Je skoro na zoznámenie s rodičmi?
Stretávam sa s jedným mužom 3 mesiace. On chce ísť spoznať mojich rodičov. Je to jeho iniciatíva, myslíte že je to vhodné takto skoro? Niesme ešte oficiálne spolu
Nie ste oficiálne spolu.. ako ho teda chceš predstaviť? Čo im povieš, že kto to je?
Nie
Spoznat rodicov je rozhodnutie, ktore ma v prvom rade spravit ten, koho su to rodicia...takze ak ty s tym nie si ok, tak nie...este je evidentne skoro
@anonym_autor nie, nepáčilo by sa mi, že iniciatíva vyšla od neho a nerozumiem, čo to znamená, že nie ste oficiálne spolu.
Koľko máš rokov? Bývaš s rodičmi?
@anonym_autor Ešte nie ste oficiálne ani spolu a už sa hrnie k tvojim rodičom ? Ten teda ide na to rýchlo.. asi si myslí že keď už ho predstavíš rodičom tak hádam ho už neodkopneš len tak. 😀
Prepáčte, úplne som zabudla dopísať vek, preto to vyznie možno inak. Máme 20r, ešte sa len stretávame a tak, niesme ešte vo vzťahu, ale on je taky slusny typ tak preto sa chce prísť predstaviť aby vedeli naši s kým trávim čas
Nie. Načo. Veď keď budete nejaký čas spolu tak potom.
Prepáčte, úplne som zabudla dopísať vek, preto to vyznie možno inak. Máme 20r, ešte sa len stretávame a tak, niesme ešte vo vzťahu, ale on je taky slusny typ tak preto sa chce prísť predstaviť aby vedeli naši s kým trávim čas
@anonym_autor čo cítiš ty?
Bola som o 5r staršia ako ty,pozri môj prípad.v sobotu sme sa vôbec.prvy krát v živote stretla s mojím mužom,.do nedele rána sme sa dali dokopy a v stredu už spoznal našich o päť mesiacov sme už žili spolu a ťahame to už 22 r
Nie ste oficiálne spolu.. ako ho teda chceš predstaviť? Čo im povieš, že kto to je?
@anonym_02df7f povie im: Ahojte toto je muz ktory ma **bava 😀
@anonym_autor ja ti nevim karle. Toto je taka otazka. Mas ho len za znamost? Ja som muza predstavila hned a kedze bol z daleka rovno bol u nas na vikend. Prislo mi to uplne prirodzene a nie pre to ze by som mala take uzasne blizke vztahy s matkou ale preto ze som to tak citila. Vobec som nerozmyslala ci je to uz vhodne.
Ja z toho citam, ze chlapovi nie je jasne, v akom vztahu vlastne ste. Spavate spolu, chodite spolu, planujete spolu ostat ci co? Ak nebola na zaciatku jasna dohoda, ze pojde len o sex, chce vediet, kam sa to posunulo a ak sa o tom neviete bavit otvorene, skusa to takto.
@anonym_autor slušný typ? 20r chalan, s ktorým ani vo vzťahu nie sú, chce poznať tvojich rodičov, je skôr zvláštny tip, bola by som opatrná.
Pozor na love bombing a manipuláciu.
@anonym_autor a zároveň chce poobzerať ako žijete, aby videl ako asi rodičia zarábajú a či sa mu oplatí s tebou pokračovať.
Vam tu uz dobre svitori😂😂😂😂
@anonym_autor po tomto, čo ti povedal, mi svietia všetky kontrolky sveta. Akože vážne. Daj si naňho pozor 🙈
Pokial to nie je ten veriaci cakame aj tak zo sexom do manzelstva prudko zodpovedny chcem vsetko robit spravne staromodna vychova typ.. tak je to fakt divne.. 3 mesiace je velmi kratko, hlavne ked ty to este ani nemas zrovnane v hlave, ci ho lubis, tak to uz vobec nie... proste mu povedz, ze je to este skoro a nijako by som sa o tom dalej nebavila.
