icon

Je správne, aby žena ostala prespať s kolegami?

patrikjames
12. dec 2025

Dobrý večer. Chcel by som sa poradiť ohľadom jednej situácie.
Moja manželka mi v piatok večer oznámila, že ide približne 150 km ďaleko na trhy za kolegami a že tam možno aj ostane prespať. Kolegovia sú tam ubytovaní v jednom dome/chate. Osobne mi je veľmi nepríjemné, že by moja žena mala prespávať na takom mieste spolu s cudzími mužmi.

Pýtal som sa jej, či som pozvaný aj ja. Hoci zajtra pracujem, povedal som, že ak by som o tom vedel skôr, vedel by som si zariadiť voľno a ísť s ňou. Odpoveď bola, že pôjde sama.
Neviem, ako si to mám vyložiť, pretože mi to jednoducho nie je komfortné.

Okrem toho sme posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt, takže rozmýšľam, či to spolu môže nejako súvisieť.

Budem rád za pohľad z druhej strany, ako to pôsobí a čo by ste si o tom mysleli na mojom mieste.

Strana
z8
denithestrange1993
14. dec 2025

@patrikjames ja si myslim,ze normalnej zene by bolo neprijemne stravit noc na chate skoro vylucne v muzskom pracovnom kolektive. Moze mat ciste umysly, ale jeden z kolegov to moze prehnat s alkoholom a...Mne by to bolo vyslovene neprijemne sa zucastnit takejto akcie. Ine je teambuilding od-do ale prespavacka,co su pubertiaci? Necudujem sa ti,ja teda nie som ziarlivy typ ale toto aj mne pride cez.

dora281
Autor odpoveď zmazal
marteenka
15. dec 2025

Chodím na teambuildingy s teamom, kde som jediná žena (IT sféra). Väčšinou to bývajú chill chatovacky (20ludi), kde si grilujeme, robíme guláš, dáme ľahšiu turistiku s samozrejme, že sa aj pije, hrajú sa spoločenské hry. Ale preboha, v živote by tam nikoho nenapadlo dačo skúšať, všetci majú rozum, vlastne rodiny a dôvera je na 1.mieste. A toto vie aj muž, preto nemá s takouto akciou raz do roka problém.

patrikjames
autor
15. dec 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 prosím ťa odpusť si takéto pripomienky. Neprišiel som tu robiť zlosť. To že sa vrátila bolo nečakane a prekvapujúce. Len som chcel počuť rádu, názor ostatných ľudí. Neviem ako by som reagoval keby sa vrátila až na druhý deň. Preto som potreboval radu ☺️

pateba321
Odpoveď bola odstránená
dora281
Autor odpoveď zmazal
lentakyterapeut
16. dec 2025
@patrikjames

@bielasovicka no nakoniec keď odišla tak v polke cesty sa vrátila že jej je zle ☺️☺️

@patrikjames ty si iny stastlivec

evkatk
17. dec 2025

Keby bola iba jedna žena, ak jej muž dôveruje, nemusí sa zamýšľať nad tým, s kým tam bude. Ak je to verná žena a nemá s ňou zlé skúsenosti. Ak má obavy, ako to uvádz a má s ňou zlé skúsenosti, potom je presvedčený, že rada strieda chlapov. Ak tak nie je a má obavy, aké opisuje, potom odporúčam mu navštíviť dobrého psychiatra, lebo žiarlivosť je ťažká psychiatrická diagnóza. Žiarlivec aj navonok zdravý dokáže mať halucinácie, v ktorých vidí svoju partnerku s milencami a nielen vidí, ale aj počuje.

krasneleto
1. jan 2026
@anonym_668296

@krasneleto "je to firemna akcia, neviem, co by si tam chcel robit" vidno, ze si nikdy neboola na firemnej akcii, kde sa pije a prespava. To je liahen na neveru podla mna. A teraz nehovorim o @autor, len tak vseobecne. Ale ak chce byt neverna tak bude aj tak a je jedno ci ide na nejaku akciu, alebo nie.

