Je posielanie kvetov verejne len divadlom pre ľudí?
Keď nebudú v ten deň spolu, tak pochopím, že partner pošle kvety partnerke práve v ten deň. Ak budú po práci spolu, tak načo je to dobré? Je to divadlo pre iných ľudí ako na sociálnych sieťach? Asi si toto divadlo vyžadujú práve tie ženy a muži to vedia, tak im splnia ich prianie a potešia ich takto verejne. Inak to celkom nechápem. Ešte ma napadlo, ak by to naozaj chcel ten muž, tak preto aby každému v jej práci dokázal, že je dobrý muž a žena nemá dôvod na neveru na pracovisku. Pre mňa je to neosobné divadlo pre verejnosť. Aký máte na to názor?
Autorka.
Ja len to divadlo pre ostatných...
Tým ostatným to je ukradnuté 😀😂😂😂
Nemam na to nazor,ja len dufam,ze mne nikdy takto na verejnosti nikto nedonesie kvety. Pre mna to nie je spravne gesto.
Jasne niekto to moze robit aby sa ukazal ale povacsine to je pre radost.
Mne tiez prisli kvety do prace len tak od muza a bola som v soku prekvapena a s kolegynami sme sa tomu tesili. A napr kamoske k narodkam som tak ja poslala kyticu ako prekvapenie aj ked sme sli vecer von a bola dojata a nie ani ma nenapadlo ze sa chcem ukazat aka som kamoska 😀 proste som sa tomu cele tesila a potom aj jej ze ju to potesilo
Nehľadala by som za tym predvádzanie, ak to nie je ako vysledok nejakeho storicka pre ludi co sa živia na insta a sociálnych sieťach. Ale pre normalnych ludi mam za to, ze chce prekvapiť polovičku. Ved je to pekne. Ja som takto dostala kvety od zeny ako podakovanie v praci… myslim, ze sa nechcela predvádzať ale poďakovať a bolo to mile.
Pre mňa zas milé prekvapenie, ale viac by potešilo čokoláda ;)
Že je to každého vec a bodaj by ľudia mali len také problémy,kedy a kde poslať kvety 😉
Tak ľudia sú rôzny, niekto miluje takéto gestá a niekto zas vôbec. Dôležité je aby ten obdarovaný aj darca boli na rovnakej vlne, potom je to len radosť. Áno je to verejne gesto, ale to je aj svatba
Ty radšej dostaneš kvety zoči voči ako od kuriera, ale príspevok napíšeš, ako anonym, ktorý sa hanbí za svoj názor.
Kolegyne dostali kvety a ty nie? Aj závisť je ľudska vlastnosť.
Keď mám názor, tak sa zaňho nehanbím a nepíšem ho ako anonym.
Ja nesledujem ľudí v práci, ani susedov a tak nemam prehlad, kto má kolko balikov, či mu doniesol kvety muž, alebo kurier.
Tvojej kolegyni doniesol kvety kurier a ty si myslíš, že preto, aby to všetci videli. Ty si si kvety možno kúpila sama a dala ich na soc siete, aby to všetci videli.
A všetko sú to len úvahy.
Staraj sa o seba a nie o druhých a budeš spokojná a šťastná.
Nabudúce sa spýtaj kolegyne, či jej kvety poslal muž preto, aby zahral divadlo pred bezvyznamnou kolegynou, ako si ty, aby mala čo riešiť.
Z mojho pohladu riesi taketo otazky a konanie druhych ludi len clovek, ktory nie je spokojny a stastny vo vlastnom vztahu pripadne celkovo v zivote. Stastneho cloveka by toto riesit absolutne nenapadlo. Ja doprajem kazdemu, nikdy som zavist necitila..za mna je to otrasna vlastnost ktoru ma zial ale vela ludi.

Nerozumiem niektorým reakciam. Mne raz dala dokonca poslať bývalá kolegyňa na narodeniny do práce a úprimne ma to potešilo. Vďakabohu nemám primitívnych kolegov či kolegyne, tak to nikto neriešil. Dokonca som nebola prvá ani posledná, a keď dostala takto kolegyňa od manžela, tak sme práveže skonštatovali, že to bolo ozaj milé, ale ako píšem, nebola to jediná takáto skúsenosť, skôr by som povedala, že je celkom bežná u nás (aj posielanie nejakej sladkej krabice ako pozornosti niekomu na narodky, napríklad, ja som to už tiež využila, keď som bola na MD a chcela som kolektív prekvapiť a potešiť aspoň takto na diaľku .) Nevidím v Tom nič špeciálne.