Je správne, aby žena ostala prespať s kolegami?
Dobrý večer. Chcel by som sa poradiť ohľadom jednej situácie.
Moja manželka mi v piatok večer oznámila, že ide približne 150 km ďaleko na trhy za kolegami a že tam možno aj ostane prespať. Kolegovia sú tam ubytovaní v jednom dome/chate. Osobne mi je veľmi nepríjemné, že by moja žena mala prespávať na takom mieste spolu s cudzími mužmi.
Pýtal som sa jej, či som pozvaný aj ja. Hoci zajtra pracujem, povedal som, že ak by som o tom vedel skôr, vedel by som si zariadiť voľno a ísť s ňou. Odpoveď bola, že pôjde sama.
Neviem, ako si to mám vyložiť, pretože mi to jednoducho nie je komfortné.
Okrem toho sme posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt, takže rozmýšľam, či to spolu môže nejako súvisieť.
Budem rád za pohľad z druhej strany, ako to pôsobí a čo by ste si o tom mysleli na mojom mieste.
@patrikjames ak je to s kolegami, ja by som na chatu svojho partnera tiez netahala.
Ona nie je tvoje dieta, ze by si rozhodoval, ci niekam ma ist alebo nie. Ten diskomfort je tvoj problem, nie jej, a vyries si ho.
Za druhe, manzelku pocuvaj. Ak ti vravi, ze na nic ine nemyslis len jedlo a sex, tak ona si to nevymysla. A zrejme uz jej preteka pohar trpezlivosti, lebo zeny (velakrat) trpia, znasaju nepohodlie, nespokojnost dost dlho, a ozvu sa vtedy, ked uz toho maju naozaj, ale naozaj, dost.
Zacni riesit, ale od seba.
akoze a co by si tam robil? ty by si sa tam citil dobre???
@patrikjames
neviem si to predstavit pokial to nie je vyslovene akcia aj pre partnerov. ale aj ked je ja taketo akcie nemam rada. partneri sa malokedy poznaju a je to cele take divne.
neviem mne to nepride ako nic hrozne ze chce ist. mozno ma doma ponorku a potrebuje zmenu, akciu... mozno ju dusis a proste potrebuje ventil a tym vobec nemyslim ze by si tam sla uzivat neviazany sex.
pod lampou byva najvacsia tma. ak by chcela vrzne si tak ci tak. vobec nemusi ist nikam na noc a daleko.
vies viac ako nejake zakazy, stavanie sa na zadne, nesuhlasy a citove vydierania zafunguje ked budes taky aby od teba ist nechcela.
Pato, ty fakt len sex v mazelstve riesis
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-riesit-rozdielne-sexualne-tuzby-v-manzelstve/?page=2&scrollto
a "Podla seba sudim ..." (svoju manzelku)?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/emocionalna-a-sexualna-tuzba-po-inej-zene/
a ano si ziarlivec, nie je to prva tema kde riesis to, ci manzelka nema milenca
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/co-robit-ked-partnerka-odmieta-deti-a-intimitu/
(Tvoj nick a nosna tema mi rozsvietili kontrolku v hlave, tak som si dala tu robotu a pohladala. Dobre som tusila)
@patrikjames Si žiarlivý. A to ti hovorím ako chlap.
Pato, ty fakt len sex v mazelstve riesis
a "Podla seba sudim ..." (svoju manzelku)?
a ano si ziarlivec, nie je to prva tema kde riesis to, ci manzelka nema milenca
(Tvoj nick a nosna tema mi rozsvietili kontrolku v hlave, tak som si dala tu robotu a pohladala. Dobre som tusila)
@viestta Ja som ho nemusel ani hľadať. Z prvého príspevku mi bol jasný. Je to chronický žiarlivec a vidí len to, ako sa jeho manželka niekde peleší.
@anonym_460e8d
Aj prespať ?