@anonym_668296 dovolim si tvrdit, ze si ma zle odhadol. v nasej firme je moja zodpovednost za vsetky eventy a akcie.. a ano, neuveris, vsetci na ne mozu ist, len ja "musim", pretoze ich organizujem.. a ver mi , ze robim s ludmi 20-70, v pocte kusov 200, mentalna kapacita tiez siroka skala... a dovolim si povedat, ze na akciach sa robi IBA to, co sa robit CHCE .a mam za to, ze pokial je to firemna akcia, je to firemna akcia.. okrem family day, neviem co by tam kto cudzi chcel robit.. teambuilding stmeluje tim, nie rodinne vazby...

krasneleto
1. jan 2026
@pralinka25

Autor má megastastie ze manželka nechodi na liečenia. To byva vraj tiež ťažká divocina

@pralinka25 presne tak, v kupeloch ne**be naozaj iba ten co nechce :D

pralinka25
1. jan 2026
@krasneleto

bomba36
1. jan 2026

@patrikjames bola nakoniec? Aj na chate a aj tak celkovo?

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_27722e
1. jan 2026
@krasneleto

@krasneleto sex mozes mat vsade kde nie si hodinu s muzom. A dokonca moze byt aj blizko ked je opity stejne hov.. vie. Sluzobne cesty, firemne konferencue, skolenia, kupele, party, kamoskyne narodeniny. Je to iba otazka ako sa s milencom zladis a 1-2 hodiny je luxusny cas na vsetko

krasneleto
2. jan 2026
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 neviem, ci si ma chcela akoze urazit, ale mna sa slova niekoho bez fotky no name naozaj nemozu dotknut... a ano, hovori zo mna osobna skusenost.. bola som v kupeloch , druha najmladsia zo vsetkych, vekovy priemer 50+ a to co sa tam dialo , co mi kazdy hovoril a neverila som , bolo este horsie ako z prupovidok

krasneleto
2. jan 2026
@anonym_27722e

@krasneleto sex mozes mat vsade kde nie si hodinu s muzom. A dokonca moze byt aj blizko ked je opity stejne hov.. vie. Sluzobne cesty, firemne konferencue, skolenia, kupele, party, kamoskyne narodeniny. Je to iba otazka ako sa s milencom zladis a 1-2 hodiny je luxusny cas na vsetko

@anonym_27722e kto chce, cas priestor si najde...

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_27722e
2. jan 2026

Ak neotehotnie je to ok

dora281
Autor odpoveď zmazal
krasneleto
3. jan 2026
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ano- fotk je moja... a dakujem za poucenie, za to co prezentujem sa postavim kedykolvek, na to nepotrebujem parovat fotku k mojej osobe..

letfenixa
3. jan 2026
@krasneleto

@krasneleto ešte by som ťa spresnila, že ne**be iba ten, kto NAOZAJ NAOZAJ nechce (alebo nemôže).

krasneleto
3. jan 2026
@letfenixa

@krasneleto ešte by som ťa spresnila, že ne**be iba ten, kto NAOZAJ NAOZAJ nechce (alebo nemôže).

@letfenixa 🙂

dora281
Autor odpoveď zmazal
krasneleto
3. jan 2026
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak zase ruku na srdce... kazdy chodi do kupelov za inym ucelom... zial drviva vacsina za vyssie spomenutym :D

anonym_1b4273
3. jan 2026
@krasneleto

@dora281 tak zase ruku na srdce... kazdy chodi do kupelov za inym ucelom... zial drviva vacsina za vyssie spomenutym :D

@krasneleto ja som bola nedávno, som sama, nebránila by som sa 😃 a v kúpeľoch samá geriatria 🤣

dora281
Autor odpoveď zmazal
Strana
z8