icon

Je správa s kolegyňou prejavom nevery?

Dnes o 14:18

Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť

anonym_574a61
Dnes o 16:17

@anonym_autor rozidte sa. Nerada to píšem, ale toto sme robievali s kolegom, obaja sme boli zadaní a teraz sme spolu a máme dieťa. Nie je to nevinné.

zuzubb007
Dnes o 16:20

Muž všetko má? Ale máte krízu? To sa nejak vylučuje navzájom sama seba klameš

autor
Dnes o 16:24
@anonym_574a61

@anonym_autor rozidte sa. Nerada to píšem, ale toto sme robievali s kolegom, obaja sme boli zadaní a teraz sme spolu a máme dieťa. Nie je to nevinné.

@anonym_574a61 vážne? Och mne je zle cítim sa hrozne

anonym_e22f01
Dnes o 16:25
@anonym_e5c6eb

Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.

@anonym_e5c6eb naivny názor. Poznam niekoľko mužov, ktorí PODLA VLASTNYCH slov maju doma všetko, úžasnú ženu ktorú nechcú stratiť a popritom prasia kolegyňu.

anonym_55d978
Dnes o 16:25

Ono niekedy sex nie je vsetko,preto utekaju aj ked ho maju a dost casto,aj tak ujdu inde.Skor rozmyslaj ako sa spravas,aj ako on.Ci sa este viete normalne objat,dat si pusu ked idete do prace,alebo len tak.

anonym_e22f01
Dnes o 16:26
@anonym_autor

@anonym_8611b6 reagoval že áno že to prehnal a volal jej že prosté ukončujú písanie rozprávanie atď. takže priznal si to a v podstate hneď zavolal že koniec ich kamarátske vzťahu

@anonym_autor a je ti jasné, že na druhý deň v práci jej povedal, že neblázni, to som len musel pred ženou povedať, jasné že nekoncime?

anonym_b02769
Dnes o 16:27
@anonym_21fa15

Ja sa muzom uz ani vobec necudujem ze sa nehrnu do manzelstiev, lebo ja by som teda takuto kontrolu a paranoju nedavala

@anonym_21fa15 niekto to ma uz pred svadbou. Niekto to nepotrebuje vobec. Nemyslim si ze by to bolo iba manzelstvom. Skor povahou?

anonym_e22f01
Dnes o 16:35

@anonym_autor poviem ti to tak. Teraz si už len dá väčší pozor pred tebou a bude mazať správy. A ty budeš trpieť a vždy keď sa ti podarí, prezries mu mobil a pritom ti bude búchať srdce o život a budú sa ti triasť ruky, aby si nič nenašla. Začneš ho kontrolovať ešte viac a on bude viac skrývať. Bude to na zblaznenie pre teba. Zažila som to a vôbec ti nezávidím, lebo už mu nikdy nebudeš veriť.
To čo robia je začiatok niečoho...vzťahu a úprimne neverím že to skončí. Obaja už majú na to príliš zapálené lýtka.

anonym_d1c540
Dnes o 16:38

@anonym_autor a deti mate?

anonym_8611b6
Dnes o 16:40
@anonym_d1c540

@anonym_autor a deti mate?

@anonym_d1c540 Túto otázku milujem. Čo majú deti s tým že manžel už ide po druhej. Či ďalší názor, ak majú deti tak sa s ním nemá rozchádzať a trpieť a pozerať sa, ako jej manžel kláti druhú?

anonym_9100a6
Dnes o 16:43
@anonym_e5c6eb

Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.

