icon

Je príliš rýchly vzťah po prvom rande normálny?

29. jan 2025

Ahojte. Pred týždnom som sa zoznámila s jedným chlapom na zoznamke, zaujímal sa, pýtal sa otázky mala som pocit že sme si sadli a už sme stihli aj stretko. Vymyslel komplet program na pár hodín, všetko zaplatil, chcel ma vziať autom, ale šla som vlastným. Aj na stretku sa vyjadril, že čaká na moje spravy, že som ho milo prekvapila, prišiel mi taký skromný a romantik. Po stretku mi tie dni stále píše, zaujíma sa a začal také zaľubene spravy (že som jeho štastie, že som mu učarovala, že má všetko čo hladal). Príde mi to ale dosť skoro až sa bojím či je to ok. Za mňa stretko bolo vydarené (konečne po dlhej dobe randenia), mam pocit že sme si sadli, máme spoločne zaujmy aj veci, no už som sa mu snažila naznačiť nech trochu brzdí, že sa ešte tak nepoznáme len par dni. Na zoznamke ale svieti stále online..nechcem sa sklamať. Nemáte s niečim podobnym skusenosť? Aj kamaratky mi hovoria že by sa toho zľakli už.. mame 28.

Strana
z2
earlgrey
30. jan 2025

Nenaznačuj, veď mu to priamo povedz..ja som to vždy priamo povedala, nech sa krotia...a to nebol jeden, ale skoro každý, s ktorým som sa stretla...a vieš čo? keď som ich stopla...tak aj stratili záujem 🤣 taká veľká láska to bola 🤣🤣

aandrea9
30. jan 2025

Veď nech ho na tej zoznamke preklepnu tvoje kamarátky a budeš v obraze.

mantilka
31. jan 2025

Nie je si tebou istý, vôbec by som to neriešila. Keď začnete spolu chodiť, tak to už by bol red flag. Predstav si, že sa rozbehlo neplánovane stretnutie s viacerými, možno aj s takou ktorá pre niečo predčasom nemohla....má teraz úplne všetko utat? A čo ak ty cuvnes? Možno slovne skúša na teba, aby sa uistil v tebe a pustil ďalšie k vode... Ono tie zoznamovania cez sic. siete dávajú veľa možností ale aj neistoty.
Žiadne namotavanie kamoškami by som v tejto fáze nerobila. Toto si nechaj na fázu chodenia, keď bude ešte stále na zoznamke.

bielasovicka
31. jan 2025

A čo ty vieš, možno ste si naozaj sadli. Treba ísť ďalej a po čase uvidíš čo bude. Netreba sa báť hneď na začiatku, musíš s nim par veci prežiť a časom uvidíš ci ti bude vyhovovať.. Smelo do toho.

autor
4. feb 2025

No dievčatá stretli sme sa znovu, no a naživo bol ttochu hanblivejší, ale povedal mi že sa nevie na mňa vynadívať..stále mi píše zaujima sa a planuje ďalšie stretko na moje narodeniny.. stále reči že spoločná dovolenka, o predstavení rodičom, že som jeho jediná hviezdička a že son pre neho najdôležitejšia…
akurat dnes mi prišiel trošku striedmejši…

Celý čas ale chodil na zoznamku, ja som sa ho to spýtala či tam chodí, vraj tam nechodí ale dnes si vypol aby nebol viditeľný jeho online stav.. čo si myslíte?
Nemám úprimne po tomto už chuť na nič viac

niki35
4. feb 2025

Jaj.. že ten online stav na zoznamke doteraz bol len tvoj výplod fantázie keďže on tam nechodil?
Neviem na akej zoznamke to je ale keď si vypol stav aby nebol viditeľný on-line tak asi tam môže aj naďalej chodiť ale ty už nebudeš vedieť ze tam je. Ak si jeho jediná hviezdička tak by si ju mal vymazať a nie vypínať on-line stav ;)

enmery
4. feb 2025

@niki35 A ona tam akože nechodí, keď vie, či je, nie je online?Či muž je sviňa a ona ok?😃cele zle tento "vzťah" a obaja aktéri.

autor
4. feb 2025

@niki35 ako nevadilo by mi keby tam chodí a sa normálne pomaly spoznávame ale keď má reči akoby už si ma chcel vziať tak to smrdí niečim nie veľmi úprimnym 🙂

autor
4. feb 2025

@enmery ja som si tam s nikým nepísala, šla som tam iba aby som zistila či bol online 🙂 a keď som sa ho to spýtala tak povedal že tam nechodí aj keď klamal a teraz si to skryl 🙂 takže môže mať naďalej krasne rečičky a mnoho ďalsích bab

kassandra25
4. feb 2025

Strašné volačo. A ty sa tu ešte pýtaš. 😄

enmery
4. feb 2025

On tam mohol ísť z rovnakého dôvodu. To je jedno. Obaja ste prepnutí. On tými vyznaniami lásky po týždni, ty, že Ti vadí jeho online status, aj keď chodíš tam naďalej aj ty. Neveríš mu už teraz, tak na kerú onú ho chceš ďalej riešiť. Je úplne jasné, že vy 2 nemáte spoločnú reč ani budúcnosť. Ušetrí si čas.

kassandra25
4. feb 2025

A čo nechápeš? Všetko ti treba vysvetlovat. Chce sa s tebou vyspat a recickami, za ktoré nezaplatí euro, chce byt dobrým a úzasným. Cudujem sa ti, ze tak strasne onho bojujes.

niki35
4. feb 2025

@enmery tak ale ona ho zrejme nenamotáva a nepíše mu sladké rečičky "si moja hviezdička" alebo "si môj jediný" a pritom tam svieti on-line :D . Autorka na to asi chcela ísť normálne, pomaly, postupne sa spoznať a randiť ale to čo on predvádza.. tak či tak , ako si aj ty písala, mohol tam ísť z rovnakého dôvodu. Ale to je jedno. Čudujem sa autorke že to ešte rieši

autor
4. feb 2025

@niki35 presne tak, ja som to chcela nechať postupne rozvinúť a malo to naozaj potencial, dlho som nespoznala nikoho tak v pohode

modrykonik33
5. feb 2025

Ver mi že v pohode chlapi toto nerobia....

jesenzima
5. feb 2025

Keby mi muž napísal,že som jeho hviezdička, tak 🤢 toto vyjadrovanie u mužov je ešte viac odpudzujúce, ako blikajúci aktívny stav na zoznamke 🤢

ascotka
5. feb 2025

To sa ti pravdepodobne len zdá, že to má potenciál. Ja som dosť triezva osoba čo sa týka vzťahov, ale raz som aj ja takémuto uverila. Vedia byť veľmi presvedčiví, ako píšeš, že ako si rozumiete a tak, aj ja som mala presne ten pocit, že konečne niekto taký a dala som mu šancu. Manipulátor ako vyšitý sa z neho vykľul a dost rýchlo. A tiež prvý Red flag bolo klamstvo. No a potom som si to začala viac všímať a čistý blázon to bol. Ale doteraz myslím na to ako skvelo sa vedel bozkávať (medzi nami nič viac nestihlo byť) 🫣

tamtamka26
5. feb 2025

prosím ťa, dúfam, že toto mu naozaj neveríš - dovolenka, zoznámenie s rodičmi....🙈 dúfam, že už vybral aj mená vašim spoločným deťom... dobre ťa namotáva, mám dosť.

personality
5. feb 2025

No moja akurát čítam knihu Molekula stastia. A odporúčam ju aj Tebe. To Ti otvorí ocka hneď. Došla som zatiaľ po stranu 56 a sedí to krásne na neho 😂

Strana
z2