ako nie ste oficialne spolu? a na co chce ist 20rocny chalan, s ktorym oficialne spolu nie ste, stretavat tvojich rodicov?? Ja by som sa ho s po bavenim tieto otazky veru spytala. A nie, nebrala by som ho domov, zda sa mi to divne, takto ho nechat sa ist predvadzat... aj preto naprikla, ze ja som svojpravna, moji rodica nepotrebuju riesit s kym sa stretavam par mesiacov, nezavazne (a ani keby to bolo zavazne) a pre "pokoj v dusi" toho cloveka vidiet u nas doma. Skor by im to bolo divne myslim, a mam obavy ze velakart by mi velmi rychlo znamost negativne okomentovali :DD Pre priklad, ja som muza s ktorym zijem 20r, ukazal rodicom po roku stretavania sa, riadneho, cestovania spolocneho, spolocnych vikendoch, riadny par sme boli, u jeho rodicov som bola skor cca po 3/4roku. Za mna zbytocne do zaciatkov rodiny trepat, potom to cloveka aj velakrat zvazuje, ze ved nasi ho poznaju, paci sa im, bla bla... a ja mam redflagy ale dalej to taham kvoli tomu, pripadne ak ho poslem k vode, doma pocuvat a preco, on bol taky a onaky atd..
@anonym_autor keď on chce, ja by som ho predstavila. Je slušný, nebála by som sa a presne ako píšeš, aby vedeli s kým tráviš čas ✊
@anonym_autor buď rada, aj rodičia budú radi že je slušný a neskrýva sa
3 mesiace s niekým chodíš a nazveš to nie sme vo vzťahu? Predstaviť by si ho mala keď chceš ty nie on sa vnucovať.
@anonym_autor nepočúvaj tých múdrych, ktorým rozpadá vzťah. Určite má rozum a je slušný, tak kľudne sa zastavte u nich na kávu. V dnešnej dobe takýto mladý chalan je zriedkavý
@anonym_autor Autorka byt tebou tak s tym pockam. Je mi cudne, aby sa chlap ponukal na zoznamenie rodicom- je to max.cudne, zvlast, ked ty si mu nic nenavrhovala. Nie ste ani oficos spolu. Ako by si ho predstavila? Juraj je moj...kamos? kamos s vyhodami? potencialny buduci? ci? Slusny je zatial kratko. Nech si svoju slusnost drzi pekne aj nadalej dalsie mesiace a ked budete oficialne spolu a po case sa budes sama vnutorne citit na zoznamovanie rodicom, tak az potom.
@anonym_autor Po 3 mesiacoch nie ste oficialne spolu?? A co to akoze ste?? 🧐
Tym, ze ja som byvala u nasich, nasi poznali moje dlhsie znamosti, lebo sme dakedy chodili k nam, niekedy k tomu chalanovi, velmi skoro. Nemali sme rande len a len vonku. Cize tazko povedat, aky je tam u toho typka, s ktorym spavas alebo co robite, umysel... Je aj nie je to divne. Resp.skor obaja ste nejaki divni.
čo to znamená,že nie ste oficiálne spolu? To sa vybavuje nejaký papier na to?
Vysvetli mi to.
Tak buď spolu chodíte normálne,alebo len spolu sexujete.
Určite by som ho neťahala domov,keď sa on vnucuje.Je to podozrivé.
Možno vás chce vykradnúť
@anonym_autor Autorka byt tebou tak s tym pockam. Je mi cudne, aby sa chlap ponukal na zoznamenie rodicom- je to max.cudne, zvlast, ked ty si mu nic nenavrhovala. Nie ste ani oficos spolu. Ako by si ho predstavila? Juraj je moj...kamos? kamos s vyhodami? potencialny buduci? ci? Slusny je zatial kratko. Nech si svoju slusnost drzi pekne aj nadalej dalsie mesiace a ked budete oficialne spolu a po case sa budes sama vnutorne citit na zoznamovanie rodicom, tak az potom.
@motylik2559 este ma napadlo, ze mozno ju chce presvedcit, ako vazne to s nou mysli, alebo podobne psychologicke hry :DDD ako zodpovedny chlapec...
Je to zbytočne skoro. Pokiaľ nejde o nejakú špeciálnu udalosť, že by si pri nej chcela partnera pri sebe je to proste veľmi skoro a zbytočné.
v živote ma nenapadlo predstavovať rodičom 20-ročného chalana po 3 mesiacoch! Veď ho ešte ani ty sama poriadne nepoznáš, načo je taký tvojim rodičom? A keď už to urobíš, tak rozhodne vedy, keď to budeš chcieť urobiť TY, nie on
@anonym_autor prvá kontrolka zablikala - myslím, že o tomto by si mala rozhodovať ty, nie on. Aby ešte nebol manipulátor....

Keď sa to musíš pýtať ty, nie si s tým vôbec STOTOŽNENÁ, takže je bezpredmetné, čo chce on....ani nie ste oficiálne spolu.