Je príliš rýchly vzťah po prvom rande normálny?
Ahojte. Pred týždnom som sa zoznámila s jedným chlapom na zoznamke, zaujímal sa, pýtal sa otázky mala som pocit že sme si sadli a už sme stihli aj stretko. Vymyslel komplet program na pár hodín, všetko zaplatil, chcel ma vziať autom, ale šla som vlastným. Aj na stretku sa vyjadril, že čaká na moje spravy, že som ho milo prekvapila, prišiel mi taký skromný a romantik. Po stretku mi tie dni stále píše, zaujíma sa a začal také zaľubene spravy (že som jeho štastie, že som mu učarovala, že má všetko čo hladal). Príde mi to ale dosť skoro až sa bojím či je to ok. Za mňa stretko bolo vydarené (konečne po dlhej dobe randenia), mam pocit že sme si sadli, máme spoločne zaujmy aj veci, no už som sa mu snažila naznačiť nech trochu brzdí, že sa ešte tak nepoznáme len par dni. Na zoznamke ale svieti stále online..nechcem sa sklamať. Nemáte s niečim podobnym skusenosť? Aj kamaratky mi hovoria že by sa toho zľakli už.. mame 28.
Och nie 🙄.
Ak bol dlho sám a narazil na niekoho s kým si rozumie tak možno možno by som chápala tie jeho sladké reči, ale ten online stav je fakt red flag....skúsiš sa ho na to spýtať? koľko má rokov?
Tie zaľúbené správy po prvom stretnutí sú totálny red flag
No tie jeho omáčky-caka, ktora sa chytí....
Ako môže nájsť šťastie,a vedieť čo hľadal,keď ani po niekoľko mesiacov randenia niektorí nevedia,že je to ten partner,ktorého "hľadali"?
@modrykonik33 skúsim zistiť ako je na tom so vzťahmi… ja mám odtiaľ hrozne skusenosti, buď stretki zrušili alebo sa neozvali po stretku alebo sme si vôbec nerozumeli a toto fakt bolo super 🙂 preto by ma to ayi mrzelo ale viackrat som mu naznačila že nech trochu spomalí..
To bude narcista. Zažila som 3x 😃
Ako mám zas opačne skusenosti že chlap bol neskutočne spomaleny a nakoniec zistil že nič nechce 😀 preto ma to tak prekvapilo ja som už dlho sama a tiež sa nechcem sklamať a čo ak som mu fakt učarovala
@personality tiez mi tak pride, lebo keby mu ozaj ucarovala tak nechodi na zoznamky, narcisti maju takto rozbehnute na kazdu stranu
Však daj kontakt, popíšem si s ním 😀
Vsimaj si a pytaj sa ako vychádza s rodinou,kamarátmi,či má kamarátov,aký má postoj k iným,či na nich nekyda ako sa chova k iným....
Typicky zoznamkovy manipulator
No možno sa do teba len zaľúbil, možno je manipulátor, veď nechaj tomu voľný priebeh a uvidíš neskôr. Alebo teda keď ti to veľmi vadí, tak to môžeš kľudne ukončiť. Môj muž a ja sme sa tiež zoznámili na zoznamke, stretli sme sa a hneď na prvom rande bolo jasné, že sme pre seba ako stvorení. Aj mne písal nejaké sladké vyznania dosť rýchlo. Kamarátky boli zhrozene, mysleli si, že som sa zbláznila. Sme spolu 15 rokov a šťastní.
ak to píše každej, nie je to dobré. a ak to aj myslí vážne, tiež to nie je dobré. to nie je chlap na vzťah. chlap na vzťah má viac sebavedomia, samostatnosti, nerobí z teba stred vesmíru, a nedáva ti najavo že ho vlastne môžeš ovládať (lebo TY si jeho šťastie). rozlúčila by som sa s ním na tvojom mieste. a hneď aj podľa jeho reakcie na koniec uvidíš že si urobila dobre.
sa namotáš, začne byť kkt, budeš sa s ním chcieť rozísť a budeš tá najhoršia, lebo veď on ťa tak ľúbi a ty taká nevďačná… ak by bol ok a ty by si ho naozaj očarila, písal by tak ako doteraz, len by sa chcel o tebe dozvedieť viac a viac… tento tu už vie že s tebou ho čaká šťastie…
Neblbni 🔨 🙂 Konečne prišiel fajn chlap, spĺňa tvoje predstavy, snaží sa, ofukuje si ťa, hýčka si ťa... Namiesto slov "kde si do čerta do teraz bol , ja ťa všade hľadám a teba nikde " - mu zavelíš - "spomaľ chlapče"... hmm... My baby už fakt nevieme čo chceme. Spomalený = nedobre, aktívny = nedobre, skromný romantik = podozrivé. Čo keby si to vedenie nechala v jeho rukách, a len proste bola ženou, ....veď je to chlap, každý máme nejaký prejav , dynamiku, on je proste rýchlejší a nadšený, navyše sa vie správať. Uvoľni sa, nechaj ho nech plní svoju mužskú funkciu. Čo keby si sa dala strhnúť vášňou, dopriala si chvíľu lásky, ktorá ťa objíma, hladí, napĺňa ?, dopriala si romantiku (význam slova niektorí chlapi musia hľadať v slovníku), ... namiesto toho máš strach, ...hľadáš dôvody ako ho znechutiť. Vieš koľko ženských očí číta tvoje riadky a menilo by s tebou toho svojho maľasa v papučiach, či neokrôchaného nápadníka... Buď opatrná, ale len tak trošišičku, ostatné nechaj plynúť, čas ukáže a my ti držíme prsty aby to bol konečne ON.
