icon

Je prvá facka vo vzťahu signál na rozchod?

21. aug 2025

Ahojte, mám priateľa, obaja cca 25r, sme spolu 6 rokov a žijeme spolu skoro počas celého vzťahu v nájme. Priateľ je suprový, je vidno že som jeho priorita, stará sa o mňa, príde, zavezie keď treba. Ale poslednú dobu to nieje ružové. Rád si občas vypije a nedávno som počas hádky keď bol opitý dostala aj facku. Mrzelo ho to, keď vytriezvel, mne to stále vŕta hlavou. Dnes sa to zopakovalo, vypil si, dnes ale aj ja s ním (samozrejme nie toľko) a pohádali sme sa, kričal, búchal dverami a ja som mala strašný strach, že to príde znova, že dostanem. Hovorí sa, že po prvej facke okamžite odíď, ale on je skutočne fajn chlap. Len ten strach už vo mne zostane. Čo si o tom myslíte? On má otca, ktorý pil a bil jeho matku, mám v sebe po tomto incidente strašný strach, že to zdedil, že keď prídu deti bude to rovnaké ako bolo u nich doma..

Strana
z4
pribinak
21. aug 2025

@anonym_autor je suprovy….vypije si, dal mi facku
Toto sa dosť vylučuje …ak toto nechápeš tak ti nieto pomocí
Každá normálna by už bola preč

deedol
21. aug 2025

ano, prva facka je pre mna stopka. rovnako ako ten alkohol.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
alex49
21. aug 2025

ak je skvelý chlap ked nepije, tak nech nepije a bude skvelý chlap nadalej. .. Alkohol odkrýva charakter. Tvoj chlap je agresívny a áno, jedna facka a koniec. Opitý človek sa neovláda, najbližšie ťa môže tak fackať, že si budeš hľadať zuby :(

anonym_d2a0bd
21. aug 2025

@anonym_autor že fajn chlap,čo strelí facky priateľke...,over kladivo a buchni ho pri hádke do ksicru,či tiež budeš pre neho fajn žena ..bozeee ...nechaj sa otlkat...asi ti to robí dobre

anonym_5cbe2f
21. aug 2025

@anonym_autor určite prvá facka nie je stopka. Treba čakať na zlomenú ruku a vybije zuby. U mňa by stopkou bolo už to, že chlasce. Nečakala by som ani na tu prvu

jaond19
21. aug 2025

@anonym_autor uz len to chlastanie je pruser, zvlast ked mal takeho otca. Facka je zaverecna a nezvratná bodka.

adreena
21. aug 2025

Už v piatom riadku svojho príspevku máš odpoveď. Ani ďalej nemusíš opisovať. "Rád si občas vypije" plus facka = dovidenia, takého by som nebrala, ani keby bol posledný muž na planéte. Maj k sebe úctu.

katica06
21. aug 2025

Mne stačilo si prečítať že rád si vypije to už je u mňa stop, .už by som bola preč pred tou fackou.
Azda by si chcela byť celý život fackovaná alkoholikom?
Potom sem prídes vyplakavať po dvoch deťoch.

nikdenikto
21. aug 2025

Áno, pre mňa by to bola stopka. Pripadne (ja by som odišla, ale vidím že ty o tom nie si presvedčená) musel by prestať piť, ani kvapka alkoholu skratka úplný abstinent.

kacena4
21. aug 2025

este ze nemate deti, predstav si co bude potom?? nervy v kybli a bitka na dennom poriadku?

anonym_09af05
21. aug 2025

2 deti s ním to vyriešia, okrem teba si bude vybíjať zlosť aj na ich, takže tebe sa dostane menej faciek
povedz mu že je alkoholik, či si to vôbec prizná že má s tým problém a treba niečo robiť

kavasmliekom
21. aug 2025

@anonym_autor utekaj.

anonym_a389c8
21. aug 2025

Prvá facka bola . Po prvej prejde doba kým pride ďalšia. Potom bum zrazu z jednej facky su dve a ak nebudeš mať monokla tak budeš šťastná. Ako je možné že si počas týždňa dáte alkohol a ešte tak že ste to už prehnali a rano do prace sa nejde ? Nenafuka v praci? Ani ty ? U mňa by to skončilo všetko po prvej facke viac by som vo vzťahu nebola

viestta
21. aug 2025

@anonym_autor nic nezdedil, on nepozna iny vzor, tak to opakuje.
Zacni rozmyslat skor ako s nim splodis dieta, pridu problemy, financne aj ine a on ich bude riesit ako? Alkoholom a sem tam ta vyfacka. Potom bude prosit o odpustenie, bude mu to "strasne luto" a pri dalsom probleme bude zas naliaty a ked nebude vediet co so sebou tak ta aj vyfacka...

