icon

Je správne, že kamarátka komentuje bývalého na Instagrame?

6. sep 2025

Ahojte, chcem sa poradiť, či riešim banalitu alebo ako by ste reagovali vy.. Ja osobne som ostala po tomto pozerať ako puk, pretože priatelia alebo ex priatelia mojich kamošiek su pre mňa totálne tabu a som s nimi kontakte len keď to je nutné a je tam ona s nami.. Môj ex pracuje s autami a moja dlhoročná kamarátka, ktorá sa s ním tiež pozná mi včera len tak medzi rečou keď sme sa bavili o ňom povedala, že aké pekné auto včera opravoval a že ona mu občas reaguje alebo komentuje na instagrame ak niečo pridá cez svoj súkromný účet.. Len pre info, oni niesu žiadni kamaráti, poznajú sa iba cezomňa... Ja som ostala pozerať jak obarená a potom sa ma spýtala či mi to vadí..

Strana
z2
ivik4
6. sep 2025

Nemusi to znamenat nic ale aj moze. Inak nie kazda to berie ako ty, ze byvali kamosiek su tabu. Ja si to predstavit neviem, ale su take zeny. Asi to tak nepreziva ,vsak ty si ho nechala,ci ty Teba, tak Ti to moze byt jedno ( v jej hlave).

januska12323
6. sep 2025

No a prečo ti to vadí?

domka222
6. sep 2025

Však je to tvoj ex. S kým sa on stretáva, rozpráva a pod ti môže byť už jedno.

autor
6. sep 2025
@domka222

Však je to tvoj ex. S kým sa on stretáva, rozpráva a pod ti môže byť už jedno.

@domka222 to áno ale nebolo by mi prijemne ak by to bola moja dobrá kamoška z detstva 🙂

malaopicka
6. sep 2025

Myslím si, že ťa je do toho nič. Nemáš naňho žiaden nárok a ona nerobí nič zlé, že mu “reaguje” na nejaký príspevok. Absolútne nechápem, prečo to riesis.

thirstymonk
6. sep 2025
@anonym_autor

@domka222 to áno ale nebolo by mi prijemne ak by to bola moja dobrá kamoška z detstva 🙂

@anonym_autor Zas na každé riešenie hľadáš problém. Chceš vedieť, čo je problém? Že môj najlepší kamarát mi v osemnástke prebral frajerku. Napriek tomu sme ostali najlepší kamaráti, ja som si našiel inú a obidvaja sme teraz oženení, máme deti, vlastné ženy, ktoré milujeme a vyjdeme si spolu na pizzu. Nevidím problém.

anonym_3dc689
6. sep 2025

Čo ak si sadnú a bude im to spolu klapať? Mám v okolí 2 ženy- sestry, kde ex jednej je manžel druhej (dali sa dokopy až pár rokov po rozchode). Takže ty nemáš právo to vôbec riešiť 🤷🏼‍♀️

billy_jean
6. sep 2025

Moji kamoši aj moja sestra chodili von s mojim ex. Tak ako som ja v kontakte s ex kamošmi pravidelne. To, že sme sa rozišli neznamenalo, že sme prestali existovať a že už máme zakázané komunikovať s ex priateľmi a rodinou.

dskjhfdlkdjhl
6. sep 2025

@anonym_autor Je to ex, tak neviem, co riesis.

autor
6. sep 2025

ale oni kamaráti nikdy neboli a ona bola vždy proti nemu... a vždy oňom škaredo rozprávala

tykat
6. sep 2025
@thirstymonk

@anonym_autor Zas na každé riešenie hľadáš problém. Chceš vedieť, čo je problém? Že môj najlepší kamarát mi v osemnástke prebral frajerku. Napriek tomu sme ostali najlepší kamaráti, ja som si našiel inú a obidvaja sme teraz oženení, máme deti, vlastné ženy, ktoré milujeme a vyjdeme si spolu na pizzu. Nevidím problém.

