icon

Je sledovanie kolegyne na sieťach nevhodné?

6. feb 2025

Ahojte toto je skôr otázka asi pre tie mladšie…vadilo by vám keby váš muž mal novú kolegyňu a zrazu by mal potrebu ju sledovať úplne na všetkých sociálnych sieťach čo existuju?pritom ta kolegyňa pridáva fotky väčšinou len zadku v gatkach a fotky v podprsenke ale že sa zevraj nikdy spolu nerozprávali tak na čo ju potrebuje mat všade nechápem,a zablahoželala mu online k narodeninám samozrejme nemohla zabudnúť 😌ževraj som chorá keď mi to vadí tak len potrebujem potvrdiť že som chorá🤣

Strana
z2
autor
7. feb 2025

@lonely66 nemala som ešte takýto problém jedného syna už mame a sme spolu 6 rokov.uz ju prestal sledovať ale už mi to je jedno pretože z nejakého dôvodu ju sledovať predtým začal

autor
7. feb 2025
autor
7. feb 2025

@miskakyska nove kolegyne určite áno,len neviem či staršie ženy majú sociálne siete a ak hej tak či riešia takéto veci že kto koho sleduje…preto taky úvod 🤷🏼‍♀️

lujza123
7. feb 2025

Som síce staršia ale snáď môžem pridať názor…

Najlepšie je nesledovať kto koho sleduje, fakt sa potom len človek nad tým trápi

Ked už sa stalo a vieš o tom začni aj ty sledovat rôznych krasoňov a nadšene to ukazuj chlapovi, ze pozri na toto, pridavaj srdiečka, komentáre a zdieľaj nech to ten tvoj vidi … hlavne také opačne typy ako je on, ak je modrooky blonďák tak lajkuj len všelijakých tmavých, ….

Uvidis aký kľudný bude a vooobec mu to nebude vadiť 😂😂😂 potom mu môžeš povedať ze je chorý

siska53
7. feb 2025

Juj, starsie zeny ci maju socialne siete? 🤣 Uz aj aj mnohi, co maju cez 70 maju socialne siete. Ale asi im uz je jedno, kto koho sleduje. Aspon myslim... Hoci..ked si spomeniem na jednu babkinu kamosku, ktoru v domove dochodcov ostatne babky neznasali, lebo im prebrala zopar tych dedkov...😅😅

lukas8877
22. feb 2025

manzelka na FB pise s kadekym no...

daniela823
22. feb 2025

@lukas8877 to je kto “kadekým”?

lukas8877
23. feb 2025

@daniela823 kamarati

Strana
z2