Je so mnou len kvôli sexu?
Zdravím, som 22 ročné dievča, začala som sa stretávať s chalanom, je to už pár mesiacov. Ja som do neho zaľúbená, už sme spolu aj spali. Rozumieme si, máme spoločný humor, smejeme sa spolu, je mi s ním super. On je ale o dosť starší, má po 30tke, ale výzorovo to nevidno že je medzi nami taký rozdiel. Problém je ale ten, že neviem či ma nemá len na sex. Stále keď zamnou príde mi donesie nejaký “darček”, niečo čo mám rada, proste ma niečím poteší. Je kumne dobrý, keď mi je zima dá mi svoju bundu, keď som hladná hneď mi ide kúpiť jesť, proste pozorný. Ale o vzťahu nič. Len viem že sa čerstvo pred tým ako sme sa začali stretávať rozišiel s priateľkou. Neviem či som len náplasť, keďže s nikým ma ani nezoznámil, len s jedným kamarátom, nechodíme spolu niekde na verejnosť, keďže cez deň pracuje stretávame sa väčšinou len po večeroch. Keď sa ho ale na nás opýtam, povie mi že rád somnou trávi čas a rád ma robí sťastnou. Čo si mám o tom myslieť?
Ešte by som chcela dodať, že mi píše len keď sa máme stretnúť, málo kedy sa ozve len tak. Ale nie vždy máme sex, niekedy proste len spolu trávime čas.
@anonym_autor prestan s nim spavat a uvidis.
A keby si sa ho spýtala? Ty počúvaj, trápi ma taká jedna vec. Máme vzťah, alebo ide hlavne o sex? 🤷♀️
@anonym_autor a si si istá, že nemá druhý vzťah a naozaj ho ukončil? Pretože toto robia ženatí muži svojim milenkám.
Ešte by som chcela dodať, že mi píše len keď sa máme stretnúť, málo kedy sa ozve len tak. Ale nie vždy máme sex, niekedy proste len spolu trávime čas.
@anonym_autor je zvláštne, že ťa zoznámil len s jedným kamarátom, prečo nechodíte na verejnosť? Veď práve po večeroch je more možností. Navrhni, aby ste spolu išli na nejakú akciu - koncert, výstava, kino...celkovo nerozumiem tomu, prečo sa stretývate len po večeroch. Ak nebude súhlasiť s tým, aby ste spolu niekam išli, vymysli si gynekologický problém tak na mesiac a odpoveď budeš mať hneď
@anonym_autor a si si istá, že nemá druhý vzťah a naozaj ho ukončil? Pretože toto robia ženatí muži svojim milenkám.
@galganka Ako som napísala, na to mi stále odpovie v zmysle ako mu je somnou dobre, ako ma rád robí šťastnou. Alebo dodá že je čerstvo po rozchode že nechce hneď skákať do druhého vzťahu.
@summer138 Istá si byť nikdy nemôžem, ale napríklad keď sme spolu, nemá problém mi dať svoj mobil do ruky, keď šoféruje napr. a chceme si niečo nájsť. Aj napr. na instagrame, facebooku mi lajkuje fotky keď niečo pridám, čiže myslím že by ma viac tajil. A keďže sme spolu niekedy častejšie večer, aj dlho do noci,neviem čo by hovoril tej svojej priateľke. 🤣 Nikto mu ani nevolá ani nepíše ani nič. No ktovie.
@anonym_84f38f na koncert nemôžu ísť, ešte by to dopadlo takto
@anonym_753e4f Nestraš 🤣
Boli ste niekde vonku na námestí v jeho meste sa prejsť a na zmrzlinu alebo kávu?
@galganka Ako som napísala, na to mi stále odpovie v zmysle ako mu je somnou dobre, ako ma rád robí šťastnou. Alebo dodá že je čerstvo po rozchode že nechce hneď skákať do druhého vzťahu.
@summer138 Istá si byť nikdy nemôžem, ale napríklad keď sme spolu, nemá problém mi dať svoj mobil do ruky, keď šoféruje napr. a chceme si niečo nájsť. Aj napr. na instagrame, facebooku mi lajkuje fotky keď niečo pridám, čiže myslím že by ma viac tajil. A keďže sme spolu niekedy častejšie večer, aj dlho do noci,neviem čo by hovoril tej svojej priateľke. 🤣 Nikto mu ani nevolá ani nepíše ani nič. No ktovie.
@anonym_autor tak, ale do nového sexu skočil celkom bez problémov, takže si zaslúžiš konkrétnejšiu odpoveď. 🤷♀️
Boli ste niekde vonku na námestí v jeho meste sa prejsť a na zmrzlinu alebo kávu?
