icon

Túžba po partnerovi a strach zo vzťahu po 45

Dnes o 04:28

Po pár stretkách čo som absolvovala som zistila, že sa už bojím vzťahu. Nechcem ostať sama a mám pocit, že by som vedela niekoho urobiť šťastných a vo dvojici by bol život krajší ale zoznamovanie 45+ mi príde ako strata času. Ja už si ani neviem predstaviť začínať niečo nové. Partner mi chýba a myslím, že viem byť ženou akú muž potrebuje, ale keď niekoho spoznám tak sa to zdá všetko komplikované. Snívam aj vo svojom veku ešte o obojstrannej láske. Asi som z inej doby, viem. Dá sa ešte v tomto veku naozaj zoznámiť a začať normálny vzťah s budúcnosťou?

anonym_3ee361
Dnes o 04:57

Ked si takto nastavena, bojis sa a nie si otvorena vztahu, tak to tazko pride. Dat sa to samozrejme da, preco by sa nedalo? Sama som toho prikladom pred 50tkou. Ale chcela som to a verila si.

catherin4
Dnes o 04:57

Da sa, ale je to tazke. Ja mam 47 rokov a partnera som nasla pred 3 rokmi, dlho som hladala. Ti chlapi co som ich stretavala zo zoznamky vacsinou za vela nestali. Ale kto hlada, najde, aj ked to nejaky cas trva.

anonym_df5d74
Dnes o 05:01

Rozumiem ti, asi by som to vnímala podobne na tvojom mieste. Myslím si, že šanca je vždy a najlepšie je, že nejdeš do toho bezhlavo, slepo a za každú cenu. Ak máš pocit, že je to vždy moc komplikované, tak máš asi dobre vyvinutú intuíciu a ušetríš tým svoj čas a nervy. Keď sa objaví ten pravý, bude to prirodzené a vzťah ťa bude tešit a tvoj život ti obohatí a veci budú jednoduchšie a nie komplikovanejšie. Držím palce ✊️

anonym_973087
Dnes o 06:55

Kto chce, hlada sposoby. Kto nechce, dovody. Najskor si vyjasni, co vlastne chces. Otazka je jednoducha a netreba to prilis komplikovat. Chces teda niekoho, alebo nechces? Potom si povedz, ze lepsi cas na najdenie vztahu ako teraz uz nebude. Uz to bude iba horsie. Uz nebudes ani mladsia, ani krajsia.

anonym_4dd362
Dnes o 07:22

@anonym_autor ja som sa rozišla so svojou veľkou láskou, keď som mala 40. Ďalšieho partnera, s ktorým žijem, som stretla až keď som mala 50. Za tých 10 rokov som stretávala mužov nepoužiteľných na spolužitie. Je to náročné stretnúť normálneho muža. Ale asi aj muži majú problém stretnúť normálnu ženu. Náš vzťah nie je ideálny, už to nie je taká láska, akú som zažila predtým, no máme sa radi, je mi s ním dobre, niekedy nie dobre😀, ale mám s kým cestovať, ísť na koncert, na dovolenku, spolu sa staráme o záhradu, o domácnosť...
Aj keď nemám problém ísť sama na dovolenku, do kina..., predsa vo dvojici je to veselšie. Takže nádej stále je. Prajem ti, nech stretneš niekoho fajn😊

anonym_7d1ec2
Dnes o 08:09

V Tunise je veľa mužov čo má slabosť pre slabšie europanky

anonym_21f90e
Dnes o 08:22
@anonym_7d1ec2

V Tunise je veľa mužov čo má slabosť pre slabšie europanky

@anonym_7d1ec2 tento komentar bol k čomu? Ci len aby si si rypla?

anonym_7d1ec2
Dnes o 09:56
@anonym_21f90e

@anonym_7d1ec2 tento komentar bol k čomu? Ci len aby si si rypla?

@anonym_21f90e Nie . Ale je to reálny trend. Každý rok tam vznikne veľa párov . Aj moja 33 ročná kolegyňa si po dlhodobom nešťastí v láske spoznala jedného muža . A sú svoji a majú dcéru . Aj on je s tuniska a pracoval ako barman v Egypte . Každá tu plače že na Slovensku nie sú pravý muži. Prečo neskúsiť nájsť partnera niekde inde ?