icon

Je správne, aby žena ostala prespať s kolegami?

patrikjames
12. dec 2025

Dobrý večer. Chcel by som sa poradiť ohľadom jednej situácie.
Moja manželka mi v piatok večer oznámila, že ide približne 150 km ďaleko na trhy za kolegami a že tam možno aj ostane prespať. Kolegovia sú tam ubytovaní v jednom dome/chate. Osobne mi je veľmi nepríjemné, že by moja žena mala prespávať na takom mieste spolu s cudzími mužmi.

Pýtal som sa jej, či som pozvaný aj ja. Hoci zajtra pracujem, povedal som, že ak by som o tom vedel skôr, vedel by som si zariadiť voľno a ísť s ňou. Odpoveď bola, že pôjde sama.
Neviem, ako si to mám vyložiť, pretože mi to jednoducho nie je komfortné.

Okrem toho sme posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt, takže rozmýšľam, či to spolu môže nejako súvisieť.

Budem rád za pohľad z druhej strany, ako to pôsobí a čo by ste si o tom mysleli na mojom mieste.

biba_18
Včera o 16:54

@ndrag sorry 😏

dora281
Včera o 17:04
@biba_18

@dora281
vymyslieť -í -ia dok.
1. myšlienkovou činnosťou prísť na niečo, vynájsť
2. v mysli utvoriť (niečo nereálne, nepravdivé)
čiže vymyslela výlet - naplanovala. nie že na ňom nebola 🤦‍♀️

@ndrag
@biba_18
Mne moj muz nepovedal ani slovo ked som si pred par rokmi vymyslela, ze ideme v zlozeni 3 muzi a 2 zeny na vylet na 6 dni 3000 km daleko, len ze nech tam davame na seba pozor. On do tej krajiny ist nechcel, ja ano. Nikdy nema priopomienky ak idem na vianocny vecierok,...
A ja že platí možnosť č. 2 : v mysli utvoriť (niečo nereálne, nepravdivé)
Čiže, manžela oklamala a išla na 6 dní krky lámať. Veď on nežiarli, ešte jej možno pomohol baliť.
Tak bola na tej 6 dňovej túre, či nie?
A keď manžel vôbec nežiarli, je to normálne? Lebo to môže aj znamenať, že si mu ľahostajná?

goodidea
Včera o 17:07
@ankare

@anonym_27722e si ženatý?
A to akože Vás tam urobila ustami pred všetkými? Že dvaja chlapi sa kukali, ako ona fajčí tretieho?

@ankare hej a honili pritom do kríža :D rozprávka na dobrú noc

bielasovicka
Včera o 17:12

@patrikjames no ako to dopadlo? Odišla manželka na tu chatu, a prespala tam, či ako?

anonym_ad3ddb
Včera o 17:15
@bielasovicka

@patrikjames no ako to dopadlo? Odišla manželka na tu chatu, a prespala tam, či ako?

@bielasovicka uvidíme o deväť mesiacov

bielasovicka
Včera o 17:34
@anonym_ad3ddb

@bielasovicka uvidíme o deväť mesiacov

@anonym_ad3ddb 😄👍

anonym_27722e
Včera o 18:24
@ankare

@anonym_27722e si ženatý?
A to akože Vás tam urobila ustami pred všetkými? Že dvaja chlapi sa kukali, ako ona fajčí tretieho?

@ankare ano. Su veci ktore kto nezazije neporozumie tomu.

pralinka25
Včera o 18:31
@anonym_27722e

@anonym_27722e no vsak nemusime rozumiet vsetkemu staci ze ty sa tesis ze pracujes s ludmi ktori ti lizali a cumeli na vtaka. to je fajn pracovne prostredie. take profi. niekto sa posunul z jaskyne a niekto zostal pri nizkych pudoch a este si mysli ze je cool. nuz kazdy ma nieco.

ankare
Včera o 18:31
@anonym_27722e

@anonym_27722e čiže Tvoje odpovede su áno a áno?

anonym_27722e
Včera o 18:45
@pralinka25

@anonym_27722e no vsak nemusime rozumiet vsetkemu staci ze ty sa tesis ze pracujes s ludmi ktori ti lizali a cumeli na vtaka. to je fajn pracovne prostredie. take profi. niekto sa posunul z jaskyne a niekto zostal pri nizkych pudoch a este si mysli ze je cool. nuz kazdy ma nieco.

