icon

Prečo priateľ odmieta zverejniť spoločnú fotku. Ako by ste to brali?

20. júl 2026

Vadilo by vám, keby priateľ nechcel zverejniť spoločnú fotku?
Nie sme spolu týždeň, normálne fungujeme, ľudia o nás vedia. Len keď som navrhla dať jednu spoločnú fotku z výletu, povedal, že také veci na sociálne siete nedáva.
Neviem, či to zbytočne riešim. Ja tam nechcem vypisovať vyznania, len mi je zvláštne, že sám fotky pridáva, ale spoločnú nie.
Ako by ste to brali?

Strana
z2
226lenka
20. júl 2026

@anonym_autor robis z komára somára

anonym_2dedb5
20. júl 2026

Mala som takého ex. Že vraj si stráži súkromie, lebo ľudia sú závistliví atď. Ale zaujímavé že krátko po našom rozchode si na fb vycapil fotku s jeho novým objavom 🤷

petronelag
20. júl 2026

@anonym_autor Takto to vyzerá, akoby chcel navonok vyzerať ako muž bez priateľky.

anonym_865a58
20. júl 2026

a co tam dava? co by sa stalo ak by si ty dala vasu fotku na tvoj profil? ja sama tam v podstate ziadnu fotku nemam .. niesom ten typ-ale priatel o tom vedel a respektuje to ..tiez nic moc nepostuje

minenkaa
20. júl 2026
@anonym_2dedb5

Mala som takého ex. Že vraj si stráži súkromie, lebo ľudia sú závistliví atď. Ale zaujímavé že krátko po našom rozchode si na fb vycapil fotku s jeho novým objavom 🤷

@anonym_2dedb5 lebo nová bola ta ktorú on chcel

anonym_4d5dda
20. júl 2026

Nechce ťa ukázať svetu 😂 alebo možno nechce aby o tebe niekto na FB vedel.
Možno má niekde poistku a nechce ju odplašiť, ak by videla, že má niekoho.

anonym_eb3788
20. júl 2026

@anonym_autor nedávame žiadne fotky na sociálne siete, max. nejakého pekného miesta ktoré sme navštívili, ale bez osôb. Čo si malá?

natalka13
20. júl 2026

Ak tam ma svoje fotky, tak je divne ze scl tebou fotku nechce pridat.

bjnr
20. júl 2026

Z vašich riadkov je cítiť, že nejde o samotný pixel na obrazovke, ale o pocit bezpečia a uznania. Dynamika, ktorú tu opisujete, je externé potvrdzovanie vlastnej hodnoty a statusu vzťahu cez digitálny priestor. Keď partner odmietne zverejniť spoločnú fotku, hoci svoje vlastné zábery pridáva, vaša myseľ to automaticky vyhodnotí ako hrozbu alebo tajomstvo: „Ak ma neukáže svetu, znamenám preňho dosť? Patrím do jeho života naozaj?" Je prirodzené chcieť byť videná. Problém nastáva, keď sa sociálne siete stanú lakmusovým papierikom legality vzťahu. Rozpor medzi tým, že on je online aktívny, no vy v tom priestore chýbate, vo vás spúšťa neistotu. Tá vás následne tlačí do pozície, kde pochybujete o vlastných pocitoch („či to zbytočne riešim“). Vaše emócie sú skutočné a signalizujú neobsadenú potrebu. Avšak spôsob, akým na ne reagujete, vás uzamyká do slepej uličky. Ľudia majú k digitálnej stope rôzny prístup. Pre niekoho je profil jeho osobným portfóliom či estetickou bublinou, kam súkromie a partner proste nepatria, chcú si to najcennejšie nechať pre seba, za zatvorenými dverami. Pre iného to môže byť neochota viazať sa verejne. Podstatné však nie je to, čo si myslia ľudia na internete, ale to, čo sa deje medzi vami dvoma, keď zhasnú displeje. Ak vzťah v realite funguje, ľudia o vás vedia a partner vás neskrýva pred rodinou či priateľmi, potom digitálna absencia nie je dôkazom chýbajúcej lásky. Ak začnete tlačiť na zverejnenie fotky, aby ste si upokojili vlastnú úzkosť, získate len umelý dôkaz, ktorý vašu neistotu z dlhodobého hľadiska nevylieči. Zajtra to bude chýbajúci komentár alebo lajk od neho. Čo presne by pre vás tá zverejnená fotografia symbolizovala a aký strach vo vás ožije, ak tam tá fotka nikdy nebude? Skúste sa namiesto pátrania po skrytých motívoch zamerať na to, ako sa s ním cítite naživo. Dôvera sa buduje v rozhovoroch z očí do očí, nie v algoritmoch.

