icon

Je správne, aby žena ostala prespať s kolegami?

patrikjames
12. dec 2025

Dobrý večer. Chcel by som sa poradiť ohľadom jednej situácie.
Moja manželka mi v piatok večer oznámila, že ide približne 150 km ďaleko na trhy za kolegami a že tam možno aj ostane prespať. Kolegovia sú tam ubytovaní v jednom dome/chate. Osobne mi je veľmi nepríjemné, že by moja žena mala prespávať na takom mieste spolu s cudzími mužmi.

Pýtal som sa jej, či som pozvaný aj ja. Hoci zajtra pracujem, povedal som, že ak by som o tom vedel skôr, vedel by som si zariadiť voľno a ísť s ňou. Odpoveď bola, že pôjde sama.
Neviem, ako si to mám vyložiť, pretože mi to jednoducho nie je komfortné.

Okrem toho sme posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt, takže rozmýšľam, či to spolu môže nejako súvisieť.

Budem rád za pohľad z druhej strany, ako to pôsobí a čo by ste si o tom mysleli na mojom mieste.

Strana
z6
unicornlady
12. dec 2025

Tam budú samí chlapi? Žiadna iná žena?

januska12323
12. dec 2025

Čiže dnes ti to oznámila a hneď ide?

sasa1310
12. dec 2025

@patrikjames nemýliš, za mňa nevhodné na noc takto ísť. Môj muž mi dovolí čokoľvek, fakt čokoľvek ale toto by sa mu teda nepáčilo. A ani mne keby on išiel niekde na noc, kde sú len ženy

patrikjames
autor
12. dec 2025
@unicornlady

Tam budú samí chlapi? Žiadna iná žena?

@unicornlady v profesii ktorej pracuje je 90% mužov. Takže najskôr tam budú len chlapi maximálne 1-2 ženy

patrikjames
autor
12. dec 2025
@sasa1310

@patrikjames nemýliš, za mňa nevhodné na noc takto ísť. Môj muž mi dovolí čokoľvek, fakt čokoľvek ale toto by sa mu teda nepáčilo. A ani mne keby on išiel niekde na noc, kde sú len ženy

@sasa1310 takže tvoj názor je že je to blbosť? Ako sa mám k tomuto postaviť aby som nemohol byť označovaný za týraná alebo za ziarlivcu?

sasa1310
12. dec 2025
@patrikjames

@sasa1310 takže tvoj názor je že je to blbosť? Ako sa mám k tomuto postaviť aby som nemohol byť označovaný za týraná alebo za ziarlivcu?

@patrikjames no môj by mi povedal, že sa mu to absolútne nepáči a či by sa mi to páčilo a debatovali by sme o tom a keďže ho milujem a viem, že nerobíme jeden druhého niečo, čo sa nám nepáči a priam až hnusí, tak by som nešla

patrikjames
autor
12. dec 2025
@sasa1310

@patrikjames no môj by mi povedal, že sa mu to absolútne nepáči a či by sa mi to páčilo a debatovali by sme o tom a keďže ho milujem a viem, že nerobíme jeden druhého niečo, čo sa nám nepáči a priam až hnusí, tak by som nešla

@sasa1310 A keď sa stane že len pôjde ale neprespi? Nehovorím jej nič ale keby že sama od seba tam nebude spať a príde domov bude to OK?

sasa1310
12. dec 2025
@patrikjames

@sasa1310 A keď sa stane že len pôjde ale neprespi? Nehovorím jej nič ale keby že sama od seba tam nebude spať a príde domov bude to OK?

@patrikjames pozri, aj my máme dôveru medzi sebou, ale každý vieme, že žiarlivosť je súčasť vzťahov, aj keď tam je dôvera. A áno, toto by u nás prešlo

patrikjames
autor
12. dec 2025

Osobne si musím dávať veľký pozor ako mám reagovať pri manželke. Naposledy mi vykrikovala že myslim iba na jedlo a na sex.

sasa1310
12. dec 2025
@patrikjames

Osobne si musím dávať veľký pozor ako mám reagovať pri manželke. Naposledy mi vykrikovala že myslim iba na jedlo a na sex.