@pralinka25 ak je nieco ine ako to co mas v spalni je to jaskyna? Kolko z vas ma uchylky ze by ste sa cervenali ale kym ju nepovies si pannu mariu.

pralinka25
Včera o 19:09
@anonym_27722e

@pralinka25 ak je nieco ine ako to co mas v spalni je to jaskyna? Kolko z vas ma uchylky ze by ste sa cervenali ale kym ju nepovies si pannu mariu.

@anonym_27722e spletas hrusky s bagrami.

anonym_27722e
Včera o 19:17
@pralinka25

@anonym_27722e spletas hrusky s bagrami.

@pralinka25 nie iba si myslis ze tvoj nazor je jediny spravny

zara3
Včera o 19:25
@sevrin

@patrikjames Keby to bolo v opačnom garde, že ty by si mal prespať na chate s kolegyňami a tvoja žena sa tu pýtala či je to v poriadku, 99% žien na Modrom koníku by jej odpísalo: Už by to nebol môj muž.
Máš odpoveď na svoju otázku.

@sevrin 🤣😂😂😇

pralinka25
Včera o 19:35
@anonym_27722e

@pralinka25 nie iba si myslis ze tvoj nazor je jediny spravny

@anonym_27722e nemas ponatia co si myslim, ver mi

anonym_27722e
Včera o 19:37
@pralinka25

@anonym_27722e nemas ponatia co si myslim, ver mi

@pralinka25 nemusime sa tu natahovat tvoj nazor je tvoj a moj je moj. Mier tam kde byvas.

pralinka25
Včera o 19:38
@anonym_27722e

@pralinka25 nemusime sa tu natahovat tvoj nazor je tvoj a moj je moj. Mier tam kde byvas.

@anonym_27722e akurat ze ty si ziadny nazor nepisal len si sa pochvalil mokrym snom. to nie je predsa nazor. ale vlastne je to jedno. vsetci ti prosto zavidime ako vidis. je to v pohode. kludne pis dalej.

patrikjames
autor
Včera o 19:59
@pralinka25

autor sa na temu vybodol takze zbytocna strata casu vsetkych zucasnenych.

@pralinka25 stále sledujem 😊

patrikjames
autor
Včera o 19:59
@bielasovicka

@bielasovicka no nakoniec keď odišla tak v polke cesty sa vrátila že jej je zle ☺️☺️

pralinka25
Včera o 20:01
@patrikjames

@bielasovicka no nakoniec keď odišla tak v polke cesty sa vrátila že jej je zle ☺️☺️

@patrikjames lenze ono to ze nesla nie je vyhra. nieco je u vas ocividne zle po roku manzelstva. podla mna mas toto peknu vlajocku ktora ti hovori ze sa mas zamysliet a zacat riesit. na oboch stranach je zadrhel ak sa tomu nepostavite teraz znici vam to vztah. a hlavne si nerobe zatial deti kym to neporiesite.

goodidea
Včera o 20:11
@anonym_27722e

@anonym_27722e čiže vás dievčina vyfajcila a medzi tým ste si ostatní tlieskali do rytmu

patrikjames
autor
Včera o 20:14
@dora281

@pralinka25 To bude pokračovanie témy : Manžel mi zakazuje ísť na vianočný večierok. Autor sa dobre pobaví na reakciách koničkárok. A otvorí si šampus.
1. 150 km od Prešova sú akési trhy. Aké trhy, kde? Autor mlčí ako partizán.
2. posledný týždeň až dva nemali žiadny intímny kontakt - tak týždeň, či dva, či to je
vlastne jedno, keď je to celé vymyslené?
3. kde autor pracuje, že v sobotu má šichtu?
4. 28 ročný, predpokladám zdravý chlap, dva týždne pôst. Neverím.

