icon

Je potrebné slovne vyjadrovať lásku vo vzťahu?

27. jan 2025

Dobré ránko.

Rada by som poznala váš názor a ako na vás pôsobí takýto typ muža. Sme spolu vyše 3 rokov. Nežijeme v jednej domácnosti,ale stáva sa,že sme spolu aj mesiac-dva v kuse, čiže už sme v tej fáze=neni problém cikať pri otvorených dverách do kúpeľne,sem tam nechcene újde ľudský ,,zvuk" a žiadne zahanbené tváre, spánok v objatí,ale aj krížom krážom, kradnutie paplónu,viem čo má rád,na čo je alergický (taktiež aj on o mňe) a veľa ďalších vecí, ktoré by sa dali už považovať za rutinu vo vzťahu. Vec sa má tak,že (možno je to asi blbosť,čo rieši)...Ako často vám vaše lásky vravia,že vás ľúbia, vyznávajú slovami city k vám? Viem,že je to povrchné,ale myslíte si,že je potrebné vo vzťahu,aj vysloviť,to ľúbim ťa? Pretože tento môj chlap mi to za celú tú dobu povedal asi 2 krát,aj to keď mal trošku vypité a priznám sa,že mne to aj chýba, počuť to. Keď sa ho opýtam,či má ma rád, odpoveď je vždy ,že ,, isto"! 🙂).Myslíte si,že len nevie prejaviť slovne svoje city,než není ten typ? Lebo ináč dotyky, pozornosť,bozky,objatia, túlenie pri tv a tak ďalej,to tam je stále. A teraz asi cítim,že riešim asi fakt úplnú blbosť, pretože je to muž, ktorý má zatiaľ nesklamal, neublížil

Strana
z2
nerya
27. jan 2025

Ja som mala podobného frajera, ale po čase som videla ze on je proste tak vychovaný ináč. Oni si to doma nehovorili, moc sa neobjimali, kdezto my sme úplne iná rodina, stále pusa a objatie na privítanie, rozlúčku, dobrú noc, alebo len tak. Co mne pomohlo, ze sme si dohodli tajné znamenie, stlačenie ruky dvakrát a ze to bude naše,, ľúbim ťa,, ktoré si môžme hocikedy,, povedať,, A nikto nebude vedieť. Toto začal potom robiť omnoho častejšie

bg92
28. jan 2025

Ja som mala takeho frajera a teda rozisli sme sa a to ze nevedel vyjadrit city bolo u neho prejavom vaznejsich neduhov (citova nedostupnost, extremne prehnana nezavislost, nezrelost atd).

princezna_bosorka
28. jan 2025

jj, riesis blbost, nie kazdy to vie podat slovne

brrunetkaa
28. jan 2025

My sme s partnerom obaja takí, že moc nás na lubim ta a podobne nie je, ale z činov a toho ako sa ku sebe správame to cítime. Viac by mi vadilo, keby to počujem ale necítim. Ale určite mu to povedz. Bývalý partner mi tl tiež musel povedal, nech mu častejšie hovorím lubim ta lebo mne to ani nenapadlo

Strana
z2