icon

Je správne, aby žena ostala prespať s kolegami?

patrikjames
12. dec 2025

Dobrý večer. Chcel by som sa poradiť ohľadom jednej situácie.
Moja manželka mi v piatok večer oznámila, že ide približne 150 km ďaleko na trhy za kolegami a že tam možno aj ostane prespať. Kolegovia sú tam ubytovaní v jednom dome/chate. Osobne mi je veľmi nepríjemné, že by moja žena mala prespávať na takom mieste spolu s cudzími mužmi.

Pýtal som sa jej, či som pozvaný aj ja. Hoci zajtra pracujem, povedal som, že ak by som o tom vedel skôr, vedel by som si zariadiť voľno a ísť s ňou. Odpoveď bola, že pôjde sama.
Neviem, ako si to mám vyložiť, pretože mi to jednoducho nie je komfortné.

Okrem toho sme posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt, takže rozmýšľam, či to spolu môže nejako súvisieť.

Budem rád za pohľad z druhej strany, ako to pôsobí a čo by ste si o tom mysleli na mojom mieste.

anonym_ad3ddb
12. dec 2025
@anonym_a340c9

@anonym_d41612 pre zdravych ludi je to divne, chlap ak je zdravy chce kazdy druhy den, semeno sa nevstrebe

@anonym_a340c9 chlap hej...

anonym_a340c9
12. dec 2025
@anonym_ad3ddb

@anonym_a340c9 chlap hej...

@anonym_ad3ddb napriklad aj ja ako zena chcem minimalne jazdy treti den, dva tyzdne sme pauzu este nemali, myslim, ze je u nich nejaky nevykomunikovany problem, mozno ju to uz s nim nebavi

alison11
12. dec 2025

@patrikjames Sadnite si a porozprávajte sa prečo sa Ti vyhýba a či by sa jej páčilo keby ste boli natom opačne žeby si ty cestoval zo ženami na prespávačku na chatu bez nej.

gribka1
12. dec 2025

Keby tam nebol niekto pre ňu zaujímavý, ani by tam nešla. Ženy medzi toľkými mužmi, to by sa dalo rozprávať. 😂

marci9
12. dec 2025

Na aké trhy? Vianočné? Prečo nejde s tebou na najbližšie trhy, ale chce sa trepať 150 km na trhy s údajnými kolegami? To je nejaké podozrivé, tá už má niečo za lubom. Bohvie kde a s kým bude spať. V žiadnom prípade by som s tým nesúhlasila na tvojom mieste.

kaja153
12. dec 2025

Hlavne ide podľa mňa o to aký máte vzťah. Su vzťahy a poznám ich osobne a naozaj fungujú kde muž ide s chalanmi napríklad na týždeň na dovolenku. Žena tiež s babami niekam na dlhšie. Ja osobne keď konečne mám dovolenku tak chcem ísť s mužom a deťmi. Keby nemáme deti tak s mužom. Nešla by som s babami na týždeň a s mužom nič. Tak isto by sa mi nepáčilo keby si muž vycerpal dovolenku na chlapsku dovolenku niekam. Ale I'm to vyhovuje a funguje. Čiže ak ona chodí a ak ty chodíš a nemá s tým ona problém tak asi ok. Ak ty s tým problém máš (očividne máš) tak to ok nie je a treba sa o tom porozprávať. Ako som už písala. Určite by som muža pustila von s chalanmi,aj na firemný večierok či nejakú akciu. Ak by mal niekde prespať nemala by som s tým problém lebo mu verím a proste viem. Viem že ma ľúbi,to proste cítiš. Tak isto viem že by ma pustil on. Nemá dôvod mi neveriť. Nikdy som mu ten dôvod nedala a hlavne ide o to cítiť že doma je všetko ok a že ste obaja šťastný a spokojný. Avšak ak napriek tomu že viem že by ma pustil tak ja by som nešla. Proste mňa by to bez neho nebavilo. Zabaviť sa ok,ale spať by som išla domov. Alebo by som ho zobrala so sebou. Už len z úcty a slušnosti. A čo sa týka tej vašej intímnej časti. Pokiaľ nemáte 60-80 rokov tak si myslím že byť tak dlho bez sexu je naozaj dlho. My máme dve deti,náročnú prácu a teda nie vždy máme na sex energiu ale keď je to už viac ako dva tri dni tak všetko ide bokom a ide sa nato😅😅🫣

