Je správne, keď muž prespáva kvôli deťom u ex počas jej nočnej?
dobrý deň, chcem sa spýtať čo si myslíte o tejto situácii. Muž ktorý sa ide rozvádzať, rozvod o pár dní, má inú partnerku s ktorou už žije. a chodieva prespať k ex k detom ktoré už sú dosť veľké 14 a 12 vždy vtedy, ked ma jeho ex nocnu.
A pokracovat v tom chce aj po rozvode, napriek tomu, že novej žene sa to nepáči a jasne mu povedala že po rozvode to tolerovať už nebude. a má si deti brávať k sebe.
@viestta zajtra tu bude ponúkať najvýhodnejšie investičné príležitosti 😄
@bomba36 pozri na koniec tejto diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/nitra/hladam-dobru-vesticu-v-nitre-a-okoli/
Myslím si o tom to,že ak to vyhovuje jemu,jeho ex aj deťom,tak nová partnerka môže tak akurát šúchať nohami a má stále možnosť výberu a ten vzťah ukončiť. Ten chlap je v prvom rade otec a tým bude aj po rozvode,môže byť milión dôvodov,prečo im to takto viac vyhovuje ako keby si bral deti k sebe,napríklad logistika,to,že majú deti problém s novou partnerkou a nechcú byť cez noc u otca a stretávať sa tam s ňou a okrem toho,píšeš o tom,že sú to veľké deti,takže očakávaš,že 14 a 12-ročné deti budú ostávať cez noc samé? No to určite..Predpokladám,že dotyčnej novej partnerke by vadilo aj to,že by deti boli cez noc u nej a u toho chlapa,takže čo by jej vlastne vyhovovalo? Predpokladám,že by bola najradšej,keby pre toho chlapa po rozvode prestala existovať nielen jeho ex,ale aj tie deti,aby ho mala sama pre seba. Takže najlepšie pre ňu bude,keď sa s ním rozíde a nájde si bezdetného.
@lenka22115
12 a 14 rocne deti uz su dost velke na to, aby boli doma same. Keby bolo dieta len jedno...tak ok, ale dve? Urcite sa daju naucit, aby boli par krat aj samé... je to v pohode.
@arek00 neviem v prípade požiaru nevoľnosti, či je ok nechať deti same v noci
K 14 a 12 rocnym treba chodit spat? wow
@lenka22115 keď nedokážeš pochopiť, že chlap sa stará o svoje deti počas neprítomnosti ich matky, tak z toho vzťahu radšej vycúvaj a hľadaj si chlapa bez záväzkov
@anonym_ef2cc7 netreba, ale preco by nechodil ked to chcu vsetci zucastneni a vsetkym to tak vyhovuje? Teda okrem toho noveho objavu, ktory si mysli, ze ma narok byt jeho najvyssou prioritou
@anonym_ef2cc7 netreba, ale preco by nechodil ked to chcu vsetci zucastneni a vsetkym to tak vyhovuje? Teda okrem toho noveho objavu, ktory si mysli, ze ma narok byt jeho najvyssou prioritou
@viestta Podla mna by bolo logickejsie ich stretavat v stave, ked nespia? Aspon ja mam rada skor interakciu nez travit cas s niekym, kto spi :D
@viestta Podla mna by bolo logickejsie ich stretavat v stave, ked nespia? Aspon ja mam rada skor interakciu nez travit cas s niekym, kto spi :D
@anonym_ef2cc7
kde je napísané, že sa stretávajú len v noci?
ak majú deti pocit väčšieho bezpečia, plus matka kľud na nočnej. prečo nie?
@lenka22115
@lenka22115 takže ty si partnerský terapeut a veštica zároveň😂😂😂
Takto ťaháš prachy z ľudí??
@lenka22115 podla mna je to super riesenie. On je ich otec a ma sa starat aj osobne, nie len financne, rovnako ako ich matka. Deti nemaju doplacat a byt ukratene o svoj osobny komfort, lebo rodicom manzelstvo nevyslo. Takze deti maju jeden stabilny domov, nemusia sa kazdu chvilu balit a presuvat k druhemu rodicovi, vyspia sa vo svojej posteli a rano idu pekne do skoly, ziadny stres.
Chapem, ze to novej partnerke vadi, ale aby davala ultimata a co bude a nebude po svadbe tolerovat - nuz, to si mala zaobstarat tamagoci a nie rozvedeneho partnera so zavazkami. Ale zas deti su uz velke, ked take 2-3-4 roky pocka, tak uz budu zase samostatnejsie.
@anonym_ef2cc7 urcite ano. Nie kvoli tomu, ze by mali v noci plakat od hladu, ale stat sa moze vselico a dalsia vec je, ze idu do puberty a to snad nikto pricetny nebude nechavat pubertakom pravidelne volny byt bez dozoru.
Keby to bola jednorazova zalezitost, ze ide na nejaku oslavu a ma sa vratit neskoro v noci / nadranom, tak budiz. Ale pravidelne nechavat pubertakov samych doma cez noc? Nesranduj 😃
@lenka22115 je to stale ich otec a takto jej pomaha s detmi. Nevidim na tom nic zle. Co bude potom, to sa musia dohodnut oni dvaja.