@thirstymonk len pre zaujimavost, ten kamos si zobral tu frajerku za manzelku?

mk1111111111
6. sep 2025
@anonym_autor

ale oni kamaráti nikdy neboli a ona bola vždy proti nemu... a vždy oňom škaredo rozprávala

@anonym_autor neziarli, uz na to nemas narok, je to Tvoj ex

domkakvet
6. sep 2025

@anonym_autor nezacala by som si s ex mojej kamaratky, ale ak by to bolo naopak nevadilo by mi to, je to moj ex, akurat by som sa cudovala, ze ho vobec chce.

janka_23
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a dôvod pre ktory to riešiš? Sú obidvaja slobodní tak môžu robiť čo uznajú za vhodne

alickapusinka
6. sep 2025

aj ja som mala priateľa už som to viac krát písala a teraz je to mojej sestry muž.

anonym_fdd3dd
6. sep 2025
@alickapusinka

aj ja som mala priateľa už som to viac krát písala a teraz je to mojej sestry muž.

@alickapusinka a tebe to vobec nevadi? ja si nieco take neviem absolutne predstavit.Ale tak deju sa aj taketo bizarnosti.Ako tak citam nie si jedina

sfet
6. sep 2025

Nechápem, co riesis? Co ked sa k sebe hodia a mozu byr nádherný pár? Kvoli tebe spolu nebudu, lebo madam to vadi? Ano, možno to máte ako tabu, ale možno sa jej páči, možno sa zalubila ked aj platonicky, ved je tvoj ex. Raz som dokonca svojmu ex chcela dohodnut svoju naj kamarátku. Isli by k sebe. No on nechcel..

13uzivatelka11
6. sep 2025

A možno práve preto o ňom škaredo rozprávala, lebo sa jej páčil a žiarila 🙂 tiež na tom nevidím nič zle, preboha ste dospelí ľudia.. ak ste sa nerozišli kvôli nejakým vážnym dôvodom, že bol na teba zlý, agresívny, alebo horšie, nevidím dôvod prečo by sa aj dokopy nemohli dať.. za to že vám to spolu z nejakých dôvodov nevyšlo, nemôže byť šťastný s tvojou kamoškou?

viestta
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty preco mas potrebu riadit zivot inych ludi? To, ze ste sa vy rozisli je iba a len medzi vami dvoma. Oni mozu spolu komunikovat kolko chcu, mozu sa stretavat, vypisovat si na internete. Dokonca by mohli aj spolu spavat a nasledne tvorit rodinu. Su to ich zivoty, oni o nich rozhoduju. Nezda sa ti, ze si tak trosku mimo?

autor
6. sep 2025

@anonym_autor končím debatu ale mňa by zaujimalo ako by ste sa vy tvarili keby vasa najlepsia kamoska po tom co vas vas muz podvedie si s nim zacne ci by ste boli hrdinky a este keby su v tom aj deti😀 a je to cerstve 🙂 dovidenia

anonym_db1ec8
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor končím debatu ale mňa by zaujimalo ako by ste sa vy tvarili keby vasa najlepsia kamoska po tom co vas vas muz podvedie si s nim zacne ci by ste boli hrdinky a este keby su v tom aj deti😀 a je to cerstve 🙂 dovidenia

@anonym_autor moja zlata, darmo sa rozculujes. Keď chces plnohodnotnú debatu máš poskytnúť kompletne informácie. A co keď sú v tom deti? To ti na neho dáva nejaké doživotne právo? Keď si ona chce začať s muzom ktorý teba podviedol je to jej vec.
Mas 20 ze riešiš takéto kraviny? Nie je to nic ine iba žiarlivosť z tvojej strany .

autor
6. sep 2025
@anonym_db1ec8

@anonym_autor moja zlata, darmo sa rozculujes. Keď chces plnohodnotnú debatu máš poskytnúť kompletne informácie. A co keď sú v tom deti? To ti na neho dáva nejaké doživotne právo? Keď si ona chce začať s muzom ktorý teba podviedol je to jej vec.
Mas 20 ze riešiš takéto kraviny? Nie je to nic ine iba žiarlivosť z tvojej strany .