@anonym_753e4f Nie, on býva v malej dedinke asi hodinu odomňa, stále chodil on za mnou.
Nie ste vo vzťahu ale sexuješ s ním? No tak asi o čo ide
@anonym_autor pozri kataster, list vlastníctva, nájdi so ho podľa mena či náhodou tam s ním nebude iná žena
a v najbližšom meste pri jeho dedinke ste boli vonku?
Takže máte spolu sex, kupuje ti darčeky, vzťah nechce (keby chcel spomenul by ho a nesexoval by s tebou nezáväzne) a ty sa napriek tomu pýtaš či ťa má len na sex alebo som niečo zle pochopila? Lebo z toho mi príde úplne jednoznačná odpoveď.
Ak sa ti ozýva len kvôli stretnutiu, inak ta ma v paží tak zrejme necítite to iste.Poznáš jeho priateľov, Brava ťa so spoločnosti, kde môžete stretnúť jeho známych. Stretávate sa aj keď ty chces, alebo len keď to jemu vyhovuje
Ako by sa správal chlap, keby chcel len sex?
Aj kamarátka s výhodami môže dostávať darčeky, menšiu pozornosť v podobe niečoho sladkého,aj na večeru,obed ju môže zobrať,keď ste obaja hladní. Ty nevieš,či máte vzťah,ale už s ním sexuješ a opýtať sa ho narovinu nevieš. Zobrali ste to "hopom" z úplne iného konca a my teraz máme vedieť,ako to pánko s tebou myslí 😏.
Ak sa ti ozýva len kvôli stretnutiu, inak ta ma v paží tak zrejme necítite to iste.Poznáš jeho priateľov, Brava ťa so spoločnosti, kde môžete stretnúť jeho známych. Stretávate sa aj keď ty chces, alebo len keď to jemu vyhovuje
@autumn1 Hej no, keď si to po sebe prečítam tak aj mne z toho príde jednoznačná odpoveď. :/
@sense Ale stretávame sa aj keď chcem ja, viac krát som už navrhla ja či sa v daný deň nestretneme a stále prišiel. Urobil pre mňa aj dosť pekných gest, napr. bola som na kamarátkinej chate, sľúbila mi sestra že po mňa večer príde, nakoniec jej do toho niečo vošlo a on sa o pol noci po mňa dve hodiny trepal aby ma odviezol domov a potom ešte hodinu naspäť k nemu. A takto nečakane pomňa prišiel neraz.
@anonym_autor podla mna to vysvetlil zrozumitelne - je s tebou rad, bavi ho robit ti radost, ale nie je zamilovany. Nema problem ti dat telefon, travi s tebou cas kedykolvek, asi nema problem ist s tebou na verejnost - ved navrhni nejake kino, koncert, vylet a uvidis. Ze ta hned nezoznamuje s kamosmi mi pride normalne, aj ked teda neviem ci par mesiacov su napr 2-4 alebo 10-12 😃
Ja nic divne na vasom vztahu nevidim, aj ked tu niektore diskutujuce by uz asi chceli kluce od bytu a zoznamenie aj s tetkou z piateho kolena.
Ak by chcel len sex, tak ti zavola, ci mas teraz cas a aby si prisla k nemu, pripadne cestou este kupila vino a chipsy, lebo doma nic nema a nie ze ta bude vyvazat kade tade z chaty a kupovat ti drobnosti, nedajboh sa s tebou aj rozpravat.
Aj kamarátka s výhodami môže dostávať darčeky, menšiu pozornosť v podobe niečoho sladkého,aj na večeru,obed ju môže zobrať,keď ste obaja hladní. Ty nevieš,či máte vzťah,ale už s ním sexuješ a opýtať sa ho narovinu nevieš. Zobrali ste to "hopom" z úplne iného konca a my teraz máme vedieť,ako to pánko s tebou myslí 😏.
@zuzanita1609 Áno, mňa to teraz mrzí že sme do toho hupli z opačného konca, ale stretávali sme sa dlhšie, bolo nám super, ja som sa zaľúbila, až potom došlo aj k sexu a to už nejak pokračovalo ale k téme vzťah nedošlo.
Ale keď je ti s ním dobre, tak čo riešiš. Daj tomu ešte čas.
@anonym_autor prečo by pre teba neprišiel keď ma zadarmo sex s 22 ročnou? 🤣 to je pre neho to najmenej. Boli ste na spoločnej dovolenke v lete alebo aspoň niekde cez víkend? Keď nie, ma ta len na sex.