@anonym_e5c6eb Toto je hrozná blbosť... A keď to, čo doma nemá, je práve niečo nové a neznáme? Keď s niekým žiješ 10 rokov, videli ste sa vo všetkých možných situáciách, poznáte svoje telá a reakcie, tak to tajomno a vzrušenie z neznámeho tam už proste nemôže byť také ako pri niekom novom. Buď akceptuješ, že dlhodobý vzťah je založený na niečom inom alebo potom hľadáš mimo vzťahu. Ale žena proste nedokáže byť pre muža po 15 rokoch niekto nový, neznámy a tajomný (aj napriek práci na vzťahu, skúšaniu nových vecí, zážitkov a pod.)

anonym_2e6991
Dnes o 16:47

@anonym_autor aai by som povedala l3n toľko,že presne takto to zaačína lichotky namotávanie...doma ho čaka unavena zena a deti tam u nej je tem zivot taky aký ho mal kedysi....zaraz to v začiatkoch ak je to vobec mozne

misicka31
Dnes o 16:55

Neviem či je to nevera, ale je to dvojzmyselné, hneď som si predstavila tu ,,tyčinku" 😀 nie je to normálna konverzácia 🤔

energit
Dnes o 16:58
@anonym_e5c6eb

@anonym_e5c6eb asi tak

anonym_e726ae
Dnes o 17:00

Vieš to nové a neokukane je vždy zaujímavejšie a vzrušujúcejšie.Teba už pozna od hlavy po päty.
A to že jej pred tebou zavolal, nebol dobrý nápad, určite jej osobne povie, že ta moja hysterka ma donútila zavolat.Pokracovat budu dalej, len si bude dávať dobrý pozor a ty zblazniš.Budes ako policajt, len čo príde neskôr alebo bude na mobile budes hysterčiť.A nakoniec pôjdete od seba.

anonym_967a78
Dnes o 17:01
@anonym_85cb4a

Mal by pobalené veci pred dverami a môže ísť do posilky s kolegyňou a skláňať komplimenty do aleluja

@anonym_85cb4a
Aká si hustá...hneď by si niekoho vyhadzovala...

danica2711
Dnes o 17:03

@anonym_autor akosi nerozumiem: najprv "manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu" a potom "Ma všetko 100% pozornosť častý sex" ???

anonym_8611b6
Dnes o 17:11
@anonym_9100a6

@anonym_e5c6eb Toto je hrozná blbosť... A keď to, čo doma nemá, je práve niečo nové a neznáme? Keď s niekým žiješ 10 rokov, videli ste sa vo všetkých možných situáciách, poznáte svoje telá a reakcie, tak to tajomno a vzrušenie z neznámeho tam už proste nemôže byť také ako pri niekom novom. Buď akceptuješ, že dlhodobý vzťah je založený na niečom inom alebo potom hľadáš mimo vzťahu. Ale žena proste nedokáže byť pre muža po 15 rokoch niekto nový, neznámy a tajomný (aj napriek práci na vzťahu, skúšaniu nových vecí, zážitkov a pod.)

@anonym_9100a6 toto by som povedal že je individuálna téma a dosť konkrétna vec. Ak je muž zameraný že potrebuje "niečo nové a neznáme", tak ten muž automaticky nie je stavaný na dlhodobý vzťah. Lebo po dlhšom vzťahu, ako píšeš, už nebude mať čo objavovať a nebude mať ten príjem nových vecí. Lenže toto zistí žena či muž až po určitom čase vo vzťahu, že potrebuje niečo nové, čo ho nakopne. A tu prichádza tá príležitosť, kolegyňa, ktorá je prístupná.
Takže tu by som dal za jednoznačne čierny bod manželovi. Takže @anonym_autor sa môže snažiť koľko chce. Ak sa poznajú už takpovediac z každej strany, tento muž nebude mať v dlhodobom vzťahu nikdy všetko čo jeho povaha potrebuje mať.

anonym_0e9692
Dnes o 17:17

Mate deti?Ja by som vyrobila scenu jak svet a poslala ho do psej matere.Inak pises ze mate krizu ale ze ma 100% pozornosti a casty sex.Tak teda ako vlastne?

vilma7
Dnes o 17:26

Sa to nabaluje, takze to nie ej asi 1x...raz odpustim 2x uz nie...a podlq popisu to uz bolo poriadne flirtovanie a posielanie srdiecok....

chocolatebox
Dnes o 17:27
@anonym_e22f01

@anonym_e5c6eb naivny názor. Poznam niekoľko mužov, ktorí PODLA VLASTNYCH slov maju doma všetko, úžasnú ženu ktorú nechcú stratiť a popritom prasia kolegyňu.