@anonym_db1ec8 mne nevadilo ani tak ze ma podviedol ako to ze ona mu tam vypisuje, moja najlepsia kamoska ale zrejme to je normalne, asi aj 3ku keby mavame je ok

chrobak7
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Pýtala si sa na názor. Diskutujúci ti dali svoj názor, zjavne sa nezhodli s tvojim očakávaním a ty si sa urazila.

Ty si nepotrebovala názor iných, ty si čakala, že ťa všetci podporia a napíšu, aký je on trubiroh a ona aká je mrcha, že sa s ním baví.

Ak ti to vadí, tak sa s ňou prestaň kamarátiť.

anonym_db1ec8
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_db1ec8 mne nevadilo ani tak ze ma podviedol ako to ze ona mu tam vypisuje, moja najlepsia kamoska ale zrejme to je normalne, asi aj 3ku keby mavame je ok

@anonym_autor tak asi až taka dobra kamoška to nie je. Opýtaj sa jej na dôvod prečo mu vypisuje a lajkuje príspevky. Ci na také nemas gule?

chrobak7
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Už sa ani nečudujem, že sa s tebou rozišiel.... Takúto hašterivú a urážlivú partnerku asi nikto nechce.

mamina7070
6. sep 2025

mozno ti raz poslu svadobne oznamenie 😉 proste to neries nemas na to pravo im kecat do zivotov, ries si svoje

wolf_
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak bud odvazna a uprimna.
Ked ti povie, ze ti lajkuje byvaleho a komunikuje s nim a teba to serie, tak jej rovno povedz: Ano, vadi mi to, povazujem to za zradu. Ja mam pravidlo, ze sa s exami kamosiek nebavim a vyzadujem toto aj od kamosiek voci mne. Ak sa s nim mienis bavit, skoncili sme. Tak si vyber. Ja ti toto trpiet nebudem. On alebo ja. Vyzadujem loajalitu a vernost voci mojej osobe. Ak som s nim skoncila ja, vyzadujem, aby sa od neho odvratili aj moje kamosky.

Keby si bola uprimna, a teda hrdinka, ako tu vyzadujes od druhych, tak to povies presne takto. Na rovinu, tvrdo a pozadovacne. Bachnes na stol svoje pravidla. Bud-alebo, nic medzitym.

Ak ti to takto napisane pride divne, tak sa zamysli, lebo toto od kamosky potichu vyzadujes, aj ked si to nahlas takto nepovedala a najskor predstieras navonok neutralitu (ale vnutri ti to trha zily).
Keby si to nevyzadovala, nezamyslas sa tu na koniku nad tym ani sekundu.

Tvoj problem je, ze ty v tom vztahu este stale emocionalne zijes, aj ked uz skoncil.
Preto ziarlis a stve ta to a vidis to ako zradu (si poburena).

Potrebujes sa konecne od toho vztahu definitivne odstrihnut a definitivne ho nechat plavat.

elaela23
6. sep 2025

Ja odpoviem, iba na otázku. Píšeš,ze on opravuje auta a ona mu sem tam lajkne,alebo okomentuje prácu a v tom nevidím vobec problém. To,ze ste sa rozišli neznamená,ze ona nemôže vyjadriť uznanie nad jeho prácou.
A aj ak by si spolu začali,je to ich vec. Ty nemáš spracovaný vás rozchod,takže sa nevieš nad to povzniesť. Každý vstah je iný a každý nás v niečom posunie. To ako sa správal k tebe nemusí byť rovnaké,ze sa tak bude aj k inej žene. Aj on môže zmeniť niečo vo svojom spravani a nemusí opakovať chyby... ty tiež po tomto rozchode vieš,čo v ďalšom vstaju nebudeš tolerovať a pravdepodobne aj v sebe niečo zmeníš.

anonym_5deab7
6. sep 2025

No neviem ake ste tu všetky zrazu chapave a prajne. To mi chcete povedať ze keby vaša najlepšia kamarátka ktorá naňho neustale nadávala, s ním začne flirtovať vam to je jedno? Úplne jedno? Mno chcela by som vidieť tie hrdinky naozaj.. To sa proste nerobi. Tak buď si stojím za svojim slovom a nie som falosna a držím stranu kamarátke alebo mám pokrivený charakter..

Strana
z2