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2025

@anonym_autor Ked si rad vypije a potom este aj fackuje, tak to je naozaj suprovy chlap.

ukgirls
21. aug 2025

ak by to lutoval uz by sa alkoholu nedotkol,aby sa jeho agresivita voci tebe nezopakovala...ale on dal prednost chlastu-je jedno klko -proste sa spil do takej miery,ze dokaze kricat na niekoho koho by mal milovat a od koho by chcel aby mu dala rodinu .... nieje suprovy-je to zbabelec a ty si hlupa a zaslepena ..

kiki68
21. aug 2025

Zbal veci a chod od neho, druha facka, bude horsie. Nepoviem, keby sa nejak fakt obojstranne klckujete, lebo aj to som videla.

anonym_85801b
21. aug 2025
@anonym_a389c8

Prvá facka bola . Po prvej prejde doba kým pride ďalšia. Potom bum zrazu z jednej facky su dve a ak nebudeš mať monokla tak budeš šťastná. Ako je možné že si počas týždňa dáte alkohol a ešte tak že ste to už prehnali a rano do prace sa nejde ? Nenafuka v praci? Ani ty ? U mňa by to skončilo všetko po prvej facke viac by som vo vzťahu nebola

@kiki68 keby sa obidvaja bili je to v poriadku?
@anonym_a389c8 ľudia pracujú aj na zmeny aj dovolenku majú😀
@anonym_autor prvá a posledná facka je koniec.Je agresívny a pije to je konečná vo vztahu

autor
21. aug 2025

ešte som zabudla povedať, že takto začal piť keď mu zomrela mama, pred pol rokom, mladá pri autonehode.. so všetkými z vás súhlasím, mala by som odísť, viem to.. ale neviem si predstaviť život bez neho, úplne sama

enmery
21. aug 2025

Utekaj!Áno, po prvej sa odchádza. Pochádza z takého prostredia, časom sa to bude zhoršovať.

viestta
21. aug 2025
@anonym_autor

ešte som zabudla povedať, že takto začal piť keď mu zomrela mama, pred pol rokom, mladá pri autonehode.. so všetkými z vás súhlasím, mala by som odísť, viem to.. ale neviem si predstaviť život bez neho, úplne sama

@anonym_autor tak ked mu chces pomoct a chces zachranit vztah, pomoz mu yriesit traumu zo straty matky. Nasmerovat k psychologovi, nech chodi na terapie. Ked odmietne, vies co mas robit.

anonym_5cbe2f
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si predstavuj život s nim. Piť bude stále viac a viac, facky budú pribúdať. Chvíľ, kedy je súpravy, bude stále menej a menej. Na čo predlzujes túto agóniu? Je jediný na svete? Ale zase ti môžu byť ostatne mladé ženy vďačne, že si ho stiahla z obehu

enmery
21. aug 2025

Fakt radšej bitky a ponižovanie od chlapa, ako byť samá a spokojná a nabitá?

denkabemommy
21. aug 2025

Preboha, suprový chlap žene nedá facku ani keby čo. 🙈 odíď, nič lepšie ťa nečaká, o pár mesiacov/rokov ťa prefacká aj triezvy.

anonym_84e7a7
21. aug 2025

Žena, utekaj. Odíď z kratšej cesty. Prvá facka určite nebola posledná. A nič, naozaj nič ho neospravedlňuje, že pije. Pozri tu baby, ani jedna ti nepíše, aby si zostala, lebo vedia. Buď majú skúsenosť svoju, alebo z okolia vidia. Daj si povedať a odíď.

ivik4
21. aug 2025

Prva ? A kolko ich chces aby si si povedala ze je to kreten ? Pardon, suprovy kreten

anonym_ecb0f5
21. aug 2025

Ale kdeze, aka stopka, treba pockat kym ta zacne mlatit viac a vladtne aj potom to vydrzat, ved on je taky suprovy 😂. Co tam po nejakych fackach 🙈

colsami
21. aug 2025

Prepac ale ak nezvlada zivot teraz, ako to bude vyzerat ked budete mat deti? To je zahul aj na ludi co nepiju a nefackaju svoje partnerky. Permanentne nevyspaty clovek, nervozny, dieta v pozadi reve, stale nieco chce... A si myslis ze vtedy sa bude ovladat? Len to bude eskalovat.
Ale... Tvoja volba.

ankare
21. aug 2025

@anonym_autor odíď čo najskôr. Zaslúžis si lepšieho!

Strana
z4