@buminka555 ano, aj do zahranicia, aj tu na Slovensku. O a je tam teda asi najstarsia a robi ekonomicke veci, vedie kancelariu na SK, je to akoby pobocka zahranicnej IT firmy, stara sa o cely chod kancelarie, mzdy, uctovne veci, aj tieto vylety a tembuildingy su v jej rezii. Takze mozno trochu ine, ale "sefka" im nie je.
1. kedze pracuje skoro vylucne s muzmi, je logicke , ze tam budu vylucne muzi
2. ak je to 150 km, vnimam ako logicke, ze nepojde taxikom napita domov
3. pravdepodobne urcite nebude na izbe s kolegom, ale kolegynou / tak to mame vzdy ked ideme na chatu, baby su vzdy spolu / chalani zvlast
4. je to firemna akcia, neviem, co by si tam chcel robit
5. co mi bytostne vadi, je nediskutovat o tom a rovno oznamit, ostatné body, kedze pracujem vo firme , kde v office je 50/12 pomer muzov voci zenam- chapem
ale hadam je to trochu aj o dovere, nemyslim si, ze za to, ze doma ste nemali dva tyzdne sex, ide tam parohy nasadzovat...
@krasneleto "je to firemna akcia, neviem, co by si tam chcel robit" vidno, ze si nikdy neboola na firemnej akcii, kde sa pije a prespava. To je liahen na neveru podla mna. A teraz nehovorim o @autor, len tak vseobecne. Ale ak chce byt neverna tak bude aj tak a je jedno ci ide na nejaku akciu, alebo nie.
@patrikjames tak ja som ina, lebo by som na take nieco ani bez manzela nesla. Bud s nim alebo vobec. Ale my sme na seba velmi naviazany.
Keby som chcela ist, tak by ma pustil, taku ma povahu. Ale bolo by mu z toho smutno. Ale hovorim, ze ja by som bez neho nesla.
@anonym_668296 Keď je vo firme deväť chlapov z desiatich, tak je jasné, že buď si tie dve-tri ženy prehadzujú medzi sebou, alebo tam chlapi riešia veci navzájom. Podľa toho, čo píšeš, si to tak predstavujem. Mám pravdu?
Keďže to tak dôverne poznáš, asi na také akcie chodíš. Si jedna z tých žien.
@patrikjames Načo sa jej tam pcháš? Do lesa bude drevo voziť? 😂
@patrikjames mna prekvapuje, ze ona nad tym uvazuje normalne akoby nic. My tiez s muzom si ideme zvlast cez den s kamatkou, alebo on s kamaratom, ale take akcie (muzi a zeny)vzdy spolu, cez noc ani jeden z nas nikam nikdy sam. Tu sa na mna zeny nahnevali v ineh teme, ze sme "chori", ale my tak zijeme, vsecko spolu.
@patrikjames ty jej nedoverujes? Ak je v manželstve dôvera, môže tam byť aj 100 chlapov a nič to neznamená. Je to zrejme firemna akcia, keď tam idú kolegovia, nie prístelska. Tak je jasné, že tam partneri nemajú čo robiť. Ak by ťa chcela podviesť, podvedie ťa kdekoľvek na kedykoľvek.
Nevadilo by mi to a ani jemu by to nevadilo. Jediná vec ktorá by mne osobne vadila je že mi to nepovedal dopredu. Máme pravidlo že vždy si takéto akcie dávame vedieť s predstihom aby sa ten druhý mohol zariadiť.
Tento týždeň bol v stredu na firemnej akcii 200km ďaleko, prišiel ráno o 6tej. Dnes ide na firemnú chatu s kolegami z predošlej roboty, príde zajtra večer. Ja som mala minulý týždeň firemný večierok. Za mňa normálna vec, nebudeme teraz chodiť všade spolu celý zvyšok života.