kaja153
12. dec 2025
@marci9

Na aké trhy? Vianočné? Prečo nejde s tebou na najbližšie trhy, ale chce sa trepať 150 km na trhy s údajnými kolegami? To je nejaké podozrivé, tá už má niečo za lubom. Bohvie kde a s kým bude spať. V žiadnom prípade by som s tým nesúhlasila na tvojom mieste.

@marci9 je to divné že ide za kolegami 150km. Aký sú to kolegovia keď byvaju 150km preč. Ako vôbec môžu byť kolegovia v jednej firme? Možno firma s viac pobočkami? Potom to ale úplne nie sú kolegovia. Boh vie s kým ide a kam. Ale osobne ak napr pracujem v Bratislave tak idem s kolegami na trhy v Bratislave. Dalsia vec ak idú ako kolegovia kamoši (aj my tak chodíme) tak berieme aj rodiny alebo minimálne partnerov. Ak ideme ako kolagovia pracovne tak je to nejaké posedenie,večierok. V živote nás šéf nepozval vymrznut na trhy. Takže to je skôr také že idú po práci z vlastnej vôle a vtedy sa berú aj partneri. My tiež tak chodíme s kolegami v lete sa kúpať ale vždy berieme partnerov a aj deti. Ak je to čisto pracovné tak je to len večierok a posedenie keď je výročie firmy. Tam je to teda bez partnerov ale nespí sa tam a je to v meste kde pracujeme nie 150km ďaleko.

lindusss2016
12. dec 2025
@ivik4

Ja by som to neriesila ale to som ja 💁🏻‍♀️. Bud si verite alebo nie ....

@ivik4 dovera je jedna vec a sposob, akym to odkomunikovala, je zas druha... Nepride mi to v poriadku

biba_18
12. dec 2025

bola som toľkokrát po akciách s kolegami že to ani nespočítam. v tom problém vôbec nevidím, boli sme skvelá partia a ja som s niektorými bývalými kolegami aj po 25 rokoch v kontakte. čo už divné že ti to povedala na poslednú chvíľu. tažko veriť že sa to upieklo dnes že tam idú. ale aj tam môžu byť nejaké vysvetlenia - lenže tak či tak by bolo korektné ti to vysvetliť…
alebo je všetko inak a vieme iba tvoju verziu 😏

buminka555
12. dec 2025
@biba_18

bola som toľkokrát po akciách s kolegami že to ani nespočítam. v tom problém vôbec nevidím, boli sme skvelá partia a ja som s niektorými bývalými kolegami aj po 25 rokoch v kontakte. čo už divné že ti to povedala na poslednú chvíľu. tažko veriť že sa to upieklo dnes že tam idú. ale aj tam môžu byť nejaké vysvetlenia - lenže tak či tak by bolo korektné ti to vysvetliť…
alebo je všetko inak a vieme iba tvoju verziu 😏

@biba_18
Ak by bola aj iná verzia , to neznamená že kôli tomu musí ísť žena na výlet

sissy27
12. dec 2025

@patrikjames mne to nepride nijak divne a trosku nechapem, kam si sa ty tlacil na ich firemny teambuilding 🙈 travi s tymi ludmi 8hod denne ak nie viac, ak by islo o sex s kolegami, tak fakt sa nemusi trepat niekam 150km 😂

biba_18
12. dec 2025

@buminka555 aj keby nebola iná neznamená že nemôže…

anonym_d41612
12. dec 2025
@anonym_a340c9

@anonym_d41612 pre zdravych ludi je to divne, chlap ak je zdravy chce kazdy druhy den, semeno sa nevstrebe

@anonym_a340c9 Haha tak XY ľudí to rak nemá po 20 rokoch manželstva a poniektorí ani v mladosti 😀😀 A ruky má načo...🤔😂

gribka1
12. dec 2025
@sissy27

@patrikjames mne to nepride nijak divne a trosku nechapem, kam si sa ty tlacil na ich firemny teambuilding 🙈 travi s tymi ludmi 8hod denne ak nie viac, ak by islo o sex s kolegami, tak fakt sa nemusi trepat niekam 150km 😂

@sissy27 Na teambuilding by snáď išli naraz, nie, že si tam odbehne za nimi.

sissy27
12. dec 2025
@gribka1

@sissy27 Na teambuilding by snáď išli naraz, nie, že si tam odbehne za nimi.