1aduliatko1
20. júl 2026

Ja som s mojim 14 rokov a nikdy nepridal ziadnu foto 😃 neuznava to

anonym_74e7f4
20. júl 2026

Chce vyzerať single. Ak svoje fotky pridáva a len vaše spoločné nie, je to viac menej jasné. My s mužom nepridávane svoje fotky, pretože ľudia sú zlí , niečo napíšeš a hneď stiahnu tvoju foto a niečo nepekné napíšu o tvojom výzore.

anonym_8293d5
20. júl 2026

@anonym_autor ja sa pridávam ku skupinke tých, ktorí tvrdia, že s tebou do budúcna nepočíta. ak chlap dáva fotografie z prítomnosti, z výletov, ktoré ste absolvovali OBAJA, ale zámerne tam nedá ani jednu so svojou priateľkou, snaží sa o to, aby virtuálne neexistovala. aby ju jedného dňa nemusel mazať. iné by bolo ešte to, ak by tam pridával úplne iné fotky, z akcií, kde si Ty nebola. ako príklad uvediem: venuje sa lezectvu, športu, na ktorý nechodíš s ním, ale on ide sám, s kamarátom, alebo partiou. z lezectva fotografie dá a sú to jediné, ktoré tam dáva. nič iné. žiadne súkromie, žiadny iný výlet. žiadna ty. vtedy by som to ešte vnímala tak, že jednoducho tam prezentuje nejaký ten svoj životný štýl, konkrétnu vec. v každom inom prípade by som to chápala tak, ako som uviedla na začiatku.

anonym_3f8172
20. júl 2026

@anonym_autor Ja tiez uz nevycapujem velmi fotky, zopar som dala,.ale uz roky nie. A on tym, ze tam ani na svoj účet takmer nechodieva, tak tam ma len to, co nahral.kedysi ( uz sme spolu chodili, aj tak tam neni ani jedna nasa). Mne to nevadi, ja mam aj na profile, ze som nezadana ,🤣🤣. A to zijem s nim a s nasimi detmi.

anonym_2dedb5
20. júl 2026
@minenkaa

@anonym_2dedb5 lebo nová bola ta ktorú on chcel

@minenkaa to mi je už jedno. Boli sme spolu 2 roky a on sa úplne zbabelo zachoval. Ale vysvetlovať ti to nemusím.

anonym_583694
20. júl 2026

@anonym_autor už zas?

anonym_3efcb6
20. júl 2026

@anonym_autor nerobíš vobec z komára somara, ako tu niekto napísal. To napíše presne taká žena, ktorá nevidí tie základné varovné signály a myslí si že ten jej by ju nikdy nepodviedol.
Pokiaľ pridáva svoje fotky,ale spoločne nechce, tak áno, je to dosť divné a myslím že nechce aby niekto nevedel že niekoho má.
Možno nejaké pipky zo zoznamky kam chodí a dal im svoj FB či IG a tvári sa slobodne, alebo má už nejakú bokovku, ktorej klame že je sám.

billy_jean
20. júl 2026

Žiadne fotky zo svojho súkromia na soc. siete nedávam. Môjho partnera videli len tí, čo nás poznajú, žiadne spoločné fotky nezdieľam. A my dokonca ani nie sme priatelia na FB. On instagram ani tiktok nemá.

sasa1310
20. júl 2026
@anonym_3efcb6

@anonym_autor nerobíš vobec z komára somara, ako tu niekto napísal. To napíše presne taká žena, ktorá nevidí tie základné varovné signály a myslí si že ten jej by ju nikdy nepodviedol.
Pokiaľ pridáva svoje fotky,ale spoločne nechce, tak áno, je to dosť divné a myslím že nechce aby niekto nevedel že niekoho má.
Možno nejaké pipky zo zoznamky kam chodí a dal im svoj FB či IG a tvári sa slobodne, alebo má už nejakú bokovku, ktorej klame že je sám.

@anonym_3efcb6 😀

minenkaa
20. júl 2026
@anonym_2dedb5

@minenkaa to mi je už jedno. Boli sme spolu 2 roky a on sa úplne zbabelo zachoval. Ale vysvetlovať ti to nemusím.