@zero1 ale no, aj ludia bez vysokeho sebavedomia maju vztahy, akurat si ich hladaju tazsie. Tento moze a nemusi byt posahany, mozno sa chalan naozaj len zalubil.
Autorka, aj moj bol taky. Po prvom rande mi hned pisal, pisal cely cas, uz 2h po odchode mi predstavil plan na dalsi vikend. Byval odomna 120km a cestou domov premyslal nad tym ako ma dalsi vikend vezme na jazdu na koni, potom na prechadzku, atd (sobota). V nedelu sme spolu boli v arborete a tam uz ma skoro zjedol, ani na chvilu mi nepustil ruku, po odchode ma zaplavil srdieckovymi spravami, gifmi a uz som prenho bola jedina 😅
Vacsina zien tu by ho odpisala ako totalneho zufalca, manipulatora co sa tak sprava ku kazdej. A po 3 rokoch vztahu mozem povedat, ze je proste len velky romantik, dokonca vacsi ako ja.
Aj keby to chlap myslel vážne a sa naozaj zaľúbil.... Keby mi toto začal písať po prvom rande, môj záujem by opadol. Já mám rada romantikov, ale toto proste nie. Ja si takéto typy spájam so zníženým intelektom.
Spoločné záujmy mate po tom, čo si mu ty prezradila tie svoje? A tie jeho sú úplnou nahodou identické? 😆
Ja som sa pred rokmi zoznamila s mojim uz manzelom cez pokec, okamzite sme si sadli a sme apolu uz 17 rokov. Zoznamenie,rande,spolocne byvanie slo raketovou rychlostou, svadba bola az po rokoch.
Asi by si sa homohla spytat,ked si jeho stastie,ci este dalsie hlada na zoznamke,ale vies co? Skor popros kamosku,nech mu napise a ne h ho skusi namotat a potom nech ti povie,co sa lapil na udicu,alebo odolal s tym,ze uz mozno to svoje stastie ( teba ) nasiel. Ak by odolaval,nech sa spyta,preco nema zaujem...a budes vediet...
Tiez som mala zopar stretnuti cez zoznamku. A niz z toho alebo sa uz neozvali alebo sme si nesadli. A raz bum laska na prvy pohlad. A uz sme manzelia skoro 12 rokov.
Čo človek muž či žena to individuálna osobnosť... 😉
Ak ti je s nim fajn a teda je, tak mu normalne povedz, ze nech spomali...Povedz mu, ze ti je s nim fajn, ale nech neprahana so spravami, ze mas pocit, akoby na teba tlacil...
Chlapi sú niekedy takí... ked im zena sadne, na stretku, tak moc nakecajú 🙄. Regfleg by bolo, keby ti napisal, ze ta Miluje, to by total zabil... ale z toho co si uviedla, ti vyjadruje nadšenie, radosť.
Na tvojom mieste by som ho spoznaval a urcite by som povedal (vid vyššie), nie je na tom nic zle, komunikacia je zaklad.
Vies, tebe to je proti srsti, ina by bola rada, kazdy sme individualny, kazdy berieme veci inak. Niektora ocakava spravu hned po stretku, ina za dva dni 🙄
Nezabudaj, ze ty si žena, ty rozhoduješ, kludne mozes kedy kolvek stretavanie ukoncit...No skutocne dnes najst partnera, ktory sadne je akoby hladat ihlu v kope sena 🙄😉
@amazonka13 no mňa by takýto jedine odradil. boli takí záujemcovia, čo pomaly po 2 hodinách chceli kupovať snubný prsteň a o týždeň sa prisťahovať 🙄 ale ja sa držím hesla "pomaly ďalej zájdeš" a toto boli pre mňa nezaujímavé medové motúzy.... samozrejme, keď som ho odmietla, tak som bola nevďačná, rozmaznaná atď...
No daj si pozor láska na prvý pohľad áno ale s vlastných skúsenosti viem že to je len chlap čo ho každá pozná a chce mať ženu čo ho bude vydržiavat !!!daj aj pozor
Baby ja žasnem čo všetko si viete domyslieť o chlapovi po jednom príspevku inej osoby ako ten chlap.
@autorka buď ostražitá, ale nedomýšlaj si o ňom blbosti. Nie je pekné, že svieti online, ale v zásade zadaný ešte nie je, takže nič zlé nerobí. Držím palce, aby to po dlhom čase vyšlo a nebol to len herec ale správny chlap. 🍀🍀🍀❤️❤️❤️
Je to normálny lovebombimg, už som to zažila, takže do tohoto by som nešla.
Možno toto rozpráva po prvom stretku každej, a caka ktorá sa chytí. Šance sú dosť veľké, táto časť manipulácie funguje dobre, však aj tú vidíš, že sa niektoré ženy nechali nachytať a išli by do toho 😀
🏃
Je to divne, aj keby ste si sudeni, v dnesnej dobe sa kazdy snazi byt opatrny a najprv si toho cloveka zazije…. Preto jeho “iskrenie” je zvlastne.
@ruxandra správne

Red flag jak oci 🙄