@gribka1 aj keby isla s kamoskami - kam sa on tlaci? Keby to bolo pre rodiny alebo +1, alebo ak by ho tam chcela, tak ho snad zavola, nie? Mne je toto strasne protivne, ked sa niekto pozyva sam len aby mal partnera pod dohladom (a je uplne jedno ci muz alebo zena).

biba_18
12. dec 2025

@sissy27 v živote som u nás v práci nezažila aby sa k nám niekto z partnerov trepal. kolegova manželka sa občas pridala s kamoškami - keď sme boli u nich na chate - my na chate, oni niekde na akcii v dedine a v noci došli, raz sme sa dokonca my z chaty trepali na dedinu na disku 😂
bolo by to divné, kebyže sa k nám niekto pridá…

buminka555
12. dec 2025
@biba_18

@buminka555 aj keby nebola iná neznamená že nemôže…

@biba_18
Môže , len potom" môže " znášať manželove narážky sexuálneho typu , ale to poniektoré ženy - manželky nechcú počuť od svojich manželov pretože nemajú úctu k manželom

anonym_b4ea38
12. dec 2025

Chápem to teda tak, že to nie je firemná akcia ale sa len oni dohodli že si niekam spolu vyrazia? Osobne, ja by som nešla. Sama s kolegami len ak je to vrámci firmy aby som nebola odveci alebo ísť na obed počas práce. Inak dobrovolne so žiadnym chlapom okrem muža a chlapov z rodiny voľný čas netrávim. Ale tu by bolo treba viac info. Viem si predstaviť situácie kedy to až tak čudné byť nemusí. Keby mám dobré vzťahy s kolegami a chceme niekam vypadnúť vo voľnom čase na chatu tak s rodinami.

buminka555
12. dec 2025
@buminka555

@biba_18
Môže , len potom" môže " znášať manželove narážky sexuálneho typu , ale to poniektoré ženy - manželky nechcú počuť od svojich manželov pretože nemajú úctu k manželom

@buminka555
Trochu kriku a už je manžel psychopat , žráč a pijan , grobian , násilník , typ človeka čo nedokáže udržať svoje emócie - ale ak ide manželka na diskotéku, zábavu z kamoškami , nebodaj Swinger párty tak ona má emócie v poriadku

gribka1
12. dec 2025
@sissy27

@gribka1 aj keby isla s kamoskami - kam sa on tlaci? Keby to bolo pre rodiny alebo +1, alebo ak by ho tam chcela, tak ho snad zavola, nie? Mne je toto strasne protivne, ked sa niekto pozyva sam len aby mal partnera pod dohladom (a je uplne jedno ci muz alebo zena).

@sissy27 To netvrdím, niekde bude s oboma problém, jeho predstavy, že či bol pozvaný, mi nestálo za koment.

arianna25
12. dec 2025

Inak by znelo keby išla manželka s celým kolektívom naraz na akciu a inak to znie tu, a to že ona sa ide za nimi dodrbať 150km. Tam pribehne že čaute dáme pohár vínka a ja si ľahnem separe a ráno kľudne za manželom? To pochybujem. Sorry. Opravte ma ked preháňam.

anonym_a340c9
12. dec 2025
@anonym_d41612

@anonym_a340c9 Haha tak XY ľudí to rak nemá po 20 rokoch manželstva a poniektorí ani v mladosti 😀😀 A ruky má načo...🤔😂