@anonym_2dedb5 veď ja nepíšem,že ti to nemá byt jedno a ani že mi to musíš vysvetľovať

anonym_7c7de0
20. júl 2026

@anonym_autor ja nedávam na socky už nejaký čas nič. Časom príde každý na to že v skutočnosti nezaujíma nikoho. Tak do 5 ľudí v jeho živote a to kľudne pošle aj osobitne. Ale ak fotky pridáva tak je to divné. Niečo za tým je. Otázka je čo.

niki35
20. júl 2026

@anonym_autor nepridávam na sociálne siete ale kedysi som mala priateľa, 7 rokov sme boli spolu a dosť bol taký že nesúhlasil veľmi aby som dávala naše fotky na internet. On nepridával nič. Nakoniec vysvitlo že on vlastne somnou nechcel byť tak možno aj to bol dôvod, aby nás nevidelo na sociálnych sieťach príliš veľa ľudí, trebalo by mazať fotky 😀 so svojou terajšou s tým problém nemá. Takže ako tu už niekto spomenul, nová bola tá ktorú on chcel tak už mu to nevadí.
S manželom nič nepridávame na sociálne siete, trošku dávnejšie ešte tak zo začiatku nejaké naše spoločné fotky pridal ale nezakladame si na tom aby nas muselo byť vidieť na sociálnych sieťach 🙂

To že tvoj si svoje fotky pridáva ale vyhýba sa zverejneniu fotiek s tebou je zvláštne aj keď ja neuznávam toto neustále pridávanie fotiek, no v tomto prípade je to zvláštne. Akokeby ťa nechcel ukazovať, prezentuje sa akokeby bol single. Asi by som spozornela.

A inak vzťah máte aký? Všetko ok? Poznáš sa s jeho rodinou, priateľmi, neskrýva ťa? Chce s tebou tráviť čas?

sense
20. júl 2026

Ja úplne v pohode. Lebo som rovnaka.Tiež nedávam spoločne fotky na sociálne siete. Ale svoju problém nemám dať aj keď len minimálne rovnako vie že nemám rada keď on pridáva moju fotku na svoje siete.

anonym_1b06b0
20. júl 2026

hanbi sa za teba a chce si nechat zadne dvierka, ak by sa vyskytlo nieco lepsie.

anonym_211094
20. júl 2026

@anonym_autor veď sa ho pýtaj, či si myslí, že keď si ťa nepridá, tak bude vyzerať ako neodolateľný, nepolatipeľný Delon, že sa budú trhať babenky o nejakého tuctového chlapíka, ktorý ledva vytrasie z kapsy za kávu na pumpe? Vôbec,ale vôbec nikoho nezaujíma koho si vycapuje na nejaký profil, nejaký chlap, takých sú miliardy. Veď my trošku otvor oči, mladý je, egocentrický, tak nech sa len sám prezentuje. Ty si dávaj svoje fotky s chalanmi, čo sa ti páčia, a hlavne sa pred ním maj na pozore.

anonym_dd7405
20. júl 2026

Bože. Môj ex manžel to vždy robiieval. Nikdy v živote ne zverejnil našu fotku nikdr. Ale svoje krásne profilovký si stále upravoval a vesal tam.vraj ľudia sú zavistlivi. A by nám záviseli našu lásku. Jasne. Vysvitlo že má celý roky podvádzal so ženami z internetu takže moja zlata.. Zlá sprava pre teba. Vies čo to znamena už dúfam

anonym_dd7405
20. júl 2026
@anonym_1b06b0

hanbi sa za teba a chce si nechat zadne dvierka, ak by sa vyskytlo nieco lepsie.

@anonym_1b06b0 ale huby.. Nehanbí sa. Má tisíc žien ktorým. Píše z tých somlc sieti

anonym_2dedb5
20. júl 2026
@minenkaa

@anonym_2dedb5 veď ja nepíšem,že ti to nemá byt jedno a ani že mi to musíš vysvetľovať

@minenkaa a ja som komentár písala autorke a snáď ona pochopila, čo som s tým chcela povedať..že to s ňou najpravdepodobnejšie vôbec nemyslí vážne.

anonym_1ba22a
20. júl 2026

asi čaká lepší model ako si ty. Pozor, aby ťa rýchlo nevymenil .

anonym_c870f3
20. júl 2026

Neznasam ked ludia musia vycapit kazdy prd na socialne siete. Velmi správne rozhodnutie tvojho partnera, intimita je len jedna. Clovek ide niekam kludne si sadnut a furt sa najde nejaky element co musi zverejnit co prave zjedol, kde bol a s kym. Uz len chyba dat fotku z wc - ze sa bol aj vyprazdnit lebo asi by mu to nikto neuveril

venom19
20. júl 2026

Ahojte, sorry, ze mimo temu, ale ten profil co stale pridava AI odpovede je realny clovek ci nejaky bot, neviete? :D

Strana
z2