Je správa s kolegyňou prejavom nevery?
Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť
@anonym_e5c6eb Tiež super teória, no nie vždy funkčná. Moja EX bola naučená na pravidelný príval adrenalínu v podobe, či na niečo prídem a testovala stále tenšiu a tenšiu hranicu. Doma mala všetko, deti, peniaze, strechu nad hlavou, domov, sex, romantiku. Všetko po čom túžila, no chýbal adrenalín v podobe "podvediem ho, a budem čakať či na to príde".
@anonym_8611b6 😥
Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.
@anonym_e5c6eb to síce hovoríš pekne, ale ona nevie čo sa mu nepáči, čo mu chýba. Existuju nejaké všeobecné pravidlá.
Je jej. Oha.
Pekne im začína vzťah. Toto sa píše má začiatku vzťahu :D
Aki sú zamilovaní... No toto.
@anonym_e5c6eb to síce hovoríš pekne, ale ona nevie čo sa mu nepáči, čo mu chýba. Existuju nejaké všeobecné pravidlá.
@slovakboy Tak to je už potom iný problém, keď nevie, čo jej manželovi chýba.
Klasika, to co mu doma chyba, nasiel inde. Nie vzdy ide nutne o sex aj ked pomerne casto to tam skor ci neskor skonci.
@slovakboy To by asi partner mal vedieť. Veď aj o tom je vzťah, zaujímam sa, všímam si, komunikujem.... No ak toto neprebieha, tak si môže iba domýšľať a hádať.

Ved si najdi v praci kamarata aj ty. U nas prave prasklo ze kolegynu, 45 rocnu vzorovu manzelku a mamicku dvoch deti, prefikuje o takmer 15 rokov mladsi kolega 😂