@anonym_e22f01 asi tak. Rozmýšľam, či vôbec existuje niečo za co podľa niektorých nemôže žena. Chlap ta podvádza? No nestaras sa oňho! Žena podvádza muža? No je to kurwa ktorá nevie dačo od dobroty! Vo vzťahu chyba sex? Tak to je určite preto ze ženská je frigidna a vôbec nie preto ze sa k nej chlap chová ako k handry.

pletko325
Dnes o 17:32
@chocolatebox

@anonym_e22f01 asi tak. Rozmýšľam, či vôbec existuje niečo za co podľa niektorých nemôže žena. Chlap ta podvádza? No nestaras sa oňho! Žena podvádza muža? No je to kurwa ktorá nevie dačo od dobroty! Vo vzťahu chyba sex? Tak to je určite preto ze ženská je frigidna a vôbec nie preto ze sa k nej chlap chová ako k handry.

@chocolatebox hlúposť, priznávam že za pokazené posledné dva vzťahy si môžem sám. Takže som príkladom 😂

anonym_69b291
Dnes o 17:40

@anonym_autor Je to isto minimalne emocionalna nevera. Skuste sa uprimne porozpravat, co mu chyba, ked to hlada inde. A aj sa zamysli/ zamyslite, ako by ste to vedeli vyriesit. Lebo pises, ze mate krizu, takze asi vsetko ok nie je.. a pocitam, ze aj tebe vadia nejake veci, si a niecim nespokojna vo vztahu a nemyslim teraz toto konkretne, ze si pise s kolegynou. Asi je to cerstva vec, co si zistila, ale krizu mate zjavne dlhsie.

sevrin
Dnes o 17:52

Kks, to kontrolovanie a sledovanie vo vzťahoch kto s kým čo robí a prečo... Kam sa hrabú eštebáci 😅

bielasovicka
Dnes o 18:34

Ja by som len toľko, že čo znamenala ta "tyčinka"? 😄

anonym_9c8559
Dnes o 18:37
@sevrin

Kks, to kontrolovanie a sledovanie vo vzťahoch kto s kým čo robí a prečo... Kam sa hrabú eštebáci 😅

@sevrin aha, tak zena ma byt tisko a suchat nohami a byt rada, ze volakoho ma, aj ked sa k nej sprava ako k handre, lebo vsak co ine to je, ked poza chrbat tutu mutu s kolegynou? Ci ako? Zly je ten, co nieco take zisti, ze nema sliedit, hej, a nie ten, co podvadza?

sevrin
Dnes o 18:39
@anonym_9c8559

@sevrin aha, tak zena ma byt tisko a suchat nohami a byt rada, ze volakoho ma, aj ked sa k nej sprava ako k handre, lebo vsak co ine to je, ked poza chrbat tutu mutu s kolegynou? Ci ako? Zly je ten, co nieco take zisti, ze nema sliedit, hej, a nie ten, co podvadza?

@anonym_9c8559 to isté sa dá povedať aj z opačného garde.

bielasovicka
Dnes o 18:41
@anonym_autor

@anonym_8611b6 reagoval že áno že to prehnal a volal jej že prosté ukončujú písanie rozprávanie atď. takže priznal si to a v podstate hneď zavolal že koniec ich kamarátske vzťahu

@anonym_autor a na ten telefonát si ho donútila ty, stala si tam pri ňom a on musel povedať to co si mu kázala, však? Takto si to nejak predstavujem.
A na druhy deň v práci jej všetko vysvetlil.

pletko325
Dnes o 18:43
@bielasovicka

@anonym_autor a na ten telefonát si ho donútila ty, stala si tam pri ňom a on musel povedať to co si mu kázala, však? Takto si to nejak predstavujem.
A na druhy deň v práci jej všetko vysvetlil.

@bielasovicka to je na tutti isté že to bola iba hra doma.

anonym_948730
Dnes o 19:00

@anonym_autor zacinajuci pruser. Je len otazka nahody kedy sa to premeni na neveru.