icon

Je správa s kolegyňou prejavom nevery?

Dnes o 14:18

Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť

Strana
z3
kirin95
Dnes o 19:02

Ved si najdi v praci kamarata aj ty. U nas prave prasklo ze kolegynu, 45 rocnu vzorovu manzelku a mamicku dvoch deti, prefikuje o takmer 15 rokov mladsi kolega 😂

luciador
Dnes o 19:09
@anonym_8611b6

@anonym_e5c6eb Tiež super teória, no nie vždy funkčná. Moja EX bola naučená na pravidelný príval adrenalínu v podobe, či na niečo prídem a testovala stále tenšiu a tenšiu hranicu. Doma mala všetko, deti, peniaze, strechu nad hlavou, domov, sex, romantiku. Všetko po čom túžila, no chýbal adrenalín v podobe "podvediem ho, a budem čakať či na to príde".

@anonym_8611b6 😥

bielasovicka
Dnes o 19:12
@pletko325

@bielasovicka to je na tutti isté že to bola iba hra doma.

@pletko325 ved jasné

domkakvet
Dnes o 19:44

@anonym_autor uz k tebe neciti to co pred tym a zacina ta nahradzat ina.

slovakboy
Dnes o 19:52
@anonym_e5c6eb

Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.

@anonym_e5c6eb to síce hovoríš pekne, ale ona nevie čo sa mu nepáči, čo mu chýba. Existuju nejaké všeobecné pravidlá.

nadijaeren
Dnes o 19:57

Je jej. Oha.
Pekne im začína vzťah. Toto sa píše má začiatku vzťahu :D
Aki sú zamilovaní... No toto.

anonym_e5c6eb
Dnes o 20:32
@slovakboy

@anonym_e5c6eb to síce hovoríš pekne, ale ona nevie čo sa mu nepáči, čo mu chýba. Existuju nejaké všeobecné pravidlá.

@slovakboy Tak to je už potom iný problém, keď nevie, čo jej manželovi chýba.

anonym_0720d1
Dnes o 20:35

Klasika, to co mu doma chyba, nasiel inde. Nie vzdy ide nutne o sex aj ked pomerne casto to tam skor ci neskor skonci.

pletko325
Dnes o 20:36
@slovakboy

@slovakboy To by asi partner mal vedieť. Veď aj o tom je vzťah, zaujímam sa, všímam si, komunikujem.... No ak toto neprebieha, tak si môže iba domýšľať a hádať.

Strana
z3