@dora281 vyjadrím sa. 1. Som z okolia Košíc a trhy boli v Poprade a vychádza to cca 150km.
2. Nepočítam presne dní bez intímny kontaktu ale tyzden to je určite. Dnes to už bude určite aj dva týždne presne neviem.
3. Pracujem ako SZČO a pracujem momentálne od pondelka do soboty od 06:00 - 18:00
4. Ani ja tomu neverím že mladý 28 ročný manželský pár ktorý si bývaju sami v byte prechádzajú okolo seba ako súrodenci. Žena sa mi veľmi páči a podľa môjho názoru povedať žene aby si ľahla urobím jej masáž opýtam sa jej ako sa má aký mala deň či je všetko v poriadku a od masáže prejsť na milovanie sa je úplne v poriadku zdravé a normálne.

Nemám problém sa k nicomu vyjadriť a taktiež si nič nevymýšľam. 😊

pralinka25
Včera o 20:18
@patrikjames

@dora281 vyjadrím sa. 1. Som z okolia Košíc a trhy boli v Poprade a vychádza to cca 150km.
2. Nepočítam presne dní bez intímny kontaktu ale tyzden to je určite. Dnes to už bude určite aj dva týždne presne neviem.
3. Pracujem ako SZČO a pracujem momentálne od pondelka do soboty od 06:00 - 18:00
4. Ani ja tomu neverím že mladý 28 ročný manželský pár ktorý si bývaju sami v byte prechádzajú okolo seba ako súrodenci. Žena sa mi veľmi páči a podľa môjho názoru povedať žene aby si ľahla urobím jej masáž opýtam sa jej ako sa má aký mala deň či je všetko v poriadku a od masáže prejsť na milovanie sa je úplne v poriadku zdravé a normálne.

@patrikjames ale tam bude hlbsi problem ak ta odmieta. kludne aj zdravotny alebo emocny alebo cokolvek. rozpravajte sa. pocuvaj, vnimaj

anonym_27722e
Včera o 20:20
@goodidea

@anonym_27722e čiže vás dievčina vyfajcila a medzi tým ste si ostatní tlieskali do rytmu

@goodidea zavist ?

patrikjames
autor
Včera o 20:20
@pralinka25

@patrikjames ale tam bude hlbsi problem ak ta odmieta. kludne aj zdravotny alebo emocny alebo cokolvek. rozpravajte sa. pocuvaj, vnimaj

@pralinka25 pýtal som sa. Odpoveď bola že nemá chuť. Doslova do písmena. Nic viac nič menej. Keby povedala napr. Nahneval si ma pred pár týždňami nemám na teba ako na chlapa chuť.

laila22
Včera o 20:49
@patrikjames

@patrikjames to tá energia modrého koníka... 😆

pralinka25
Včera o 20:52
@patrikjames

@pralinka25 pýtal som sa. Odpoveď bola že nemá chuť. Doslova do písmena. Nic viac nič menej. Keby povedala napr. Nahneval si ma pred pár týždňami nemám na teba ako na chlapa chuť.

@patrikjames tak sa nedaj odbit. najdi vhodnu chvilu cez vikend ked nebude unvena z prace. posad si ju a povedz jej z mosta do prosta ze nie si slepy a vidis aj citis ze sa nieco deje a nic neberies ako odpoved.

dora281
Včera o 20:56
@patrikjames

@patrikjames Aj tak sa mi to zdá príliš prešpekulované. Stále mlčíš, či už je v Poprade, či nie. Či je doma, deti máte? Na profile máš okres Prešov. Z Košíc do Popradu je 80 + 27 = 107 km. To okolie by muselo byť cca 43 km od Košíc, aby si sa dostal na 150 km. Dnes je nedeľa večer, už je doma? či stále v Poprade? Či sa dobre bavíš?

dora281
Včera o 20:58
@patrikjames

@patrikjames Hádam mi nechceš povedať, že nevieš kedy bola posledná intimita. To máš v tej hlave taký chaos?

ankare
Včera o 21:41
@anonym_27722e

@goodidea zavist ?

@anonym_27722e mne si stále neodpovedal....

ingush616
Včera o 21:57

@patrikjames ja ta úplne chápem. V opačnom prípade teda ani mne by sa to nepáčilo. U každého sú inde hranice. Otázka je ako je to medzi Vami s dôverou? Ak manželke plne dôveruješ a vieš, že svoje zásady neporuší a má svoje hranice bol by som pokojnejší.
Na druhej stane chapem, lebo hocijako to je, ani mne by sa to nepáčilo a teda nesúhlasila by som stym.