastat po večeri za hodinu a pol ďalšie tri piva, to by mi blikali majaky ako na celej policajnej flotile. Po následnom dorazeni sa vodkou by sa asi pridali už aj hasiči. A keď k tomu pripočítame fakt, že to bolo druhé rande, kde sa človek ešte predsa len chce prezentovať z tej najlepšej stránky a tento pán sa posadí s pivom pred telku, tak by som o ďalšie stretnutie skutočne záujem nemala.

Strana
z2