@anonym_autor podla mna to vysvetlil zrozumitelne - je s tebou rad, bavi ho robit ti radost, ale nie je zamilovany. Nema problem ti dat telefon, travi s tebou cas kedykolvek, asi nema problem ist s tebou na verejnost - ved navrhni nejake kino, koncert, vylet a uvidis. Ze ta hned nezoznamuje s kamosmi mi pride normalne, aj ked teda neviem ci par mesiacov su napr 2-4 alebo 10-12 😃
Ja nic divne na vasom vztahu nevidim, aj ked tu niektore diskutujuce by uz asi chceli kluce od bytu a zoznamenie aj s tetkou z piateho kolena.
Ak by chcel len sex, tak ti zavola, ci mas teraz cas a aby si prisla k nemu, pripadne cestou este kupila vino a chipsy, lebo doma nic nema a nie ze ta bude vyvazat kade tade z chaty a kupovat ti drobnosti, nedajboh sa s tebou aj rozpravat.
@sissy27 Ďakujem za tvoj názor, napísala som tu preto lebo nechcem mať ružové okuliare, ale ako píšeš, on pre mňa fakt robí aj pekné veci, nieje to tak že príde máme sex a odíde. Ako som písala ten sex nemáme vždy, niekedy príde a len sa rozprávame, poprípade ideme na prechádzku s mojím psom. Veľa krát keď po mňa niekde trebalo prísť, aj neskoro, prišiel. Raz sme boli aj s kamoškami na párty, volala som mu v noci lebo som mala niečo vypité, či po nás nepríde, prišiel, ešte aj všetky porozvážal domov a potom sme ešte hodinu kecali sami, nebol ani sex. Fakt že skoro vždy keď zamnou príde mi niečo donesie, aj len maličkosť. Ako mi povedal, rád ťa robím šťastnou, tak to aj je, snaží sa mi robiť radosť. No zároveň je tu presne ta druhá stránka, keď mi povie že nechce po rozchode skákať do druhého vzťahu a bla bla bla …
@anonym_autor prečo by pre teba neprišiel keď ma zadarmo sex s 22 ročnou? 🤣 to je pre neho to najmenej. Boli ste na spoločnej dovolenke v lete alebo aspoň niekde cez víkend? Keď nie, ma ta len na sex.
@anonym_64e14e Na víkend ma už volal 2x, bohužiaľ ja som vtedy musela pracovať. Ale myslím že chcel ísť len niekde na chatu. 😀
Potrebuješ nálepku? Vyzerá to ako začínajúci vzťah, ktorý tak nechce nazvať z dôvodu rozchodu alebo si len prestupná stanica kým nenájde lepšiu, to sa nedá povedať. Užívaj si pozornosť a čakaj ako sa to vyvinie.
Skákať sa mu do vzťahu nechce ale do postele hej.
To uz je na tebe čo chces ale ked si zaľúbená tak ťahať to sním a sam ti pritom povedal ako to je🙄
Ja by som mu na to- mne sa do postele skákať nechce bez vzťahu a hotovo
A hej niekedy je fajn ta nálepka/ povedať si a nie potom zistiť ze bohvie koľko ma kamaratiek alebo nájde iné kamarátky na sex a ani nedá sa mu nič na to povedať keďže sam sa vyjadril že vzťah zatial nechce
Nie každý chce spávať s niekým bez vzťahu a ešte ked ho ľúbi.na čo to je dobré
@autumn1 Hej no, keď si to po sebe prečítam tak aj mne z toho príde jednoznačná odpoveď. :/
@sense Ale stretávame sa aj keď chcem ja, viac krát som už navrhla ja či sa v daný deň nestretneme a stále prišiel. Urobil pre mňa aj dosť pekných gest, napr. bola som na kamarátkinej chate, sľúbila mi sestra že po mňa večer príde, nakoniec jej do toho niečo vošlo a on sa o pol noci po mňa dve hodiny trepal aby ma odviezol domov a potom ešte hodinu naspäť k nemu. A takto nečakane pomňa prišiel neraz.
@anonym_autor tak mu navrhnú že ty prídeš nabudúce za ním. Do tej jeho dedinky. A ak bude namietať že veď ma auto. Povedz že tebe to neprekáža prísť za ním a spoznať aj miesto kde on žije
A pekná vec je to,ked da na vzťah šancu,inak je to stále len hyckanie milenky a on sa môže zotavovať aj rok z ex alebo mať argument ze teraz vzťah nie a nie.ale je to na tebe,taaaak si zaľúbená milenka no myslím ze si zasluzis aj ty citové odovzdanie