@anonym_d41612 my sme spolu 22 rokov, za mna čudne nemat tak dlho sex, samozrejme ked jeden odmietne druhy si to riesi inak

krasneleto
12. dec 2025

1. kedze pracuje skoro vylucne s muzmi, je logicke , ze tam budu vylucne muzi
2. ak je to 150 km, vnimam ako logicke, ze nepojde taxikom napita domov
3. pravdepodobne urcite nebude na izbe s kolegom, ale kolegynou / tak to mame vzdy ked ideme na chatu, baby su vzdy spolu / chalani zvlast
4. je to firemna akcia, neviem, co by si tam chcel robit
5. co mi bytostne vadi, je nediskutovat o tom a rovno oznamit, ostatné body, kedze pracujem vo firme , kde v office je 50/12 pomer muzov voci zenam- chapem

ale hadam je to trochu aj o dovere, nemyslim si, ze za to, ze doma ste nemali dva tyzdne sex, ide tam parohy nasadzovat...

anonym_a340c9
12. dec 2025
@biba_18

@sissy27 v živote som u nás v práci nezažila aby sa k nám niekto z partnerov trepal. kolegova manželka sa občas pridala s kamoškami - keď sme boli u nich na chate - my na chate, oni niekde na akcii v dedine a v noci došli, raz sme sa dokonca my z chaty trepali na dedinu na disku 😂

@biba_18 my sme boli z firmy, viac chlapov ako zien v jednej chate v jednej miestnosti a nikto necirkusoval tiez

krasneleto
12. dec 2025
@gribka1

Keby tam nebol niekto pre ňu zaujímavý, ani by tam nešla. Ženy medzi toľkými mužmi, to by sa dalo rozprávať. 😂

@gribka1 a co by sa dalo rozpravat? ja chodim na chaty s kolegami, jednak je to sucast mojej prace a druha vec, v mojom veku co su, to su zenáči , bavíme sa aj v práci a riesime spolu partnerské veci, zbytok by mohli byt moji synovia a + taký vo veku , kedy naozaj jedine po com tuzia, je mat na vikend pokoj od zeny :D

krasneleto
12. dec 2025

a suhlasim s tvrdením, že na to , aby mala sex s niekym inym sa nemusí trepat 150km , hadam by si vedela poradit aj bližšie...

gribka1
12. dec 2025
@krasneleto

@gribka1 a co by sa dalo rozpravat? ja chodim na chaty s kolegami, jednak je to sucast mojej prace a druha vec, v mojom veku co su, to su zenáči , bavíme sa aj v práci a riesime spolu partnerské veci, zbytok by mohli byt moji synovia a + taký vo veku , kedy naozaj jedine po com tuzia, je mat na vikend pokoj od zeny :D

@krasneleto No tak 150 km ísť za nimi a nevie, či tam bude spať, alebo sa vráti tých 150 km. No to musí byť motivácia. Keby to bolo také, že idú z práce na chatu, či trhy spolu, prídu spolu. Toto mi nejako nehrajte. Pýta sa, odpovedám.

sissy27
12. dec 2025
@biba_18

@biba_18 presne, bud je to akcia, kde su vyslovene pozvani aj partneri, alebo len my ako kolegovia. A kazdy to respektuje.

viestta
12. dec 2025
@patrikjames

Osobne si musím dávať veľký pozor ako mám reagovať pri manželke. Naposledy mi vykrikovala že myslim iba na jedlo a na sex.

@patrikjames no a na co myslis, ked hned v zadani si nas oboznamil, ze trpis dvojtyzdnovou sexualnou podvyzivou?
Ukludni sa, keby ta chcela podvadzat nemusi kvoli tomu cestovat tak daleko.

anonym_8fb5e7
12. dec 2025

Môj muž dnes išiel na vianočný večierok cca 100km . Su tam ženy aj chlapy . Niektorý sami a niektorý s partnermi . Mna síce volal aby som išla ,ale mne sa nechcelo ísť . Príde ráno okolo 6 hod . Majú firemný bus . Isel o 17.00. Neriešim . Tiež tam bude celu noc do rana . Zapinám neftlix , nalejem si vajecnak , zabalim sa do deky a je mi fajn 😀👍🏻