@lenka22115 Co ja viem, ci som divna, ale brala by som to tak, ze proste s nimi ostava cez noc, ked ich mama je v praci. Kto s nimi ma byt, ked nie rodic? A 12-rocne dieta by som cez noc este nenechala same, a urcite by som ho nedala na krk 14-rocnemu.
Viem si predstaviť, že okrem prespania sa aj zabavia.Vedia sa porozprávať aj o vážnych témach určite lepšie, než keby boli u otca v byte, kde býva s aktuálnou partnerkou.
@lenka22115 mne to pride v poriadku, hadam nenecha v noci deti same. Vobec nie su take velke. Ak by som bola muz zachovala by som sa rovnako, ak zena tolerovala by som to lebo nie som sebec. Nova partnerka si asi mysli ze vsetko odstrihne. Ziadne take
@anonym_ef2cc7 urcite ano. Nie kvoli tomu, ze by mali v noci plakat od hladu, ale stat sa moze vselico a dalsia vec je, ze idu do puberty a to snad nikto pricetny nebude nechavat pubertakom pravidelne volny byt bez dozoru.
Keby to bola jednorazova zalezitost, ze ide na nejaku oslavu a ma sa vratit neskoro v noci / nadranom, tak budiz. Ale pravidelne nechavat pubertakov samych doma cez noc? Nesranduj 😃
@sissy27 No ja by som decka doma nenechala len tak, nevies co sa moze stat. Keby tento svet nebol take zvrhle miesto nepoviem. Velke deti- velke problemy. Staci ked sa jedno z nich rozhodne vyjst si von na par minut. Kamoska bola roky doma a jej mama prec a stavali sa hrozne situacie
@anonym_ef2cc7 take velke deti nechodia spavat o siedmej, kym pojdu spat tak mozu mat interakcii kolko len chcu, tak isto rano.
A nikde nie je napisane, ze sa nestretava s detmi aj cez den. Tu sa riesi len to, ze mladej dame sa nepaci, ze jej vyvoleny nespi vedla nej. Asi sa sama boji viac ako tie deti, ale na to treba terapeuta, u dospelej zeny (predpokladajme, ze je dospela) to nie je v poriadku
@sissy27 No ja by som decka doma nenechala len tak, nevies co sa moze stat. Keby tento svet nebol take zvrhle miesto nepoviem. Velke deti- velke problemy. Staci ked sa jedno z nich rozhodne vyjst si von na par minut. Kamoska bola roky doma a jej mama prec a stavali sa hrozne situacie
@kiki68 ja s tym uplne suhlasim, tiez by som nenechavala deti same doma, najma ak su moznosti ako napr ich vlastny otec. A takisto mi pride jednoduchsie, aby otec chodil k detom a nie deti si prehadzovat hore-dole.
@kiki68 ja s tym uplne suhlasim, tiez by som nenechavala deti same doma, najma ak su moznosti ako napr ich vlastny otec. A takisto mi pride jednoduchsie, aby otec chodil k detom a nie deti si prehadzovat hore-dole.
@sissy27 mne stacilo, ze bola situacia, ze decka takto v noci same a sused, co sa na to netvaril obchodoval zbrane a drogy, dosla v noci razia, proste clovek nevie co sa moze udiat. Su to stale deti a spoliehat sa na to, ze nespravia chybu moze byt velky omyl. Casto ani nevieme s kym maju tie deti kontakt. Teraz bola taka divers v AT a DE, kde si Detektiv zmenil virtualne identitu a vylakal von dievca uplne nevinnym sposobom. Vonku jej vysvetlil, ze co keby bol ozaj nejaky predator. Clovek nevie kto moze byt okolo deti a rok bude fungovat ako nikto niekde okolo a vediet, kedy ma mama nocnu.
@sissy27 mne stacilo, ze bola situacia, ze decka takto v noci same a sused, co sa na to netvaril obchodoval zbrane a drogy, dosla v noci razia, proste clovek nevie co sa moze udiat. Su to stale deti a spoliehat sa na to, ze nespravia chybu moze byt velky omyl. Casto ani nevieme s kym maju tie deti kontakt. Teraz bola taka divers v AT a DE, kde si Detektiv zmenil virtualne identitu a vylakal von dievca uplne nevinnym sposobom. Vonku jej vysvetlil, ze co keby bol ozaj nejaky predator. Clovek nevie kto moze byt okolo deti a rok bude fungovat ako nikto niekde okolo a vediet, kedy ma mama nocnu.
@kiki68 mne to naozaj vysvetlovat nemusis 🙃
@arek00 neviem v prípade požiaru nevoľnosti, či je ok nechať deti same v noci
@hedviga2 deti treba ucit samostatnosti. Moje deti vedia co maju robit v oboch pripadoch...ked ich necham same. Chlapi pred 100 rokmi sli na vojnu v 15tich a dnes sa v 20tich boja oslovit zenu. Jeho deti su dost stare aby ostali doma same...musia si aj navarit upratat same.

@bomba36 toto je este lepsie... (asi ten vyklad nevysiel)
@viestta zajtra tu bude ponúkať najvýhodnejšie investičné príležitosti 😄