Je správne, aby žena ostala prespať s kolegami?
Dobrý večer. Chcel by som sa poradiť ohľadom jednej situácie.
Moja manželka mi v piatok večer oznámila, že ide približne 150 km ďaleko na trhy za kolegami a že tam možno aj ostane prespať. Kolegovia sú tam ubytovaní v jednom dome/chate. Osobne mi je veľmi nepríjemné, že by moja žena mala prespávať na takom mieste spolu s cudzími mužmi.
Pýtal som sa jej, či som pozvaný aj ja. Hoci zajtra pracujem, povedal som, že ak by som o tom vedel skôr, vedel by som si zariadiť voľno a ísť s ňou. Odpoveď bola, že pôjde sama.
Neviem, ako si to mám vyložiť, pretože mi to jednoducho nie je komfortné.
Okrem toho sme posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt, takže rozmýšľam, či to spolu môže nejako súvisieť.
Budem rád za pohľad z druhej strany, ako to pôsobí a čo by ste si o tom mysleli na mojom mieste.
@bielasovicka no nakoniec keď odišla tak v polke cesty sa vrátila že jej je zle ☺️☺️
@patrikjames A nakoniec všetko dobre dopadlo, a zazvonil zvonec a rozprávke je koniec... povedal autor príspevku a už môže otvárať šampus. Skočili sme mu kolektívne na lep, ako muchy na mucholapku....

@patrikjames ja si myslim,ze normalnej zene by bolo neprijemne stravit noc na chate skoro vylucne v muzskom pracovnom kolektive. Moze mat ciste umysly, ale jeden z kolegov to moze prehnat s alkoholom a...Mne by to bolo vyslovene neprijemne sa zucastnit takejto akcie. Ine je teambuilding od-do ale prespavacka,co su pubertiaci? Necudujem sa ti,ja teda nie som ziarlivy typ ale toto aj mne pride cez.