Nevadilo by mi to a ani jemu by to nevadilo. Jediná vec ktorá by mne osobne vadila je že mi to nepovedal dopredu. Máme pravidlo že vždy si takéto akcie dávame vedieť s predstihom aby sa ten druhý mohol zariadiť.
Tento týždeň bol v stredu na firemnej akcii 200km ďaleko, prišiel ráno o 6tej. Dnes ide na firemnú chatu s kolegami z predošlej roboty, príde zajtra večer. Ja som mala minulý týždeň firemný večierok. Za mňa normálna vec, nebudeme teraz chodiť všade spolu celý zvyšok života.
@anonym_c081ec vies co, ja sa jej necudujem, ze mu to dopredu neoznamila. Po tom co popisal v inych debatach si viem predstavit, ze si usetrila 2 tyzdne nekonecnych vycitiek a podozrievavych otazok. Jednoducho ten chlap jej nedoveruje a to nie je vo vztahu zdrave. Mozno aj reto odklada materstvo, lebo vie, ze potom uz bude za nohu o radiator priviazana, on si je chce "poistit". Mozno ona este nevie na istotu, ale tusi, ze nezije v harmonickom vztahu a nie je si ista jeho buducnostou. Bez dovery je vztah nefunkcny a ci si to pan prizna, ci nie, je to tak.
@patrikjames to si pekne v r.... Je vysoko pravdepodobne ze si vsetci vypiju, este viac pravdepodobne ze chlapi budu chciet skorovat lebo sa poznaju a vedia co mozu skusat. Tiez je vysoko pravdepodobne ze sa tvoja rada bavi aj vypije aj poflirtuje a prespat znamena ze je otvorena vsetkym moznostiam. Na 99% na nu budu kolegovia skusat vsetko. Smiech, letme dotyky, doliat alkohol, tanec telo na telo. Stale sranda ale cielena. Potom jeden odvazny navrhne sa vytratit na chvilku lebo nieco dolezite jej musi povedat. Opojena alkoholom strati cast zabran a on lovec ju zacne obchytkavat. Jej to opitej pride mile vzrusujuce zakazane a postupne kam az zajdu je sice vo hviezdach ale vysoko pravdepodobne sa spolu vyspia. Sorry ale realita nepusti.
Na sluzobku, kde sú sami muži, chodím pravidelne. Je to moja práca,
Na chatu s kolegami by som bez manžela nešla.
@anonym_7162aa sluzobka s prespatim je skoro isty sex
@anonym_27722e ocividne hovoris z vlastnej skusenosti
Inak by znelo keby išla manželka s celým kolektívom naraz na akciu a inak to znie tu, a to že ona sa ide za nimi dodrbať 150km. Tam pribehne že čaute dáme pohár vínka a ja si ľahnem separe a ráno kľudne za manželom? To pochybujem. Sorry. Opravte ma ked preháňam.
@arianna25 neprehanas tam sa bude trtkat
@patrikjames osobne si myslím, či nejde o výhovorku ako takú a kam vôbec ide. A s kým. Lebo ísť niekde za kolegami 150km na vianočné trhy je teda trosku od veci. To nemôžu ísť doma v meste keď už tak?
Myslím, že máte medzi vami poriadny problém... by som sa s nou otvorené porozprávala a povedala, že sa mi to nepáči, aby ako cez pol Slovenská behala hore dole.
@patrikjames nie, nieje to spravne. U nas chodime vecer domov s babami.
@anonym_27722e ocividne hovoris z vlastnej skusenosti
@anonym_48808e kazdy mame nieco odzite.
1. kedze pracuje skoro vylucne s muzmi, je logicke , ze tam budu vylucne muzi
2. ak je to 150 km, vnimam ako logicke, ze nepojde taxikom napita domov
3. pravdepodobne urcite nebude na izbe s kolegom, ale kolegynou / tak to mame vzdy ked ideme na chatu, baby su vzdy spolu / chalani zvlast
4. je to firemna akcia, neviem, co by si tam chcel robit
5. co mi bytostne vadi, je nediskutovat o tom a rovno oznamit, ostatné body, kedze pracujem vo firme , kde v office je 50/12 pomer muzov voci zenam- chapem
ale hadam je to trochu aj o dovere, nemyslim si, ze za to, ze doma ste nemali dva tyzdne sex, ide tam parohy nasadzovat...
