Je správne nechať manžela samotného na Mesiac v Thajsku?
Manžel ide na celý November do Thajska ešte s jedným kolegom. Chcú tam riešiť "biznis".
Ja mám zostať doma..
Neberie ma.
V práci by som si zobrala neplatené voľno. Mám h toho Des.
S manželom sme mali krízy po ostatné roky veľmi veľké lebo mal problémy so ženami. Našla som mu veľakrát správy, kde písal rôznym ženám že ich pozýva na kavú a pod. Údajne sa nikdy nestretol a bol to len flirt. Boli sme na terapiach.
A tiež vždy pozeraval ázijské striptizy. Pácia sa mu Aziatky. Keď na mňa vytasil, že on teraz chce do Thajska na Mesiac. Zviera mi žalúdok. Neviem ako sa k tomu mam postaviť. Už som si aj poplakala. Viem aké sú tam ženy ľahkých mravov
Ide tam za sexom. To je cele. Nenahovaraj si nic iné. Za mesiac tam pretiahne kopec žien a aj mužov ( možno)
Viem sa vžiť do toho, že ako sa cítiš.Napisem ti, čo ťa bude bolieť, ale cesta do Thajska je len vrchol ľadovca.Nesiel by do Thajska, našiel by iný spôsob ako mať bokovky.Mas ho rada, ale skús sa na to pozrieť z inej strany.Aky bol váš spoločný život?Bol šťastný, cítila si jeho lásku a oddanosť? Kríza/krízy vo vašom vzťahu viedli k tomu, že sa niečo zmenilo k lepšiemu, či to bolo ako na vlnovke? Myslíš, že v budúcnosti sa vas spoločný život zmení na vzťah v ktorom je dôvera, úcta, láska? Môžeš ešte dúfať, čakať, dávať nové šance a môžeš vzťah ukončiť, pretrpieť rozchod a začať odznova so šancou, že zakotvis vo vzťahu s niekým,kto si ťa bude vážiť a bude ťa mať rád
Ja som bola s priateľom v Pataya v Thajsku a teda vobec nevadilo že som bola pri ňom, nie že sa ponúkali, šklbali a ťahali ho za ruky všade, v pohode aj cez deň, v noci sa vyzliekali pred ním, chytali ho za rozkrok..
Boli sme mimo sezóny, keď bolo menej turistov, by sa normálne pobili za chlapa..
Našťastie sa mojmu nepáčia Azijatky, inak by nie že vyberať mohol, ale 10 naraz by mohol mať za pár drobných..
A teda ladyboys úplné Barbie, tí tiež sa tam predvádzajú o život..
Autorka manžel si tam ide splniť sen a bude sa tam vracať častejšie, podľa toho sa zariaď, drž sa
@anonym_autor ty nemáš deti s ním? Ach jaj, vážne nerozumiem načo s tým " človekom" si. Buď si na ňom ekonomický závislá, alebo máš vážny problém v psychike, v sebadôvere, hodnotení a vôbec nejaké psychické problémy, keď sa necháš takto ponižovať. Nerešpektuje ťa a to by vôbec nebol najväčší problém. Tým najväčším problémom je, že keď sa vráti a bude chcieť sex, tak mne by sa reálne stalo, že ho ozvraciam, ale najväčší problém je, že keď sa vráti na 100 percent bude chcieť sex. 🤮 Cez HIV, HPV, chlamýdie, kvapavku, také veci, čo ani i nás nie sú, to všetko môže doniesť odtiaľ.
@anonym_autor ach, ja som tak rada, ze som si nezobrala k*kota, ako ty. Boze, aka si len hlupa, ze ostavas v takom manzelstve. Jasne, ze tam ide na vytrty.
Ja som bola s priateľom v Pataya v Thajsku a teda vobec nevadilo že som bola pri ňom, nie že sa ponúkali, šklbali a ťahali ho za ruky všade, v pohode aj cez deň, v noci sa vyzliekali pred ním, chytali ho za rozkrok..
Boli sme mimo sezóny, keď bolo menej turistov, by sa normálne pobili za chlapa..