@patrikjames 😀 aj môj mi niekedy tak príde.

anonym_01290d
12. dec 2025

@patrikjames ani mojmu by sa to nepacilo a nesuhlasil by. Ale ani ja by som v takomto pripade nesla. Tiez by sa mi nepacilo keby siel na chatu kde su same zeny. A teda ak by sa mna spytal ci moze ist so mnou tak by som povedala ze samozrejme ano

ivik4
12. dec 2025

Ja by som to neriesila ale to som ja 💁🏻‍♀️. Bud si verite alebo nie ....

anonym_a340c9
12. dec 2025

vzdaluje sa ti, preco nechce.s tebou sex to sa jej musis opytat ty, dva tyzdne nemat sex je divne

ivinkapink
12. dec 2025

Nedoverujes svojej manzelke? Mas nato dovod? Nie si prilis ziarlivy,a preto ti to oznámila na poslednu chvilu?

anonym_ad3ddb
12. dec 2025
@anonym_a340c9

vzdaluje sa ti, preco nechce.s tebou sex to sa jej musis opytat ty, dva tyzdne nemat sex je divne

@anonym_a340c9 dva týždne? Ty čítaš iné diskusie? Bežne tu ženy píšu že raz za mesiac je ešte úplne pohodová frekvencia pre ne

anonym_a340c9
12. dec 2025

chatu ako taku by som neriesila, ale tam bude vaznejsi prpblem, ked ta odmieta v posteli, cize otvoreny rozhovor odporucam

goodidea
12. dec 2025

@patrikjames neviem, proste ak je tam dôvera tak by ti to vôbec nemalo vadiť a opačne tiež, tvojej manzelke by vadila situácia v opačnom garde?

anonym_7162aa
12. dec 2025

Na sluzobku, kde sú sami muži, chodím pravidelne. Je to moja práca,
Na chatu s kolegami by som bez manžela nešla.

kaja153
12. dec 2025

Ja osobne by som bez muža nešla. Pochopila by som keby išla s kamoškami na kávu,víno,do kina alebo na večeru pokecať o živote - práca,vzťahy,deti. Ale ísť na chatu kde sú iný chlapi,kolegovia bez partnera asi by som nešla. Asi určite. Takéto kolegovske stretnutia ako napríklad firemný večierok alebo posedenie ok. Ale ak je to chata s prespavackou myslím si že je vhodné ísť s partnerom. Alebo radšej ani neísť.

anonym_d41612
12. dec 2025

@patrikjames Keď sa rozhodla sama a veľmi chce ísť aj tak pôjde..je to už na Vás oboch ako to ustojíte .Možno kriza stredného veku 🤔😬
Ja som za vyše dvadsať rokov na takom nebola a ani neplánujem a ani manžel.

anonym_d41612
12. dec 2025
@anonym_a340c9

@anonym_a340c9 Hmm..čo je divne natom nemať sex dca týždne..🤔🤔

buminka555
12. dec 2025
@anonym_d41612

@patrikjames
Napíš mi

anonym_460e8d
12. dec 2025

Manzel pracuje v muzskom kolektive a maju tam jednu zenu. A ked maju nejaku spolocnu akciu, tak chodi sama so 7-14 muzmi 🤔.

buminka555
12. dec 2025
@anonym_460e8d

Manzel pracuje v muzskom kolektive a maju tam jednu zenu. A ked maju nejaku spolocnu akciu, tak chodi sama so 7-14 muzmi 🤔.

@anonym_460e8d
Aj prespať ?

ivik4
12. dec 2025

Tak logicky u autora asi nebude bezne mat tak malo sex ked na to upozornuje 💁🏻‍♀️

bielasovicka
12. dec 2025

Co je natom keď tam prespí, ved je to ďaleko, načo sa ma trepať domov už večer, keď je už o 16tej tma? To potom máte nejaký problém keď jej neveríš.

buminka555
12. dec 2025
@bielasovicka

Co je natom keď tam prespí, ved je to ďaleko, načo sa ma trepať domov už večer, keď je už o 16tej tma? To potom máte nejaký problém keď jej neveríš.

@bielasovicka
Podľa mňa verí , ale ak tam jeho polovička prespí,tak ju bude podozrievať , a veriť jej už tak nebude ako predtým

qwert87
12. dec 2025

@patrikjames mne by sa to tiež nepáčilo. Pracujem v mužskom kolektíve (90% mužov) a na takéto akcie, kde sa prespáva na chatách, nechodím. Nepáčilo by sa to ani manželovi a pravdupovediac, ani mňa to neláka. Idem na vianočny večierok, či teembuldingy, až netrhám kolektív, ale vždy sa vrátim domov spať k mužovi.

ivuska027
12. dec 2025
@patrikjames

@patrikjames ak by ta chcela manzelka podviest, na to predsa nepotrebuje odist 150km, ci? Trosku sa upokoj. 🙂

anonym_a340c9
12. dec 2025
@anonym_d41612

@anonym_d41612 pre zdravych ludi je to divne, chlap ak je zdravy chce kazdy druhy den, semeno sa nevstrebe

Strana
z6