@krasneleto toto co píšeš by všetko platilo za predpokladu, žeby šlo o oficiálnu firemnú akciu. Toto ale skôr vyzerá ako súkromná akcia, kde sa ona ide dotrepat niekde 150 km ďaleko.
Navyše aj spôsob, akým to podala je minimálne divný. Za tým bude aj niečo iné.
@anonym_c081ec vies co, ja sa jej necudujem, ze mu to dopredu neoznamila. Po tom co popisal v inych debatach si viem predstavit, ze si usetrila 2 tyzdne nekonecnych vycitiek a podozrievavych otazok. Jednoducho ten chlap jej nedoveruje a to nie je vo vztahu zdrave. Mozno aj reto odklada materstvo, lebo vie, ze potom uz bude za nohu o radiator priviazana, on si je chce "poistit". Mozno ona este nevie na istotu, ale tusi, ze nezije v harmonickom vztahu a nie je si ista jeho buducnostou. Bez dovery je vztah nefunkcny a ci si to pan prizna, ci nie, je to tak.
@viestta ale co ked mu ona dava chrobaka do hlavy... niekedy neni ziarlivost len tak... mozno uz daco urobila v minolosti, alebo ex. Niekedy ked partner opusti ex pre terajsieho partnera a maju krizu, tak moze sa terajsi partner bat, ze ten partner urobi to iste, co s ex.
Mne osobne to pride divne, je nieco ine, ked je to koli praci, ce den - ale velky rozdiel, ked sa idu vsetci bavit a cez noc, urcite tam nikto nebude sediet jak drevo v kute a chovat sa len jak kolega z prace. Tam sa budu riesit ine veci a ludia sa predsa velmi uvolnia a nie kazdy sa udrzi a neprekroci medze. Ako by zenam bolo, keby ich chlap odmietal a potom isiel na celu noc s kolegynami na chatu? To predsa neni rozpravka ale realita.
No čo ako ste to ženy uzavreli? Skončí to sexem?
@patrikjames pre mňa je to nevhodné. Tobôž, keď za posledné 2 týždne odmietla intímnosti s Tebou.
@anonym_7162aa sluzobka s prespatim je skoro isty sex
@anonym_27722e ocividne nemas moc bujnu fantaziu a si schopna vypordukovat len jeden typ pribehu.
vobec to tak nemusi byt.
ja by som mohla ist na prespacku s kolegami aj na tyzden a fakt by nic z tohoto nebolo. kolegov dobre poznam. viem co mozem cakat a ake mame vztahy.
a inak ak by som k niekomu chovala romanticke city alebo vasen netrepem sa na noc takto a nevzbudzujem pozornost uz v tak ziarlivom muzovi ale robila by som to napadnejsie. urcite nie je taka blba ani jeho zena.
za mna nemaju stastny vztah a to manzelstvo sa rozpadne tak ci tak. on ju dusi - ked uz po roku manzelstva sa mu vyhyba. toto nie je o kolegoch ale o nich. keby mali laskyplny vztah mohla by byt medzi 800 chlapmi a aj tak by nepodlahla. som s muzom 20 roko a aj ked sa ocitnem medzi muzmi takto sama nemyslim nikdy na ulet. proste nemam o to zaujem.
No čo ako ste to ženy uzavreli? Skončí to sexem?
@anonym_ad3ddb tutovka. Jasna vec.

@patrikjames skontrolovala by som jej nenapadne telefón, mne sa to osvedčilo pri každom divnom správaní partnera 😬