Našťastie sa mojmu nepáčia Azijatky, inak by nie že vyberať mohol, ale 10 naraz by mohol mať za pár drobných..
Autorka manžel si tam ide splniť sen a bude sa tam vracať častejšie, podľa toho sa zariaď, drž sa
@anonym_a15825 to iste. Tiez som bola s exmanzelom v Pataya (nevedeli sme, co je to za mesto) a obchytkavali ho a jeho reakcia bola: fuj, daj mi rychlo dezinfekciu 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor ako je mozne ze si si zobrala takeho vtaka? Samozrejme ze tam idu za zenami. Ja by som s takym clovekom uz nebola. Je to troska. To ze sa trapis a umaras ti nic nepomoze. Nezmenis to.
@anonym_autor "Chcú tam riešiť "biznis". Ja mám zostať doma.."
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ten bol dobrý. Mesiac budú riešiť s kolegom "biznis". 😍😎
neviem čo vám nedopína. asi má veľa peňazí a ona radšej zatvorí oči a odpustí mu toto , len aby bola ďalšia drahá kabela a pohodlný život....
Som asi už moc stará 😁keby mi manžel zahlásil, že ide robiť s kolegom biznis do Thajska a pocestovať a ja sa mám starať o mačku, tak si už nájde len rozvodové papiere.
Ja to skrátka nechápem, ak ste už mali v minulosti problémy, prečo Ťa nevezme so sebou? Prečo Ťa takto psychicky týra? A veď ste boli na terapii, čo nezabrala? Či ste si dohodli volný vzťah? Alebo si od neho finančne závislá a žiješ v jeho dome ( byte)?
Ešte sme sa nedozvedeli, komu patrí bývanie, či autorka pracuje a či je ekonomicky nezávislá. Tam bude príčina, prečo s ňou "manžel" takto zaobchádza.
@anonym_a15825 pre krístové rany to ako vážne toto robili mu na ulici???????!!!!!
Som asi už moc stará 😁keby mi manžel zahlásil, že ide robiť s kolegom biznis do Thajska a pocestovať a ja sa mám starať o mačku, tak si už nájde len rozvodové papiere.
Ja to skrátka nechápem, ak ste už mali v minulosti problémy, prečo Ťa nevezme so sebou? Prečo Ťa takto psychicky týra? A veď ste boli na terapii, čo nezabrala? Či ste si dohodli volný vzťah? Alebo si od neho finančne závislá a žiješ v jeho dome ( byte)?
@anonym_600471 nemáme voľný vzťah!!!!
@anonym_a15825 to iste. Tiez som bola s exmanzelom v Pataya (nevedeli sme, co je to za mesto) a obchytkavali ho a jeho reakcia bola: fuj, daj mi rychlo dezinfekciu 🤣🤣🤣🤣
@anonym_662d69 fuj. No ok je mi ešte viac zle teraz
@anonym_autor a odpoveď na druhú otázku? Si od neho finančne závislá?
@anonym_autor ahoj, ja by som chcela vedieť, tak ako ostatní, komu patrí byť , alebo dom a či si zamestnaná.Od toho by som odvíjala ďalší postup.
do Thajska chodia chlapske partie na trtkacku, lacne a na kazdom rohu, ved sa s nim rozid, ked ta nechce vziat
@anonym_a15825 pre krístové rany to ako vážne toto robili mu na ulici???????!!!!!
@anonym_autor áno, bola to sila, musela som ich odháňať od neho, neskor sme sa smiali na tom..
Cítil sa ako hviezda, celkom si užíval takú pozornosť, lebo ju nikdy nikde nezažil, vždy to bolo skor opačne..
Sú tak vychované, tam toto povolanie nie je hamba
@anonym_autor čo znamená v manželstve "mať voľný vzťah"? Že ty chodíš aj za inými mužmi a on za inými ženami? Prosím, neber to ako iróniu,ale naozaj neviem, čo to u vás znamená, ako taký vzťah prebieha?
@anonym_autor Kruta si sama k sebe uz dlho, lebo zotrvavas v nefunkcnom vztahu s muzom, ktory ti je neverny, flirtuje a podobne.
@patrike to je stara znama pisalka, ktora nemoze ani do potravin, lebo muz doma masturbuje nad stetkami, takze najnovsie ide vyletikovat za 20 eurovymi prostitutkami do tepla, fajnovo, ona sa ma starat o macku 😎
@anonym_autor
Thajsko je na sexturistov vybavené. Hneď na letisku predávajú lacné thajské SIM karty, aby ich manželky nemohli sledovať.😎
@anonym_autor Fuuu, tak to je jasné, že tam idú loviť ženy. Vraj biznis. 😅 Najhoršie je, že Ty mu to nemôžeš zakázať.
Začni sa od neho odputavat. 😔
Zozen pre neho pas cudnosti. S elektrosokmi. To je terno manzel. Ma rad videa s aziatkami a musi ist robit biznis do Thajska. Pride domov a povie, ze kupil tovaren na produkciu la Caste triciek a adidos tenisiek.
@muchotrafka298 prosim ta, nepridavaj mi, ja som z toho uplne vyklepana, ze na mesiac chce ist do azie len tak, a este mi tvrdil,ze mozno preletia sa pozriet do kuala lumpur a do bali. a je mi coraz viac zle.
@anonym_autor on tam hlavne nejde len tak. On tam ide za istym ucelom. A je na tebe, ci zo seba budes robit poslednu handru a onucu, ze Ta bude podvadzat na kazdom kroku. Mne sa toto stalo, takze ja nemam ziadnu benevolenciu. Mna nepros, pros jeho, ja ti pisem pravdu. Po 13 rokoch isiel moj ex do Thajska, kde sa tyzdne kurwil s kadekym, lebo ja som mu uz nestacila. A mal pocit, ze vlastne mi ani netreba hovorit, ze ma ine "frajerky" a tie zenske mi vypisovali, vyvolavali, nasli ma na socialnych sietach. A boli velmi prekvapene, ked som s nim vztah aj napriek tym rokom okamzite ukoncila. Jemu nebola luto nic, on sa nedokazal ani priznat k nicomu. Keby sme boli manzelia, ma rozvodove papiere na stole okamzite a odchadza s manzelstva za tymi damami s holym zadkom.
@anonym_autor Najprv mu povedz, ze ty ides do Thajska tiez, ale bez neho v tom istom case, ze ty budes na plazi. ked z toho znrvoznie, tak to zmen na dominikansku republiku....aby si nemusela stale mysliet na neho.
Čo sa tam stane, je úplne jasné... chlapi tam idú len kvôli tomu, žiaden veľký biznis z toho nebude...Celé to je len o tom, aká si žena... ak si žena, čo sa drží príslovia "nie je dôležité s kým je, ale ku komu sa vráti", tak stresovať nemusíš... neplánuje tam zostať, ani si domov priniesť nejakú šikmookú...
Bolo by ale fajn, keby používal kondómy... prípadne v Thajsku sa dajú bežne kúpiť antibiotiká v lekárni, ktoré sa používaj preventívne pred sexom. Dúfam, že o týchto veciach manžel vie...
@anonym_autor Najprv mu povedz, ze ty ides do Thajska tiez, ale bez neho v tom istom case, ze ty budes na plazi. ked z toho znrvoznie, tak to zmen na dominikansku republiku....aby si nemusela stale mysliet na neho.
@anonym_2510b6 tiež ma to napadlo, že tam potom za ním na 3 týždne príde😁
Aspoň by si mohla vydupať nejakú dovolenku ako odškodné, keď s ním plánuje zostať napriek tomu..
Snáď má aspoň kreditku, zatočila by som s ňou, že by mu ani Thajky nezostalo..
@anonym_autor Ale mate. Len ty si to nechces priznat. On si robi co chce, pretahuje co chce a flirtuje. Ty si to nechas.

Este raz a pomaly : nemozes dospelemu nieco zakazat, mozes len reagovat na jeho spravanie. Dlhodobo pri nom trpis, je cas odist. Ostanes, bude mat pocit istoty a budu dalsie vylety, dalsie pisanie zenam, dalsie flirty, dalsie milenky. Rozhodnutie je na tebe.